logo

Ugrás: váratlan pillantás a samponozásra

Tudja, hogy mit jelent a titokzatos szó? Nem? És ha azt mondja, hogy az angol nyelvről jött hozzánk, és eredetileg „közös mosás” -ként írták? Az egyértelműség nem nőtt? Ezután adunk egy teljes átiratot: csak mosás kondicionáló, azaz "csak klímaberendezéssel mosni". Igen, igen! Ez az új, ultra-divatos fejmosás azt jelenti, hogy a sampon most visszavonul, és a klímaberendezések, maszkok és a balzsamok a fürdőszobában a polcon helyezkednek el!

Azt mondják, hogy az afrikai szépségek feltalálták a vetést

Le samponokkal?

Szóval, ellhhing... (Ezt a technológiát is-poo-nak hívják, "sampon nélkül"). Mi ez és hogyan lehet otthon? Futtatnom kell a kozmetikai áruházba, vagy csinálhatom az improvizált eszközöket? És általában miért nem kérte a divatos nőket, hogy mossák a fejüket?

A hajápolás területén bekövetkezett forradalmat az okozza, hogy a szépségek továbbra is vonakodnak a nátrium-szulfát - felületaktív anyaggal való kezelést illetően, amely vastag habot ad, és ezért jelen van a legtöbb sampon összetételében. Feladata, hogy a fürtöket porról, szennyeződésektől és a formázási maradékoktól mossa le, a szulfát egy bummmal küzd, ugyanakkor teljesen eltávolítja a faggyút a fejből. Mivel ez a vékony zsíros film egyáltalán nem véletlen, de a haj védelme és normális jóléte érdekében a szervezet a lehető leghamarabb megpróbálja helyreállítani. A következő mosás során a szulfát újra megtisztítja a fejét, de a test nem adja fel és elkezdi a faggyúmirigyek teljes kapacitását... Ennek eredményeként paradoxon fordul elő, amely sok lánynak ismerős: egyre gyakrabban mossa le a haját, és gyorsabban és gyorsabban szennyezi a haját. Sőt, a szálak a végtelen sorozatoknak köszönhetően szárazak, unalmasak és széthullottak.

Szulfátos habot képez, de túl keményen hat

Kovoshing hair lehetővé teszi, hogy kitörjön ebből az ördögi körből. Kationos felületaktív anyagok, amelyek a klímaberendezések és az öblítések részei, sokkal lágyabbak. Hagyja, hogy ne adjanak habot, hanem megbirkózzanak a háztartási szennyezéssel és a szerszámmaradványokkal, a fejbőr természetes védelmének megsértése nélkül.

A nem-poo nem jelenti azt, hogy a klímaberendezés most teljesen megragadja a zárakat! Átlagosan, havonta 1-2 alkalommal, a hajadnak mély tisztításra van szüksége jó öreg samponnal, lehetőleg szulfát nélkül.

A tisztaság kitalált. Mi a helyzet a megjelenéssel? A nők által a fejük mosása előtti és utáni fotói egyedülálló módon, a koshoching és a 100-as feladat teljesítése. A hatás alatt levő szálak lágyabbak, kellemesebbek, könnyebben illeszkednek. Természetesen ezt nem lehet egyszerre elérni - az első látható változások nem hamarabb, mint 3-4 héten belül történnek.

A jól ápolt és tudatos haj - ez nem egy álom?

Ki fogja mosni a bíróságot?

Sampon nélkül történő mosás különösen fontos a következőkre:

 • göndör lányok - nem volt semmi, hogy a kokszolás ötlete eredetileg az afroamerikai nők sötét és göndör fejében született;
 • száraz, gyenge hajú nők;
 • szépségek, akik szeretnek festékkel, vasalással és egyéb stílusokkal kísérletezni.

Ki nem változtathatja meg kedvenc samponját egy újszerű „fejmosó mesterrel”? Először is, a tulajdonosok nagyon kövér fürtök, amellyel egy finom kondicionáló egyszerűen nem tud megbirkózni. És túl vékony, könnyű hajú lányok is. Az eredeti mosási módszer nehézkessé teszi őket, és megfosztja az utolsó hangerőt.

Az enyhe tisztítás előnyei és hátrányai

A trichológusok véleménye a hálózaton található nem-poo technológiáról nagyon kedvező, bár a szakértők nem tanácsolják a covoshing könnyed kezelését. A divatos újdonság alapvető előnyei:

 • enyhíti a fürtöket, hogy rendszeresen érintkezzenek a samponokkal, amelyek néha túl durvaak;
 • táplálkozást és hidratálást biztosítanak számukra;
 • megkönnyíti a fésülést és a stílust.

Egy további előny a megtakarítás lehetősége, mert két alap helyett Ön megvásárol.

Kovoshing tökéletesen helyezi a hajot rendbe

De ugyanakkor:

 • már meglehetősen sérült zárak, az ujjongás helyett teljesen fájóvá válhatnak, és elkezdenek önteni;
 • a klímaberendezés túl gyakori használata a szálakat kemény és törékenyvé teszi;
 • a haja egyszerűen nem fogadja el az innovációt. A cowhing nem mindenkinek szól.

A belföldi konjunktúrák közé tartozik a mosószer gyors fogyasztása. Mivel a klímaberendezések nem haboznak, a fejre nagylelkű kézzel kell alkalmazni, ami megakadályozhatja a megtakarítást.

A kokszot ideiglenes intézkedésként használhatja, hogy a haját rendben lehessen: 1-2 hónapig használjon kondicionálót, majd térjen vissza a samponba.

A légkondicionálás nagyon gyorsan fogy

No-poo technológia lépésről lépésre

A szokatlan név ellenére a cooshishing nem sokat különbözik a rendszeres samponnal végzett samponozástól.

1. Fésülje át a szálakat és nedvesítse meg meleg, de nem forró vízzel.

2. Nyomja meg egy részét a tenyéren lévő kondicionálónak 2-3-szor nagyobbra, mint az általában használt sampon mennyisége.

3. Öblítse át a teljes hajhosszon, és 3-5 percig masszírozza a fejét.

4. Alaposan öblítse le a hevedereket meleg vízzel. Ha a klímaberendezést rosszul kiöblítik, másnap egy zsíros fejjel ébred fel.

5. Szárítsa meg a fejet a hajszárító hideg levegő üzemmódba kapcsolásával. Még jobb, hagyd, hogy a hajod természetesen megszáradjon.

Lehetőség van a fej mosására is, mind a kondicionáló, mind a balzsam, és még a maszkok számára is. Azonban az utolsó két termék túlságosan vastag tápanyagkoncentrációval rendelkezik, így segítségük túlzottan gyakran nem kívánatos - pontosan ez az eset, amikor a zabkása olajjal is elrontható.

Néhány szó a légkondicionálás helyes megválasztásáról

A kokszoláshoz nem szükséges speciális kondicionálót keresni, bár a kozmetikumok gyártói már mindenki számára elkészítették a „tisztító kondicionáló” nevű termékeket. Valójában azonban minden minőségi termék illeszkedik, beleértve azt is, amely a fürdőszobában van.

Győződjön meg róla, hogy a mosószer nem tartalmaz szilikonokat.

Az ápoláshoz a legjobb balzsam vagy kondicionáló az, amely megfelel a haj típusának. De van egy fontos feltétel! Győződjön meg róla, hogy az injekciós üveg címkéjén feltüntetett összetevők listája nem tartalmazza a következő szilikonokat:

 • amodimetikon;
 • Behenoxi-dimetikon;
 • Cetearil-metikon;
 • cyclomethicone;
 • ciklopentasziloxán;
 • Dimethiconu;
 • dimetikonolt;
 • Trimetil-szilil.

Egyrészt vékony védőfóliával fedik le a hajat, és csodálatos fényt adnak neki, másrészről semmi közük a hidratáláshoz, és nem akadályozzák meg a zárak szabad légzését.

