logo

A közönséges és szürke hajra vonatkozó ártalmatlan színezékek

A lányok nem képviselik életüket képük megváltoztatása nélkül, de szinte mindig kezdődik hajvágással és hajfestéssel. Ha állandóan agresszív színezőanyagokat használ, akkor jelentősen csökkentheti a haj sűrűségét és károsíthatja a fürtök szerkezetét. Ennek elkerülése érdekében segíthet a káros hajfesték.

A biztonságos festés eszközei

A kísérletekhez használt festék kiválasztásakor a színváltás bármely professzionális és egyszerű eszköze alkalmas lehet, de csak stabil és bevált eszközök használhatók a szürke haj festésére. Véleménye szerint a peroxid és az ammónia nélküli festékek ezzel nem tudnak megbirkózni. Azok, akik szorgalmasan és rendszeresen alkalmazták a hennát vagy a basmát, stabil eredményt tudtak elérni.

Henna és Basma

Első festés a henna vagy más fűszeres festékkel, tudnia kell, hogy az első festés után nem érheti el a kívánt színt, a természetes festékek több színezés után is megjelennek. A kívánt színárnyalat után a haja színeinek havi beállítását a gyökereken folytathatja anélkül, hogy megérintené a hosszukat.

A legbiztonságosabb festék - henna számos előnye van a még drágább professzionális eszközökhöz képest:

 • Javítja a faggyúmirigyeket,
 • Megszünteti a fejbőr bőrt és szárazságát.
 • A fürtök természetes fényt adnak, engedelmesek.
 • Nem fakul ki a napfénytől, és megvédi a szálakat tőlük.

A basma vagy a henna használata előtt egy ideig nem kell szokásos festékkel festeni, elutasítani a kémiai perm. A természetes festék egyes gyártói összetételében további összetevőket adnak, amelyek javítják a fürtök állapotát, és megakadályozzák a keletkező tónusok gyors mosását, de a kozmetikai termék árán nyomot hagy. Ha a henna önmagában használható, hogy vöröses vagy telített barna színárnyalatot kapjon, akkor a basmát csak a hennával együtt használják, különben a fekete haj helyett különböző zöld árnyalatokat kaphat.

A henna vagy a basma kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy hosszútávú használatuk után a természetes festék mély behatolása miatt a hajra nem lehet szokásos színezéket venni. A henna teljes elutasítása miatt időbe telik, jobb, ha várjuk, amíg a gyökerek legalább 5 cm-re nőnek, majd fokozatosan átfestik a szálakat egy bizonyos hangon.

Ammónia festék

Nem mindenkinek van lehetősége vagy ideje arra, hogy folyamatosan látogasson el fodrász és drága szalonokra, legalábbis egyszer, de otthon festették magukat. Ezután árnyékuk nemcsak romlott, hanem maga a haj is törékeny és élettelen. Ez nemcsak az alkalmazás és az expozíció technológiájának be nem tartása, hanem maga a festék erős agresszív hatása is lehet.

Most már értékesítéskor újfajta színezőanyagok vannak, amelyekben ammónia helyett speciális színezékek kerülnek felhasználásra, amelyek hatása a bőrre és a hajszerkezetre szinte észrevehetetlen. Úgy hatnak a haj felületére, hogy nem hatolnak be a szerkezetébe. A lágy hajfestékkel való festés során a mérlegeik gyakorlatilag nem sérülnek meg, a fej mosása után megjelenő kis fluffitás megszűnik a fürtök hagyományos ápolási termékeivel.

A nem ammónia-szer kiválasztásakor meg kell vizsgálni annak csomagolását, ha ammónia helyett természetes festéket használnak, akkor a festék valóban biztonságos, és aminok és nátrium-benzoát használata esetén érdemes kétségbe vonni a festék gyengéd tulajdonságait. Az utóbbi komponensek ugyanolyan károsak, mint az ammónia.

A következő videóban megismerkedhetsz egy tucat legjobb hajszínnel:

Öt legjobb biztonságos festék

Ez az értékelés az ammóniamentes színezőanyagok értékelésén alapul az elmúlt évben. Amikor megkérdezték, hogy mi a legbiztonságosabb hajfesték, nehéz egy határozott kérdést adni, meg kell vizsgálni a kozmetikai termék palettáját, összetételét és értékelését.

"L`Oreal" és terméke "Casting Gloss". A francia vállalat megfizethető festéket készít, puha, de tartós festési hatással. A palettán ez a festék 26 árnyalattal rendelkezik. Ez a festék a királyi zselén alapul, melynek köszönhetően a haj selymes és tanulóvá válik. A "Casting Gloss" minden árnyalata hosszú ideig a hajon marad. Ha csak ezt az eszközt használják festésre, akkor hamarosan a fürtök jól ápoltak lesznek, és helyreállítják a sérült szerkezetüket.

A Schwarzkopf ammóniamentes festéket kínál „Igora Vibrance”. Szakmai eszközökre utal, ezért a festés után a kapott hang megfelel a kívántnak, még akkor is, ha otthon alkalmazzák. A termék speciális összetevői közé tartozik a gardenia és a polinéz olajból nyert kivonat. A festés után nemcsak tartós és telített színárnyalatot kaphat, hanem párhuzamosan, hogy helyreállítsa a károsodott területeket a fürtökön, hasznos anyagokkal telítse, és helyreállítsa a természetes fényt.

"Matrix Color Sync" - ammónia nélkül. Ez a festék egyedülálló abban a tekintetben, hogy párhuzamosan a festéssel az üvegszálak elvégzéséhez. Rendszeresen alkalmazva ezt az eszközt, sima görbe hajot is készíthet, összetevői szorosan rögzítik a hajskálát, és gazdag árnyalatú fürtöket biztosítanak. Hosszú ideig tart, versenyképes a professzionális ammónia termékekkel a kitartás miatt. A Matrix Color Sync a természetes árnyalatokban fürtöket varázsol és tökéletesen fest a szürke hajra.

Az ESTEL professzionális festéket készít, az egyes vonalak közül 76 professzionális professzionális ESSEX, nem-ammónia színezék. Mielőtt otthon használná, konzultáljon szakemberrel az oxidálószer százalékos arányáról. A festék egy modern molekuláris fejlődést jelent, melyet "KEs" -nek neveznek, amely a szürke haj mélyfestését biztosítja. A többi komponens hatása: a keratin, a guarana mag és a zöld tea az egyes hajok hidratálására és helyreállítására irányul.

A Londa több mint egy sor kiváló minőségű festéket gyárt. Professzionális Londacolor sorozatában 96 színárnyalat van, de ezek egyike számtalan, hiszen a cég folyamatosan bővíti a színek palettáját, amelyek többsége hideg árnyalatú. Ez a színezőanyag szelíd, de ezzel jelentősen megváltoztathatja a hajszínét. A készítményben lévő anyagok minden szálat láthatatlan filmmel borítanak, táplálják, megtartják a nedvességet.

Ezen ártalmatlan hajfestékek közül kiválaszthat egy megfelelő opciót magadnak, és felhasználása után kap egy új színt a fürtök és visszaállíthatja őket számtalan festékkel agresszív eszközökkel.

