logo

Holdnaptár hajvágás

A hajvágás holdnaptárát az ókorban gyűjtötték össze, hosszú távú megfigyeléssel a Hold egészségre és hajnövekedésre gyakorolt ​​hatásáról.

Először is, a holdfázisok közvetlen hatást gyakorolnak a hajod növekedésére. Ha növekvő hold alatt hajvágást készít, a haj sokkal gyorsabban fog nőni, mint egy csökkenő holdú fodrász után. Ha gyakran szeretnél frizurát változtatni, akkor gyorsan meg kell nőzned a haját. Ebben az esetben a hajvágásnál jobb dátumot választani, amikor a növekvő Hold az első vagy a második negyedévben van. Ha éppen ellenkezőleg, nem szereted gyakran meglátogatni a fodrász szalonját, válasszon egy napot, amikor a Hold öregszik. Ez segíteni fog a Holdnaptár 2019-es vágásában. A csökkenő holdon történő vágás erősíti a hajgyökerét és megakadályozza azok elvesztését, de hosszú időn belül vissza fognak nőni. Az új holdban tartózkodnia kell a haj vágásától, mert ezekben a napokban a hajvágás lerövidíti a személy életét.

A holdfázisok mellett a holdnapok is nagy szerepet játszanak a hajvágásban. A Hold ciklus legfeljebb 30 napig tart, és minden holdnapnak saját jellemzői vannak.

A hajvágás következő horoszkópja a holdnaptáron és a hold hatásán alapul a haj egészségére és növekedésére. A holdnapokat kedvező, kedvezőtlen és semleges hajvágásokra osztják. A holdnaptár hajvágásairól részletesebb magyarázatok találhatók az „Alapvető szabályok a haj vágására a Holdon” című oldalon. A 2019-es havi hajvágási naptár segít kiválasztani a megfelelő időt a fodrász látogatásához.

Holdnaptár hajvágás 2019 márciusára

a holdnapok, a holdfázisok, a hold helyzete az állatöv jeleiben, valamint kedvező és kedvezőtlen napok a hajvágás és a hajfestés számára

http://astrosfera.ru/lunnyj-kalendar-strizhek.html

Lunar hajvágási naptár 2019

10 megfelelő és biztonságos fodrász titka

Zodiákus jelek, a Hold és más frizurák titkai 2019

Legendák és szabályok

Ha úgy gondolod, hogy az egyik ősi legenda, akkor ősi időkben, még az Ószövetség eseményei előtt, a Földön élő embereknek nem volt hajuk, a szokásos bemutatónkban. Úgy véljük, hogy a távoli őseink között a „frizurák” jobban hasonlítanak egy szelídre, amit most csak az újszülötteknél látunk.
Azonban ez nagyon le volt fantasztikusan képes felhalmozni a biológiai energiát, melynek jelenlétét a fényes halo fölött határozta meg. Körülbelül egy ilyen csoda az Isteni Nimbus, most már látható az ikonok.

De a legenda szerint a bukás után az efemer, tágas szőrszálak, amelyek segítségével egy személy kozmikus energiával vádolták, nehézkes és durvább lett. Tulajdonképpen ez a haj megjelenése. Van azonban egy változat, amely a szálakon és a fürtökön keresztül, és a mai napig egy titkos kapcsolat az ember és a menny között. Ez a kapcsolat mindaddig fennáll, amíg az emberek ismét a legmagasabb fejlettségi szintre emelkednek.

Ezért a hajat óvatosan kell kezelni, felismerve, hogy ezek trükkös antennák, amelyek segítségével testünk az életet biztosító erőket vonja be az űrbe. A régi időkben biztosak voltak abban, hogy a hajvágás drasztikusan megváltoztathatja az ember sorsát. Ezért a vágószálakhoz kapcsolódó titkos rituálék ismerete eddig megmaradt. Vannak olyan titkok, amelyek azt sugallják, hogy mikor vágja le a haját.

Lunar hajvágási naptár minden 2019-es hónapra


A modern mágia a hajat az emberek és a kozmosz közötti kapcsolatnak tartja. Minden manipuláció velük, nemcsak a megjelenésünket megváltoztatja, hanem a láthatatlan bioenergetikai folyó áramlását is megzavarja, mosva minket a hullámokat hordozó erőkkel.

A korai kopaszság nem csak kozmetikai hiba. Ez a hatalmas védelem elvesztése a Guardian Angel arcán. Ennélfogva a fő és a változatlan szabály - a hajat óvatosan kell kezelni, emlékezve arra, hogy a rájuk gyakorolt ​​hatás nem nyom nélkül halad, hanem közvetlenül a sors, az élet és az egészség jobb vagy rosszabb oldalán tükröződik.

Szerencsére évszázadok óta nem vesztették el az emberiség szent titkait és gyakorlati ismereteit, amelyek segítenek megőrizni a hajuk szépségét és erejét. Ha 2019-ben bizonyos szabályokat és törvényeket követel meg, akkor nemcsak megcsodálhatja a körülötte lévőeket luxus fürtökkel, hanem teljes mértékben kihasználhatja a kozmosz energiáját.

Tíz titok a megfelelő és biztonságos frizurának

Titkos

Sokan intuitív módon választják a fodrászukat. Csak neki bíznak a hajukban. És egyébként teljesen igazak. Nem bízhat abban, hogy hajvágást csinál az első fodrásznak. Ez az ember, okosan ollóval megfordítva, megváltoztatja a biofieldet az út mentén. Ha még nem találtad meg a „fodrászodat”, akkor ne feledd, hogy egy energikus, jóindulatú, mester képes megváltoztatni az életedet a jobbra, mintha optimizmussal töltenéd.

Az idősebb és tapasztaltabb stylist, annál erősebb lesz a befolyása. Ezért ha önálló személy vagy, aki hozzászokott a döntések meghozatalához, hogy felelősséget vállaljon magadért, akkor jobban üljön egy székre egy olyan mester számára, aki ugyanolyan korú, mint te vagy egy kicsit fiatalabb.

Ha úgy érzi, hogy krónikusan szerencsétlen, mintha egy fekete vonal érkezett volna, akkor forduljon egy idősebb és hitelesebb szakemberhez. Hagyja, hogy tiszteletteljesen átveszi a munkáját, de az új frizuraért fizetve nem fogod megbánni. Szó szerint közvetlenül a fodrászbolt elhagyása után a sors az első kellemes meglepetés. Nem csak elfelejtené a bajokat, de úgy érzi, hogy a sors kedvező az Ön számára, ha még mindig kedvező napokat választasz a szalonban.