A felhasználók véleménye

Még mindig nem biztos, hogy érdemes empirikusan tesztelni a koshoshiga hatékonyságát? Ezután olvassa el a nők véleményét, akik már bevitték a hajukat a „samponozott” mosásba.

Függetlenül attól, hogy megfelel-e az Önnek, csak a gyakorlatban tanulhat

A véletlen együtthangzásról tanultam. Majdnem azonnal kipróbáltam, és az örömömre nem volt korlát. Egy héttel később a haj jobb lett! Elfelejtettem a szárazságot, az osztott végeket és a kusza végeket. Most, amikor látom, hogy a hajam táplálkozás és nedvesség hiányzik, samponba dobom és fordulok erre a mosási módszerre egy-két hétig.

Godiva

Ko-voshing szappan és lágyítja a hajat. Az enyém jól érzi magát! Másrészt viszont gyakran szájba jutok. Általánosságban elmondhatom, hogy személyesen mondhatom el: a kooshing valakinek, nem pedig valakinek alkalmas, így valószínűleg nem lesz képes távozni távollétében. Az egyik eljárás mindent meg fog mondani magáról. Az egyetlen 2 hiba, amit itt lehet megtenni, az első dolog - a rossz balzsam kiválasztása (a rossz társ-gyantázás egyik leggyakoribb oka, a lányok nehéz balzsamokat választanak szilikonokkal, majd panaszkodnak, hogy a haj olyan, mint a jégcsapok). A második pedig nem az, hogy teljesen leöblítsük (ezt úgy gondolom, minden világos)

Macaroon a Passion Fruit-mal

Eredményem: a gyökereknél korábban már zsíros hajok hosszabbak maradnak, mint a samponozásnál; a pelyhesség legalább a szokásosnál kevesebb; a puha hajam az egyik legszebb változás, nagyon fáradt vagyok, hogy az életemben szalma hajjal járok... A Ko-vshining nem oldja meg a tompa haj problémáját. Sajnos. Az én esetemben csak az olajok kompenzálják ezt. A mosással hasonló módon is elárasztják őket, majd a hatás megfordul - kemény, gyorsan szennyezett haj. Szerencsére elméletileg csak erről a hibáról hallottam.

Alinochka8

Következtetésem: nekem személyesen Ko-vshig kényeztettem egyszerre, komoly hajvisszanyerés esetén nem felel meg nekem, és ezért 3+-t adok neki. Vékony hajom van, nagyon könnyű a súlya. Igen, és egy kellemetlen meglepetés a csonka gyökerek formájában nem felel meg nekem. Ha Ön is „szerencsés”, mint én - vagyis a haja vékony, ritka és száraz, akkor azt tanácsolom, hogy ne kockáztasson, hanem csak alkalmazzon sampont a gyökerekre, és jó hidratáló balzsamokat / maszkot használjon a hosszúsághoz.

Tati @ na

Sajnos nem tapasztaltam pozitív hatást a hajamra. Tompa, nincs kötet. Rettenetesen zsíros gyökerek. Úgy tűnt nekem is, hogy a haj még fatabb is volt. Megállapíthatom magamnak, hogy nem fogom megismételni az eljárást, mivel az olajos hajok együtt-elszívása teljesen helytelen!

Anastasia Birdie

Videó: Hogyan lehet helyreállítani a sérült hajat

A kokszolásról és nemcsak a személyes blogi élményről, Olya Burakova.

http://kudri-lokoni.ru/uhod/kovoshing-neozhidannyj-vzglyad-na-mytyo-golovy.html

Kis mosás: 9 klímaberendezés kokszoláshoz minden ízléshez

Az a tény, hogy megtisztíthatja a haját anélkül, hogy a sampon szolgáltatásait igénybe venné, már tudja, ez fontos azok számára, akik a fejbőr és a haj jellemzői, a száraz, göndör és színesebb szálak tulajdonosaiban vannak. A közelmúltban számos márkát gyártottak a kovácsok számára: a legapróbb termékek listáját mutatjuk be.

Kondicionáló haj mosására Lush "Avocado"

Ha már jól ismeri a szilárd klímaberendezéseket és a Lush balzsamokat, akkor nem lesz meglepetés az alkalmazásban: haját szappannal hosszabb ideig hagyja, hagyja néhány percig, öblítse le és tisztítsa meg a haját. A hagyományos bónusz az, hogy a termék fényes, gyümölcsös illatú, amely hosszú ideig tart a hajon. A kondicionáló a sampon után is használható, de elég lesz a kokszoláshoz is: igazán tudja, hogyan lehet a sérült hajat puha és fényesvé tenni.

Tigi Bed Head Calma Sutra tisztító kondicionáló

A Tigi márka kitűnő termékcsaládot kínál göndör hajra, és a könnyen használható krémek, a fésülködő zselék mellett a tisztító kondicionáló is van, ami nagyban megkönnyíti a zavartalan fürtök gondozását. A vékony és erősen sérült hajra alig alkalmas, mivel enyhén megmerevedik a haj, és a frizurából is el tudja lopni a kötetet, de a kemény és rendszeres lázadók számára kiváló választás: megoldja a bangdal való összekapcsolódás problémáját, különösen a megfelelő hajkefével rendelkező duettben, mint például a Wet Hair Brush vagy a Wet Hair Brush. Ragadja a teezert.

Wahl Beard Wash tisztító kondicionáló

Nem kell meglepődnünk: az átkötés szinte ideális tisztítási módszer és egy vastag hosszú szakálla, amely lehetővé teszi, hogy agresszív eszközökkel ne kínozzátok az arcod bőrét. A Wahl ápoló márka, amely elsősorban borotvák, trimmerek és egyéb arcszemek számára készült, különleges kozmetikumokkal rendelkezik szelíd árakon. Természetesen semmi sem akadályozza a szakállas olvasóinkat abban, hogy más eszközöket használjanak ebből a listából (nincs különbség, hogy őszinte legyek), de azok, akik különös gondossággal járnak, kellemes érzelmeket kell figyelniük.

Ragasztókészülék szőke szőkeeknek Schwarzkopf BLONDME Keratin helyreállítja a kötéstisztítást

A sikeres Schwarzkopf BLONDME sorozatban mindent, amint azt a neve is jelzi, természetes szőke vagy szőke hajra tervezték, és ha félsz a szeszélyes szín biztonságától, figyeljen erre a kondicionálóra. Figyelmeztetni kell - ez nem habzik, sok más tisztítószerrel ellentétben. De mi tetszik az eredmény: a haj nagyon jól megtisztul, és a színe kicsit tovább él rajtuk.

Aginga Be Curly Co-Wash kondicionáló

Egy tiszta és lelkiismeretes tisztító kondicionáló, ismét göndör hajra, mint a természet illata, és minden erejével megmutatja a természetességét. Javasoljuk, hogy a göndör haj tulajdonosai, rövidre vágott vagy közepes hosszúságúak - nehéz elosztani, és a hollywoodi fürtök nem a leggazdaságosabb megoldás. De ez nem ellentétes a fejbőrrel, és tökéletesen megtisztítja, és azok, akik ismerik az agresszív szerek használata után a viszketés és a csípés érzését, biztosan tetszeni fognak.

A tisztító Kerastase Discipline Cleansing Conditioner kondicionáló Curl ideális

Egy másik eszköz, amely formálisan a „göndör” gondozási vonalra utal, de valójában soknak megfelel: ez nem teszi szomorúnak a vékony hajat, de a vastag és sűrű sima és nyugodt. Tökéletesen mossa a fejét, majdnem olyan, mint bármely normál sampon - ez nem jelenti azt, hogy az összes többi tisztítószert el lehet dobni, de az Curl Ideal jelentősen csökkentheti a szükségletüket. A száraz és érzékeny fejbőr és szeszélyes haj tulajdonosainak választása - de ebben az esetben készen áll arra, hogy alkalmazkodjon a termékhez, amely nem habzik.