Vélemények

Rendszeresen problémáim vannak a hajhullással, ismét, miután a hajam észrevehetően kezdett vékonyodni, egy trichológushoz fordultam. Azt javasolta, hogy megpróbálja megállítani a fürtök elvesztését, ha színtelen henna rendszeresen alkalmazza. Meg kell hígítani vízzel, majd a fejre, mint a szokásos festék, csak azt nem festette őket, hanem erősíti őket. A másodperc után a leesés leállt, de a henna első használatát követő két hónap múlva láttam a haj átalakulását.

A barátom meggyőzött, hogy átálljak a nem ammónia-festékre, amelyet az interneten kézzelfogható kedvezmények alapján rendeltünk. Gyógynövényi alapon választottuk, néhány barát megpróbált meggyőzni minket, azt mondják, egy ismeretlen gyártó, és nem világos, hogy milyen színű lesz, de úgy döntöttünk. Sok szürke haja van, és már három éve festem a szokásos fekete színt, így nem aggódtam az árnyék miatt, a barátnője mindig csokoládéval festett, és a honlapon bemutatott palettán nem volt a Brown színe. Az első színezés után semmi sem változott jelentősen, még egy barátjával sem. De a második festés után kék színárnyalatot kaptam, amint azt a csomagoláson jeleztem, és a „csokoládé” barátom természetes barna haja lett, amit örült.

Svetlana, 31 éves:

Már több éve „Casting Gloss” -ot festek a „L'Oreal” -ból. Számomra ez a legjobb megoldás. Ez a krémes szerszám könnyen összekeverhető, a fürtökre kerül, nem terjed, ha valahol a bőrre esik, jól vízzel leöblítjük. Nincsenek szürke hajaim, nem tudok erről semmit mondani, de hosszú ideig tart a hajam. Körülbelül havonta egyszer festek.

Már régóta keres egy szelíd festéket, amellyel hajjal kísérletezhet, anélkül, hogy károsítaná őket. Tanulok a színházban, és gyakran megpróbálok különböző szerepeket betölteni, visszautasítom a parókát, mert szőke fürtök vannak, és könnyen átfesthetők (természetesen nem festek barna hajú barna), hogy különböző árnyalatokat csináljak. A festékkel való ismerkedés előtt a Londacolor különböző tonikákat és ceruzákat használt, az egyes szálak színezésével, de ezeknek a termékeknek a gyakori használata után a haj kezdett kinézni egy mosogatórongyként. Most egy lila árnyalattal megyek a fejemre, festettem magam "Londa" -nak, a hajam csodálatosnak tűnt, utána fényes lett és lágy.

Katerina, 50 éves:

Hosszú ideig használom a basmust a szürke festéshez, nem tudom, hogy miért kellene pénzt költeni drága festékre, ha ez a természetes termék nagyszerűen néz ki a hajra, és hosszú ideig tart. Most csak a gyökereket árnyékoltam, miután elértem egy gazdag fekete színt, és most már nem is aggódom az árnyékban a szálak teljes hossza mentén, nem lemosódik.

Lásd még: Tíz tipp a tökéletes hajszín létrehozásához otthon (videó)

http://vashvolos.com/bezvrednaya-kraska

A legjobb gyengéd hajszín, ammónia nélkül

A gyönyörű színű fürtök a sikeres reinkarnáció kulcsa, de a rendszeres eljárások a gyökerek vagy hosszúságok színezésére komolyan károsíthatják a szálak állapotát. A professzionális szelíd hajfesték ammónia nélkül ideális terhes nők és lányok számára, akik hajuk állapotáról gondoskodnak.

A népszerű nem ammónia festékek áttekintése

Aprólékos összehasonlítás nélkül nehéz megmondani, hogy milyen típusú festék a haj ammónia nélkül, de számos vélemény elemzése után megpróbáljuk megtalálni a választ erre a kérdésre.

Mielőtt kiválaszt egy adott vállalatot, gondosan meg kell vizsgálnia az általa képviselt termékek összetételét. Az a tény, hogy a közönséges festékekben az ammónia fényesítő, amely kiszárítja a haj természetes pigmentjét, természetes, hogy a kozmetikumok ellenállóbbak. Ezenkívül lehetővé teszi a sötét szálak világosabb színben történő festését, például a vörös hajú vagy sötétbarna, barna hajú.

Casting Cream Glos a Loreal-tól (Loreal Casting Creme Gloss) - a leghíresebb, majdnem ártalmatlan hajfesték, amely ammónia nélkül készül. Nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, hanem kémiailag aktív anyagokkal kiegészítve. A méh tejjel gazdagodott, melynek köszönhetően mélyen táplálja a szálakat és puha. Hatékonyan fest a szürke hajra, természetes árnyalatokban. A drámaiabb változások érdekében a Diacolor sorozatú LIAOreal Professionnel DIA Richesse alkalmas.

Öntvény krém fényes

A szőke vagy világosító szerek esetében a L'Oreal Inoa ODS2 (ODS) alkalmasabb - ez egy világosító festék, amely kemény kémiai összetevőket nem tartalmazó szőke. A legjobb, de drága festék. Ő is készíthet egy szőke szálú lányt egy természetes barnaből. Most ez az újdonság aktívan használatos az otthoni színezésű ombra, degradáció stb.

Fotók - L'Oreal Inoa ODS2

A Faberlik cég egy másik hasonló terméket mutat be - ez egy tartós ammóniamentes krém a Faberlic hajra. Ez szinte nem pusztítja el a természetes pigmentet, így nagyon puha és biztonságos, de ugyanakkor jelentős hátránya van - nem folt szürke haja. A palettán megjelenő sötét árnyalatok ellenére ez a termék egy kicsit könnyebbé teszi a hamutartalmú szőrszálakat, mint a természetesek, aminek következtében egyfajta kiemelő hatás érhető el.

Az Estel márkájából származó Estel Sense De Luxe (ammónia nélkül) ellenfeleivel ellentétben kiválóan alkalmas a szürke haj festésére. A készítmény tartalmaz avokádóolajat és olajbogyó-kivonatot. Ez egy egyedülálló lehetőség, amely alkalmas a tippek színezésére és a teljes festésre. A színek piros, fekete, ashen tónusúak, a zöld, kék és sárga árnyalatok korrektorai is vannak. Annak ellenére, hogy olajos, bármilyen típusú haj festésére alkalmas, viszonylag ártalmatlan. Társa az Estel Celebrity.

A L'Oreal analógja az Olia a Garnier-től (Garnier) - ez egy jó tartós ammóniamentes krémfesték, amely bezárja a legismertebb termékek minősítését. Olia szerepel a 2015-ös legnépszerűbb színek listáján, továbbá vitaminokkal és természetes összetevőkkel egészül ki. Lágy színek, minimálisan károsítják a szőrszálakat, alkalmasak a gyakori használatra. Ráadásul sokkal olcsóbb, mint a hangzott pénzeszközök.

Olia Garnier által

Vegyük figyelembe, hogy mi a szín, amit a színtelen színezék az ammónia nélkül:

http://www.ladywow.ru/kraska-dlya-volos-bez-ammiaka.html

Hajszín ammónia nélkül: top 10 márka

Az ammóniamentes festékek ideálisak azok számára, akik rendszeresen festik hajukat, és aggódnak a biztonságuk miatt. A közelmúltban lehetetlennek tartották a hajra színező készítmények gyártását ammónia hozzáadása nélkül, és az ilyen termékeket előállító vállalatok számát az ujjakra lehet számítani. Most már javult a helyzet, és a boltok polcain többféle, ammónia nélküli szín is megtalálható a különböző gyártóktól. Most érdemes kitalálni, hogy mi a jobb ammóniamentes készítmény és milyen választási lehetőség van a festéshez.

