logo

Színárnyalat Belita Color Lux a maszk tulajdonságaihoz

Helló mindenkinek!
Ez a Fehéroroszországi származásom legkedveltebb árnyalati balzsamáról szól Belita Color Lux
Termelői ígéretek:
A „COLOR LUX” színárnyalatos balzsamok gondos és hatékony módja a divatos hajszín elérésének: a színező pigmentek nem károsítják a hajszerkezetet, jól megtartják a haj felületrétegének skáláját; a természetes olajok a hajszerkezetet alkotják.
A hajszín fényességének fényereje - már csak egy hajfestési eljárás után érhető el
A haj szerkezetének javítása - köszönhetően az olívaolajnak és a karitának a balzsamok összetételében
A festés során nem irritálja a fejbőrt - az ammónia és a hidrogén-peroxid hiánya miatt
Lehetővé teszi, hogy kísérletezzen árnyalatokkal és változtassa meg a hajszínét olyan gyakran, amennyit csak akar, a haj károsodása nélkül.
A tónus balzsamot 4-6-szor egyenletesen mossuk le, így a festett és festetlen haj között nincs éles határ, a „visszanyúló gyökerek” kifejezett hatása nélkül
Lehetővé teszi, hogy növelje a színek ellenálló festékek közötti időt - a haj színezett és regenerált területei közötti határvonal simításával, a szín fényerejének visszatérésével.

Csak tegnap vettem egy másik csomagot! A bemutatás sötétebb árnyéka volt:

Chestnut. Nos, lássuk, mi jön róla, mert nyáron előzetes tisztázás nélkül vittek el egy mahagóni árnyalatot, de aztán a haj kiégett.

Nem emlékszem a balzsam megvásárlási történetére. Épp most próbáltam a különböző márkák balzsamjait, és megálltam a legjobb. A költség 120-150 rubel.
Lányok, én csak imádom ezt a árnyalati balzsamot! Színezőszerként és ápoló maszkként működik.
Haj egy mosás után:

A fotók a kedvenc árnyalatomat mutatják - Brown Burgundy, érdekes és sokoldalú) Egyébként, a szag, amíg a következő mosás megszállott, a férj azt mondta, hogy a szaga olyan, mint a festék. Életemben soha nem festette a haját, különösen otthon.
A konzisztencia vastag:

Mondom, hogyan próbáltam alkalmazni. Megpróbáltam azonnal mosni a tiszta, szárítatlan hajon, és nem volt nagyon hatékony. A legjobb, ha teljesen száraz és tiszta hajra kerül. A gyártó azt mondja, hogy a balzsam után nem szükséges a haj samponnal mosni, de azért mosok, mert a gyökereket nehezebbé teszi, és közvetlenül a gyökerekből festjük meg! Ugyanakkor megpróbálom nem esni a fejbőrre. ott szilikon és parabének.

Összetevők: víz, cetearil-alkohol, etoxi-glikol, cetrimónium-klorid, propilénglikol, shea (shee) olaj, olívaolaj, dimetikon, hidroxi-cellulóz, citromsav, parfüm (hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, petrolkémiai készítmény (metil-hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid), például nők, nők és nők kezelésére chytomethylsulpha kezelésére; 3, HC Blue 2, 4-hidroxi-propil-amino-3-nitro-fenol, N, N-bisz (2-hidroxi-etil) -2-nitro-p-fenilén-diamin, diszperziós lila 1, diszpergált fekete 9.
Valószínűleg mindenki, aki színezi a haját, ismeri ezt az állapotot, amikor a „haj festékeket kért”?
Szóval, a hajam is megtörténik) És ezért a raktárban mindig 1-2 csomag balzsam van. Ha a balzsam / tonik nem szárítja meg a hajat, akkor ne félj használni, amilyen gyakran csak akarsz. Rosszabb, ha a haj üres.
Köszönöm mindenkinek a figyelmet!

http://www.hairmaniac.ru/ottenochnyy-balzam-belita-color-lux-so-svoystvami-uhodovoy-maski.html

Színárnyalat hajhoz Belita-Viteks Color Lux

Gyönyörű, sokoldalú szín a haj károsodása nélkül! + három árnyalat elemzése: No. 01- "fahéj", No. 11- "gesztenye", sz. 02- "konyak" + élénk fotók a haj minden árnyalatáról, részletes használati utasítások és tippek

Üdvözlet, hölgyek :) Én ugyanaz az ember vagyok, aki életében csak egyszer festett haját (már régen, százszor nőtt), vagyis most teljesen természetes termékem van :) De ez a különleges minőség és egészség sajnos nem különböznek egymástól. De a nyugtalan lélek kísérleteket kér! Előnyösen reverzibilis, így csak színárnyalat jelent peroxid nélkül.

Bevezetőm: göndör vékony haj a válllapok alatt. A hossza nagyon száraz, a természetes szín sötét szőke.

Balzsam az árnyékban 06. Az első kísérlethez a saját színéhez hasonló maximumot választottam. Élje újra a színt, és egyúttal próbálja meg, hogy milyen gyümölcsöt kap a színárnyalat

A doboz belsejében csak egy cső van a balzsammal. A térfogat 100 ml. A kesztyűk hiánya számomra nem volt probléma, új háztartási ruhát vettem.

Elnézést kérek egy használt cső esztétikai fotójától (elfelejtettem teljes képet készíteni). By the way, a hajam egyszerre ment. Ennek részeként nincs hidrogén-peroxid, így lehetett festeni.

A következő sorrendben festett:

 • samponozott haj
 • enyhén törölje szárazra
 • kesztyűket hozott
 • helyezzen egy balzsamot a gyökérszálra egy kefével (nagyon keményen próbáltam, de kényelmetlen volt a fej hátulján csinálni) - a balzsam konzisztenciája vastag, nem folyik bárhol
 • tegye a hosszát
 • fésűvel elosztva
 • a balzsam többi részét a kezek terítették
 • tegye a fejére egy eldobható műanyag zacskót a vásárláshoz)
 • a zuhanyfedél tetején, és még mindig törölközőbe van csomagolva
 • 45-50 percig tartott a hajon
 • elmosódott

Nagyon keményen próbált, hogy ne foltolja meg homlokát és fülét, de számomra úgy tűnik, hogy ez lehetetlen. Abban az értelemben, hogy nem piszkos. De mosás után minden tiszta volt, csak a haj volt színes. Egyébként, a balzsamot leöblítettük, amíg a víz átlátható volt, ameddig csak vártam, az értékelés elolvasása után. Gyorsan leöblítettem, és még a törött törülközőt is, amit a hajomat törölgettem, nem szennyezett.

A hajgyökerek fényképei:

A csomagolás színárnyalata - mindkét változat festett haj:

Hajhossz fotó:

Mivel a természetes haj sötétebb a gyökereknél, és a végüknél könnyebb (elhalványult) (ha a fejemre a tippeket alkalmazzuk, akkor két teljesen különböző árnyalat), az eredmény a következő, ahogy látjuk - a gyökereknél a haj fényesebbé és sötétebbé vált a végeken. Szín, mintha kiegyenlített. Nos, felélénkültem - mit akartam.

A szagról: nem túl erős, elég kellemes, de unalmas a hajon. Az első fürdőig tart.

Amit nem szerettem - az eszköz megszárítja a hajot. Talán a normál hajnál nem olyan észrevehető, de szárazon nagyon észrevehető. Kívülről nem láttak rosszabbul, de mégis habverő volt. Az első mosás és fogmosás után azonban a haj normalizálódott.

Alsó sor: a hajom árnyékában körülbelül öt mosás történt. Legközelebb megpróbálok egy órát tartani. A szín egyenletesen elhalványul, fokozatosan elveszíti az intenzitást.

Következtetés: könnyen használható eszköz, amely nem okoz jelentős károsodást a hajra, így a kísérletezés helyet biztosít. A kíváncsi, ajánlom!) Megpróbálok más árnyalatokat (akkor frissítem a felülvizsgálatot).

Árkibocsátás: 60 rubel. a fehérorosz kozmetikumok boltjában.

Köszönjük, hogy elolvasta, maradjon szép!

A haj sérelme nélkül! Haj csak ragyogjon! Hue Dark Chocolate

Egy másik felülvizsgálatom van a árnyalati hajbalzsamról. Ma a Belita költségvetési forrása. Mivel nem találtam Olaszországban a kedvenc árnyalat maszkomat eladó.

Meglehetősen sötét haját választotta a sötét csokoládé árnyalatát, a 13-as tónusszámot.

100 ml-es csomagolásban. Ez elég ahhoz, hogy a válllapok alatti hajhoz hasonló legyen, mint az enyém.