Második titok

Van magyarázat arra, hogy a népi optika soha nem vágja le saját szálát. A tapasztalt pszichika fontos szabályt ismer - lehetetlen, hogy pozitívan befolyásolják a saját biofieldet. Sőt, valójában az emberek gyakran meglepődnek: miért nem tudnak elismerni a bűvészek és az összes látás maguknak, gyógyítani vagy megváltoztatni a sorsukat. Erőik, az akaratuk lehetővé teszik számukra, hogy gyógyítsanak másokat, korrigálva mások biofieldek deformációit. De a sajátoddal sajnos lehetetlen. Vagy a következmények ellentétesek a kívánatosakkal.

Harmadik titok

Tudtad, hogy az éteres, fém és asztrális biofieldek vágásakor? Más szóval, ha fodrászszékben vagyunk, rendkívül érzékenyek a másik befolyására. Először is, a mester maga dolgozik rajtad.

Ennek alapján nem ajánlott, hogy a haját az ellenkező nemű fodrászra bízza. Ezt így magyarázzák: állítólag, ha egy nő, egy férfi vágja a hajat, akkor érzései vannak rá. És akkor is, ha egy gyönyörű ügynök baleset nélkül elhagyja a szalont, akkor később nehézségekbe ütközik a személyes, családi kapcsolatokban.

Példaként még Sámson legendáját is vezeti. Szerinte, a rejtélyes Dalida szépség, amely a bibliai hős hatalmának titkát keltette, elrejtve a fürtök integritásában, levágta őket. Ennek eredményeként Samson elvesztette erejét és meghalt.

Titkos négy

Még akkor is, ha pontosan tudja, mikor jobb a haját vágni, mindig figyelje, mi történik a vágott szálakkal később! Semmilyen esetben ne hagyja, hogy a fodrászok a vízbe dobják őket. Ha követi ezt a tanácsot, akkor képes lesz arra, hogy a fürtök és a ragyogást megőrizze extrém öregkorban.

Titok öt

Erősítse, javítja a haját a 2019-es Holdnaptár-frizurákhoz. Például, ha azt akarja, hogy minél hamarabb növekedjék, akkor menj a fodrászhoz a telihold napjaiban. A szálak állapotának javítása érdekében, például, hogy engedelmeskedjenek, simaak, fésülködjenek, a szalon látogatása időben megtörténik abban az időpontban, amikor az éjszakai lámpák csökkenő szakaszban vannak. Tekintsünk egy árnyalatot, miután egy hajvágás történt a csökkenő hold napjaiban, a haja a szokásosnál lassabban nő. Igaz, ez az időszak jó a gyökerek, hajhagymák megerősítésére, ami segít megakadályozni a veszteségeket.

Hatodik titok

A holdnaptár a hajvágás kedvező napjait is javasolhatja, és megadhatja azokat a számokat, amelyekben a kategorikus nem ajánlott a hajra ollóval megérinteni. Az őseink észrevételei szerint jobb, ha nem csinálsz hajvágást a hónap 9., 15., 23., 29. napján, mert felhalmozódhat a memória és az elme problémái. Tartózkodjon a frizuráktól 2019-ben, és a nap és a holdfogyatkozás idején.

A hetedik titka

Melyik a hét napja jobb haj vágása

A hét minden napja 2019-ben is különleges hatást gyakorolhat a hajnövekedésre és még a jóllétre is, annak a személynek a sorsa, akihez tartoznak:

 • Hétfő: biztonságosan mehetsz a szalonba. A haj elvisel, hajvágás és színezés. A fodrász közben a szeretőjük, „eldobja” a felhalmozott negatív érzelmeket és aggodalmakat, nem fog aggódni a triviálisságok miatt, eléggé elrontotta az idegeit.
 • Kedd: egyedülálló nap azok számára, akik nem találják meg az erőt, hogy megoldják a problémát, vagy fontos döntést hozzanak. Látogasson el a fodrászra is, hasznos lesz azok számára, akik a rutinban szenvednek, és új fényes benyomásokat keresnek.
 • Szerda: a holdnaptár hajvágásakor ezen a napon meg kell tervezni a fodrászot a nyugtalan emberek számára. Azonban azok számára is alkalmas, akik csak egy kis romantikát vagy kalandos szellemet akarnak hozni az életükbe. Például találkozhat valakivel, menj egy izgalmas utazásra.
 • Csütörtök: a hét közepén a hajjal végzett manipulációk azoknak mutatnak be, akik kapcsolatba kívánnak állni másokkal, akik népszerűségről és hírnévről álmodnak. Vagy talán csak meg akarja leküzdeni a túlzott félelmet és az elszigeteltséget.
 • Péntek: ez egy különleges nap, amikor drasztikusan megváltoztathatja a megjelenését. Úgy gondoljuk, hogy ha elégedett a tükörben lévő saját elmélkedésével, akkor pénteken jobb, ha nem kísérletezünk frizurákkal. Ha éppen ellenkezőleg, jobbra akarsz váltani, akkor válassza ki a kedvező napokat (péntek) abban az időszakban, amikor a Nap a Bakra költözik (december 24-től január 22-ig), vagy a Taurus-ra (április 22-től május 21-ig).
 • Szombat: ez az idő a képváltozásokhoz ajánlott. Az új frizura sikeres lesz, a szálak egészséges ragyogást és erőt fognak kapni. Biztosítják, hogy rövid szőrszálakkal együtt szombaton „eltávolíthatja” az adósságokat és a bűnöket az egész verseny karmajából.
 • Vasárnap: 2019-ben a hajvágás holdnaptára kategorikusan nem javasolja, hogy új frizurákra gondoljanak, különben a szerencse elfordul tőled. Ha ez olyan krónikusan szerencsétlen, akkor eldöntheti, hogy kísérletezzen - vasárnap nézni a szalonba, hogy megváltoztassa a képet. Talán az új megjelenés segít a sorsnak, hogy forduljon a jobbra?

Titkos nyolc

Nem elég, ha a heti fodrász kedvező napját választjuk. Meg kell elemeznie azt is, hogyan kapcsolódik a születésnapjához. Kiderül, hogy napok vannak olyan antagonistákkal, amelyek a hajvágás minden pozitív hatását tisztán negatívnak és még veszélyessé teszik!