Egy kicsit az ammóniamentes festékekről

Az ammónia egy nitrogén és hidrogén kémiai vegyülete. Az anyagot úgy adagoltuk, hogy a haj gyorsan festék pigmentbe kerüljön. Igen, ez a festék még egy hónappal az első festés után sem fog lemosni. De van egy árnyalat: az ammónia-vegyület molekuláris szinten elpusztítja a hajszerkezetet. Az eredmény élettelen, gyenge és törékeny szálak, amelyeket nem lehet lefektetni.

Az ammóniamentes haj festékeiben származékokat használnak, amelyek sokkal lágyabbak. A legtöbb gyártó etanol-amint használ. A molekula nagy mérete miatt az anyag szinte nem jut be a bőrrétegekbe, de segít a kiváló minőségű festéknek a hajban.

Az ammóniamentes festék valódi üdvösség azok számára, akik fáradtak a fejbőr és a festett haj állandó ingerlése miatt. Igen, ez nem olyan ellenálló, mint az ammónia, de a képes egyszerre festeni és kezelni, hogy megbocsátható. A legtöbb szalon már váltott hasonló festékkészítményekre.

A legjobb festékek ammónia nélkül

Számos gyártó teljesen elhagyta az ammónia felhasználását termékeikben. Festékeik biztonságosak, nem tartalmaznak mérgező anyagokat és allergéneket. Azok, akik már régóta akarták átvenni az ammónium alapú színező kompozíciókat jóindulatúbbakra, feltétlenül olvassák ezt a listát.

L'oreal Casting Crème Gloss

A L'oreal termékek már régóta ammóniamentes hajszíneket termelnek. A vásárlók megbízhatósága megfizethető árat és jó kompozíciót szerzett. A palettán 30 színárnyalat van, amelyek közül mindkettő világos és természetesebb és nyugodtabb.

A krémes festék könnyen eloszlik a hajon, és nem terjed el a L'oreal Casting Crème Gloss-szel. A termék nem szagtalan, szagtalan aromával rendelkezik. Ennek része a gondoskodó komponensek, amelyek a haj különböző rétegeiben károsodnak, és mélyen hidratálják.

Matrix Color Sync

Ez a márka nem kevésbé népszerű, mint a L'Oreal termékek. A hajfesték jó kompozícióval és széles színpalettával is rendelkezik, de a Matrix Color Sync rajongók nemcsak ezt értékelik. Speciális alkotórészeinek köszönhetően a színező készítmény tömíti a mérleget, így a haj sima és egyenletes. Ezt a hatást "üvegezésnek" nevezik. A mérlegek tömítése miatt a színt hosszú ideig nem mossa le, és fényes és telített marad.

A Matrix Color Sync tökéletesen fest a szürke hajra, jól hangzik. A festék helyes használatának eredménye - fényes és jól ápolt haj gazdag és egységes árnyalattal.

Estel Sense De Luxe

Ez a márka különösen kedveli a fodrászokat és a szépségszalon tulajdonosait. Egy 75 színben lévő palettán, amely összekeverhető a természetesebb eredmény érdekében. A színezőszerkezet nem sok költséget jelent, nem pedig a minőséget a drágább társaik számára. Az Estel Sense De Luxe nem tartozik a szuperrezisztens kategóriába, a szín fényereje fokozatosan el lesz mosva, de a haj fényes árnyalata 2 hónapig marad.

A festék tökéletes a teljes hossz színezésére és az egyes szálak színezésére. A szelíd összetétel miatt a termék vékony, törékeny hajjal és érzékeny fejbőrrel vonzza a lányokat. Az Estel Sense De Luxe hozzáadta a keratint, egy vitamin-komplexet, tápláló olajokat és pantenolt, amely a hajat kezeli és simábbá és ápoltabbá teszi.

Garnier szín ragyog

A cég már régóta kiváló minőségű hajtermékeket gyárt, ezért az ammóniát nem tartalmazó termékeket figyelni kell. A festék zsíros textúra, amely jól eloszlik a hajon és nem folyik. A Garnier Color egyik előnye Shine - sok árnyalat és gyönyörű haj festés után.

De van egy hátránya: a Garnier terméke egyáltalán nem ellenáll. 2 hét elteltével a fényes szín gyorsan elhalványul, és újra meg kell festenie a fejét. Egyes lányok, akik világos árnyalatokat választottak, panaszkodtak, hogy a festett haj a mosás után festette a törülközőt. A legvalószínűbb, hogy az anyag természetes összetételében van: a festékben egyszerűen nincsenek összetevők, amelyek lehetővé teszik, hogy hosszú ideig tartsák. De a tápláló olajok és az áfonya kivonat meggyógyítja a vasalók és az ammóniafestékek által károsodott hajat.

Schwarzkopf Nectra Color

A cég a szlogen alatt "teljesen ártalmatlan és ellenálló" terméket gyárt. Valóban, a fényes árnyék egy hónapig tart (ami már elég hosszú az ammónia nélküli festékek számára), és nincsenek toxikus anyagok a készítményben. A bioolajok és a virágos nektár behatolnak a hajszerkezetbe, belülről gyógyítva, sima és selymes.

De vannak jelentős hátrányok. A színpaletta nem olyan széles, mint más vállalatoké, és a világos színek néha nem teljesen festik a hajat. De a sötét árnyalatok különböző telítettséggel és mélységgel rendelkeznek. A Nectra Color tökéletes azok számára, akik hajlamosak a sötét árnyalatokban festeni a hajukat, és a szőke jobb választani egy másik terméket.

CHI Infra No Lift

A termék prémium kategória, de teljes mértékben igazolja annak értékét. A forradalmian új formula lehetővé teszi, hogy egyszerre festékezzen és kezelje a hajat. És ez nem egy marketinges trükk! A festés után kapott eredmény hasonló a kiváló minőségű biolaminációhoz. A sima és ápolt haj mellett a lány új, világos árnyalatot kap.

A széles színpaletta lehetővé teszi, hogy kiválassza a tökéletes színt, legyen az nyugodt, természetes vagy világos és szokatlan. A CHI Infra No Lift jól oszlik el, színezve minden haját. A színező kompozíció még porózus és sérült hajjal is képes megbirkózni, amelyen a másik festék festett. Ideális mind professzionális, mind önfestéshez.

Kapous nem ammónia

Az eszköz a Magic Keratin sorozat része, és Olaszországban készül. Sok lány, aki más márkájú nem ammóniás hajfestékeket próbált, végül Kapouson telepedett le.

A készítmény keratint tartalmaz, amely lehetővé teszi a haj festését és laminálását. A színpalettában 60 tónus, melyet össze lehet keverni. Mindegyik kiválaszthatja a megfelelő színt, természetes fény és sötét színek, valamint a vörös, lila és gyöngyház különböző árnyalatai.

Cutrin elmélkedés demi

A finnországi kozmetikai cég által gyártott festék számos női rajongó szívét nyerte el Oroszországban. A készítményben nincs ammónia, de málna viasz és polimerek vannak. A gondoskodó összetevőknek köszönhetően a festék sima, hidratált és jól ápolt.

Egy 57 árnyalatú palettán jól keverik. A festéket és az oxidálószert külön értékesítik, ezért fontos, hogy ne felejtsük el mindkét alkatrészt vásárolni. A színezőanyag meglehetősen gazdaságos, és az oxidálószer literben is bevehető, így a Cutrin Reflection Demi kiválóan használható szépségszalonokban.