Hogy őszinte legyek, a balzsam elég vastag és hígítható, és a csomagot 2-szer meghosszabbíthatja, de úgy döntöttem, hogy nem mentem meg, különösen azért, mert az ára csak 15 ezer, ami 1,5 dollárnak felel meg.

Ez mennyi balzsamot kap.

A balzsam illata, banális, mint minden árnyalati eszköz.

Balzsamot, ecsetet alkalmazok, csakúgy, mint a hajom színét. Pontosan az elválasztásokban és a szálakban.

A gyártó javasolja a maximális hatást, viseljen műanyag kupakot, de ezt nem javasoljuk. Ezután mondja el, miért!

Ebben az esetben egy órával egy balzsammal mentem. Ez én vagyok a szokásomtól, ami jobban felszívódik és a szín gazdagabb lett volna. De kiderült, hogy túl messzire mentem. Azt mondom, hogy leöblít, elég nehéz, különösen a fejbőrrel. Csak hihetetlen erőfeszítéssel dörzsölte. De egy hatalmas plusz. Ezt a fürdőt bumm! És még anélkül is. azt jelenti, hogy nem mondható el a bőrről)))

Nos, ez az, amit én végeztem!

Véleményem szerint a csomagoláson található színnel teljesen összeegyeztethető.

Mosott haj gyökerei))))))

Szeretném megemlíteni a hajfestés és az őrült ragyogás gyönyörű állapotát! A haj vastagabbá válik, és csúszóssá válik, és megérintette őket.

És most megmagyarázom, miért nem szabad túlzásba fektetni és szigetelni a hajat!

Itt van az eredmény, amit a növekedési vonalon mentem a hajra. Mindig vékonyak és könnyűek. Mint a gyermek pelyhesítése))) Az árnyék túl világos.

Talán ez csak az én egyéni sajátosságom, de ahogy azt mondják, a vállalkozásom figyelmeztet)))

A balzsam erőssége 4-6 mosásig megígérhető. De itt Belita hazudott. A szín sokkal hosszabb ideig tart. A balzsam elszíneződött, olajjal maszk és a szín a helyén maradt.

Általában 5+ értéket értem!

Ah elfelejtett beszélni a legfontosabb dologról. Nincs semmiféle károsodás a hajra)))))

És búcsút a gyártó ígéretének.

Szőke nők, akik színüket próbálják megnövekedni, nem ajánlják a Belita-t. tónus Platina + fotó haj, összetétel, konzisztencia

Több mint három hónap telt el a balzsam utolsó tonizálása óta, és még mindig késleltettem az igazság pillanatát vagyis felülvizsgálat írása.

A hajam leírása:
Természetesen szőke vagyok, de a nyüzsgő nyári nap miatt a gyönyörű hamu színe valami sárgássá válik, így évek óta haldoklik... Először kiemelték, majd nem ammóniás festékekre váltottam (egységes színt akartam). A fejbőr érzékeny, így csak bezamichnye! ha valami rosszul megy, a haj kiesik, mint őrült. De 2012 júliusában. Elhatároztam, hogy elég lenne a festésre pénzt pazarolni, ami maximum 2-3 hétig elég volt, és a haj minősége évek óta zaklatott!

A szín növelése mellett felmerült a probléma - mi a helyzet a színnel? szép akarsz lenni és nem sárga most, nem 3 év után.

A Belita-Vitex Color Lux árnyalati hajbalzsamra felhívta a figyelmet. Megfizethető ár - körülbelül 3 $... jó mennyiség - 100ml... a gyártó csábító szavai és természetesen a minősítés - minősítése 4.6 (68 szavazat).

Kezdetben vettem egy 15-ös Platinum hangot, majd egy héttel később 20 Beige-t is.

A vascső fogkrémnek tűnik, rendszeres sapka...

A konzisztencia tökéletes - nem folyik, könnyen alkalmazható, gyorsan lemosódik a hajból. Kellemes illat.

Egy tonizálás fél csövet (50 ml) vesz fel.

A gyártó azt javasolja, hogy a balzsamot mosott, törülközőszárított hajra 30 percig alkalmazza. Csak ezt tettem: balzsamot nedves hajra festett kefével, tetejére egy kalapot és háztartási munkát végeztem. 30 perc múlva lemosni. Íme, mi történt a végén:

Akkor kísérletezni akartam.
Nem lehet egyenletesen alkalmazni nedves hajra balzsamot, úgyhogy úgy döntöttem, hogy 30 percig alkalmazom mosás előtt - a hajom is túlságosan protonálódott. ))))
Ez történt... észre a kék-zöld farkát:

Én már nem kísérleteztem, és nem ajánlom neked.

Ami a tonizálás utáni hatást illeti - amikor a balzsamot a hajból mossa, úgy érzi, hogy a folyékony selyem kezében van! de miután a haj száraz volt, a mágia eltűnik!

Szeretném megjegyezni, hogy NEM SZÜKSÉGES EZT A BALM-ot különböző színekhez, mert a különböző károsodások és a különböző színek miatt egyes területeken a tonizálás nem egyenletes, a tippek a legjobbak (a haj legkönnyebb része), továbbá a felnőtt hajból az átmenet színes, így észrevehető, nem simított.

n. s. Nem mertem bézs tónust helyezni az összes hajamre, csak a frufru tónusoltam - nem tetszett a hatás!
Ha még mindig úgy dönt, hogy sokat vásárol, az árat nem fogja elveszíteni, mint elfogadható.

Ki érdekel - megtaláltam az ideális eszközt a sárgaság ellen. így nézd meg néhány hét múlva - azt hiszem, a felülvizsgálat kész!

Köszönjük a minősítéseket és figyelmet a felülvizsgálatra!

Szépséget és jó hangulatot kívánok!

A legjobb eszköz a kísérletekhez, a haj sérelme nélkül! Fotók a mahagóni és a barna burgund árnyalatáról

Szeretem ezt a balzsamot! Hosszú, színezett hajszín "Brown Burgund", "Dark Chocolate". És az egyik és a másik egy kis bordó a napban. Nagyon tetszett ez a szín, nyáron kísérletezni akartam, unatkoztam sötét árnyalatokkal, és megvettem a „Red Tree” -t.

Állag: nagyon vastag, "olaj".

ár: 14,600 fehér dörzsölje. (kb. $ 1,52)

100 ml-es csőben. Ez elég volt számomra 3-4-szer, a fotó hosszában, most már a haj hosszabb, elég 2-re.

A készletben nincsenek kesztyűk, így előzetesen szerezzük be.) Ezt a balzsamot nem könnyű leöblíteni a bőrből …….

Általában, nagyon szeretem ezeket a balzsamokat, ők hatással vannak a hajra, mint egy minőségi maszk! A haj fényes, puha, sima, jól ápolt, fényes. A haj hidratálva van, mintha még helyreállt volna. És a mosás után nem megy át, a hatás nagyon hosszú. Körülbelül egy hónapom van. A hajam minden második napban körülbelül 15 mosást jelent.

Nagyon szép is a szag. A festék nem hasonlítható össze....) Az első hét haja nagyon is szagú.

Árnyék széles választéka. De ahogy már írtam, a "Brown Burgund" és a "Dark Chocolate" vörösek. Burgundia még egy kicsit lila, bordó.

Itt van egy fotó a barna burgundról:

"Mahagóni" különböző világításban:

Erre a színre festett:

1) A fejem, győződjön meg róla, hogy használja a balzsamot, hogy ne hajtsa le a hajam.

2) A mosott, szárított hajra helyeztem. Sokat kérek, vastag. A fésűt ritka fogakkal osztom el.

3) Egy zsemle, 1 órás zuhanyzós sapka és törölköző alatt hajolok hajra.

A csomag azt mondja, hogy 30 percet kell tartania, de tetszik, ha a szín gazdagabb és sötétebb, így hosszabb ideig tartok, egy órát. Ezért 4-6-szor hosszabb ideig lemosni a haj mosását, a csomagoláson feltüntetett módon.

4) Akkor a hajam szinte átlátszó vízbe, teljesen átláthatóvá válik, nem tudok

Egy felesleges törülközővel csomagolom a hajam, mert nagyon piszkos és nehéz mosni.

Hosszú ideig balzsamot használok, és teljesen elégedett vagyok vele. Ajánlom!)

Nagyon tetszett, nagyon szerettem volna, amit akartam. Tó 03 Mahagóni - FOTÓK

Ismét akartam lángot csinálni a szőke hajomból. Vettem ezt az árnyalatot az orosz Estel cégtől. De körbejártam a közeli és nem nagyon üzleteket, és elképzeltem - nem találtam egyetlen ilyen példányt sem.

És az interneten láttam ezt a fehérorosz balzsamot, úgy döntöttem, hogy megpróbálom. A kérelem eredményeként örülök.