Tisztító kondicionáló R + Co Oblivion helyreállító gél kondicionáló

Az Unbanal kozmetikumok az R + Co mostanában észrevehető skálán léptek be az orosz piacra, de a szalonokban már régóta kedvelt a minőség, a hatékonyság és a luxus szagok. A coaching számára válassza ezt a paradox kondicionálót az Oblivion vonalból: könnyű gél textúra, míg a jól ismert őszibarackmag és mandulaolaj jelentős helyet foglal el a kompozícióban. Az eszközök nem cseppek le egy kicsit a hajból, és tágas virágos illata teljesen helyettesíti a haj parfümjét.

Wen uborka Aloe tisztító kondicionáló

Csak egy szép eszköz, amellyel kipróbálhat egy utazást, ha a fejbőr rosszindulatúvá válik, - Wen óvatosan kezeli. Az USA-ban a Wen tisztítószerek népszerűek - nagy mennyiségben, 480 ml-ben állnak rendelkezésre, és viszonylag olcsóak, jobb őket vásárolni. Erősen sérült és nagyon kemény hajjal nem csodát csinálnak (a pelyhesség és a zavartság nyomai nélkül nem tűnik el), de viszonylag szelíd és különösen vékonyak. Vannak a mandula és a gránátalma illatú változatok, de az uborka és az aloe kevésbé tolakodó kombinációját választjuk.

Légkondicionáló HIF hangerő támogatására

Egy másik gyermekről Deciem, a hajápoló kozmetikumok Hif, már mondtuk a kívánságlistánkban - ez csak nagyszerű. Minden klímaberendezés különböző fokú intenzitással képes tisztítani, de ugyanolyan óvatosan járnak el, és a tizenhat közül könnyen megtalálható az Önnek megfelelő. Van egy olyan termék is, amely kielégíti a további kötetet igénylők igényeit: ez a látszólag könnyű kondicionáló jól tisztítja a hajat, és nedvességérzetet hagy, miközben az esélye, hogy szomorúan lógnak, nulla.

http://www.wonderzine.com/wonderzine/beauty/otherbeauty/229732-co-washing-we-love

5 mítosz a vetésről

A közelmúltban sokat mondtak erről a rosszul sérült és száraz hajápolás új rendszeréről. És a vélemények vagy teljesen lelkes, vagy teljesen csalódott, a harmadik nincs megadva. Megpróbáltuk kitalálni, hogy miért történik ez, és megtudjuk, mi az egész igazság a Co-Mosogatásról.

1. tévhit: A mosás csak egy módja annak, hogy a sampon helyett balzsamellátóval mossa meg a haját.

Tény, hogy a Co-Washing egy speciálisan kialakított balzsam, amely a haj és a fejbőr ultrahangos és biztonságos tisztítására szolgál. A Co-Mosás összetétele nagyon különbözik a szokásos balzsamtól, csakúgy, mint egy krémes textúrában.

Lehetetlen a fejbőrt szokásos kondicionálóval mosni, mivel a kondicionálók 99% -a szilikonokat tartalmaz, amelyek károsak a fejbőrre. Olyan filmet hoznak létre, amely megzavarja a hajhagymákból származó zsír normál kiáramlását, így nagyon száraz hajjal is zsírosabbá teszi a fejbőrt. Ráadásul a szilikon film megzavarja a fejbőr és a hajhagymák normál gázcseréjét, a haj vékonyabbá válik, és több izzók kerülnek az alvási fázisba, a haja vékonyodik.

2. tévhit: A Co-Mosás gyorsan kiszárítja a száraz hajat egy mosogatórongyból áramló fürtökké.

Valójában: a Co-Mosás valóban drasztikusan javítja a haj állapotát, és képes eltávolítani a „mosogató hatását”, de nem teszi meg azonnal. Jelentős hatás jelentkezik 1 - 1,5 hónapos használat után.

3-as mítosz: A Co-Mosás után nem használhatja a hajbalzsamot, ő maga is balzsam.

Valójában: a Co-Mosás a haj szuper enyhe tisztítására szolgáló balzsam, nem a kezelésre. Ezért, ha a haj nagyon száraz, festett, kémiailag hullámos, feltétlenül szükség van egy orvosi balzsam használatára az öblítéssel történő mosás után.

4. tévhit: Ha a szilikon nem szerepel a hagyományos kondicionáló részeként, akkor ezt a kondicionálót biztonságosan használhatja a haj sampon helyett történő mosására.

Valójában: a szilikon különböző nevek szerint „elrejthet” - dimetikon, amodimetikon, polikvaternium, fenil-trimetikon. És ha nem vagy szenvedélyes kémiai szerető, akkor könnyen helyreállítható, sima és fényes haj miatt könnyen kaphat „jégcsapokat” és szuper zsíros fejbőrt. By the way, figyeljen! Bármilyen terápiás balzsamot kell alkalmazni, néhány centiméterre visszahúzva a haj gyökereitől, hogy a szilikonok hosszú ideig tartó használata esetén ne károsítsák a szőrtüszőket.

Az 5-ös mítosz: Ez a közös mosás drága volt a válság előtt, és ezzel a dollárárfolyammal teljesen elérhetetlenné vált.

Valójában: az importált Co-Mosás balzsamok 20-30 dollárba kerülnek, a jelenlegi pályán ez az ár nem nevezhető demokratikusnak. Oroszországban azonban megjelent az első hazai mosogató balzsam gyártó - JURASSIC SPA. A felépítésükben 3 lehetőség van a balzsamok tisztítására: a rosszul sérült hajra, a kifogyásra és a hajra a medence és a tengervíz után (fehérítés és só visszanyerése).

3–5-ször alacsonyabb áron, minőségüknél jobbak a legtöbb importált kollégával. A különbségek közül a JURASSIC SPA burkolatai tartalmazzák a „teljes étrendet” a fejbőr táplálásához: kivonatok, aminosav komplexek, természetes lecitin. Bézs-sárgás árnyalatuk és a magas koncentráció miatt

növényi kivonatok, ezek a koncentrációk csak a szakmai terápiás sorozatra jellemzőek.

Egy hatékony haj helyreállítási program létrehozása érdekében a JURASSIA SPA több termékkel rendelkezik, amelyek nagy koncentrációjú eszközökkel rendelkeznek: koncentrált gyógynövénykivonatok a haj öblítéséhez, gyógyászati ​​balzsamok szilikonok nélkül, speciális program hajhulláshoz és samponok ipari felületaktív anyagok nélkül.


Co-Wash rendszer tisztító kondicionáló

Tisztító balzsam sampon helyett

A „Couching” egy hollywoodi gondozási rendszer erősen sérült, száraz, göndör és kémiailag kezelt hajra SILICONS nélkül. Néhány évvel ezelőtt már számos rajongót nyert, mert lehetővé teszi, hogy még nagyon „elhanyagolt” hajra is nagyon jó állapotban legyen.

- helyreállítja a hajszerkezetet és eltávolítja a "mosogatórongy" hatását

- meghúzza és simítja a hajat

- göndör és kémiailag hullámos hajot ad a rugalmas fürtök megjelenésének,

- rendszeres használat esetén a hajszálak megszűnnek,

- érzékeny fejbőrre alkalmas, eltávolítja a hámlást,

- növeli a root kötetet.

A Co-Wash rendszer azon a tényen alapul, hogy a haj nem samponnal, hanem egy erre a célra kifejlesztett balzsammal történik.

Bárki, még a legkönnyebb sampon is károsítja a hajszálakat. A normál balzsam-kondicionáló biztonságos a hajra, de hosszú távú használata ártalmas a fejbőrre, olyan szilikon- és kationos polimerekből készül, amelyek elvékonyodást és hajhullást okoznak.

A kokszoláshoz használt speciális balzsam rendkívül gyengéden tisztítja a hajat, miközben teljesen leöblíti a vizet, és nem hagy idegen anyagot a fejbőrre és a hajra. Ezért, ha a haj rosszul megsérül, a szokásos hajmaszkát kell használnia. De csak a hosszúságra kell alkalmazni (5-7 cm-re visszahúzódni a hajgyökérből), hogy ne sértse meg a fejbőrt.