Mild Tech "szelektív"

A festéket az olasz TRICOBIOTOS cég gyártja. A szakemberek kifejlesztettek egy speciális formulát, amely garantálja a haj színezését, hogy megfeleljen a csomagoláson feltüntetett színnek (előzetesen tisztázva és szükség esetén haj készítésével). A készítmény nem tartalmaz ammóniát, de van gyapotkivonat és természetes arganolaj. A különleges képletnek köszönhetően a festék tökéletesen hidratálja, simítja a hajméreteket, és erősvé és fényessé teszi a szálakat.

A színpaletta sorozatra van osztva: természetes, arany, réz és mások. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen keverje a festéket hasonló színtartományban. Összesen egy palettánál több mint 60 árnyalat.

Londa szakember

Németországban egy híres kozmetikai cég gyártja. Az ammóniamentes festék tökéletesen maszkolja a szürkülő szálakat, a tónus fényes és telített, nem kell újratervezni. A kompozíció keratint és viaszot tartalmaz, amely szó szerint forrasztja a hajméreteket, és szuper-sima és jól ápolt.

A legtöbb professzionális festékhez hasonlóan, az oxidálószerektől elkülönítve értékesítik. Egy nagy oxidáló bank alkalmas szépségszalonok számára, otthoni használatra a gyártó 60 ml-es kis palackokat vásárol. Ez nagyon kényelmes, sokan használják a Londa Professional professzionális festéket önfestéshez.

Az ammónia nélküli készítmények előnyei és hátrányai

A biztonság ellenére az ammóniamentes hajfesték meglehetősen specifikus és előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Fő előnyök:

 • nincs éles, elfojtó ammónia "íz";
 • a festék nem pusztítja el a hajat belülről, nem irritálja a fejbőrt;
 • a készítményhez gyakran hozzáadjuk a természetes ápolószereket;
 • a színeket egymáshoz keverhetjük, hogy új hangokat kapjunk;
 • a kompozícióban lévő minőségi márkák nem tartalmaznak mérgező anyagokat, így a gyermek vagy a szoptatás során is festhetők.

De van néhány repülés a kenőcsben. Az ammónia nélküli hajfestékek instabillá válnak: 6-8 öblítés után a szín elveszti telítettségét, és expresszálhatatlanná válik. Ha a haj már korábban festett ellenálló festékkel sötét vagy élénk színekben, az ammóniamentes vegyület nem tudja először fedezni az előző színt. A professzionális festék ammónia hozzáadása nélkül drága, de hosszabb ideig tart a hajon is - másfél hónapig.

Fontolja meg, hogy a fentiek hátrányosak-e a súlyos hiányosságokkal - megoldani a tökéletes színezőanyagot kereső lányokat. De a legtöbb ember úgy gondolja, hogy az egészséges és szép hajért egy kicsit túlfizethet és gyakrabban frissítheti a színt.

http://prosto-mariya.ru/kraski-dlya-volos-bez-ammiaka-10-luchshih-marok_2161.html

Milyen típusú hajfesték az ammónia nélkül jobb - a gyártók és a felülvizsgálatok áttekintése

Nem titok, hogy a nők nagyon változó emberek. Ma platina-szőke akarunk lenni, és holnap álmodunk göndör barna hajú nővé válni. Szezonális depresszióval vagy rossz hangulattal harcolunk festéssel is. Csak kevesen döntenek a kép kardinális változásairól, de teljesen lehetséges az árnyék megváltoztatása. Annak érdekében, hogy a hajra ne kerüljön stressz, és ne támaszkodjon sem a szépségre, sem a biztonságra, szükség van a hajfesték választására, teljes felelősséggel.

Mi a nem-ammónia hajfesték

A tartós hajfestékek összetétele ammóniát tartalmaz. Ez a komponens segíti a festék pigmentet, hogy a lehető legmélyebben behatoljon a hajszerkezetbe és megtartsa

hosszú ideig tartózkodnak benne. Festés

az ammóniamentes haj (gyakran a csomagoláson feltüntetik az Ammonia Free-ot), inkább a tonizálás vagy a színezés, mivel a pigment burkolja a hajat anélkül, hogy megsemmisítené a rugalmas összetevőket.
A haj extra ragyogást biztosít, rugalmasságát és térfogatát biztosítja.

És a kérdés azonnal felmerül: ha a bezammiachnaya hajfesték a legjobb, akkor miért nem megy az összes szalon pontosan ezekhez? A szelíd színek nem változtatják meg a képet, ami lehetővé teszi az 1-2 árnyalat árnyékának megváltoztatását. Kevésbé tartósak, de drágábbak, rosszul festik a szürke hajat. Minden ezekben a színekben gyakran korlátozott színpaletta.

A választás megkezdése előtt érdemes megismerni, hogy a nem ammónia-hajfesték a legjobban megfelel Önnek, háztartásnak vagy szakembernek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő festéket

A nem ammóniás tinták egy sorának gyártója saját képletét mutatja be, amellyel a márka festéke megtartja a haj színező pigmentjét.

Válasszon:

 • A pénztárca szerint. A választás nagyon széles.
 • Úgy érzi, hogy a professzionális kiszámíthatóbb eredményt ad.
 • Mint haj. A hajnak saját szerkezete és színezésének története van.
 • Csövek térfogata. Hosszú hajjal jobb, ha egy margó.

A legnépszerűbb márkák gyártóinak áttekintése

Hajszín Fitokolor (Fito szín)

Térfogat: 100 ml.
Működési idő: 30-40 perc.
Paletta: 15 árnyalat.
Természetes olajok és növények kivonatai is részét képezik.

Amit a gyártó ígér: Minőségi szelíd színezés a laminálás hatásával.

Az ammóniamentes hajszínszín Fitocolor véleménye

Valentina, 45

Már régóta elhagyták a szürke hajait, de megpróbálom megtartani a szőke színét. Festék Fitokolor próbált néhány évvel ezelőtt, és folyamatosan használja. Mi tetszik - a fejbőr semmilyen irritációja, bár más színekkel ez gyakran történt.

Irina, 27 éves

Vásároltam Fitokolorot a boltban, őszintén szólva, az árhoz vezetett. Amikor a ház elkezdett összekeverni a komponenseket, meglepődtem: a keverék teljesen folyékony volt. Tett valamit a hajára, és attól tartott, hogy elkezd lefolyni. Hiába aggódott. Elvitték a megadott időt, és az eredmény (napos szőke) kellemesen örültem.

Svetlana, 32 éves

A korai szürkés haj nem szeret engem, megpróbálom világosabbá tenni az árnyalatot. Nemrégiben kísérleteztek a Fitokolor festékkel. Általában szerettem az eredményt, a szín meglehetősen vártnak tűnt, de a szürke gyökerek árulóan néznek ki.

Ammon nélküli hajszín Estelle (Estel Sense De Luxe)

Térfogat: 60 ml.
Akcióidő: 25 perc.
Paletta: 140 árnyalat.
Festés avokádóolajjal és olívaolajjal. Van egy vonal a szürke festékhez.

Amit a gyártó ígér: A világos szín sokáig fennáll (legfeljebb 25 öblítés). A festék gazdaságos.