Hosszú hajom van, szinte a papokhoz. A csövek mindegyike 100 ml, kettőt vásároltam, minden esetben, amint később jó okból kiderült.

Az alumínium csövek, mint például a festőművészek), még egy kicsit is szórakoztatott. Elvileg kényelmes, akkor szinte mindent összenyomhat az utolsó cseppre.

A festék elég vastag.

A festéket tiszta, nedves hajra alkalmaztam, mert ha később elkezdtem mosni a samponnal, nem lett volna olyan fényes.

Gyakorlatilag nincs tapasztalataim a hajfestésről, így minden kiderült, hogy nem nagyon jó nekem.) Először mohó voltam, és úgy döntöttem, hogy csak egy csövet használok, úgy tűnt, hogy elég hajomat festettem. De kiderült, hogy tévedt. Ez csak akkor vált láthatóvá, amikor elmosottam a balzsamot és megszárítottam a hajam. A fej korona jó volt, de a hát egy kopasz folt volt.

Újra a fürdőbe kellett mennem, és a második csövet teljesen használni. Tehát azt javaslom, hogy ne hajtsa végre a hosszú hajúakat, és legalább 2 csomagot vásároljon egyszerre.

A balzsam elég jól és gyorsan lemosódik. 15 percig a víz már kevésbé átláthatóvá vált. Néhány helyen, a bőrön, ahol a festék esett - nem azonnal mostam le, kénytelenek szappannal kellett dörzsölnem néhány helyet, de végül még le is mosottam.

A haj természetes módon szárított. Nagyon aggódtam, hogy ez a festék tönkretenné a hajam. Már szárazak........ De miután a haj kiszáradt, a meglepetésem nem tudott határt. A haj annyira selymes, puha, sima volt! Ragyogtak és könnyen fésültek! Egyszerűen hihetetlen, nem minden hétköznapi hajbalzsam után, akkor a színező balzsam után! Csak egy öröm!

Nem is beszélve a színről, hanem beleszerettem belőle, valójában 100% -os találat, pontosan mit akartam elérni. A hajam egyenletesen festett, bár a természetes színem egy festés - néha szőke hajlik, majd csak szőke. A csúcs kissé sötétebb lett, de ez annak a ténynek köszönhető, hogy kétszer festettem (ha nem felejtetted el).

Most arról, hogy a színét kiöntötték - szintén finom, egyenletesen és fokozatosan ment. Az első 2-3-szorosa a színnek, majd természetesen elkezdett kimosni. Természetesnek tűnt, és még az ellenkezője is érdekes árnyalatot adott a hajomnak (mások is megjegyezték). Majdnem teljesen lemosott egy hónap alatt. Mégis, a kettős festés miatt egy kicsit tovább tartotta a fejét.

Szóval... A kísérletek rajongóinak ajánlom ezt a árnyalati balzsamot, hogy a hajra nem károsodik, és jól fest.

Ha nem voltam mohó, és egyszerre mindkét csövet használnám, akkor a szín ugyanolyan lenne a végén és a tetején =)

http://xlebez.ru/ottenochnyj-balzam-dlja-volos-belita-vitjeks-color/

Tónus balzsamok Estel, Belita, Color lux, Tonic, Concept, L'Oreal, Capus. Legjobbak

Gyakran könnyű megváltoztatni a hajszínt anélkül, hogy károsítaná őket, könnyű, ha árnyalási balzsamot használ. A boltok széles választékot kínálnak a professzionális márkáktól a költségvetési lehetőségekhez, sokszínű színpalettával.

Mi a színárnyalat-balzsam

A színárnyalat-balzsamok a legkedveltebbek a többi színezőanyag között. Ezek gondoskodó összetevőket és nem tartós festékeket tartalmaznak. Használatukkor a színpigment nem jut be a hajszerkezetbe, hanem csak kívülről borítja be. Ez magyarázza az ilyen festés instabilitását - ez néhány hétig, maximum egy hónapig tart.

A haj színárnyalata (a paletta lehetővé teszi a világos, sötét, szokatlan színek kiválasztását) a haj két színben színezhető. A sötét haj tulajdonosai nem fogják sikeresen megváltoztatni a hajszínét. De a balzsam elrejtheti a szürke hajat, és nemes árnyalatot ad a hajnak.

Előnyök és hátrányok

Minden kozmetikai terméknek előnyei és hátrányai vannak. A színezett balzsam esetében az egyik fogyasztó számára az erény hátrányos lehet a másik számára.

Színtartomány

A szelíd festés eszközei gazdag palettával rendelkeznek.

Néhány gyártó csak klasszikus, minden színárnyalattal rendelkezik:

 • meleg blondok;
 • hideg blondok;
 • világosbarna árnyalatú, meleg és hideg;
 • méz, arany, élénkvörös;
 • vörös változatok;
 • sötét szilva vagy kékfekete;
 • gesztenye, sötét gesztenye;
 • fekete.

Színárnyalat hajra (a gyártók részének palettája is szokatlan színeket tartalmaz), lehetővé teszi a tényleges, divatos képek létrehozását.

Ezek lehetnek:

 • rózsaszín;
 • őszibarack;
 • türkiz;
 • aqua szín;
 • lila;
 • lila;
 • zöld.

Hogyan válasszuk ki a színárnyalat-balzsamot

A színárnyalat kiválasztásakor a következő szabályokat kell követni:

 • A balzsam által végzett gondoskodó funkciókra kell összpontosítania - megszabadulni a törékeny hajtól, hasított végektől, a fej túlzott zsírtartalmától, szürke hajtól.
 • Ha a hajat festették, akkor a színhez illeszkedő balzsamot tudsz felvenni.
 • Fontos szabály - egy árnyalati balzsam segítségével nem lesz lehetőség a haj könnyítésére. Barna és barna hajú nők választhatnak a telítettebb és sötétebb árnyalatok közül - padlizsán, szilva, kávé, mokka, csokoládé, különböző lehetőségek a sötét gesztenye és réz, piros. Ezek a színek az eredetitől függően finom árnyalatot és fényt adnak, vagy telítettebb hangot adnak.
 • A tonikus szín kiválasztásánál érdemes megjegyezni, hogy a haj sötétebb vagy világosabb lesz, mint a 2-3 hang.
 • A szőke lányoknak emlékezniük kell arra, hogy a hajfestékeik fényesebbek. Ha nincs szükség a kép drasztikus megváltoztatására, figyelmet kell fordítani a bézs, a méz, a karamell színekre. Előfordulhat, hogy a fehérített hajok arany árnyalatai sárgaságra és hamisságra mennek - hogy zöldes árnyalatot meglepjen. Ezért a festett szőkenek először konzultálnia kell egy fodrászral, mielőtt kiválasztaná a színárnyalatot.
 • A szőke hajú lányok világos színek közül választhatnak, amelyek fokozzák a természetes színt, vagy finom árnyalatúak és ragyogóak, és világosabb árnyalatokból.
 • Annak érdekében, hogy az árnyékolás pontosan illeszkedjen, meg kell találni a gyártó utasításait a színezőszer csomagolására, milyen típusú hajra tervezték - szürke, világos, sötét, világos.
 • Ha egy árnyalatos balzsamot vásárol a szaküzletekben, kérjen katalógustáblázatot az árnyalatok megoszlásával, a hozzátartozó hajszálak szerint. Ez leegyszerűsíti a kiválasztási folyamatot.

Hogyan használjuk a színezés haját

A színezett balzsam használatára vonatkozó szabályok egyszerűek:

 1. A festés előtt a sampont csak samponnal kell mosni. Klímaberendezések és gondoskodó balzsamok, hajmaszkok nem szükségesek.
 2. Áztassa a hajat egy törülközővel. Fontos, hogy nedvesek maradjanak, de a víz leállt tőlük.
 3. Hajfesték ecsettel használjon balzsamot a hajra. Jobb, ha elkezdjük a nyakból. Fontos, hogy a haj összetétele egyenletesen oszlik el a gyökerektől a csúcsokig.
 4. A következő lépés egy speciális polietilén kupak felhelyezése a fejre a festéshez.
 5. Az árnyalási balzsam utasításai azt mutatják, hogy mennyi ideig kell tartani a terméket a hajon. Az eljárás átlagosan legfeljebb 25-35 percet vesz igénybe.
 6. Öblítse át a színárnyalatot a meleg vízhez. Elfogadhatatlan, hogy a sampont vagy a gyógynövénytöréseket használjuk.
 7. Fontos, hogy a pigmentet teljesen megmossuk a hajból, különben a maradék termék a ruhákat vagy az ágyneműt fogja meg. Tiszta folyó víz jelzi, hogy a tonik teljesen lemosódott.