Ez a gondozási séma lehetővé teszi, hogy a lehető legrosszabb károsodott vagy göndör hajú állapotot érje el, miközben nem károsítja a fejbőrt, még nagyon hosszú használat esetén is.

Összetevők: tisztított víz, variosoft 65 (növényi olajból készült "zöld" kondicionáló), lecitin, taurin, betain, olívaolaj észterei, ricinusolaj zsírsavak, pantenol, szorbit, cetil-alkohol, farok, csalán, édesgyökér, citromsav, borostyánkivonat, aszkorbikus, parfüm, sharomiks.

http://jurassicspa.ru/5_mifov_o_co-wash_300316

A haj hajmosási eljárása. Ne mondj sampont!

A jól ápolt haj a női szépség egyik fontos eleme. Végtére is, látod, még a legcsodálatosabb arc, amit a kifakult, mint a mosogatórongy szálak, más emberek szemében veszít. Ezért a nőies leleményességnek köszönhetően a hajápolás új módjai jelennek meg. Néhányan sikeresek és nagyon népszerűek a tisztességes nemek között.

Ez egy újszerű hajápolás - együttmosás.

Mi a cowshing?

Ez a név az angol szavakból származik, amelyek "hajmosás". Az eljárás lényege a hagyományos samponok teljes elutasítása, amelyek agresszíven befolyásolják a hajszerkezetet. Végül is szulfátokat tartalmaz. Bármely sampon tökéletesen leöblíti a szennyeződéseket és a zsírt, de ugyanakkor száraz szőrszálakat és védőfóliát veszít. Ez törékenységet, merevséget és tompa színszálakat eredményez.

Az átkötési eljárás óvatosan tisztítja a szőrszálakat. A kötélzet ragyogó és engedelmes lesz.

A közös mosás nem mindenkinek

Kezdetben egy ilyen eljárást találtak fel a göndör és göndör zárak kezelésére. Most száraz és sérült szálú lányoknak ajánlott a légkondicionáló mosása. A sampon elutasítása megoldja a fésülés és a stílus problémáját.

Általában a kovácsok voltak az elsők, akik kemény, rosszul fürtökkel rendelkező fekete asszonyokat használtak. Az ilyen haj nagyon zavaros, a hotel szálai úgy tűnnek ki, mint szeretnének. Egy ilyen hajat nehéz frizurába helyezni. Száraz, mint a szalma, a hajszálak problémákat okoznak a háziasszonyaiknak.

A kovoshing eljárás nem mindenkinek szól. Az ilyen gondoskodás nem ajánlott a zsíros haj tulajdonosainak, mivel ez súlyosbítja a problémát. A frizura rendetlen lesz. A laza zárak nem valószínű, hogy pozitív benyomást keltenek másokra. Ha kombinált típusa van: zsíros gyökerek és szárazak a szálak teljes hossza mentén, a hagyományos mosási módszer mellett gyakorolhat kokszolást.

Például hetente egyszer használjon sampont balzsammal és 1-2 alkalommal - csak kondicionálóval.

Egy kondicionáló kiválasztása az átkötéshez

A cowhing jó, mert nem igényel speciális szerszámokat. Használhat minden olyan klímaberendezést, amely nem tartalmaz szilíciumot, parabént, szulfátot vagy hasonló anyagokat. Ezek súlyozzák és eltömítik a szőrszálakat. A szilikon hajhullást és törékenységet okozhat.

Nem szükséges egy drága, márkanév-eszközt venni, még a legolcsóbb légkondicionáló is. Ha csak a kompozíció megfelel a fenti követelménynek. Próbálja ki, és válassza ki a legoptimálisabb lehetőségeket a hajához.

Kovoshing - lépésről lépésre

Maga a folyamat gyakorlatilag nem különbözik a hagyományos mosástól. A fürtökre alkalmazzák a bőrt - masszírozta a fejét - elmosódott. Azonban számos árnyalat van, ami az eljárást eredményezi:

 1. A termék alkalmazása előtt fontos, hogy alaposan öblítse le a hajat forró vízzel.
 2. Az átkötésnek nagy mennyiségű légkondicionálót kell vennie, hogy a zárak teljesen lefedjenek vele.
 3. A fej masszázsának intenzívnek kell lennie, legalább 2-3, előnyösen 5 percig.
 4. Ezután hozzáadunk vizet, és a légkondicionáló kissé habos.
 5. Az öblítés alaposabban legyen, mint a sampon.
 6. Fel kell készülni arra a tényre, hogy az eljárás kétszer olyan hosszú ideig tart, mint a szokásos.
 7. Az egész folyamatot hideg vízzel öblítjük.

Az eljárás után nem törölheti aktívan a haját egy törülközővel, jobb, ha fél órára becsomagoljuk őket. Ezután természetesen kell szárítani a szálakat. A hajszárító használata ajánlott, hogy minimális legyen.

Milyen gyakran lehet megismételni az eljárást?

Minden attól függ, hogy a vágy és a fejlett szokások. A sampon nélküli kondicionáló használata lehetővé teszi, hogy naponta mossa le a haját. Csak akkor kell öblíteni a hajat jól futó, langyos víz alatt. Lehetetlen, ez azt jelenti, hogy maradt a hajon, az ujjak nem csúszhatnak a zárakra.

És az utolsó pillanatban, még a legcsodálatosabb szájhoshing-támogatók is szükségesnek tartják, hogy a hajat samponnal mossák, hogy havonta egyszer tisztítsák.

Az eljárás előnyei

Egyre több lány választja ezt a hajmosási technikát. Mi ad nekik egy ilyen gyengéd gondot?

Először is, a haj sima, selymes, fényes lesz.

Másodszor, kevesebb osztott vége és „leégett” vége van.

Harmadszor, a fürtök engedelmeskednek, könnyen fésülhetők és frizurává teszik őket. A fürtök "rugók" formájúak és nem nyomnak.

És végül, ha időnként színezed a hajaidat, a kokszolás sokkal hosszabb ideig tartja a színt. A légkondicionálóban nincsenek olyan anyagok, amelyek kölcsönhatásba lépnek a festékkel. Nem mossa le.

Az eljárás hátrányai

A módszer egyre növekvő népszerűsége ellenére vannak hátrányok:

 • Nem alkalmas zsíros és vékony hajra.
 • Ily módon nem lehet lemosni a lakkkal borított hajat, a styling gélt.
 • "Túlterhelheti" a hatóanyagok szálait.
 • Specifikussága és időtartama miatt nem lehetséges közvetlenül a munka előtt, csak este.

A növekvő pozitív vélemények alapján az interneten azt mondhatjuk, hogy a lányok nem aggódnak az eljárás hátrányairól, és a húzásból származó hatás meghaladja az elvárásokat.

videó

Egy kis videó, egy blogger véleménye a társbeviteli eljárásról. Egyszerű és világos.

http://just-hair.ru/protsedura-kovoshinga-co-washing-dlya-volos-skazhi-net-shampunyam/

Kovoshing haj. Mi az, előny, vélemény, hogyan kell csinálni, melyik kondicionáló és balzsam jobb

A szalonkezelések alternatívája a hajápolás területén jelent meg. Ez a kokszoló haj újonnan kialakított módja a fej mosásának sampon használata nélkül, amely rövid idő alatt számos pozitív véleményt kapott.

Kovoshhing - mi ez és mi az?

A cowhing azon alapul, hogy a hagyományos samponokban az agresszív szulfátok veszélyei veszélyeztetik a hajszerkezetet, és megfosztják őket a természetes kenéstől.

A kokszolás megállapított hatása lenyűgöző és hasonlítható a szalon ápolására. Támogatói azt mondják, hogy ha az eljárást a megfelelő sorrendben hajtják végre, és a megfelelően kiválasztott eszközök segítségével, a haj felépül, sima és fényes lesz, leesik a leesés, a korpásodás eltűnik.