Estelle Paint Vélemények

Ilona, ​​35 éves

A drága professzionális festékek után több évig tartó megvilágítás után úgy döntöttem, hogy egy olcsóbbra váltok. Régóta konzultált az eladóval, a paletta nagyon lenyűgöző. Az első dolog, amit figyelmeztetett, amikor alkalmazzák - a festék sötétebb volt, mint az előző. Az eredmény - nem vagyok szőke szőke (ahogy azt szerettem volna, és ahogy azt a csomagon jeleztem), hanem egy könnyű gesztenye. Néhány hét elteltével a szín egyenetlenül elmosódott. A kísérlet befejeződött.

Tatyana, 22 éves

Estelle körülbelül egy éve használ festéket, és soha nem sajnálta. Alkalmazásakor elég erős szagot érez, ami meglepő, mert a festék ammóniamentes. De a haj kétszer havonta festés után is jól néz ki.

Oksana. 33 év

A festék alkalmazása során néhány csepp megérintette a bőrt, nem rögtön észrevette, majd kiderült, hogy problémás volt a mosás.

Ammóniamentes hajfesték L'Oreal (L'Oreal Casting Crème Gloss)

Térfogat: 48 ml.
Akcióidő: 20 perc.
Paletta: 28 árnyalat.
Van egy speciális vonal a szőke megtartásához.

Amit a gyártó ígér: Az innovatív formula nem szárítja a fejbőrt. Alkalmas regenerált gyökerekre és fürtök sérülésére.

L'Oreal ammóniamentes hajfesték áttekintése

Natalia, 26 éves

A nyári szünetek után úgy döntöttem, hogy nyugodtam a hajam. Vettem egy súlyos csomagot a L'Oreal-ról (nyilvánvaló, hogy az ügyfelek megértik, hogy mit fizetnek) és festették magukat. Mit mondjak? Ő dolgozik. Bár drága, de a hatás az, amit az arcon mondanak.

Irina 35 éves

Egyszer voltam a L'Oreal márka forgalmazójához. Emlékszem, hogyan jöttek az edzők, bemutatták őket az újdonságoknak. És azóta az ilyen termékek tiszteletben tartása miatt annyira meg voltam ragadtatva, hogy mindig használom őket, és az ammónia nélküli festék számomra a versenyen túl van.

Galina, 28 éves

A nem szisztematikus festéssel és vasalással elrontott haj úgy döntött, hogy legalább egy ideig gondoskodik. De hogy menjen dolgozni, és ennek megfelelően, még mindig magadnak kell gondoskodnod. Úgy döntöttem, hogy kompromisszumot tartok - lágy színnel. A festék elterjedése valójában nincs szaga. Az olajos konzisztenciát nagyon könnyen felvisszük és leöblítjük. Talán tanácsot ad a festés és a hajkezelés kombinálására?

Matrix Color Sync Professzionális Bezammiachnaya festék hajra

Térfogat: 90 ml, de az oxidálószert külön kell megvásárolni.
Akcióidő: 20 perc.
Paletta: 50 árnyalat.
A festék tartalmaz ceramidokat a hajápoló és növényi olajokhoz.

Amit a gyártó ígér: A festés során a festék biztosítja a haj fényét, kiváló minőségű tonizálást biztosít a szürke haja és a "üvegezés" hatása a hajra. Tekintettel arra, hogy a márka teljes sora professzionális, maga az ammóniamentes hajfesték nagyon szelíd.

A nem ammóniás hajfesték mátrix palettájának áttekintése

Tanya, 27 éves

A színezés évei alatt sok színt próbáltam ki, és fejlett szakértőnek hívhatom magam a színezésben. És ma a kedvenc számom a Matrix márka. A festék nagyon szelíd, nem adja a hírhedt vonalát a gyökerekről a festett hajra.

Svetlana, 32 éves

A mester színészem, aki szintén egy közeli barátom, azt mondta, hogy meg tudom festeni magam, és azt tanácsoltam, hogy mátrixot festjek. Szerencsére a hajom szerkezete olyan, hogy minden festék a csomagoláson feltüntetett eredményt ad. Már egy éve használom, nincsenek panaszok, különösen a jól festett gyökerek kellemesek. Egy világos szőke jelentős plusz.

Olga, 25 éves

A mátrix egyaránt gazdag ammónia- és ammóniamentes festékkel rendelkezik. Nagyon kényelmes a problémás gyökereim. A gyökereket szokásos festékkel festem, és a nem-ammóniát a haj teljes hosszában alkalmazom. Gazdaságilag, és a haj nem rontja.

http://www.joxin.club/krasota/uhod-za-telom/volosy/okrashivanie/kraska/luchshaya/bez-ammiaka.html

A festék kiválasztása, szürke haj festése otthon

A fejem első szürke szőrszálai már 32 éves korukban jelentek meg, és amikor 35 éves voltam, a szürke haja észrevehetően megkülönböztetett a buja fejemben, sötét fürtökkel, ami évekig további éveket adott. Tudom, hogy egyes hölgyek még szándékosan utánozzák a szürke haj megjelenését az egyes szálak platina kiemelésével, de egy ilyen nemes megjelenés egyáltalán nem inspirál engem, és elkezdtem keresni a jó hajfestéshez jó lehetőségeket. Amikor nagyon kevés szürke haja volt, sikeresen színeztem a hajamat otthon a természetes hetek és a basma keverékével. Idővel egy professzionális színész segített, és a szakember megtanította, hogyan válasszam ki a megfelelő árnyalatot a szürke hajok festésére a professzionális festékek széles skálájából.

Ha a kozmetikai eljárások után sérült vagy gyengült a haja, akkor egész egészségük helyreállításáig használjon félig állandó festéket ammóniával és más agresszív anyaggal a hajfesték készítéséhez szürke hajjal. Ezen színek hátrányai közé tartozik az eredeti színtelítettség gyors elvesztése a fej szabályos mosása után. Az állandó festék alkalmazása után azonban az eljárás megismétlése 1-2 hónapra nem szükséges, mivel a festék pigment behatol a hajszál mélyebb rétegeibe, kompenzálva az eumelanin és a pheomelanin természetes pigmentjeinek hiányát a szürke hajban. A jó márka kiváló minőségű állandó festékének összetétele szükségszerűen magában foglalja a természetes összetevőket, amelyek lágyítják az ammónia hatását a hajszerkezetre.

Top 10:

❶ MATRIX SOCOLOR.
Ideális, ha a szürke haj kevesebb, mint 30% -a haj teljes mennyiségének. A széles árnyalatú paletták közül biztosan talál egy megfelelő lehetőséget a fürtök számára, amelyek pontosan megfelelnek a csomagoláson feltüntetett színnek. A krémfesték színe egyenletesen oszlik el, és a színes fürtök egészséges ragyogást kapnak. A termék innovatív képlete a festés és a rendszeres színkorrekció után védi a hajszerkezetet a károsodástól, megakadályozza a sárgaság megjelenését. A festék minimális mennyiségű ammóniát tartalmaz, amelynek aktív hatását olajok lágyítják.

paletta:


❷ ESTEL DE LUXE SILVER.
A jól megalapozott Estel márka színei több mint 60 árnyalattal rendelkeznek minden természetes hajhoz, 100% -os szürke hajjal. A festék nagyon ellenálló és kiegészül Anti-Age Color formulával a szürke haj mély festésére. Az Estelle avokádót és makadámiaolajat is tartalmaz, amelyek erősítik a hajot, és lágy, fényes és selymes.

paletta:

ELLA WELLA PROFESSIONAL COLOR TOUCH.
A festék összetétele nem tartalmazza az ammóniát, de a festés után a hajszín nagyon lassan telítődik, és elegendő havonta egyszer megismételni az eljárást. A krémes textúrájú eszközök nagyon egyenletesen és könnyen eloszthatók a zárakon, elegendő 10-15 percig tartani. A festék viaszban az olaj és a keratin javítja a haj állapotát. Szürke vagy szürke haj festése saját otthonában.

paletta:


❹ KEUNE TINTA COVER.
A 80 alapszín közül a festék minden bizonnyal megfelelő választást talál. A festés után a hajszín nagyon ellenáll a samponoknak és más tisztítószereknek. Mély, gazdag fürtök, amelyek az eljárás után nagyon rugalmasak, tartósak és fényesek.

paletta:


W SCHWARZKOPF IGORA ROYAL ABSOLUTES.
A Biotin-S komplexum innovatív formája elősegíti a szürke és sérült haj üreges területeinek aktív festését pigmentekkel. A festék szilícium-dioxidot és biotint tartalmaz, amely erősíti a keratin hajrostok szerkezetét.

paletta:


’L'OREAL PROFESSIONNEL MAJIREL.
A meglehetősen magas ár valószínűleg az egyetlen mínusz a híres márka termékéből. Az árnyalatok gazdag választékából azonban természetesen lehetőség van a természetes haj színére is. Ezzel a festékkel még a szőrszálakat is észrevehetően festhetjük, amely jól ellenáll a tisztítószereknek, lágyítja a haját, és egészséges ragyogást biztosít.

paletta:


❼ OLLIN COLOR CREAM.
Nagyon jó minőségű krémfesték, mely otthoni színezésre készült. A haj egyenletesen festik a teljes hosszúságban, a festék textúrája szorosan illeszkedik a haj hámló felületéhez, és az aktív pigmentek gyorsan kitöltik a szerkezetét. A festék olajokat és növényi kivonatokat is tartalmaz, amelyek hidratálják és táplálják a sérült hajat.

paletta:


I CHI IONIC.
Az ezzel az eszközzel ellátott színezőszálak nem véletlenek, hogy a színészek csúcstechnológiát hívnak, mivel a hosszú infravörös hullámok ösztönzik a hajszár pelyhek megnyitását és a pigment akadálytalan behatolását a mátrixba. Az Ion technológia egyenletesen osztja el a pigmentet, és egy hónap után a következő színkorrekció előtt elfelejtheti a szürke hajat.

paletta:


❾ SYOSS szakmai teljesítmény.
Hatékony és könnyen használható otthon festék a szürke haj garantált festésére. Az alacsony ammónia koncentráció ellenére a pigment 3-4 hétig ellenáll a kioldódásnak. A festék keratin hajvonalat és B5-vitamint is tartalmaz.

paletta:


❿ KAPOUS PROFESSIONAL.
Alacsony költségű, de nagyon ellenálló állandó festék, amely ginseng kivonatból, rizsfehérjékből, kakaóvajból áll. Ismét ismételt színkorrekció után a haj maradványos és lágy marad.

paletta:

♦ A SZÍNES SZÍNES SZÍNESÍTÉSE A FELTÉTELEKBEN A BASM ÉS HNNEY

Sok nő inkább a természetes fürtökkel színezi a fürtjeit, köztük a henna és a Basma a legnépszerűbb. A szürke haja csak a két komponens keverékének festésére használható, megváltoztatva az arányokat, amelyekhez a kívánt árnyalatot kapjuk. Ha a basma a természetes haj árnyékát sötétebbé teszi, akkor a henna piros.

Mindkét komponens megfelelő arányban összekeverése és a kívánt színárnyalat elérése érdekében a minta esetében kívánatos az egyes szálak alsó részének festése. Ha elégedett az eredménnyel, akkor az egyes szálakra tegyen egy vastag réteget. A szürke haj árnyékolásához az expozíciós időnek hosszúnak kell lennie. Először is nézd meg az eredményt körülbelül 40 perc alatt, és ha az árnyék nem elég telített, akkor nem mossuk le a festéket még 2-3 óráig (legfeljebb 4 óra). Állítsa be a színt havonta kétszer.

♦ VIDEO ANYAGOK

Ha már elvégezte az eljárást otthon, kérjük, ossza meg a megjegyzéseket és tippeket.

http://bebi.lv/okrashivanie-volos/kraski-dlya-sedyh-volos.html

Hogyan festjük át a szürke hajat a haj sérelme nélkül

A modern szépségipar eredményei minden nő számára lehetőséget kínálnak arra, hogy korától függetlenül szépnek látszanak. A szürke haj megjelenése elkerülhetetlen, és ahhoz, hogy ez a tény ne zavarja az emberiség gyönyörű felének hangulatát, elegendő a hajfesték használata.

Az innovatív színezékek megjelenése új mérföldkőnek számított a fejlődésükben. Az új generációs ammóniamentes festékek kellemes és biztonságos hajápolási eljárást tesznek lehetővé.

Mi a káros ammónia, és nélkülözheti a szürke hajat?

Ahhoz, hogy megértsük, miért biztonságosabb a festék az ammónia nélkül a szürke hajra, tudnia kell, hogy mi okozta az anyagot, és miért vezetik be a legtöbb termékbe:

 1. A festékkészítményben az ammónia fő célja a hajskálák „megnyitása”. Ez a folyamat biztosítja a pigmentek sima behatolását.
 2. A nyálkahártyákkal való kölcsönhatás során az ammónia irritációhoz vezet. A mérgező füstök belégzése is hatással van.
 3. Az ammónia szisztematikus expozíciójának erős toxikus hatása van. Ennek eredménye lehet súlyos mentális zavar, valamint akut mérgezés.
 4. Az ammónia súlyos kémiai égést és allergiás reakciókat okoz.

Bár az ammóniamentes festékek hatásai enyhébbek, ugyanolyan hatásuk és tartósságuk lehet, mint a hagyományos készítmények.

Számos tény áll rendelkezésre, amelyek bizonyítják a biztonságos hajfestékek hatékonyságát:

 1. Minden festék három típusra osztható: rezisztens, színárnyalat és nem-ammónia. Anyagok, amelyek a hajat nyitják a festék összetétel, a gyümölcs savak, a hajra és az egészségre biztonságos behatolására.
 2. Nem-ammónia színezékekben a pigmentkoncentráció nő.
 3. A haj színezésére szolgáló biztonságos eszközök összetétele speciális anyagokat tartalmaz. A pigmentekkel való érintkezés után lezárják a hajat.
 4. Az ammóniummentes festékek kumulatív hatásúak. Több ismétlődő festéssel nagy mennyiségű pigment halmozódik fel a hajszerkezetben, és az eredmény stabilabbá válik.

Szürke hajra ammóniát nem tartalmazó festékek

Az ammóniamentes festék kiváló megoldás azoknak, akik törődnek hajuk egészségével, vagy megpróbálják elkerülni a vegyi anyagok negatív hatásait (ezt a kérdést az alábbiakban tárgyaljuk).

Hogy lehet-e festeni a szürke hajat ammónia nélkül, a kozmetikai gyártók modern eredményei lehetővé teszik, hogy megtörténjen. A tartósság szempontjából ez a kategória a festési termékeknek nem alacsonyabb a hagyományos festékeknél, hanem az eredmény minőségénél is.