Nem számít, mennyire egyszerű volt a színezőanyagok használata, és ebben a folyamatban vannak árnyalatok:

 • Tehát annak érdekében, hogy csökkentsük a fényerőt a kapott árnyalatban, meg kell mosni a haját samponnal.
 • Annak érdekében, hogy a csomagoláson feltüntetett szín kissé könnyebb legyen, a balzsamhoz hozzáadhat egy kis kondicionálót a hajhoz vagy a balzsamhoz.
 • Egy kevésbé fényes színt is kaphat, ha a haj színét 10 perccel rövidíti.
 • És ha több színezett vagy sötét frizurát szeretne festeni, akkor a festési időt 15 perccel meghosszabbíthatja.
 • A sárgás színből a szőrszálakat eltávolíthatja a sárgaságból. A fej mosásakor eléggé hozzá kell adni az ápolási terméket.

Keverjük össze a színárnyalat-balzsamot a palettánál a leginkább hasonló hamuval, hogy megszabaduljon a sárgaságtól

 • Érdemes megjegyezni, hogy még akkor is, ha kedveli a szelíd festés eredményeként kapott árnyalatot, nem kell a hajfestékkel festékkel színezni. Szükséges, hogy a balzsam teljesen leöblítse a hajat, ellenkező esetben az ellenanyag felhasználásának eredménye kiszámíthatatlan.
 • Sikertelen festés esetén a tonik vízből és samponból ki lehet mosni a hajból, egyes márkák is elkészíthetik a feloldáshoz szükséges termékeket.
 • Színárnyalók híres márkákból

  A szaküzletekben és a közönséges szupermarketekben a színárnyalatok nagy választéka található. Ezek nemcsak az árban, hanem a tartós festésben is különböznek.

  Legnépszerűbb márkák:

  Estel

  Az Estel árnyalati balzsamok több sorban kaphatók. Népszerű a „Solo Ton”. A termék összetétele keratinnal, UV-szűrőkkel, olajokkal van gazdagítva. Nem hajszárítja a hajat, erősíti a szerkezetüket.

  A tisztított árnyalatok palettája a következőket tartalmazza:

  • hamuszürke;
  • hamu ezüst;
  • poláris;
  • gyöngy;
  • bézs.

  Sötét hajszín esetén megfelelő:

  Sötét szőke, arany-réz hajra a következő színeket használhatja:

  • Arany dió.
  • Karamell és méz.
  • Fahéj.
  • Cognac.
  • Réz piros.

  Szürke hajfestéshez:

  A balzsam felhasználható a festett haj fényerejének és telítettségének fenntartására, valamint a korábban nem festett tonizálásra.

  Az árnyék 6 mosás után teljesen eltűnik a hajból.

  Belita "Color lux"

  Az ottenochny hajbalzsamot („Color lux” palettát - 24 színt) a Belita márka gyártja.

  A paletta 3 csoportra osztható:

  • festetlen hajra;
  • szürke hajra;
  • fehérített hajra.

  Az első 18 árnyalatot tartalmaz:

  • A barna változatai meleg gesztenye, gesztenye, dió barna, tejcsokoládé, barna-arany, dohány, barna burgund, sötét csokoládé.
  • Réz, barna réz - fahéj, karamell, pálinka, réz-orosz.
  • Finom színek - világosbarna, homok, sárgabarack.
  • Vörös-mahagóni, érett cseresznye, mahagóni variánsai.

  A szürke haja a következő színekkel színezhető:

  A fehérített haj illeszkedése:

  A szerszám nemcsak a hajat tónusítja, hanem az is érdekli, erősíti a szerkezetet, ragyog. Összetételében kímélő festékeket, olajokat - olívaolajat, kifogást. A haj színe túlélni fogja a fej 6 mosását.

  Ez a haj kezdeti állapotától függ. A tisztított árnyalatokon hosszabb ideig maradnak, és a nem festetteken gyorsabban lemosják és hangsúlyozzák a természetes árnyalatot. A balzsam rendszeres használatával ugyanabban az árnyékban az eredmény minden alkalommal ellenállóbb lesz.

  A haj festésekor pontosan kövesse az utasításokat. Fontos annak biztosítása, hogy a készítmény ne essen az arc vagy a nyak bőrére, mivel nehéz lesz mosni. A gyártó nem alkalmaz kesztyűt és ecsetet a balzsamra.

  Ár: 150 dörzsölje.

  tonik

  Egy másik költségvetés opció tint balzsam - "Tonic". A színtartomány sokféle árnyalattal rendelkezik. Könnyen megtalálható és nyugodt klasszikus opció festetlen hajra és fényes - sokkoló kép érdekében. A balzsam sorában vannak eszközök a szürke haj festésére és a fehérített haj tonizálására.

  A klasszikus vonalon festetlen hajra a következő árnyalatok találhatók:

  • Sötét - grafit fekete, fekete, keserű csokoládé.
  • Barna - csokoládé, mokka, eszpresszó, cappuccino, aranygesztenye, fahéj.
  • Szőke - klasszikus szőke, sötét orosz, világos szőke.

  A szokatlan árnyalatok palettája a következőket tartalmazza:

  • Piros-gazdag cseresznye, mahagóni, bordó, mahagóni, vörös borostyán, kubai rumba árnyalatai.
  • Vörösek - indiai nyár, arany dió, piros.
  • Kék-lila - írisz, vad szilva és mások.

  A szürke haja a következő árnyalatokat festheti:

  • platina;
  • rózsaszín és füstös;
  • gyöngyház rózsaszín;
  • gyöngyház.

  A fehérített vagy melirovannyh hajhoz a következő színeket alkalmazzuk:

  • füstös topáz;
  • amethiszt
  • hideg vanília;
  • hamuszürke;
  • creme brulee;
  • hamu gyöngy

  A "Tonic" nemcsak a hajat festi, hanem törődik velük is.

  A balzsam összetétele a színpigmenteken kívül:

  • Lenmagolaj. Hidratálja és táplálja a hajat, így erősebbé és fényesebbé teszi.
  • Méhviasz. Megvédi a fejbőrt, erősíti a hajszerkezetet, tömíti a mérlegeket, simábbá teszi a hajat.

  Haj, színezett "Tonika", tartsa árnyékban 4-5 mosás. A szín egyenletesen lemosódik. A balzsam árnyék tartós használata hosszabb.

  Ár: 130 dörzsölje.

  koncepció

  A „Concept” árnyalati balzsamok alkalmasak a már festett haj színének megőrzésére, a sárgás vagy fehérített haj eltávolítására, valamint a szürke haj vagy természetes haj színezésére. Minden sor gazdag palettával rendelkezik.

  A koncepció balzsamok megakadályozzák a haj törését és táplálják őket.

  Gondozó komponensek:

  • Ricinusolaj. Hidratálják a hajat.
  • Méhviasz. Megerősíti a haját, megakadályozza a törékenységet és az osztott végeket.
  • Vitaminok. Meg kell erősíteni a hajat.

  Ahhoz, hogy megszabaduljon a fehérített haj sárgaságától és tonizálásától, az „Északi sarki szőke” vonal alkalmas lesz. A puha akció nemes hideg árnyalatot biztosít a hajnak.

  A "Fresh Up" vonal alkalmas a korábban festett haj színének megőrzésére vagy természetes árnyalat alakítására. A színárnyalatban a világos szőke, szőke, a sötét csokoládé, a fekete. A Fresh Up Brown termékek sötét hajfestékekhez alkalmasak. A Subline "Fresh Up for Fair Hair" hangsúlyozza a világosbarna szín szépségét.

  Meleg, vörös árnyalatok támogatják a balzsamokat - „Concept Profy Touch”. Tónusúak és visszanyerték a gyökereiket, még akkor is, ha sötétek.

  A márka balzsamjai 3 ellenállási szintet jelenthetnek:

  • 0 - gyorsan elmosódott. 2-3-szor samponozás után.
  • 1 - színmegőrzésre alkalmas. A rezisztensebb festés. Mosás után 4-6 alkalommal mossuk le.
  • 2 - félig ellenálló színezőanyagok, amelyek helyettesíthetik a hajfestéket. Körülbelül egy hónapig fogják tartani a haját, az árnyék rendszeres frissítése mellett.
  • 3 - rezisztens termék, összehasonlítható a hajfestékkel.

  Fontos! A szürke haj elrejtéséhez nagyfokú ellenállású balzsamokat kell kiválasztani, árnyékban, a lehető legközelebb a természetes hajszínhez. A fehérített hajhoz megfelelő termékek, amelyek ellenállóképessége - 0,1, sötét esetén - 2.3.

  Ár: 350 dörzsölje.

  Loreal

  A L'Oreal Paris különféle termékeket készít szelíd hajfestéshez. A balzsamok alkalmasak a már színezett haj árnyékának megőrzésére vagy természetes tonizálásra.