Az eljárás fajtái

Az alkalmazott eszközöktől függően az átkötési eljárás két típusra osztható:

 1. A hagyományos légkondicionálók használatával.
 2. Speciális eszközök segítségével.

A hagyományos klímaberendezések, klímaberendezések általában nem tartalmaznak tisztítószereket, és nem célja a szennyeződés eltávolítása a fejbőrről. Fő célja, hogy megkönnyítse a haj fésülését a hajszár bezárásával, a haj simaságának növelésével és az elektrifikáló hatás eltávolításával.

Ezért, a jó eredmény elérése érdekében, a bőr hosszú masszázsának segítségével alapos mechanikai hatást kell gyakorolni a hajra. A kokszoláshoz szükséges speciális klímaberendezések jóak, mert tartalmazzák a fejbőr tisztítására és a lepedék eltávolítására szolgáló összetevőket, így a fej mosásának folyamata gyorsabb.

Hogy megfeleljen

A szőrszálak (az interneten kapott vélemények, többnyire pozitívak) a legmegfelelőbbek azok számára, akiknek a következő típusú hajuk van:

 • száraz (száraz) és sérült;
 • festett (csíkos);
 • göndör (göndör);
 • életkor;
 • kemény.

A Kovoshching a hajmosás gyengéd módja. A száraz és sérült hajat gondosan mossuk, szerkezetük helyreállítása a szükséges táplálkozás és kezelés megszerzésével.

A színezett és festett haj kosoching segít megőrizni a színt, mivel a kondicionáló a pigmentet sokkal lassabban felszívja, mint a sampont.

A göndör hajtalan haj a stílusos termékek állandó hatása alatt áll, ami miatt kiszáradnak és törékenyek. Ez a haj különösen ajánlott gyengéd ápoló kokszolás.

Az életkorban a női haj elveszíti a szükséges nedvességet, szárazabbnak és élettelennek tűnik. A mosó kondicionáló hidratálja és helyreállítja őket. Kemény haj csintalan, alig fésült. A sampon kiszárítja őket, és a kososhing segít, hogy lágy és selymes legyen.

A tehén szőrszálai (vélemények negatívak) nem mindig megbirkózik a faggyú eltávolításával, így a haj piszkosnak tűnhet. Olajos haj esetén jobb, ha kipróbálásra specializálódott tisztító kondicionálókat próbálunk megkötni.

A hajápolás ezen módszere ellenfelei azt állítják, hogy az átkötést nem szabad használni semmilyen hajra, mert az elégtelen tisztítás miatt a pórusok továbbra is eltömődnek a faggyúval és a haj nem képes saját természetes módon fejlődni és növekedni. Ez hajhullást okozhat.

Az eljárás előnyei

 1. A fejbőr és a haj tápanyagokat kap, és nincsenek kitéve a samponokban lévő lauril-szulfátok agresszív hatásainak.
 2. A haj könnyebben kezelhetővé és stílusossá válik.
 3. A coving segítségével a haját drága szalonok nélkül is helyreállíthatja otthonában.
 4. Az eljárás magában foglalja a fejbőr masszázst, amely javítja a vérkeringést, táplálja a hajat, serkenti a növekedést.

Az eljárás hátrányai

 1. A légkondicionálóban a minimális mennyiségű tisztítószer miatt a haját gyakrabban kell mosni.
 2. Egy eljáráshoz nagy mennyiségű kondicionálóra van szükség, ami növeli a haj mosási költségét.
 3. A kokszoláshoz szükséges speciális eszközök, amelyek lehetővé teszik a maximális hatás elérését, drágák.
 4. Az eljárás sokkal több időt vesz igénybe, mint a hagyományos samponozásnál.
 5. A szárítás után a haj hosszabb, még hajszárítóval is.
 6. A haj a sima kondicionálójuk miatt elveszi a térfogatot.
 7. A coving folyamatos használatától kezdve „túladagolhatja” a haját, és rendetlen lesz.

Különbségek balzsam a légkondicionálótól

A kokszolás eljárásának többségében a megkülönböztetés között nincs különbség a végrehajtás módja között. Néhány utasítás egy balzsamot, mások egy kondicionálót és egy harmadikat - egy kondicionáló balzsamot említ.

Légkondicionálás - ez egyfajta balzsam, de néhány különbséggel:

 1. A klímaberendezés célja a mosás folyamán megnyitott hajmérlegek ragasztása, a balzsam nem csak ragasztók, hanem a haj táplálása is.
 2. A kondicionáló hatás gyorsabban érhető el, nem szükséges a hajon tartani, és a balzsamot nem ajánlott egy ideig lemosni.
 3. Jobb, ha a kondicionálót a gyökerek kivételével az egész hajhosszon terjesztik, különben nem fog feszes frizura működni. Éppen ellenkezőleg, a tápanyagok beszerzése érdekében a balzsamot a gyökerekre kell alkalmazni.

Annak érdekében, hogy megértsük, mi a jobb használat, érdemes mindkettőt váltani.

2 az 1-ben

Ha alaposan meg akarja közelíteni a coving-ot, jobb, ha professzionális, modern 2-es eszközöket használunk erre az eljárásra. Szappanmentes tisztító és kondicionáló komponenseket, valamint könnyű textúrát tartalmaznak, melynek köszönhetően a termék egyenletesen oszlik el a hajban.

Ez különösen igaz a sérült hajra, mivel a mechanikai súrlódás a fej masszírozása során még többet is okozhat. Modern, napi használatra szánt eszközök. Fő hátránya a magasabb ár, a hagyományos balzsamokkal és kondicionálókkal ellentétben.

A kokszolásra szánt speciális szerszámok árfigyelésének eredményei szerint a legolcsóbb "NANO-Organik" (Oroszország) balzsammárka 350 rubelből származik. 300 ml-re. Ha úgy véljük, hogy az egyes eljárásokhoz átlagosan 40-60 ml balzsamot töltenek, az ilyen korsó elegendő csak 5-7 eljáráshoz.

Haj kondicionálók típusai

 1. A szájvíz - bezárja a hajskálát, és megszünteti az elektrifikáló hatást. Az öblítés összetétele gyakran szilikon bázissal rendelkezik, ami a fürtök ragyogását és selymességét biztosítja.
 2. Az expressz klímaberendezéseket nem kell lemosni, szárazra és nedves fürtökre kell felhordani. Fő összetevőik a keratinok, a fehérjék és a glicerin, amelyek nedvességet adnak a hajnak és védőfóliát képeznek rajtuk. Az expressz klímaberendezések fő célja az, hogy megvédje a fürtöket az UV sugárzás, a hajvédő szerek és a fúvószárító károsodásától.
 3. A speciális kondicionálók a hajápolásra tervezett termékek, típusuk szerint és egy adott probléma megoldása. Például a színes hajok esetében a klímaberendezések UV-védő szűrőket tartalmaznak, hasított végek - hidratáló olajok, valamint fehérjék és keratinok a haj helyreállításához és táplálkozásához.

A hajkondicionálók kiválasztásának szabályai

A kokszolás céljára alapozva, mert jobb, ha speciális klímaberendezéseken marad.

De itt van néhány árnyalat, amelyet figyelembe kell venni:

 1. A klímaberendezés összetevői között ne legyen szilikon, mert a borítékot és a súlyokat fürtökkel borítja. Egy ilyen mosás után a frizura megjelenése rendezetlen lehet. A szilikon termékek mindegyike a _cone: dimetikon, ciklometikon és így tovább. A szilikon fokozatosan felgyülemlik a hajra, és ha folyamatosan használ egy hasonló kondicionálószert, akkor csak mélytisztítású samponnal mossa le. Most vízoldható szilikonokkal ellátott kondicionálók vannak, amelyeket az alábbiak szerint jelölnek: Trideceth-12, Dimeticone Copolyo, Dimeticone copolyol / HWP, Hydroxypropyl, Polysiloxane, Lauryl meticone copolyol. A legjobb megoldás a szilikonmentes légkondicionáló kiválasztása.
 2. Kívánatos, hogy a légkondicionálónak ne legyen ásványi olaj, viasz és paraffin. A bőr pórusainak blokkolásával ezek az anyagok megakadályozzák a haj légzését és növekedését.
 3. A klímaberendezés konzisztenciája lean legyen. Elvileg a kondicionáló könnyen alkalmazható és eloszlik a haj teljes hosszában.