Hogyan válasszunk ki egy nem ammóniás festéket a szürke hajra

A szürke haj festése előtt az egészség károsítása nélkül meg kell választani a megfelelő festéket:

 1. Először is meg kell határozni a haj állapotát és a szürke szálak számát, attól függ, hogy milyen festék előnyösebb.
 2. Válassza ki a kívánt árnyalatot az eredeti hajszín alapján.
 3. Határozza meg a haj típusát. Ami a legjobb, az ammóniamentes hajfesték, amely a szürke hajra fest, vékony, természetesen szőke hajra esik. Ebben az esetben a festéknek a lehető legkönnyebbnek kell lennie, és az eljárást otthon is elvégezheti. Ha a haj kemény, terjedelmes és vastag, segítségért forduljon a szakemberekhez, mert előkészítő eljárásra lesz szükség.
 4. A szürke hajok festése kár nélkül világos színekben meglehetősen kétséges, mivel nincsenek olyan összetevők, amelyek a pigmentet elpusztíthatják.

A legjobb 7 legjobb ammóniamentes festék

Szürke haj festése előtt a haj károsítása nélkül és egy adott szerszám kiválasztása után megismerkedhet a legjobb nem ammónia színek értékelésével:

 1. Igora Royal. Finom textúrája van, elég vastag ahhoz, hogy ne terjedjen el és egyenletesen hajtsa végre a hajszálakat a teljes hosszában. Számos színárnyalat, kellemes gyümölcsös illat, tápláló és gondoskodó összetétel - mindezek az előnyök teszik az Igora Royal-t az ebbe a kategóriába tartozó festékek közé. Az ár átlagosan 350-450 rubel.
 2. Casting Creme fényes L'Oreal. Ez egy kompozíciót tartalmaz, melyet gazdag zselé és különleges komplexek biztosítanak, amelyek védik, hidratálják és helyreállítják a szálakat. Ár - 380-500 rubel.
 3. «Inoa». Néhány évvel ezelőtt a „L'oreal” kozmetikumok gyártásában a világ egyik vezetője egy olyan innovatív festéket mutatott be, amely nagy tartóssággal rendelkezik és teljesen biztonságos a szálak számára. Az Inoa finom gyümölcsös illatú, óvatosan gondoskodik a hajról és a fejbőrről, és sima, sokoldalú mélyszínt nyújt. A költség 700-900 rubel.
 4. CHI IONIC. A színezéstől kezdve a high-tech színezékekre utal. Hatékonysága hosszú infravörös hullámok részvételével érhető el. Felemelik a pikkelyes réteget, és lehetővé teszik, hogy a pigmentek és gondoskodó komponensek behatoljanak a haj mély szerkezeteibe. Az ár 950-1100 rubel.
 5. Schwarzkopf nélkülözhetetlen. Megfizethető, népszerű és hatékony festék gazdag palettával. A közepes sűrűség szerkezete még otthon is egyenletes festést biztosít. Az ár 460 és 550 rubel között változik.
 6. Rowan ammónia nélkül. Az alacsony költség ellenére a festék tökéletesen illeszkedik, jól fest a szürke hajra, és teljesen ártalmatlan a hajra. A költség átlagosan 100 p.
 7. Kapous. Olasz festék, melynek színe gazdag, gondoskodó komponensek magas tartalma és kifogástalan minőségálló festés. Az ár 300-400 rubel.

Természetes színezékek szürke haja számára

A szürke haja károsodás nélkül történő festésének kérdése, sokan hagyományos és régimódi recepteket igényelnek. A szürke haj színezésének legnépszerűbb módja:

Ezeken az összetevőkön alapuló megoldások és decoctions használata során számos kellemetlenség és nehézség merül fel:

 • túl hosszú expozíciós idő;
 • a szürke haj elégtelen festése;
 • egyenetlen festés a színező készítmény heterogén szerkezete miatt.

A kívánt eredmény elérése csak 3-4-szer lehetséges, és sok időt vesz igénybe - 3-4 óra. Ez azonban megfizethető, biztonságos eszköz.

találatok

Az ellenálló ammóniafestékek gyorsabbak és az eredmény hosszabb, de az ammóniamentes festékek kumulatív hatásúak. Minden egyes eljárásnál az eredmény egyre ellenállóbb lesz. A haj, a fejbőr és a test egészségének súlyos károsodást okozhat először. Ez a legrosszabb megoldás, mint a szürke haja festése a haj semmiféle károsítása nélkül - festék vagy népi jogorvoslat.

Telecast csatorna WORLD - videó a szürke haj legjobb festékéről

Vélemények

Maria, 37 éves, Perm:

- Egész életemben büszkén viseltem a természetes barna hajaimat, és az utóbbi időben a szürke haj kezdett megjelenni. Hosszú ideig kételkedett abban, hogy a szürke festéket ammónia nélkül festették-e vagy sem. A végén próbáltam Igora Royal-t. A hatás lenyűgöző: lágy, fényes fürtök, mély természetes színnel.

Angela, 40, Taganrog:

„A Sedin 30 éves kora óta jelent meg, hiszen vagy Schwarzkopf nélkülözhetetlen, vagy teljesen elégedett vagyok az eredménnyel - egyenletes festéssel, átlátszó szőke hajjal és egészséges hajjal.”

Elizaveta, 34, Volgograd:

- Kemény, fekete haja van, sok szürke haja. Ezért a kabinban vagyok festve. A stylistam 3 éve ammónia nélkül használ Kapousot, és minden színezésnél a haj fényesebbé és kellemesebbé válik.

A nők milliói már értékelték az ammóniamentes szerszámok fölényét a szálak szürke hajjal való festésére, és sokan még mindig meg kell. A kisebb hátrányok ellenére a biztonságos festékek, különösen a természetes nyersanyagokból, képesek kemény versenyt kialakítani a hagyományos kollégáikkal ammóniával.

http://seahair.ru/chem-zakrasit-sedinu-bez-vreda-dlya-volos

Ammónia nélküli festékek: TOP 5 legjobb nem-ammóniafesték

Hajfesték - ez egy kozmetikai termék, amely nem jogosult alacsony minőségre. Végül is az élénk, fényes fürtök színe helyett fennáll a veszélye annak, hogy az égett haj nem kapható vissza.

Ezért készítettük el Önnek a TOP-et, amely magában foglalja a legmegbízhatóbb és legjobb hajfestékeket ammónia nélkül. Mind a boldog felhasználóktól, mind a szépségszalonoktól sikerült megpróbálkozniuk.

A hajfestés esztétikai eljárás, amelyet szinte minden nő a két ok miatt használ: a kép megváltoztatása és a szürke haj festése. Bármi legyen is a célod, fontos, hogy a festék gondosan tónusú legyen, mint az eredeti pigment, és nem volt káros hatása a haj szerkezetére.

Hagyja ezt a bonyolult feladatot megtakarítani a festékeket. Ezek a hajfestékek leggyakrabban a professzionális kozmetikumok kategóriájába tartoznak, és szépségszalonokban használhatók. A kozmetikai ipar azonban nem áll meg, és ma az ammónia-mentes színek széles választéka között vannak olyanok is, amelyek könnyen alkalmazhatók önállóan a haj színezésére.