 • Például, ha hétfőn született - a szépségszalon látogatásának napjai: csütörtök, péntek és szombat. Vasárnap a legrosszabb pillanat.
 • A kedden született emberek csütörtökön, szombaton és vasárnap ajánlott hajvágás. Pénteken jobb, ha nem zavarja a fejed növényzetét.
 • A vasárnapok harmonikusak a környezetben élő gyermekek számára, és csütörtökön ellenjavallt.
 • Csütörtökön született hétfőn, kedden, pénteken, vasárnap. De szerda az antagonista napja.
 • Pénteken született - kedvező napok: hétfő, csütörtök, szombat, vasárnap. Az antagonistát kedden tartják.
 • Az első születésnapja szombaton esett, majd pénteki energiája is megvédi Önt, de a vasárnap nem fog jó szerencsét adni a kívánt eredményhez.
 • És végül, mindenki, aki látja a vasárnapi fényt, emlékezzen arra, hogy mikor vágja le a haját, hogy sikeres napja legyen - kedden és csütörtökön. Vasárnap azonban hétfőn „ellenjavallt”.

És ismét nincsenek kivételek nélküli szabályok. A 2019-es Lunar Haircut naptár azt tanácsolja, hogy pontosan a „rossz” napokon lépjen a fodrászba, abban az esetben, ha minden nincs ragasztva, egyszerűen karmikus visszalépések folytatódnak. Kiderült, hogy az ilyen nap frizurájának megváltoztatása után az élet lelassul egy ideig, de a sors hirtelen és váratlan fordulatot eredményez, ami győzelemhez és boldogsághoz vezet!

Titkos kilencedik

Amikor jobb, ha 2019-ben vágjuk a hajat, hogyan gyorsítsuk fel növekedésüket és erősítsd meg, mondd el a hold helyzetét az égen. Sokat függ attól, hogy az állatövi csillagkép az éjszakai fény. Egy különleges hold horoszkóp, amely jelzi az állatöv jeleinek helyzetét, a hajvágásra kedvező napokat kínálhat.

Kos. Amikor a hold ebben a jelben jobb, az új frizurát elhalasztani. A fodrászati ​​manipulációk ebben az időszakban gyakorlatilag nincsenek hatással a haj általános állapotára. De az emberi test rosszul reagál rájuk, és az immunrendszer meghibásodhat, vagy a krónikus betegségek súlyosbodhatnak.

Bika, Szűz és Bak - egy nagyszerű alkalom, hogy látogasson el egy stylistra. Tökéletesen kiderül, hogy a fodrászat és a zárak is könnyen bejuthatnak a csomagolásba. Ezenkívül aktívan növekszenek, és csúcsaik kevésbé vannak kitéve a keresztmetszetnek.

A Gemini és a Libra a levegő horoszkóp jelei. Talán ezért a Hold idején uralkodása során nagy mennyiségű, tágas hajvágást ért el. Ezek a kedvező napok akkor használhatók, ha fel akarja gyorsítani a haj növekedését.

Rák és halak. Ha van egy célod, ameddig csak lehetséges, tartsa a hajvágás tiszta kontúrjait, és adja meg a haj táplálékát és erejét, majd használja az időszakot, amíg a hold e zodiákus jelek hatása alatt áll.

Lev. A 2019-es hajvágási naptár szerint ez nem a legjobb alkalom, hogy meglátogasson egy mestert, ha elégedett az életével és jól jár. De ha problémáid vannak, és a szerencsétlenségek a fejedre esnek, próbáld ki a szerencsét - változtassa meg a frizuráját. Talán akkor a sorsodban jöjjön a kívánt változás a jobbra?

Skorpió. Ez a jel a Holdban nem ígér kedvező napokat a fodrászok számára, mert az intrigájával Scorpio kiszámíthatatlanul zavarja a személyes életét. Ez azt jelenti, hogy egy fodrászat után egyaránt javíthatja partnereivel való kapcsolatait, és súlyosbíthatja a problémákat és félreértéseket.

Nyilas. A 2019-es holdfrizurára vonatkozó naptár ajánlja a Nyilas használatát a szakmai területen. Ez azt jelenti, hogy a horoszkóp fodrászja is hozzájárulhat a karrierem növekedéséhez. Ez bizalmat fog adni, és sikerül elérni, hogy megérdemelt hatalmat nyerhessen a kollégák körében.

Vízöntő. Ne rohanjon a fodrászra az Aquarius uralkodása alatt. Ön továbbra is elégedetlen lesz a mester munkájával és a hajának állapotával.

Titkos tizedik

A horoszkóp jelének hatása a születésnapra

Ha betartja az összes szabályt, nem elég, ha a hajvágás kedvező napjait választja, még egy sikeres frizura titka, alakja, hossza és még színe is összhangban van az állatöv jelével, amely alatt a személy született. A hajvágás holdnaptárában megtalálhatók a stílusok közös jellemzői, amelyek segítenek intenzíven közvetíteni és kiaknázni a kozmosz energiáját.

Kos

Kos, az úgynevezett sport fodrászok, amelyek nem igényelnek gondos stílust, rövid szálak. Először is, az ilyen frizurák fiatalosnak, tónusúnak tűnnek. Másodszor, ténylegesen egy energiát adnak, és pozitív hatással vannak a jólétére. Nem véletlen, hogy a régi időkben az emberek, amikor betegek voltak, rövidre vágták a hajukat. És ez hozzájárult a helyreállításhoz.

A 2019-es Holdnaptár szerint ennek a jelenségnek a magyarázata. Az Aries jele a testünkben az agy területére vetül, válaszolva az asztrológia szemszögéből, a folyamatos oxigénellátásért, ami a folyamatos vérellátással lehetséges. Ha tudja, hogy mikor és hogyan lehet a haját Aries horoszkópjának megfelelően vágni, akkor stabilizálhatja az agyi aktivitást.

Ennek az állatövnek a frizurái segítenek az embernek, hogy mentálisan koncentráljon és a legmegfelelőbb döntéseket hozza a globális tervek és projektek megvalósításához. Rövid szálak, nem véletlen, hogy az üzleti nők, gyakran döntőek, hozzászoktak a döntések meghozatalához, és képesek kiszabadítani magukat a legnehezebb helyzetekből, következmények nélkül és a külső támogatás gyakran választani. Gyakran ezt a stílust követi a sportolók és a dinamikus, hihetetlen életstílusú hölgyek.

Bika

A középhosszú hajról készült frizurák a Taurus Lunar naptár hajvágásaira utalnak. A divat trendjei szerint különböző technikákkal végezhetők. De a fő dolog az, hogy a szálak szabadon fekszenek, ami a gondatlanság hatását okozza. A fodrász ez a látszólag érintetlen természeti szépsége és kegyelme egy tehetséges furcsa okos trükkök segítségével érhető el.

Elegáns, áramló fürtök, ezt nem könnyű elérni a modern formatervezési termékek használata nélkül: lakkok, gélek, viaszok. De nem szívesen látnak mesterműveket a Taurus fején. És 2019-ben a hajvágás hajvágási naptára megígéri azoknak, akik helyesen felvették a haját, sok szerencsét az ingatlanügyletek végrehajtásában.