Balzsamfajták

Kozmetikai termékek - ezek a balzsamok, amelyek segítik a göndör külső állapotának javítását, ragyogást, puhaságot, kötetet adnak hozzá, és eltávolítják az elektrifikáló hatást.

Ezek a jogorvoslatok a következők:

 • balzsam kondicionáló;
 • balzsam kondicionáló;
 • árnyékoló balzsam.

Az első kettő célja a kondicionálókhoz hasonló, azzal a különbséggel, hogy a balzsamok vastagabb konzisztenciájúak és koncentrált, jótékony hatású összetevőket tartalmaznak, amelyek helyreállítják a hajat.

Orvosi - ezek balzsamok (maszkok), amelyek összetétele mélyen behatol a fejbőrbe. A haj típusai és a létrehozott probléma alapján oszlanak meg. Ahhoz, hogy a gyógyító balzsam hatással legyen, 10-30 percig a hajat kell hagyni.

A balzsam kiválasztásának szabályai

Fontos, hogy válasszon egy balzsamot, amely szükségszerűen figyelembe veszi a haj típusát.

Az alábbiakat azonban figyelembe kell venni:

 1. A vékony haj a legkönnyebben használható, könnyű, kitörölhetetlen balzsammal vagy balzsammaszkval, heti 1-2 alkalommal.
 2. A festett haj jól hidratáló balzsamok.
 3. A keratint tartalmazó hidratáló és tápláló balzsam helyreállítása előnyben részesíti a sérült és száraz hajat.
 4. Az olajos típusú hajnak és a normál hajnak a legkönnyebb balzsamokat kell választania, hogy ne tegye ki a hajat intenzív tápanyagokkal.

Kovoshing - lépésről lépésre

A kívánt hatás eléréséhez nehéz és időigényes eljárást kell készítenie:

 1. Óvatosan fésülje szárazra a haját.
 2. Liberálisan nedvesítse meg a fürtöket vízzel, és törölje őket törölközővel.
 3. Préselje a kondicionálót (balzsamot) a tenyéren lévő teniszlabda nagyságában, és fokozatosan alkalmazza a haj teljes hosszában, óvatosan elosztva az egyes szálakra. Az alkalmazott kondicionáló mennyisége a haj hosszától függ. Íme az ajánlások a hajhosszra a vállak alatt.
 4. Óvatosan masszírozza a hajat, dörzsölje össze a hajszálakat. 5 perc múlva A masszázs ismét kissé nedvesíti a fejét, és további 5 percig folytatja a dörzsölést.
 5. Öblítse le a fejét a zuhany alatt, nagy mennyiségű vízzel, a jellegzetes hajcsípőre.
 6. Száraz haj, előzetesen letörölte őket egy törülközővel. A legjobb eredmény érdekében a hajszárító nem ajánlott.

Ez az átmenet általános eljárása. Az eljárás a haj típusától függően változhat.

Továbbá ajánlott:

http://ladysdream.ru/kovoshing-volos-otzyvy.html

Hogyan nyerhetsz száraz források ellen a forró nyári időszakban? Az egész igazság a mosásról: mosás vagy nem mosás? Milyen pontosan működik, milyen hajra illik, milyen eszközöket kell használni a tároláshoz

Jó nap mindenkinek!

Ma egy ilyen eljárásról szeretnék beszélni, ami az online vélemények szerint csodálkozhat - a mosogatórongyot sima selyemgé alakíthatja, mentse el a vágástól, esésektől, és még ritkábban használhatja a hajat.

Lelkes hajápoló amatőrként egyszerűen kénytelen voltam megpróbálkozni magammal, így mi az, hogy mi történik, és hogyan - mondom ebben a felülvizsgálatban

A „Ko-mosás” az angol „kondicionáló mosás” -ból származik, és az értelmezéséből következik, hogy a hajmosás csak hajápolóval történik.

Kevésbé nem-poo-nak hívják, ami nem jelent sampont („sampon nélkül”).

Mindkét kifejezés ugyanazt jelenti, nevezetesen a hajmosás sampon nélkül, de csak kondicionálóval.

Úgy véljük, hogy ezt a módszert először afrikai lányok használták, akik természetüknél fogva engedetlen fürtök.

Mire használják a co-vashingot?

A haj ilyen szokatlan módon történő tisztításához használhat 2 típusú terméket:

 • speciális szerszámok, amelyek megjelölték a „for co-wiring”
 • vagy hagyományos klímaberendezések.

Próbáljuk meg kitalálni, hogy mi a különbség a sampon és a légkeverő mosása között?

Mi teszi a sampont?

Bármely sampon alapja a felületaktív anyagok - a nagyon „nagyon ijesztő” SLS vagy azok helyettesítői.

Minden hallott róla, de kevesen képzelik el, hogy tisztán fizikailag van felületaktív anyag.

A felületaktív anyagot "felületaktív anyagként" értelmezzük, és ezeket a vegyületeket úgy nevezzük el, mert azok a fázis-elválasztó határra hatnak.

Bár nem túl világos, bár valójában minden olyan egyszerű, mint lehetséges.

Megpróbálok másképpen elmagyarázni, az egyszerűbb.

Valaki valaha is próbálta leöblíteni a zsírt sima vízzel? Egyszer próbáltam gyerekként. Az eredmény természetesen nulla volt, mivel a zsír és a víz, ahogy mindenki tudja, nem keveredik össze.

És mindenki azt is tudja, hogy a kövér mirigyek tevékenysége miatt zsírok halmozódnak fel a fejbőrön, amit mindannyian lemosunk a zuhany alatt. Hogy van?

És a sampon felületaktív anyagainak köszönhetően - amelyek a molekula kettős szerkezetével rendelkeznek - „az egyik végéhez ragaszkodnak”, a zsírhoz, a másik pedig a vízhez, így összekeverik azokat a fázisokat, amelyek általában nem keverednek.

És "megragadta" a fejünkből származó zsírt, valamint a víz a csatornába.

Most már megértem, hogy miért nem léteznek a világon eső samponok?

Egyetlen sampon sem jut be a bőrbe, mivel a „fázisszétválasztás” a bőr felületén van!

És a hajhagymák, amelyeknek meg kell erősíteniük a sampont "leesni", a bőr alatt 3-6 mm mélységben helyezkednek el.

Miatt, amit a légkondicionáló „megmossa”, mert nincs benne SLS?

Először is, nem csak az SLS felületaktív anyagok. A halálos bűnökben, mint pl. Az SLS-ben, van egy enyhébb felületaktív anyag, még nem hibáztatják: ezek általában betainszármazékok (répa-aminosavakból származó komponensek):

kokamidopropil-betain, kókusz-betain
Ezenkívül nem csak a felületaktív anyagok képesek a vizes és olajfázisokat összekeverni. Ez a tulajdonság az emulgeálószereknek nevezett anyagok csoportját is tartalmazza.

Általában kozmetikumokban ez a használat:

Cetil-alkohol, cetearil-alkohol és más alkohol anélkül denaturálással.
Ellentétben azzal a közvéleménnyel, hogy a kompozícióban az „Alkohol” látványában azonnal szörnyű, hosszantartó tantrumba kell esni, és kiabálni „van alkohol a kompozícióban, de ez is suuuuuushit!”, Ezek a vegyületek semmi más, mint emulgeálószerek. szokásos megértése, hogy nincs.