Festékek ammónia nélkül: az előnyök és hátrányok

Ha nem hisz az ammóniát tartalmazó szokásos hajfestékek kárában, akkor csalódni akarunk: ez az összetevő elég agresszív. Úgy tervezték, hogy javítsa a festékek behatoló tulajdonságait a haj felületi rétegének megsemmisítésével. Ez a folyamat visszafordíthatatlan, és az agresszív festékkel festett haj gyakran és egyszerre romlik.

De az ammóniamentes hajszín tökéletes?

A nem ammóniás hajfestékek előnyei:

 • Ellentétben a hagyományos nem ammóniafestékekkel, ezek egyáltalán nem tartalmaznak káros összetevőket, vagy minimális mennyiségben tartalmazzák azokat. Ez teszi őket a legjobb hajfestékeknek, amelyek szerkezete sérült vagy gyengült.
 • Lehet-e gyógyítani őket a hajfestéssel egyidejűleg? Ebben az esetben a válasz igen! A kiváló minőségű, ammónia nélküli festékek gyakran tartalmaznak természetes olajokat, amelyek regeneráló hatással vannak a hajszerkezetre. Ezenkívül a professzionális hajfestékek tartalmazhatnak olyan anyagokat is, amelyek tovább védhetik a hajat a magas / alacsony hőmérséklet, az ultraibolya sugárzás, az alumínium sók negatív hatásaitól.
 • A haja színei ammónia nélkül valódi csodaszert jelentenek az érzékeny, hajlamos hajú nők számára. Míg a szokásos hajfestékek gyakran viszketést és korpásodást okozhatnak, a szelíd festékek egyszer és mindenkorra elfelejthetik ezt a problémát.
 • A nem-ammónia festékek nem túl magas színező képessége miatt megfizethető eszköz az otthoni hajfestéshez. Nem lehet speciális fodrászati ​​készség, hogy hajfestést végezzen látható foltok nélkül.
 • A nem-ammónia-festékkel történő hajfestés segítségével a természetes természeti értékekhez leginkább természetes árnyalatokat kaphat. A széles palettán kívül az árnyalatok könnyen összekeverhetők egymással, hogy még természetesebb hatást fejtsen ki a hajra. Azonban az ammónia nélküli hajfestékek felhalmozódhatnak a haj felületén, ami fokozatosan élénkebbé és élénkebbé teszi árnyékát.

Hátrányok a nem ammónia-haja színeihez:

 • A gyártók hangos hirdetési biztosítékai ellenére az ammónia nélküli színek többsége nem képes több hétig megőrizni eredeti megjelenését. Leggyakrabban 6-8 mosás után mosnak ki. A professzionális festékek azonban sokkal hosszabb ideig tarthatnak - másfél hónapig.
 • Alacsony árnyékolási tulajdonságaik miatt az ammóniamentes festékek a leginkább nem festett és tisztességes hajhoz leginkább alkalmasak. Ha korábban használta a szokásos ammóniafestékeket, valószínűleg ez a festék nem teszi lehetővé a palettán látható hatás elérését. Emellett az ammónia nélküli festékek nem a legjobb módja a szürke haj festésének.
 • Ha a költségről beszélünk, akkor az ammónia nélküli professzionális hajfesték jobb lesz, mint a szokásos ár. És az a tény, hogy az árnyékot frissíteni kell, gyakrabban jelzi, hogy a hajfestés nagyon költséges vállalkozássá válik.

Most itt az ideje, hogy beszéljünk a legjobb hajszínről ammónia nélkül, amelyek óriási népszerűségre tettek szert, és összegyűjtötték a legkedvezőbb véleményeket.

1. L'oreal festéköntő Creme Gloss

Ez az ammóniamentes hajfesték kétségtelenül az ilyen kozmetikumok közül a legnépszerűbb. Ennek oka a széles színválaszték, melyet 30 eredeti árnyalat képvisel. Az árnyalatok palettája között mind a fényes, mind a gazdag mély színek, valamint a szokatlanak, amelyek összetétele kék és piros pigmentek.

Ez a nem-ammóniafesték ideális hajfestéshez, mivel vastag, nem áramló textúrájú, kellemes aromájú, melynek köszönhetően, különleges képességek nélkül, önállóan igazi szalonszerű eredményt érhet el.

A L'oreal Casting összetétele olyan összetevőkkel gazdagodik, amelyek kivételes gondoskodó hatást gyakorolnak a hajszerkezetre, ami színezésüket egyidejűleg orvosi eljárássá teszi.

2. Festék mátrix (mátrix szín szinkronizálás)

Nem kevésbé ismert, a Matrix Color Sync és a korábbi L'Oreal Casting, nem tartalmaz ammóniát. De nemcsak ez a kozmetikai termék olyan népszerűvé vált.

Először is, az ammónia nélküli Matrix festék egyedülálló hatásáról ismert - üvegezés.

A professzionális festékkel történő festés után a szerkezet nagyon sima lesz, a mérlegeket lezárják, aminek következtében az új árnyék nagyon hosszú ideig tart, és sokáig nem veszíti el élességét és fényességét.

Az ammónia nélküli Matrix festéket gyakran használják színezésre, kiemelésre, fényesítésre, szürkés álcázásra. A fényes áramló haj maximális természetes eredménye ez a nem-ammóniafesték sajátos jellemzője.

3. Schwarzkopf festék (Schwarzkopf Professional Igora Vibrance)

Az ammóniamentes festék Schwarzkopf híres a tónusok színezéséről: még házi hajfestés esetén is az árnyalatok palettáján látható eredményt kaphatja.

A Schwarzkopf Professional Igora Vibrance Professional festék összetétele erőteljes gondoskodó összetevőkkel egészül ki, beleértve a polinéz olaj és a gardenia virágkivonatot. Egyidejűleg a haj fényes, telített színnel történő festésével a hajszerkezet magas színvonalú helyreállítását, táplálékát és jobb megjelenését kaphatja.

4. Estelle festék (Estel Sense De Luxe)

Szakmai festék Estelle talán a legnépszerűbb eszköz szalon bezammiachnogo hajfesték. A magas technikai jellemzők, a legszélesebb színpaletta (75 árnyalat) és az elfogadható ár teszi az Estel Sense De Luxe festék kiváló választás azoknak, akik a hajápoló listában szereplő világos színekbe kerültek.

A nem-ammónia-tinták körében ez a vezető termék megkülönböztető tulajdonsága a haj teljes sima festése, a színárnyalatok egyszerű keverése a legtermészetesebb eredmény elérése érdekében, valamint az aktív gondozási tulajdonságok. Az Estel festék képlete hasznos olajokkal, kivonatokkal, pantenollal és ceramidokkal gazdagodik, ami lehetővé teszi a hajszerkezet helyreállítását nemcsak a festés során, hanem tartós gyógyító hatást is biztosít.

5. Chi festék (CHI Infra No Lift)

A legdrágább, de ugyanakkor a legtöbb forradalmian új, ammóniamentes festékkel rendelkező CHI Infra No Lift egy innovatív technológia a magas színvonalú hajfestéshez és azok helyreállításához. Az eredmény a biolaminációhoz közeli hatás.

A színpalettát kilenc skála képviseli, amelyek mindegyike választhatja ki a hajszín színezéséhez leginkább megfelelő árnyalatot.

Az ammónia nélküli festék CHI-nek a legmagasabb képessége, hogy sima árnyalatot adjon a leginkább sérült porózus haj teljes hosszában, amikor más színezékek tehetetlenek.

http://v-kosmetichke.ru/kraski-bez-ammiaka-top-5-bezammiachnye-kraski-dlya-volos/