  A "Chroma Care" vonal sokszínű palettával rendelkezik. Ebben természetes színek és fényes, szokatlan. Az "Iris" hang a tisztítás után semlegesíti a sárgaságot. Ahhoz, hogy a fény és a szőke haj fényes fényt adjon, az "Arany" hangot ad.

  Ahhoz, hogy az árnyék sötétebbé váljon a sötét hajon, segít a "Meleg gesztenye" ​​vagy "Hideg gesztenye" ​​árnyalataiban. A vöröses vagy réz ragyogású hajok számára a "Copper" árnyékot fejlesztették ki. "Mahagóni", "Red" árnyalatok jól néz ki a sötét hajon, gazdag színt adva nekik.

  Az ebből a sorból származó balzsamok sárgabarackmagolajat tartalmaznak, táplálják és hidratálják a hajat, és képesek szürke hajra festeni.

  A L'Oreal márka újdonsága a Colorista Washout tint balzsam. Két hétig fog tartani a hajon, és szokatlan élénk színeket ad nekik.

  A paletta 3 csoportra oszlik. Az első kettő alkalmas könnyű vagy fehérített hajra, a harmadik - sötétre, mint a fehérített hajra, nagyon gazdag és világos színű, ami hosszabb, mint a gyártó által bejelentett két hét.

  Pasztell árnyalatok szőke hajra:

  Fényes árnyalatok egy tisztességes hajhoz:

  Világos árnyalatok sötét hajra.

  A „Colorists” világos színek sötét hajra való használatához szükség van az előzetes tisztázásra. Az eredmény intenzitása az expozíció időpontjától függ - 15 perc múlva a balzsam nyugodt árnyalatot és 30 perc expozíciót ad a hajnak - világosabb és telítettebb. Minél rövidebb idő alatt a terméket alkalmazzák a hajra, annál gyorsabban mossa le.

  Ár "Colorista Washout" - 450 rubel, "Chroma Care" - 870 rubel.

  Kapus

  A "Life Colour" márka "Kapous" színárnyalatos balzsamok, amelyek alkalmasak a színezett haj színének megőrzésére, megszabadulva a tisztázott sárgaságtól. A festéknek köszönhetően a hajának köszönhetően mélyebb árnyalatot kap.

  A balzsam UV szűrőket, olyan komponenseket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a statikus elektromosság megjelenését a hajon, táplálják és erősítik őket.

  A palettán "Life Color" 6 árnyalat:

  • Sand. Könnyű vagy fehérített hajra alkalmas.
  • Brown. A festett haj gazdagabb árnyalatú lesz. Alkalmas sötét szőke és barna haj tonizálására.
  • Réz. Bővítse a vörös árnyalatok élettartamát. A festetlen, szőke haj fényes vörös színű, sötét réz-árnyalatú.
  • Padlizsán. A haj sötét árnyalatú vagy fekete vagy lila színezésű.
  • Gránátalma. A festetlen barna hajon előnyös lesz, gazdag, sötétvörös árnyalatú, festett fekete és sötét gesztenye.
  • Lila. Alkalmas sötét és szőke hajra. Az utóbbi világosabb és telítettebb hangot ad.

  A „Kapous” árnyalat-balzsamok akár 7-szer sampont tartanak a hajon.

  Ár: 450 dörzsölje.

  Ellenjavallatok a tonikok használatára

  A színárnyalatos balzsamok gyengéd formula ellenére számos ellenjavallattal rendelkeznek. Először is ez a haj kezdeti állapotának köszönhető.

  Ne használja a tonikokat, ha:

  • A haj több mint 50% -a szürke. A kompozíció nem képes teljesen elrejteni a szürke hajat.
  • A henna vagy a basma színe színes. A balzsam nem fog fogni, vagy a festés egyenetlen lesz.
  • Engedélyezett perm. A színezés eredménye kiszámíthatatlan, és a kapott szín jelentősen eltér a gyártó által megadott színtől.
  • Haj festett ammónia tartalommal. Ugyanúgy, mint a kémiai hullám esetében, az eredmény valószínűleg sikertelen lesz.

  Az utolsó tétel nem vonatkozik a professzionális márkák balzsamaira, ami megnöveli a tartós festést.

  Hol vásároljon árnyalati balzsamot?

  A színes balzsam (melynek palettája lehetővé teszi a kísérletezését) a professzionális hajápoló szerekkel (Concept, Kapous) vásárolható. Ebben az esetben a táblázat-könyvtár látható, amely megkönnyíti a kiválasztást.

  Sok szupermarketek polcain megtalálhatók a hajápolási termékek polcain népszerű márkájú színező balzsamok (Tonic, L'Oréal, Color lux), amelyek közül néhány a katalógusokhoz csatolható.

  A kozmetikumok és a hozzájuk kapcsolódó termékek értékesítő lánc üzleteiben árnyalati balzsamok is megtalálhatók. Ebben az esetben az eladók tanácsadói segíthetnek a kiválasztásban.

  A gyártók vagy az online áruházak hivatalos honlapjain az instabil festésre szolgáló termékek széles skálája is bemutatásra kerül. A webhelyeken gyakran szokatlan árnyalatokat talál, amelyek nem mindig elérhetők az offline üzletekben.

  A színezőanyagok kiválasztásakor fontos, hogy gondosan tanulmányozzák a csomagoláson szereplő gyártók ajánlásait. Ez megakadályozza a sikertelen festést, és segít kiválasztani a haj típusának megfelelő balzsamot.

  Növényi eredetű színezékek

  A hajszínt növényi színezékek segítségével változtathatja meg. A legnépszerűbbek a henna és a basma. Ezen túlmenően ezeknek a természetes színezékeknek a segítségével erősítheti a hajat és fokozhatja növekedését.

  A henna alkalmas abban az esetben, ha rézből árnyékot kell kapnia mézvörösre. Basma festett haj fekete, sötét gesztenye színben. E színezékek különböző arányban keveredve arany-gesztenye árnyalatokat kaphat.

  Fontos megjegyezni, hogy mind a henna, mind a basma tartós színezést biztosít, és a hajfesték vagy a tonik csak akkor használható, ha teljesen kiöblítik a hajból.

  • Adj egy arany árnyalatot a világos és szőke haj, használhatsz egy hagymás héjat. A fél liter vízhez 200 g héj szükséges. A keveréket főzzük, majd további 40 percig forraljuk. A maradékot lehűtöttük és pácoltan szűrtük, 30-45 percig kell a hajra felhordani, majd vízzel öblíteni.
  • Lehetőség van a szőke haj fényességének és fényességének hozzáadására, vagy 2-3-os hangszínnel könnyíteni őket kamilla főzéssel. 50 g szárított kamilla 0,5 liter forró vizet kell önteni, 45 percig hagyni. Kezelje a hajat hűtött húsleveszel, 40-50 percig törölje le a fejét, majd öblítse le.
  • A haját mézzel és citrommal könnyítheti. Szükséges a gyümölcslében, fél citromból kifeszítve, egy evőkanál mézzel, mindent alaposan összekeverünk. A keveréket 2-3 órán át felvisszük a hajra. A fejre speciális, színezésre alkalmas sapkát kell viselni, és törölközővel kell csomagolni. Az idő után mossa le a kompozíciót a hajból. Az észrevehető eredmények eléréséhez több hasonló eljárást kell végrehajtania.
  • Adj szőke hajat egy ashy színárnyalat, ami segít a féltékenységnek. A serpenyőben tegyen egy font féltékeny, öntsünk egy liter hideg vizet, forraljuk fel és forraljuk fel, hogy csökkentsék a folyadék mennyiségét. A serpenyőben a kezdeti térfogat ¼-nek kell maradnia.

  Fontos megjegyezni, hogy a természetes színezékek alkalmasak a hajra, amelyet korábban nem kémiai vegyületekkel festettek, kivéve a hennát és a basmát.

  Vélemények

  A professzionális márkák tonális balzsamainak áttekintése pozitív. Sok lány használja őket a színes haj színének fenntartására vagy a fehérített sárgaság megszüntetésére.

  Az alacsony költségű tonikok a gazdag paletta miatt népszerűek. De néha egyenetlenül színezhetik a hajukat. A "Colorista Washout" balzsamról sok pozitív vélemény, de vannak negatívak is.

  A szerszámot ki lehet mosni, megváltoztatva az eredeti árnyalatot vagy rossz hajszálakat. Az összes árnyalati balzsam lányának fő előnye nem károsítja a haj állapotát.

  Cikk tervezése: Mila Fridan

  Videó a tónusú hajbalzsamokról

  Hogyan festjük fel a haját Tonic árnyalatbalzsammal:

  http://ladysdream.ru/ottenochnye-balzamy-dlya-volos.html

  Bielita / Color LUX hajfesték balzsam
  Bézs nem volt számomra.