Az ütközés mértékétől függően gyengébbek, mint a felületaktív anyagok, ezért gyakrabban használják őket samponokban, valamint olyan kondicionálókban, amelyek nem a bőr és a zsír tisztítására szolgálnak, és a feladat csak a zsírfázis eltávolítása. légkondicionáló.

És így, a gondolat egyszer megjelent valaki agyában, hogy meg lehet próbálni mosni a hajat egy légkondicionálóval - ez valójában ez a varázslatos ötlet az együttdarabolásról.

Hogyan válasszuk ki a légkondicionálót?

- légkondícionálás, kompetens összetételű.

Nem lehet ott szilikonok - láthatjuk ezt a listát - borzalommal és remegő kézzel, helyezze a szerszámot a polcra.
(Syclopentasiloxane, sztearil (di) metikon, alkil (di) metikon, Phenyltrimethicone, Amodimetikon, Behenoxy dimetikon, Bisamino PEG / PPG-41/3 aminoetil PG-Propil dimetikon, ciklohexasziloxán, ciklopentasziloxán, poliszilikon-18 cetil-foszfát).

A co-hair guru szerint a szilikon megnehezíti a hajat, és végül megtöri a szerkezetét - a hajat unalmas, törékeny és száraz.
A kokszolás leggyakoribb problémája a termék felhalmozódása a hajra.
Ennek az az oka, hogy a kondicionálók szilikon ágenseket tartalmaznak, amelyek „hajlító hatásúak” és ragyognak.

A legjobb, ha vízoldható szilikonokkal (vagy egyáltalán nem szilikonokkal) légkondicionálókat használnak.

A vízben oldódó szilikonok könnyen lemoshatók a hajból.

A vízben oldhatatlan szilikonokat csak olyan mosószerekkel lehet mosni, amelyek samponokban találhatók (például szulfátok).

Sikeresen folytassa az eljárást!

Hogyan készítsünk szőrszálakat?

1. lépés: A hajat jól nedvesítjük, kb. Ez a tétel nagyon nyilvánvaló egyszerűsége ellenére nagyon fontos.

mert a mosás során a hajtisztítás nem következik be agresszív kémiai komponensek (például samponnal történő mosás) miatt, hanem mechanikai hatás miatt, azaz egyszerű szavakkal, a folyamat során a masszázsmozgás során, és a haj mosásakor, és a balzsam / kondicionáló csak segít a kézmozdulatokban ( nem teszi lehetővé a haj ráncolását) és táplálja, lágyítja őket az egész folyamat során.

Következtetés: ezért nem vagyunk lustaak, igyekszünk könnyű, de óvatos masszázsmozgásokat készíteni a kezekkel a haj gyökerein, hogy ne írjunk ki negatív véleményeket olyan fejlécekkel, mint: „Az együttmosás után három jégcsapom van a fejemben, semmi balzsam a tiéd, stb. e.

2. lépés. Most a folyamat fő része: gyengéd körkörös mozdulatokkal a haj gyökérzónáján balzsamot alkalmazunk.

És elkezdöm elvezetni és változtatni Tru-t. Igaz. Igaz. De csak a haj fejbőrét és gyökérzónáját dörzsölem. Félek a többiektől - annyira sérültek, hogy szégyenkeznek, még mindig hiányzik az ilyen szadomaszokizmus. Könnyen masszírozható.

Kényelmes, hogy ezt a következő sorrendben tegyem: A homlokról a koronára költözöm, majd az időbeli részekre, majd a koronától a fej hátsó részéig.

Ami az időt illeti, a kakukkóra még soha nem lógott mellette. Átlagosan körülbelül 10 percet vesz igénybe. Először addig, amíg az új mosási módszerhez nem igazodtam - 15 perc volt.

Ismét hangsúlyozom a figyelmet, a feladat a haj gyökereken történő masszírozása, és nem csak kondicionáló / balzsam alkalmazása.

3. lépés: Öblítés: számomra körülbelül 2 percig tart, az összes művelet hasonló az első elemhez - a víz nyomása alatt alaposan mossam a hajat könnyű masszázsmozgásokkal.

Kérdés szakértőknek:

Érdekes, hogy ez inverzmasszázsnak tekinthető.

✿ Saját jegyzetek ✿

 • mosás gyakrabban, mint korábban, nem kell, hogy shag. Valószínűleg azért, mert nem adtam fel teljesen és teljesen sampont.
 • a haj már tovább szárad.
 • időnként tippek szükségesek a dop.sredstv. Ulazhayu mindenféle ampulla és koncentrátum.
 • Ne erőltesse túl a súrlódást és a fejmasszázst. Ha nem, a migrén biztosított. Lágyabb és mérsékeltebb.
 • ha sokféle formázó terméket gyakorol a napi étrendben (lakkok, habok, gélek stb.), nem valószínű, hogy ez megfelelő, túlságosan puha módszer az ilyen nehéz termékek esetében.
 • És ami a legfontosabb - nagyon sok balzsam megy a hajra. Valahol 2-3 maroknyi. Sok lány panaszkodik, hogy drága és pazarló. És én... és nem panaszkodom... Szeretem a haj és a hajtermékekkel együtt.

Mit fog neked adni?

A Ko-mosás először a hajat táplálja és lágyítja.
Nem ajánlott normál egészséges hajra, mert túlterheli őket. Ezért nagyon gyakran nem teszem ezt.

Ha félsz a samponoktól, és balzsammal szeretnéd mosni a hajat, mert nem annyira agresszív, és nem sokat ér a fejbőrre, akkor felejtsd el és nyugodtan mossa meg samponnal - véleményem szerint - a mosás, csak a haj hosszára, és a szárítás hossza és sérülése.

Egy társbejelentési eljárás mindent meg fog mondani önmagáról, és rengeteg lehetőség van az együttmûködésre.
Az egyetlen 2 hiba, ami valóban itt történt:
1. válassza ki a rossz balzsamot (az egyik leggyakoribb oka a rossz szőrszálak pontszámának. A lányok a nehéz balzsamokat szilikonokkal választják, majd panaszkodnak, hogy a hajuk olyan, mint a jégcsapok. A lányok, a kedvenc balzsam és a megfelelő mosás a közös mosásra néha nagyon különböző dolgok !)

2. ne mossa le teljesen a balzsamot (ezt úgy gondolom, minden világos)

Milyen hajat javasolok, hogy megpróbáljam magam lehúzni?
Határozottan kiszáradt és sérült, csak száraz, szőrös és göndör.

Eredményeim:

Én viszonylag új voltam, mivel a nyári szárító levegő fájdalmas reinkarnációkat hoz létre a tippekkel.
Ez idő alatt a hajamnak ideje volt inni, ragyogni...

30 cm-es hegyek, a váll alatti részek - néhány évvel ezelőtt megtisztítottam a mosással.

De nem vagyok sietve, hogy levágjam őket - a halálukat csak abban a tényben fejti ki, hogy egy kicsit szeszélyesebb és keményebb.

És még egy paradoxon - annak ellenére, hogy én általában úgy gondolom, hogy egy teljes szőrtelenítés után (lásd: amikor a fényesebb tippekkel foglalkozom) nem tervezem tovább folytatni.

Különböző haj - különböző gondozás. A Ko-mosás olyan eljárás, amely száraz, sérült, porózus hajra alkalmas, sima, egészséges és telített hajra nem szükséges.

Végezetül pedig számos következtetésre jutottam:

1) Mivel az együttmosás egész pontja olyan komponensek használata, amelyek minimálisan öblítő zsírt tartalmaznak, ez a módszer kategorikusan nem alkalmas a fejbőrre hajlamos bőrre.

2) A száraz bőrre való hajlam - alkalmas lehet, ha nem zavarba ejtik a sokkal nagyobb pénzeszközök (ipari termelés, mint például a légkondicionáló mosogató balzsamok, általában nem habzik, és sokkal jobban felszívódnak a hajba).