Ikrek

Ez a horoszkóp jele - a levegő és a tér eleme. Ennek az állatövi jelnek az egyedisége abban rejlik, hogy nem fél a modern kísérleteket festéssel és állandó fürtökkel. A kémiai anyagok nem károsítják a Gemini szálakat, még akkor sem, ha ideális hosszúságuk van kiválasztva - a vállig.

Hullámos fürtök, hamu és kékes árnyalatokkal festve, szépek és elegánsak. Az ilyen frizurák lehetővé teszik az idegrendszer és a légzőszervek rendezését. És titkos erejük abban rejlik, hogy 2019-ben segítenek kapcsolatba lépni másokkal és sikerrel járnak az iskolában és az utazásban.

rák

Ez a titokzatos jele a horoszkópnak, amely a középkorral magyarázhatatlanul társult. Az akkori lovagoknak volt egy népszerű frizura, amely hasonlít a jelenlegi quadokra. A keresztesek nem véletlenül választották, mert biztosak voltak abban, hogy energiával és erővel töltik ki őket. A szőnyeg a rákban született kortársaink számára is alkalmas.

Ez a konstelláció hatással van a genetikai memóriára. Ezért a 2019-es holdfrizurára vonatkozó naptár azt javasolja, hogy azok a rákok, akik jó kapcsolatokat kívánnak kialakítani az idősebb családtagokkal, azt javasolják. Egyébként ez az elegáns fodrász segíti a fiatalokat egy méltó partner kiválasztásában, akivel gondolkodhat a házasságról. És a szülők jóváhagyják ezt a jelöltet.

oroszlán

Nehéz elképzelni a vadállatok királyát csodálatos sörénye nélkül. Ezért és a horoszkóp jeleinek képviselői számára ideális a buja fürtök. A "természetes" szépség elérése csak egy komplex lépcsős frizura segítségével lehetséges. Enyhén göndör zárak adnak mennyiséget és könnyedséget.

Ha a természet nem ad fürtöket, akkor használhatja a hajcsavarókat. Vagy, ha a mesterrel konzultálnak, vegyenek igénybe vegyi perm. A hajvágási naptár azt tanácsolja, hogy az "oroszlán manes" a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek.

Ezen kívül, a frizura a jele Leo szerint a horoszkóp, fejleszteni kreatív képességeit. 2019-ben segítenek abban, hogy magabiztosabbak legyenek, kedvesebbek és nagyvonalúbbak, vidámabbak legyenek, életükben egy kis romantikát és ünnepséget.

Szűz

Ennek a horoszkópnak a jele a gyönyörű asszonyhoz kapcsolódik, ami sok erőfeszítést tesz a megjelenésének javítására. A Virgosok szeretik a kozmetikumok használatát a szépség hangsúlyozására, és tévesen elfedik a hiányosságokat. Tehát számukra a szokásos dolog - hajfestés, parókák, frizurák, bélések viselése.

Érdekes, hogy mindezek a mesterséges eszközök és technikák csak a Virgók számára segítenek abban, hogy erős kapcsolatokat alakítsanak ki a Kozmoszmal, amely folyamatosan fújja őket energiára, a fodrászat "trükkjei" ellenére.

A 2019-es holdfodrász naptár szerint a Virgos által ajánlott frizurák segítenek megbirkózni a hatalmas mennyiségű unalmas munkával, segítenek a tanulmányokban, a különböző kézművességekben és kereskedelemben, sőt még a gyomor-bélrendszer állapotának javítását is.

Mérleg

E jel alapján született a klasszikusok. Számukra az ideális választás az időigényes, stílusos frizurák - buja, de szigorú és elegáns. A hölgyek illeszkednek az elegáns stílushoz, amelyek hangsúlyozzák a tulajdonos titokzatos és hozzáférhetetlenségét.

A férfiaknak stílusos, klasszikus frizurákat kell választaniuk - szigorúak és tömörek. A mérlegek gyakran egy elegáns és tökéletes, a látszólagos egyszerűségükben, az öltözködés stílusában részesülnek, ami lehetővé teszi számukra, hogy egyenlő alapon érezzék magukat a társadalom legmagasabb körének képviselőivel. Ez garantálja számukra a mások hatáskörét és tiszteletét, valamint a kollégák és az üzleti partnerek bizalmát. A hajskálák segítenek a vesék és a húgyúti rendszer működésének szabályozásában.

Skorpió

A víz elemének ezen jeleinek képviselői állandóan megnövelt energiaáramra van szükségük. A Scorpions férfiak és nők számára a "vamp" stílusa szerves - egyenes és sima szál.

Ha rövidek, akkor hozzáad egy kis tüzet és szenvedélyt a "víz" lényegéhez. Ami viszont szexualitást ad nekik és egyszerűen vonzza az ellenkező nemű tagokat. És minél több figyelmet, csodálatot, annál szebb a Scorpions.

Démoni vonzerejük, amelyet az „a la vamp” stílus hangsúlyoz, megköveteli a felülről történő táplálás folyamatos támogatását, különösen szokatlan, rendkívüli helyzetekben. Segíti a reproduktív rendszer egészséges szerveinek fenntartását, és nem veszíti el a szexuális vágyakat.

Nyilas

Ennek a horoszkópnak a jele alatt gyakran születnek olyan emberek, akik meglehetősen konzervatívak. Elkerülik a megjelenést és a cselekedeteket. Ugyanakkor a szigorúság és a túlzott korlátozás idegen a számukra.

A Nyilas jele alá tartozó nők számára a 2019-es hajvágás hajvágási naptára az Athena Pallas ősi görög istennőjének egy változatát kínálja, aki bátor harcosként kényelmesen rövid hajat (frufru) viselt az arca előtt és egy hosszú ló farok a nyak hátulján. Körülbelül ugyanaz, de a hím férfi kialakítása és az előnyben részesített Zeus Thunderer.

Talán nem minden erősebb szex képviselője készen áll arra, hogy dönteni egy ilyen merész, extravagáns frizuráról a mai napon, de láthatod azt a félelmében, hogy Tarzanról vagy a névneveiről szól, ami népszerűsíti a férfi test szépségét.

Megfelelően választotta a Hold horoszkóp fodrászát 2019-ben, segíti a Nyilas számára, hogy sikerüljön a politikában, a művészetben, a vallás és a papság területén. És képes hatékonyan beállítani a máj munkáját.