  A barátom jó áttekintése után úgy döntöttem, hogy magamra tesztelem a árnyalati hajbalzsamot.

  A termék csomagolásának gyönyörű színes kialakítása azonnal elkapta a szememet. A Lux Color sorozatú balzsamok 28 különböző árnyalattal rendelkeznek. A boltban lévő termékek megvásárlásakor csak kétféle árnyalat volt, ami alkalmas a hajamra. Ezek közül 20 bézs választott (szürke hajra). Mivel korábban nem tapasztaltam árnyalati hajbalzsamokat, úgy döntöttem, hogy biztonságban játszom, és megkérdezte az eladót. És ez az árnyék megfelel nekem, a hajam határozottan nem szürke. Amire megkaptam a választ: fit, nincs különbség! Hitt abban a szóban és kétségben, amit elhagyott.

  A csomagoláson belül egy színezett balzsam van egy fémcsőben. Kesztyűk, használati utasítások és további "cuccok", ahogy szokásos színekben láttuk, nem!

  Az utasítás maga a csőre van írva. A balzsam használata nagyon egyszerű és nem nehéz önmagában alkalmazni.

  Szintén általános fogyasztói információk találhatók a cső hátsó részén.
  A források mennyisége: 100 ml.
  Felhasználhatósági időtartam 12 hónap. Esetemben az időzítés kiváló. Gyártási dátum: 08.16.
  Gyártó: JV "Belita" Kft.
  Befejezte: TU RB

  A termék összetétele a csomagoláson idegen nyelven van feltüntetve. A hivatalos vitex.by webhelynek köszönhetően oroszul sikerült megtalálni a kompozíciót:
  Összetevők: víz, cetearil-alkohol, etoxidiglikol, cetrimónium-klorid, propilénglikol, shea (olaj), olívaolaj, dimetikon, hidroxi-cellulóz, citromsav, parfüm (hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid 3) (), metil-metil-hidroxi-etil (metil-hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid 3) 17, Basic Blue 99.

  A cső szorosan lezárva van. A sapka kényelmes, könnyen csavarható és csavarható.

  A szükséges balzsam alkalmazása: kesztyű és fésű.

  Kövesse a csomagoláson található utasításokat. A balzsam alkalmazása előtt a hajat előzőleg mosották és szárították.

  A balzsam színe hasonló a tejcsokoládéhoz. A következetesség átlag.
  A szag kellemes, édes, nem éles, nem lebegő. Emlékeztet a gyermekkori toffee-kis illatára.

  A gazdagabb árnyalatért a hajat celofán kupakkal borították, és egy törülközőt helyeztek a tetejére. Minden szigorúan az utasításoknak megfelelően történik. A balzsam 30 - 35 percig tartott.

  A fenti tesztben látható teszt eredménye. Ő nyomorult! Szép, ahogy várhatóan nem lettem).

  Amit tetszett a termék: a balzsam valójában nem rontja a hajszerkezetet. Ezután, amikor leöblítettem a terméket, rögtön úgy éreztem, hogy a hajam sokkal vastagabb lett, és a gyenge „patkány farok” sokkal vastagabb lett. Kényelmes csomagolás. Tetszett, hogy a balzsamot nem kell hígítani, nincsenek sok különböző felesleges tégelyek. A cső nagyon kényelmes használni. Régebben kértem valakit, hogy segítsen. Ezúttal én magam csináltam. Ennek részeként elégedett voltam ilyen tényekkel: ammónia nélkül, hidrogén-peroxid nélkül. Az is jó, hogy a készítményben olajok vannak: shea és olívaolaj. Nagyon olcsó ár 87 nőtt. dörzsölje.

  Mint én nem tetszett a termék: bűn az a tény, hogy a hajam nem árnyékolt, mint a fotó doboz, nem tudom. Mert talán az árnyékot rosszul választottam, ahogy már említettem. De a tény, hogy a balzsam alkalmazása után a haj szaga egyszerűen elviselhetetlen lett, tény! Azt hittem, elfojtok, a torkom érzése olyan volt, mint egy fájdalmas gnash. Talán a balzsam jó valakinek, de biztosan nem nekem.

  Következtetés: minden nagyon egyedi! Vannak, mint a termék, mások nem. De az én esetemben ennek a balzsamnak a megvásárlása óvatosabban kellett. És így csináltam: mi van, ha felrobbant. De megértettem, hogy mi a színezett balzsam és hogyan kell használni őket. A hajam számára biztosan nem volt lehetőség!

  Legközelebb biztosan nem fogok ilyen balzsamot vásárolni, még megfelelő árnyalattal is. Nem pontosan az enyém!

  http://www.mycharm.ru/kosmetika/obzory/bezhevyj-ne-dlya-tebya/

  Bielita Vitex COLOR LUX FELÜLVIZSGÁLAT / FELÜLVIZSGÁLAT / Árnyalatos balzsamok ÁTTEKINTÉSE

  Leírás:

  A „COLOR LUX” árnyékoló balzsam egy szelíd és hatékony eszköz a divatos hajszín elérésére: a színező pigmentek nem károsítják a hajszerkezetet, jól megőrzik a hajszálak kutikula skálája; a természetes olajok a hajszerkezetet alkotják. Olívaolaj - táplálja, helyreállítja és simítja a hajhártyát. Shea vaj - védi a hajszínt és fokozza a fényességet, meghosszabbítja a színtelítettséget.

  A hajszín fényessége - egyetlen hajfestési eljárás után - a haj struktúrájának javítása - az olajbogyó és a karitikus olajoknak köszönhetően a balzsamokban Nem irritálja a fejbőrt festés közben - az ammónia és a hidrogén-peroxid hiánya miatt. A hajszín károsodása nélkül 4-6-szor egyenletesen mossa le a színárnyalatot, így nem lesz éles határ a festett és festetlen haj között, kifejezett „felnőtt” hatás nélkül. gyökerek „Lehetővé teszi, hogy növelje az időt közötti foltok ellenálló tinták - simítással a határok között, a színes haj és újból kinőtt területeken, visszatérve a fényerőt a színe. Valódi költségmegtakarítás - nem kell további kondicionálót vagy hajkondicionálót vásárolni a hajápolás befejezéséhez.

  Használati módszer:

  viseljen kesztyűt, takarja le a vállát egy törülközővel. Óvatosan, próbáljon meg nem esni az arc és a nyak bőrére, alkalmazzon egy balzsamot az előmosott és szárított hajra, a teljes hosszúságra. Az egységes szín eléréséhez fésülje be a haját. Áztassa 30 percet. Alaposan öblítse le a haját vízzel, amíg tiszta.

  Hozzávalók:

  víz, cetearil-alkohol, etoxidiglikol, cetrimónium-klorid, propilénglikol, shea vaj (shea), olívaolaj, dimetikon, hidroxi-cellulóz, citromsav, parfüm (hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid), metil-, cellulóz-, citromsav, illatszerkészítmény, hidroklorid HC kék 2, 4-hidroxi-propil-amino-3-nitro-fenol, N, N-bisz (2-hidroxi-etil) -2-nitro-p-fenilén-diamin, diszpergált lila 1, diszpergált fekete 9

  Térfogat: 100ml

  Gyártó: Bielita (Fehéroroszország)

  A hajam leírása:
  Természetesen szőke vagyok, de a nyüzsgő nyári nap miatt a szép hamu színe valami sárgássá válik, így a felülvizsgálat idején sok évig szép arcot viselek. Először kiemelték, majd nem ammóniás festékekre váltottam (egységes színt akartam). A fejbőr érzékeny, így csak bezamichnye! ha valami rosszul megy, a haj kiesik, mint őrült. De 2012 júliusában. Elhatároztam, hogy elég lenne a festésre pénzt pazarolni, ami maximum 2-3 hétig elég volt, és a haj minősége évek óta zaklatott! A szín növelése mellett felmerült a probléma - mi a helyzet a színnel? A Belita-Viteks Color Lux árnyalati hajbalzsamra felhívta a figyelmet. elfogadható áron, jó volumenben, a gyártó csábító szavaiban, és természetesen más lányok véleményeiben, akiknek többsége nagyon elégedett volt az eredménnyel.

  Kezdetben vettem egy 15-ös Platinum hangot, majd egy héttel később 20 Beige-t is.

  A vascső fogkrémnek tűnik, rendszeres sapka.

  A konzisztencia tökéletes - nem folyik, könnyen alkalmazható, gyorsan lemosódik a hajból. Kellemes illat.

  Az egyik tonizálás fél csövet (50 ml) vesz fel.