3) A rendkívül porózus, erősen sérült, festett haj esetében a kopásgátlás segíthet hosszabb ideig tartani a színt, és a lehető leghamarabb öblíteni a hosszúságot (mivel a kondicionáló alkatrész alapja vagy a mosogató balzsam sokkal kevésbé tolja el a hajhártyát).

Milyen eredménnyel jártam a nyáron a közös mosás során:

Lányok (göndör, szőke, melirovannyh, kínos a haja a forró stílus mindennapos elnyomásával), legalább egyszer hajszálra hajthatják.
Meglepődnek, garantálom. És valószínűleg hálásak lesznek neked!

Kedves lányok, ha kijavíthatsz, örömmel hallgatom meg észrevételeit.

http://www.hairmaniac.ru/kak-pobedit-v-borbe-s-suhimi-koncami-v-zharkiy-letniy-period-vsya-pravda-o-ko-voshinge-myt-ili-ne-myt- kak-imenno-rabotaet-kakim-volosam-on-podhodit-kakie-sredstva-ispolzovat-dlya-ko-voshinga.html

Ko-mosás: samponozás

Lehet-e átlépni a szépség rituális sampont?

Úgy tűnik, hogy a „co-vshing” szó egy kellemes zuhanyzóra utal. Valójában minden kevésbé pikáns, de a haj használatával. Az ELLE rájött, hogyan kell mosni a haját sampon nélkül.

Mi az a vénásság?

Az „együttmosás” vagy az együttmosás a kondicionáló mosás rövidítése. Kevésbé nem-poo-nak hívják, ami nem jelent sampont („sampon nélkül”). Mindkét kifejezés ugyanazt jelenti, nevezetesen a hajmosás sampon nélkül, de csak kondicionálóval.

A samponok többségében a fő szerepet a felületaktív anyagok (lauril-szulfátok, lauret-szulfátok) játszják. Hála nekik, egy vastag, bolyhos hab jelenik meg, amely jobban mosja a hajat és a fejbőrt, mint a gyengén habzó szulfátmentes és szerves társaik. Légkondicionálás, bár nem buborékolt, de felületaktív anyagokat is tartalmaz, csak sokkal kisebb mennyiségben. Mi teszi lehetővé, hogy eltávolítsa a szennyezést és a fektetés eszközeit. Ebben az esetben a haj nem túlzott, mert a fejbőr természetes olajai nem teljesen lemosódnak.

Ki illeszkedik?

Az első, aki elhagyta a sampont a göndör és göndör (a természet és a stylist akaratának köszönhetően) lányok hajlamosítása érdekében. Fokozatosan a nem-poo közösség kiterjedt a különböző típusú hajokra. A hajszárítók és vasalók gyakori használata miatt a sérült, kemény vagy száraz fürtöket kedvelő lányok különösen kedvelik a hajszálakat. Bárki, aki hozzászokott a színezéshez, kellemesen meglepődik - a kondicionáló a pigmentet sokkal lassabban mossa le, mint a sampon. 2-4 hét elteltével a fürdőszobából eltávolítva lehetősége van arra, hogy a haj lágyabbá, simábbá és fényesebbé és könnyebben stílusossá váljon. Ezek az előnyök azonban valószínűleg megkerülik a zsíros hajok tulajdonosainak oldalát (a jó minőségű tisztítás hiánya súlyosbítja a problémát) és a vékonyak (amelyek nehezebbé teszik őket).

Hogyan válasszuk ki a légkondicionálót?

Amint a nem-poo trend a szépség világába tört, a gyártók azonnal összekeverték a tervezett exkluzív tisztítószereket. Kicsit több tisztítószert tartalmaznak, és máris segíthetnek a vékony haj tulajdonosainak. A többit ajánljuk a szokásos és hosszútávú légkondicionálókkal kezdeni. Először is ellenőrizze, hogy vannak-e összetételükben szilikonok (az összetevők listájában a -cone). Ha van - nyugodtan változtassa meg. A szilikonok nem képesek teljesen vízben oldódni. A fennmaradó film simaságot ad, minden hajra burkolva. A hátoldal - ha a fólia rétegei felhalmozódnak, a haj szőrös, hosszú mosatlan, unalmas pillantást vet. Ezért a szilikonoknak semmi köze a tisztítószerekhez.

Hogyan kell mosni a haj kondicionálót?

1. Liberálisan nedvesítse meg a haját vízzel. Ez segít egyenletesebben alkalmazni a légkondicionálót, jobban megszabadulni a szennyeződéstől, és mindezt könnyebb leöblíteni.

2. Nyomja ki az injekciós üvegből elegendő mennyiségű terméket. Ebben az esetben meg kell mérni nem rubel érméket és teáskanálokat. Annak érdekében, hogy a kondicionáló teljes mértékben fedezze a haj hosszát, szüksége lesz egy kötetre egy golflabda méretére. Először is úgy tűnik, hogy ez túl sok, de ne felejtsük el: egy szakaszban mind a gondozás, mind a tisztítás habzás nélkül történik.

3. A „golyót” terítse a tenyerébe, és masszírozó mozdulatokkal kezdje: először a fejbőrön, majd egyenletesen terjedjen át a teljes hosszúságra.

4. Az aktív komponensek jótékony hatásának fokozása érdekében nem azonnal, hanem 3-5 perc múlva öblítse le.

5. Szárítsa meg és hajítsa be a haját, ahogy megszokta. Kedves bónusz az együttéléshez: Most kevesebb formázó termékre van szükség, mivel a jól hidratált haj jobban reagál a manipulációkra, még a hajlítással is, még az egyenesítéssel is.

Mi van a samponnal?

A vallás együtt varrása nem jelenti a sampon teljes elutasítását. Emlékeztetni kell rá, de nem gyakrabban, mint 2-4 hét alatt. Ezen túlmenően, van olyan dolog, mint a túlzott kondicionálás („túl sok kondicionáló”): ha a hajod porózus lett, mint Sponge Bob, ha látod, hogy egyre nehezebb lesz megszabadulni a stílus, a szennyeződés és a faggyú nyomaitól, azt jelenti, hogy túlzásba vesszük. Ebben az esetben gyakrabban használjon sampont, például 7-10 napon belül. Kívánatos, hogy szulfátmentes legyen.

Válassza az ELLE lehetőséget

Alterna Bamboo Bőséges Kondicionálószer

Az Alterna márka, arc és haj Katie Holmes-nek sikerült kialakítania egy olyan légkondicionálót, amely nemcsak a szálak természetes mennyiségét hagyja el, hanem extra. Megvédi a festett haj színének telítettségét és sugárzását is. Nincsenek szulfátok, parabének és más horror történetek, de a bambusz és a maca gyökér szerves kivonatai, a Color Hold komplex növényi melaninnal és UV védelemmel rendelkeznek.

EverCrème szulfátmentes hidratáló rendszer ™ a L'Oréal Paris tisztító kondicionálója

¼ tisztítószer + ¾ hidratáló összetevők. Ez a L'Oreal Paris vegán kondicionáló formula. A bőséges hab hiánya minimálisra csökkenti a mechanikai súrlódás okozta hajhullás kockázatát. Az Omega-3 és az Omega-6 zsírsavak gondoskodnak a többitől.

Testreszabott krém kondicionáló La Crème az Opalis

A nem-poo szabályai által tervezett eszköz különösen szeretni fogja a száraz, sérült és göndör hajot. A gyártó két lépésben kínál haját: először sampon helyett (La Crème habok), majd kondicionálóként alkalmazza. A védő szilikonmentes film nem húzza meg a hajat nehezebbé, de megbízhatóan védi a barátságtalan környezetet a búzacsíra olajok, édes mandula és makadámia miatt.

Hurst Shkulev Publishing

Moszkva, st. Shabolovka, 31b ház, 6. bejárat (bejárat a Lane Lane-ból)

http://www.elle.ru/krasota/beauty_blog/ko-voshing-myite-golovyi-bez-shampunya/