Ez a Tűz eleméhez tartozó jel a „uralkodásának” időszakában született embereket pragmatikus és aktív emberként jellemzi. Mérsékelten hétköznapi, gazdaságos és értékű kényelem, idő és erőfeszítés. Mivel a Nyilas a holdhoroszkóp szerint illik a frizurákhoz, amelyek minimális gondosságot és gondozást igényelnek.

Bak

Kíváncsi, hogy ennek a jelnek az úriemberei gyakran intuitívan választanak nagyon rövid hajvágást vagy túlterhelik a fejüket. És helyesen cselekednek, mert ez a brutális stílus nem akadályozza meg őket abban, hogy egyértelműen felvegyék az energia-rezgéseket, és rajzolják ki a konstelláció támaszkodó energiáját.

A nők előnyben részesítik a hajszálcsiszolt opciókat egy selyemkendő, kalap vagy sál alatt. És gyakran a fejfedő alatt elrejtik egy luxus zsinórra, amit éreznek, büszkék és soha nem fognak egyetérteni abban, hogy a karrier-törekvések érdekében is levágják.

A Bakok olyan gyakorlók, akik pontosan az alkalmazott területeken találják magukat. Ők anyanyelvűek arany kezekkel. Frizurájuk kedvez a csontrendszernek és a fogaknak.

Aquarians

Ha a horoszkóp ezen jele alatt született, nagyon érzékeny a legújabb divatirányzatokra. És ez a helyes helyzet, mivel az Aquarius esetében nincsenek egyértelmű ajánlások a hosszúságra, a hajszínre és az ajánlásokra.

Igazak, amikor a legbátrabb kísérletekről döntenek. Például, punk Iroquois, hosszú hippi fürtök, vagy rendkívül lakonikus, rövid frizurák minimális stílusban.

Az Aquarius új frizurájának megválasztása, néha az idő előtt, az üzleti kilátások, az új projektek és a jövedelmező kapcsolatok. Ennek a jelnek az ellenőrzése alatt az edények, az artériák és a vénák vannak.

hal

Ezek a miszticizmusba ágyazott emberek, akik a létezés jelentését és az univerzum harmóniáját szimbolizálják. Frizuráiknak összetetteknek kell lenniük, amelyek összefonódó szálakból állnak, például a trükkös zsinórok a valóságban az univerzum különböző elemeinek tükröződése.

Az ilyen összetett hajformák a hal energiáját adják és garantálják a magasabb hatáskörök védelmét. Ugyanakkor 2019-ben harmonizálják a Halak életét, racionalizálják sorsukat, és segítenek a merész ötletek és kreatív tervek megvalósításában.

A horoszkóp jelének képviselői, a béke rendkívül fontos. Ezért a helyesen választott frizura rendben tartja az idegrendszerét, módosítja az anyagcserét, és általában erős gyógyító hatással lesz az egész testre.

Mikor van jobb, ha a haját Holdnapokon vágja

 1. Hold nap A hajvágás rövidebb lesz.
 2. Hold nap Egy szépségszalonba való látogatás után valószínű, hogy viták és börtönök jönnek létre.
 3. Hold nap Ha zavarja a hajat, károsíthatja az egészségét. Egy másik kockázat, hogy elveszteni vagy ostoba pénzt költeni.
 4. Hold nap Fennáll a kockázata az orrnyálkahártya és a szájüreg betegségeinek kiváltására. A hajvágás kényelmetlenséget és félelmet fog okozni a szeretteik elvesztésében.
 5. Hold nap Kedvező idő egy új frizura számára. Ön növeli a tőkét, és új ingatlanokat kap.
 6. Hold nap Rossz időszak, mert „elkaphat” egy hideg és más vírust. Csípett orr, vöröses szemek - mindez nem valószínű, hogy hozzáadná szépségét és varázsát.
 7. Hold nap Új fodrász kíséri körülötte a gyűlöletet és a nyugalmat. Tudod veszekedni a vezetővel, vagy egy szerettével. A tibeti naptárban ezt a napot „égőnek” nevezték, mert a fürtökre és a szálakra gyakorolt ​​bármilyen hatás az egészség súlyos romlásához vezet.
 8. Hold nap Siess a mesterhez. Ön kívülről átalakul, és esélyt kap arra, hogy boldogan élhessen, tiszteletben és tiszteletben.
 9. Hold nap Szerencsétlenségek, ez az, amit a hajvágás ezen a napon vezet.
 10. Hold nap Egy undorító nap, amely „mindenféle vírust” elenged a testetekbe.
 11. Hold nap Vágd el a hajodat, akkor meg fogod szerezni az elme, a harmónia és a gondolatok következetességét. Vagy talán előrelátó ajándékot kaphat.
 12. Hold nap A hajvágás ma növeli a sérülés és az élet egyéb veszélyeinek kockázatát.
 13. Hold nap És ez, az összes jelzéssel ellentétben, az egyik legjobb pillanat a fodrász ollóval való átalakuláshoz. A frizura szép lesz, és még minden dolog, mint az óramű!
 14. Hold nap Döntse el a hajvágást, most, ha javítani szeretné a pénzügyi helyzetét, és dicséretet szereznie kell a feletteseitől.
 15. Hold nap Jobb, ha nem lépsz a fodrászüzlet küszöbére ezen a napon! Ha figyelmen kívül hagyjuk ezt az ajánlást, akkor valószínűsíthető a mentális zavarok, pánik és magas vérnyomás-válság.
 16. Hold nap Ezen a furcsa napon a hajjal végzett manipulációk hibákhoz és a romboló szokások újjászületéséhez vagy súlyosbodásához vezethetnek. Például nem lehet leküzdeni a kísértést, hogy mérje meg a dohányzást vagy alkoholt.
 17. Hold nap Ne vágja le a hajat, különben az egészségügyi problémák, a sérülések és az egészségügyi problémák valószínűsíthetők. Az idegrendszer különösen sebezhető lesz. Keleten úgy vélték, hogy a szálak megérintése ezen a napon aktiválhatja a gonosz szellemeket.
 18. Hold nap Ijesztő nem a megfelelő alkalom a fodrász látogatására. Először is, a rablók bejuthatnak a házába, miközben egy széken ül. Másodszor, a háziállatok (macskák, kutyák és más állatok) előre látják a gondjaidat, és a tulajdonos aggódása miatt megbetegedhet. Tibetben ezt a napot „égőnek” nevezték, azaz a vágás következményei nagyon veszélyesek lehetnek az egészségre és az életre.
 19. Hold nap Várj erre a napra! A hajvágás ma hozzájárul az élet meghosszabbításához.
 20. Hold nap El kell halasztanunk egy új frizura terveit. Ellenkező esetben a depresszióba esik, apátia érzi magát minden körülvevő körül.
 21. Hold nap Nagyszerű alkalom, hogy jó fodrászatot készítsen, javítsa jólétét, és vigyázzon rád.
 22. Hold nap A mai frizura minden érzékben segít szaporodni. Ez azt jelenti, hogy egyrészt javítod a jólétedet, és kapsz új tulajdonságot. Másrészről a fogyás kockázata.
 23. Hold nap Vágja haját, és rendkívül elégedetlen lesz a megjelenésükkel - a tükörben egy furcsa arcú furcsa személy néz rád! Ráadásul veszteségeket is szenvednek.
 24. Ha az egészséged kedves, akkor elhalasztja a szalon látogatását! Ebben a napban a hajhosszabbítási naptár nem ajánlott erősen a hajhossz csökkentése érdekében.
 25. Hold nap Ma az olló és a fésű, ha megérinti a haját, szembetegséget okoz. Ez lehet banális árpa, vagy a látás súlyos romlása.
 26. Hold nap Egy új frizura garantálja a boldogságot és az örömöt ezen a napon!
 27. Hold nap Kiváló, ha ma új frizurát készítesz! Sok szerencsét és jólétet fog hozni.
 28. Hold nap Ha szeretné, hogy valaki igazán tetszik, akkor ne habozzon, hogy új frizurát készít. A fodrászüzlet ellenállhatatlanul kilép.
 29. Hold nap Ne vágja a hajat ma. Ez egy nagyon kedvezőtlen időszak, amikor a karma szenvedhet.
 30. Hold nap Ne feledje, hogy ez a nap a legveszélyesebb a fodrászokra. Ez szerencsétlenséget, bajt, érintkezést okozhat az ellenséggel, vagy akár balesetet is okozhat az autópályán.