  A gyártó azt javasolja, hogy a balzsamot mosott, törülközőszárított hajra 30 percig alkalmazza. Csak ezt tettem: balzsamot nedves hajra festett kefével, tetejére egy kalapot és háztartási munkát végeztem. 30 perc múlva lemosni. Íme, mi történt a végén:

  fotó 12/19/12

  Aztán megpróbáltam kísérletezni)).
  Nem lehet egyenletesen alkalmazni nedves hajra balzsamot, úgyhogy úgy döntöttem, hogy 30 percig alkalmazom mosás előtt - a hajom is túlságosan protonálódott.
  Ez történt. észre a kék-zöld farkát:

  fotó 12/23/12

  Én már nem kísérleteztem, és nem ajánlom neked.

  Ami a tonizálás utáni hatást illeti - amikor a balzsamot a hajból mossa, úgy érzi, hogy a folyékony selyem kezében van! de miután a haj száraz volt, a mágia eltűnik!

  Szeretném megjegyezni, hogy NEM SZÜKSÉGES EZT A BALM-ot különböző színekhez, mert a különböző károsodások és a különböző színek miatt egyes területeken a tonizálás nem egyenletes, a tippek a legjobbak (a haj legkönnyebb része), továbbá a felnőtt hajból az átmenet színes, így észrevehető, nem simított.

  Általában nem mondhatom, hogy a színárnyalat rossz, egy kicsit csillog a sárgaság, de ez nem csodaszer a „ellenség” elleni harcban. Én magam is felfedeztem a csodálatos Kallos sampont, amit már régóta megtakarítottam, de megálltam a többi kísérletet.

  A "Bézs" hangja nem merte felhelyezni az összes hajat, csak tónusú frufru - nem tetszett a hatás!

  Ha még mindig úgy dönt, hogy megvásárol, akkor nem fog sokat elveszteni elfogadható áron (jelenleg körülbelül 55 UAH).

  http://innakeils.blogspot.com/2016/06/bielita-color-lux.html

  Színárnyalat szín lux lux paletta

  7 árnyalati hajbalzsam előnye

  A legegyszerűbb módja a megjelenésének gyors megváltoztatására a haj festése. De vannak olyan pillanatok, amikor nem mindenki készen áll a haj színének drasztikus megváltoztatására. Ebben az esetben a szálakat rövid időre bizonyos árnyalatban lehet megadni. Sikeresen megbirkózhatunk ezzel a feladattal a fehérorosz gyártó „Belita” hajbalzsamának színezésére.

  Színárnyalók olíva és shea vajjal

  Termékjellemzők Belita Vitex

  A fehérorosz árnyalatok és a "Belita" színező sampon kellemes illatú és regeneráló hatásúak. Ezek természetes alapanyagokból és növényi olajokból (olajbogyó, shea) állnak. Az aggregátumban az olajkomplex erősíti a szőrtüsző táplálékát és quito, „ragasztja” a mérlegeket, erősíti és védi a hajszál szerkezetét. A további samponozással a légkondicionálás vagy táplálkozási balzsam nem szükséges.

  A "Belita" hajbalzsam összetételében nem tartalmaz ammóniát és hidrogén-peroxidot, így nem károsítja a zárakat, és gondoskodik a fejbőrre.

  Nem tartalmaz ammóniát és hidrogén-peroxidot

  A színező komponensek nem károsítják a hajszálakat, és szilárdan rögzítve vannak a felületükhöz. Az olajok erősítik a hangot, és puha, rugalmas és természetes fényt adnak a hajnak. A szürke hajat hatékonyan elfedik a hangszín.

  A „Color Lux” színárnyalatos balzsam segítségével gyakran árnyalatokkal kísérletezhetünk, és bármikor megváltoztathatjuk a haj színét a fejbőr sérelme nélkül. Az első eljárás után a kívánt szín megjelenik a fejen. A mosást fokozatosan, körülbelül 3-5 fejmosással mossuk le. Ha ezt a balzsam-tonikus átmenetet a regrown gyökérről színezett szálra simítja.

  Legyen ellenállhatatlan bármilyen fürtök színével

  A Belita Balm Color Lux előnyei

  Fehérorosz árnyalatok hajbalzsamának számos előnye van:

  • természetes összetevők összetétele;
  • gondoskodó komplex befolyásolja a teljes hosszúságot: gyökértől a csúcsig;
  • teljes mértékben megfelel a gyártó által megadott előírásoknak;
  • gyengéd gondozás;
  • hatékonyan gondoskodik a zárak csúcsairól;
  • vastag konzisztencia, ha egyenletesen alkalmazzák, és nem folyik;
  • nagy színező színkészlet.

  A tonikus balzsam első használata után a színes szálak rugalmasak, lágyak és könnyen illeszkednek a különböző frizurákba.

  Színpaletta

  A Belita Color Balm Color Lux színpalettája meglehetősen kiterjedt. Ezt 24 színárnyalat képviseli:

  A Bielita Color Lux színei

  1. 18 természetes, természetes hajszínre;
  2. 3 sérült, fehérített hajra;
  3. 3 a szürke haj színezésére.

  A színárnyalat-balzsam alkalmazásának módja

  A Color Lux hajbalzsamot önmagában is használhatja, anélkül, hogy szakmai mestert is bevonna. Az utasítások betartásával és a szabályok betartásával csodálatos eredményt kaphat:

  • mossa le a haját és szárítsa meg egy törülközővel;
  • hajszálra színezzék a Lux Lux színt;
  • terjessze a festékfésűt a fejbőrre;
  • hagyja a fejét 30 percig;
  • öblítse le vízzel.

  Használati tippek

  Adja meg a záraknak az egyedi frizura egyediségét

  Közepes hosszúságú haj esetén 3-4 csőre elegendő egy cső, hosszú szálak festéséhez 1-1,5 cső szükséges.

  Annak érdekében, hogy a pigment ne juthasson be a fej bőrébe, a szokásos balzsamot finoman dörzsölje a fejek területére 10 perc után, majd ismét fésülje a haját.

  A festett haj öblítése sok vizet igényel.

  A tónusú balzsam leöblítése után jobb egy régi törülközőt használni, mivel a nedves haj törlésekor árnyalatok maradnak.


  Mielőtt a „Belita” árnyalatú balzsamot fehérített hajra használná, a fehérítés után 2 hétig kell állni. Ellenkező esetben az új árnyék nem egyenletesen oszlik el a hajon.

  Belit balzsam hajra

  Belita hajbalzsamok megjelentek 20 évvel ezelőtt.

  A fehéroroszországi cég kozmetikai termékekre specializálódott, amelyek gondoskodnak a hajról és a testről.

  A nagy hatékonyság ellenére a gyártó megpróbálja megőrizni a termékek megfizethető árát.

  Szerszámpaletta, előnyök és hátrányok

  A Belita Color Lux hajbalzsamokat sok árnyalat képviseli. Az ilyen kozmetikai paletta meglehetősen kiterjedt.

  Az árnyékoló balzsam a shea és az olívaolajok kölcsönhatását használja alapként. Az ilyen olajkiválasztás nem véletlen: a shea és az olívaolaj egymás aktivátorai.

  Így a kutikula táplálkozásához kapcsolódó hatások fokozódnak, a hajszál méretei simítódnak. Mindez lehetővé teszi a hajszerkezet megerősítését.

  Természetesen a színárnyékoló balzsam, mint minden kozmetikai, nem hiányzik. A Belit termékeiben azonban nem jelentősek.

  Különösen sok vélemény tartalmaz olyan információt, hogy a szerszám használata során a fej kissé színes.

  A cselekvés rövid időtartamát is hangsúlyozzák: leggyakrabban a Color Lux színárnyalat egy hónap alatt lemosódik.

  Kezdetben a palettát 20 színárnyalat képviselte, amelyek közül 14 a természetes tónusokra összpontosított, három a fehérített hajjal és a színezett szürke szőrszálakkal. Most a palettát még négy alhangzó egészíti ki.

  A termék előnyei közé tartozik a két olaj összetétel mellett az ammóniamentes és a teljes mosás is.

  A haj lágyabbá és fényesebbé válik. Megfizethető áron egyenletes eloszlást és megfelelést biztosít a bejelentett színnek. Néhány lány megjegyzi a kesztyű hiányát a készletben.

  A terméket száz milliliteres csőben értékesítik, a balzsam ára körülbelül száz rubel. Hosszú haj esetén ez az összeg két foltra elegendő.

  A sűrűsége sűrű, de védi a lefolyás és az egyenetlen színeloszlás problémáját.

  A gyártó például hígítási színárnyalatot javasol, például keverheti össze a hajbalzsammal.

  Ugyanakkor sok lány hangsúlyozza, hogy egy másik balzsammal hígítva egyenetlen színeződés lép fel, és koncentrált termék alkalmazása esetén a fej erősen színezett.

  Néhányan azt javasolják, hogy a színárnyalatot a mosás után kissé szárított hajra terjesszék. A színezés egységességéhez fésű használható.