Annak érdekében, hogy ne hagyja ki a kedvező napokat, hagyja a naptár google vagy a naptár yandex jegyzeteit és emlékeztetőit

Frizurák, amelyek a jobb életért változnak

Még akkor is, ha biztosan tudod, mikor jobb, ha elvágod a hajat, akkor még mindig gondolj: miért csinálsz egy új frizurát vagy fested a saját szálaidat? Végtére is, ezek a manipulációk a megjelenéssel befolyásolják a jólétét, és még a hozzáállásodat is. A 2019-es holdnaptár és az asztrológia segít kiválasztani a belső "I" -nek megfelelő frizura stílusát és típusát. Ez az egyedülálló tudás megtanítja, hogyan kell modellezni az életedet, megváltoztathatod a sorsodat, és pozitívan befolyásolhatja jólétét és egészségét.

Földlakók vagyunk, naiv bizonyosságban vagyunk, hiszünk abban, hogy elég a földrajzi koordináták vagy postai cím alapján ismerni a helyét. De ritkán gondolunk arra a tényre, hogy mi is része vagyunk a Cosmos nevű hatalmas térnek. Erőteljes hatással van a Föld bolygó minden élőlényére. Világűrnek, energiának, Holdnak, Napnak és más tárgyaknak adunk helyet. Különféle környezeti katasztrófákat provokálnak, serkentik a legerősebb elektromágneses viharokat.

A lakóhelyünk természetesen egy bizonyos jelet is hagy nekünk, jólétünket és viselkedésünket. Végül is, akaratlanul résztvevői vagyunk az űrfolyamatoknak, amelyek jelenleg a világ egy bizonyos részére irányulnak. A csillagok úgy vélik, hogy elküldik nekünk a legtisztább energiát. Ezek közül a legerősebb - a nap. Az év folyamán 12 fő csillagképet halad át, amelyek ismerik a zodiákus jelek nevét.

A metafizikában a haj mikroszkopikus antennák, amelyek kozmikus energiát fogadnak és továbbítják az emberi testbe. Ha megváltoztatjuk a szálak hosszát vagy színét, az energia áramlása is változik.

Ez azt jelenti, hogy mielőtt új frizurát döntene, elemeznie kell, amit 2019-ben igyekszel, ami hiányzik. Talán álmodsz a boldogságról a személyes életedben, vagy a fő cél egy lenyűgöző karrier és széles körű nyilvános elismerés?

Miután meghatározta a prioritásait, esélyt kap arra, hogy egy ilyen egyszerű segítség segítségével megváltoztassa a sorsát, mivel az első pillantásra úgy tűnik, a módszer, mint egy sikeres hajvágás. Tegyük fel, hogy most már profi eredményei vannak. Akkor meg kell választania a frizurát egy földi vagy tüzes zodiákus jel. Ha jelenleg szeretné erősíteni a helyzetét a társadalomban, akkor a Föld vagy Libra jeleire jellemző frizurák energiája segít.

Amikor 2019-ben célt tűzött ki mások támogatásának igénybevételére és hasznos kapcsolatok készítésére, valamint új ismeretek vagy információk megszerzésére, akkor az Air és a Szűz jeleinek ajánlott hajvágásai irányítják.

Azoknak, akiknek nincs személyes életük, meg kell nézniük a víz és a tűz elemei frizuráját. Ha döntést hoz, és pontosan tudod, hogy mit akarsz, emlékszel még egy fontos szabályra: a horoszkóp jele nem lehet ellentétes a kiválasztott frizura stílusával, így a tűzjelzők vágása és formázása olyan emberek számára alkalmas, akiknek születésnapja a tüzes vagy szellős időszak alatt esik állatövi csillagképek. De a víz jele alatt született, ellenjavallt, mivel elrettentik a szerencsét.

Ha a jele a levegő vagy a tűz elemei közé tartozik, nyugodtan válasszon egy légjelet tartalmazó frizurát. Amikor a születésnapja Taurus, Libra vagy Szűz idején esik, akkor nem szabad sietni a "air" frizurával. Nem fognak boldogságot és sikert hozni.

Ennek megfelelően a Halak, Rákok és Skorpiók jelei alatt született emberek alkalmasak a víz frizurákra, valamint a Föld jelei által javasolt összes stílusra. De a "tüzes" hajvágásokat el kell kerülni.

A földi jelek frizurái hasznosak a Föld és a víz jeleinek képviselőinek kiválasztásában, és „légy” Gemini, Libra és Aquarius számára egyszerűen károsak.

Tudod, hogy a hajod színe határozza meg, hogy melyik égi test energiát húzod? És a frizura alakja ad választ a kérdésre, milyen energiát használsz leginkább. Egyenes, hosszú, sima, mintha az áramló fürtök a víz jeleire jellemzőek.

A közepes hosszúságú hullámos szálakat általában az Air jelek emberek részesítik előnyben.

Naughty, vastag, forgószárak és fürtök gyakran láthatóak ezek fején. aki a Szűz, a Bika és a Bak alatt védte a Föld elemeit.

A vöröses, bronz és arany árnyalatú hajok, amelyek gyakran a koronán és az elülső részen röviden levágtak, általában olyanok, akik már születésük óta tüzes védők voltak: Kos, Leo és Nyilas.

A hajhossz határozza meg a személy által észlelt energia sebességét és mennyiségét. Tehát minél hosszabbak a szálak, annál több energiát rajzol, de ugyanakkor lassabban jut hozzá. A hosszú haj energiát ad a személynek, de a körülötte lévő eseményekre adott reakciója meglehetősen lassú. A rövid hajvágás ellenkezőleg, gyorsan és impulzív módon válaszol mindenre.

Van ilyen jele: ha nincs okod a sorsra panaszkodni, akkor ne rohanj fel a hajra. De ha a dolgok nem olyanok, mint szeretné, vágja meg a szálakat kár nélkül. Megjegyzendő továbbá, hogy sok nő, aki sikeres volt az üzleti életben, rövid frizurát visel. De a homebody és a „just moms” gyakran tartanak fonatokat vagy frizurákat a hajuk közepes hosszúságú. Innen arra a következtetésre jutottak, hogy a dinamikus rövid hajvágás növeli a tevékeny hölgyeket, és azt tanítja, hogy a férfiak stratégiai gondolkodásra gondolnak.

Hasznos tippek

A 2019-es holdnaptár segít a sorsod jobb megváltoztatásában, de az ősi időkben tapasztalt szépségek arzenáljában számos módja van arra, hogy a hajod egészséges és fényes legyen. Napjainkban ezek a titkok egyre nagyobb igényeket támasztanak, mint valaha, mert egyre többé válnak azok a tényezők, amelyek hátrányosan befolyásolják a frizura állapotát - a gyönyörű nők fő díszítését.

Milyen régi receptek használhatják sikeresen kortársainkat?
Ez például daisy. Minden idők és népek szőkék gyógynövényként használták a gyógyhatású kamillát, ami ragyogást és arany árnyalatot adott a fürtöknek. Készítsünk oldatot négy evőkanál száraz fűre egy csésze forró vízre.

A szőke nők körében népszerű másik lehetőség a citrom. Ha vízzel bizonyos arányban hígítjuk, és ezt a megoldást a mosott szálakra helyezzük, akkor az állapotuk jelentősen javul. A citromterápia azonban nem alkalmas barna hajú nők és barnák számára. Hajaik csúnya sárga árnyalatot kaphatnak.

A haj állapota közvetlenül függ az étrendtől. A menünek kiegyensúlyozottnak kell lennie, és elegendő mennyiségű fehérjetartalmú élelmiszert kell tartalmaznia, amely pozitívan befolyásolja a szálak növekedését és megjelenését. A tudósok legújabb tanulmányai bizonyították a természetes selyem ágynemű előnyeit. Kiderül, hogy ha a fej egy selyem párnahuzaton nyugszik, akkor a haj nem sérült meg, és nem zavart, ami szintén kedvező hatással van az állapotukra.

http://www.i-sonnik.ru/lunnyj-kalendar-strizhek-2015/

Holdnaptár hajvágás

A holdnaptár hajvágásai tájékoztatják a Hold hatását a haj növekedésére és egészségére. Azt mondja, ha jobb, ha csinálsz hajvágást, perm, festést, cseréld ki a frizurát. Segít kiválasztani a fodrászat legmegfelelőbb napját. A hajvágás holdnaptára figyelembe veszi a holdnap, a Hold fázisa, a hold helyzetét az állatövi csillagképekhez viszonyítva, a hét napját a haj állapotában.

Lunar fodrász naptár a mai napig

Holdnaptár hajvágás a következő hétre

Kedvező és kedvezőtlen napok hajvágás esetén

A hajvágás és más hajszálak kísérletének legjobb napja 2, 5, 11, 17, 21, 27 holdnap, kedvezőtlen - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 nap.

Ha levágja a hajat a tenyésztő hold alatt, a haja gyorsan növekedni fog. A hanyatló hold frizurája erősíti a hajgyökereket, de lassan nőnek vissza.

A hold kedvezőbb helyzete az állatövben, hogy látogasson el a fodrászüzletbe, Taurus, Leo, Szűz, Bak és Aquarius, a leginkább alkalmatlan Aries, Cancer, Sagittarius és Fish.

A hét legrosszabb napja a haj vágására vasárnap. Más napokon a hajvágás sikeres lesz.

http://my-calend.ru/moon-hair

Holdnaptár ma. Moon 2019. március 14.: emelkedő vagy csökkenő hold, melyik fázis ma, a hold hatása

A nap jelképe, amit Phoenix legjobban a nyolcadik holdnapot ír le - ma a világ újjászületik. A nap tökéletes ahhoz, hogy megszabaduljon a mindentől, ami elnyomja és elvonja a múltba.

Az eljövő új Hold: 2019. április 5. 11:50. The Coming Full Moon: 2019. március 21., 4:42.

 • A Hold fázisa 2019. március 14. - a növekvő hold.
 • Holdnap 2019. március 14. - 9. holdnap.
 • Melyik a Hold jele 1919/2014 - A Hold a Gemini-ben.
 • Moonrise 2019. március 14. - 10:16.
 • Moonset a 19/03/14 - 02:16.
 • Hold nélkül tanfolyam - március 14-től 15: 30-ig 0:49-ig.
 • Napkelte 2019. március 14. - 06:49.
 • A napok 2019. március 14-én kerülnek megrendezésre 18:30 órakor.

A Hold jellemzői 2019. március 14-én

A Május 03/14/2012 12:00 órakor a Hold az „Első negyedévben (193.03.03. 13:27)” szakaszban van. Ez a Holdnaptár 9. holdnapja. Hold az állatöv jel Gemini. A hold megvilágításának százalékos aránya 49%. Holdfelhő 10:15-kor és napnyugta 02:18-kor.

Holdnapok kronológiája

 • 8 holdnap 09:41 és 19:19 között 10:15 03/14/2019
 • 9 holdnap 10:15 03/14/2019 és másnapig

A Hold hatása 2019. március 14.

Hold az állatöv jel Gemini (+)

A Hold a Gemini jele. Idő gyors és energikus ügyek. A megnövekedett impulzivitás miatt érdemes olyan kérdésekkel és problémákkal foglalkozni, amelyek nem igényelnek különös figyelmet és időigényt. A megnövekedett szellemi tevékenységnek kedvező hatása van azokra az ügyekre, amelyek azonnali döntéshozatalt igényelnek, vagy az információk megszerzéséhez kapcsolódnak.