  És tíz perc múlva a fő hajbalzsam hozzáadódik, amelyet rendszeresen használ. A tenyésztés után a keveréket fél órán át a fejen kell tartani.

  Ezenkívül a haj műanyag kupakba és törülközőbe van csomagolva (intenzívebb árnyékot kapunk tömörítés nélkül).

  Sok olyan lány, aki a Belita árnyalat-balitról véleményt hagyott, hangsúlyozza, hogy ne féljen a színárnyalatoktól: így kaphat egy telítettebb és szokatlanabb lehetőséget.

  Közvetlenül a keverés előtt jelölje meg az egyes csöveket, mivel nincs jelölés a színárnyalatra (a szám csak a dobozon van feltüntetve).

  Felhasználási feltételek

  A gyártó használata előtt ajánlja, hogy ellenőrizze, hogy nincs-e allergiás reakció a termékre.

  Ehhez kis mennyiségű balzsamot viszünk fel a könyök hajlítására, az utasításokban meghatározott időt megőrzik és leöblítik.

  Ezután a nap folyamán meg kell figyelni a bőr felszínét. Negatív reakció esetén a termék használata tilos.

  Ne feledje, hogy a balzsam megfestette a bőrt, ezért jobb, ha egy halványabb területet választ. Hígítás után a terméket ecsettel (mint a normál festékkel) felhordjuk, és 40 percig öregítjük.

  Le kell mosni a balzsamot. A haját legalább 15 percig alaposan le kell mosni.

  De még azután is, a szennyeződések (amelyek könnyen moshatók) szárításkor a törülközőn maradhatnak, ezért jobb, ha a festés után sötét fürdőszobai kiegészítőket vesz fel.

  Ahhoz, hogy megszabaduljunk a fej színezésétől, a lányok azt ajánlják, hogy száraz hajat fújjanak.

  Egyébként a termék további előnye, hogy a hajának jó fényt ad, különösen akkor, ha a terméket a szokásos balzsammal kombinálja.

  Ha először festette meg a haját, akkor a keveréket külön szálon kipróbálhatja, különösen, ha nem biztos a megfelelő színben.

  A hajfestékekkel összehasonlítható tartósság hiánya ellenére Balsam Belita sokáig tart (akár egy hónapig).

  Ebben az esetben a kioldódás egyenletesen történik, és a natív szín nagyon sima. Egyébként még a terhes és szoptató lányok is használják ezt a balzsamot (főként az ammónia és a peroxid hiánya miatt).

  A gyártó javasolja a balzsam használatát legfeljebb két hetente egyszer. Ugyanakkor a festés közötti időközökben a legjobb, ha ugyanazon vállalat által előállított göndör ápolási termékeket alkalmazunk.

  Érdemes megjegyezni, hogy az egyik legjobb lehetőség a kecsketej alapú Belit balzsam.

  Tartalmaz egy teljes komplexet a haj és a fejbőr táplálására: a készítmények közé tartoznak a fehérjék, zsírok, mikroelemek és vitamin-komplex.

  És ami a legfontosabb, a Q10 koenzimet használják a balzsamban, amely képes visszaállítani a rugalmasságot és rugalmasságot a gyenge és festett hajra.

  A kecsketej lehetővé teszi, hogy intenzíven táplálja a tüszőket, erősítse meg a hajszálat. Ebben az esetben a fejbőr védve van a leeresztéstől, ami lehetővé teszi a haj növekedését.

  Egyébként, ha a sötét árnyalatú festés után még mindig megváltoztatta a fejbőr színét, a gyártó a szokásos Vitex balzsam használatát javasolja.

  Kis mennyiségben dörzsölik a színezett bőrfelületekre, legfeljebb öt percig tartják, majd meleg vízzel leöblítik. Ez megszabadul a fejlett pigmenttől.

  Természetesen a Belita Hair Balsams nem változtatja drasztikusan a hajszínét. Használják, hogy fokozzák a saját hajszínét, vagy szokatlan megjegyzéseket adjanak.

  Balm ezeken a feladatokkal ötödik plusz.

  Csodálatos balzsam) Évek óta használom!

  Color Lux árnyék Szőke 06, úgyhogy, csak kényeztesse magát

  Olvastam a balzsamra vonatkozó véleményeket, ma elmentem vásárolni, nem csak a fehérorosz kozmetikumokban értékesítették, a csomagolás ára 75 rubel, egy csomagban csak egy palack, még ha kesztyű is, egy kalap van.

  balzsam szín - barna 06ton

  a csomagolás

  vastag konzisztencia, rosszul alkalmazható a hajra

  festés előtt

  egy fésűvel ellátott, fésűs fésűvel melegített fésűvel és 30 percig törölközővel rázta meg.

  a mosás nehéz volt. Bár a szag semmi. A szín kissé megváltozott, nem szabad szemmel látni. A balzsam után a haj nem romlott, sima, puha tapintású.

  Valaki számára, aki el tud menni, de nem fogok többet vásárolni.

  Shades 05 Caramel, 20 Beige

  A hajomat Supra-val 9% -os oxidálószerre fehérre festem. Úgy döntöttem, hogy egy kicsit kísérletezek. Vettem kettőt: "Karamell" és "Bézs" abban a reményben, hogy legalább egyikük nem ad sárgaságot. Az én várakozásom nem volt indokolt, mert mindkét balzsam olyan sárgaságot ad, amit a németek irigységek. A férj azt mondta, hogy én sárga-piros szálakkal hasonlítottam össze. És nem voltam szórakoztatva, mivel ez a szín nem mosható le, hanem csak festett. Ezeket a két árnyalatot nem ajánlom fehér hajú személyeknek, talán természetes szőkeeknek vagy hamutartóknak, ezek a színárnyalatok, de nem rám. A balzsam minősége nagyon jó: táplálja a hajat, ragyog, puha és jobb életet ad vissza, mint bármely maszk.

  13 / Sötét csokoládé. Elolvad a szemünk előtt

  Helló mindenkinek, végül összegyűjtöttem az erőm, hogy írjak egy áttekintést a hajfestés módjáról.

  Aki nem olvasta először, tudják, hogy barna vagyok, de az olajjal gyakori maszkok miatt a festék gyorsan elkezdett levágni tőlem, és azért mentem, mint egy kopasz macska (Szörnyű látvány)

  Nos, elhatároztam, hogy kijavítom ezt a csúnyát, és mivel akkoriban agresszív színeket viseltem a piac tömegéből, nem akartam ritkábban festeni a hosszúságot, hogy ne essem meg mindent a pokolba.

  A probléma legdemokratikusabb megoldása a balzsam volt:

  Színárnyalat hajhoz Belita-Viteks Color Lux

  100 rubelért vásárolták, a boltban a Belita termékeivel.

  TÁJÉKOZTATÓ A KÉSZÜLÉKRE

  1. Először is, megmossuk a fejem, kissé dörzsölöm a haját egy törülközővel, hogy a víz ne csöpögjön, és a haj nedves lett KÖRNYEZETBEN ZÁRÓ Kesztyű
  2. A balzsamot gyökértől a csúcsig egyenletesen alkalmazza.
  3. Helyezzen egy műanyag zacskót
  4. rázott egy törülközővel
  5. Ezzel a turbánnal 40 percig sétáltam
  6. Ran öblítsen

  Hosszú ideig, nagyon hosszú időn át mosottam le, de nem vártam, hogy a víz folyik a hajból, mint egy csecsemő könnye, hanem olyan volt, mint egy csomó fanta a csövek hosszú stagnálása után.

  Azt tanácsolom, hogy a hajfestést festés után sötét színű törülközőben, mintázattal (így kevésbé látható foltokat az árnyékolóból) tekerje be.

  Sushil haj természetes módon. Csak három papilotinra csavarta, a fülek felé

  HAIR után ÖSSZEFOGLALÁS

  pluses:

  1. ár
  2. Nem rontja a hajot
  3. lágyság
  4. ragyog
  5. Nem folyik
  6. Csomagolási mennyiség
  7. Kellemes illat

  Hátrányok:

  1. Nincs kesztyű
  2. Festik a testet és a fejbőrt (problémás a vörösbőr eltávolítása a fejbőrről az első fürdéskor)
  3. Gyorsan elmosódott (három mosásból belemerült)
  4. Öblítse ki
  5. Kemény cső (nehéz kiszorítani)

  Talán ez az egész.

  A balzsam szilárd 4, t. Mivel több plusz van, mint a mínusz, és a haj egészsége nem szenved, de éppen ellenkezőleg, a haj átalakul.

  Egy év és fél évig nőttem a hajam, és kezelem.

  Ott kezdtem

  Köszönöm a figyelmet, kérdezzen)

  http://hajr.ru/y/ottenochnyj-balzam-dlja-volos-color-lux-palitra.html