Bármilyen pénzügyi tranzakciót vagy értékpapír-tranzakciót végezhet (különösen rövid távú). Játszhat a pénzváltón. Kedvező idő az oklevelek, a disszertációk védelméhez vagy az íráshoz szükséges információk gyűjtéséhez.

A másik leckére való áttérés folyamatos vágya nem járul hozzá a szorgalmas munkához, amely minden figyelmet igényel, ezért minden olyan hosszú távú projektet, amelyet több mint egy napra kell megoldani, egy dobozba kell helyezni a kedvező időszak kezdetéig.

9 holdnap (-)

2019. március 14., 12: 00-9. Kritikus nap. El kell készülnie a csábítás, a megtévesztés és az illúzió elleni küzdelemre. Meg kell próbálnunk visszafogni magunkat, és nem szabad kihagynunk a körülöttünk lévő népek iránti negatív hozzáállást.

A konfliktus súlyosbodása és a konfrontáció a felek számára nem lesz előnyös. Figyelembe kell venni a rutinszerű végrehajtást igénylő, hosszú távú esetek folytatását.

Első negyedév (+)

Az első negyedévben az energia és a vitalitás rohamosodik. Az emberek most érzelmileg és érzelmileg instabillá válnak, a kékből „felugrik”.

Case. Az első negyedév megfelelő cselekvési és kemény munkaidő. Kis beruházásokat tehet. Az emberek ezen a napon túl izgatottak, hangulatuk gyakran változik. Ezért nem kívánatos kommunikálni a szeretteivel, hogy elkerüljék a veszekedéseket.

Hajvágás és hajápolás. Az első negyedévben megtervezheti a fodrász látogatását. Ez egy semleges nap a haj vágásához és festéséhez.

Health. Az első negyedévben nem ajánlott sebészeti beavatkozás a szervezetben a sebek lassú gyógyulási folyamata miatt. Ezen a napon ajánlott mérsékelt edzés. Ez a megfelelő idő a test tisztítására.

A hét napjának hatása (+)

A hét napja csütörtök, ez a nap Jupiter, az istenek királyának védelme alatt áll. Csütörtökön az intuíció súlyosbodik, lehetővé teszi a szövetségesek ellenségektől való megkülönböztetését. A mai nap energiája dicsőséget, becsületet, sikert arat a társadalomban. Csütörtökön minden működik, csak azt kell hinni önmagában, hogy minden meg fog működni. De ha nincs ilyen bizalom, jobb, ha később elhalasztjuk az ügyet.

Ezen a napon sikeresek a kapcsolatok a hatóságokkal, sikeresek a tárgyalások. És az a tény, hogy a dolgok sikeresen fejlődnek, elmondja a szívednek. Ez is segít megoldani a szerelmi ügyeit. Forrás

http://47h.ru/lunnyj-kalendar-segodnja-luna-14-marta-2019-rastushhaja-ili-ubyvajushhaja-luna-kakaja-faza-segodnja-vlijanie-luny/

Lunar haircut 2019

Holdnapok és hajvágás

Mikor a HAIR KEDVEZMÉNYTARTÁSA?

Kelet-asztrológia felhívja a figyelmet a személy testével való minden tevékenységére - mint az életminőség változására. Még a leggyakoribb hajvágás is radikálisan megváltoztathatja a sorsot. A tibetiek a holdnapokat részesítik előnyben és kedvezőtlenül a hajvágás (borotválkozás), a festékek és a hajkezelések, a körömkivágások, a fogászat, a műveletek napjaiban.

A körülmetélés (vágás) hajának napjai kedvező hatást gyakorolnak egy személy további sorsára - pozitív hatást gyakorolnak a hosszú élettartamra, a sikerre, a pénzügyi stabilitásra és a vizuális fellebbezésre, valamint a negatívra, mivel ezeknek a napoknak a vágása károsíthatja a személy vitalitását és bajokat okozhat.

A haj a kozmikus erőnk forrása, ami azt jelenti, hogy mindaz, ami velük történik, megváltoztatja a láthatatlan folyó folyamát, amely saját bioenergia-hullámokkal mosson minket. Ezért a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatás nemcsak a megjelenésünk, hanem az egész életünk irányában is változhat. Ezért azért, hogy ne veszítsük el a kopaszságot idő előtt, és ne veszítsük el a mennyei felét Guardian Angel formájában, a vágás során bizonyos biztonsági intézkedéseket kell követni, tudni kell, hogy mikor és mire segít.

ELSŐ SZABÁLY

 • Nem bízhatsz a hajában senkivel.
 • Emlékeztetni kell arra, hogy az a személy, aki elvágja, megváltoztatja a biofieldet.
 • Ezért, amikor a fodrászhoz jön, válasszon egy energikus és vidám mestert, majd a hajvágás utáni életed jobbra változik.
 • Minél idősebb a fodrász, annál erősebb az élete.
 • Ha önálló személy vagy, akkor szokott megoldani a saját problémáit, és nem tetszik, ha valami megakadályozza, hogy elvégezhesse, válasszon egy korosztályt vagy fiatalabbat.
 • Ha krónikusan szerencsétlen vagy valami furcsa okból, akkor érdemes egy nagyon régi és híres varázslót választani, még akkor is, ha az általa készített frizura drága lesz. De miután meglátogatott egy fodrászot, az életed drámaian megváltozik.

És ha még mindig megfelelően kiszámítja a látogatás idejét, az életed nemcsak megváltozik, hanem drasztikusan javul.

A holdnap nem esik egybe a föld napjával, és egy bizonyos időpontban (óra, perc) érkezik a föld napján.

A naptár azt is jelzi, hogy a Hold egy vagy másik Zodiacal konstellációba lép.

(Moszkva idő)

A város idejének meghatározásához figyelembe kell venni az időzónát.

2019. március

http://argovita.ru/blog/2017/05/strizhka-volos-po-lunnomu-kalendaryu.html

Lunar hajvágás 2019-re

Holdnapok és hajvágás

Mikor a HAIR KEDVEZMÉNYTARTÁSA?

Kelet-asztrológia felhívja a figyelmet a személy testével való minden tevékenységére - mint az életminőség változására. Még a leggyakoribb hajvágás is radikálisan megváltoztathatja a sorsot. A tibetiek a holdnapokat részesítik előnyben és kedvezőtlenül a hajvágás (borotválkozás), a festékek és a hajkezelések, a körömkivágások, a fogászat, a műveletek napjaiban.

A körülmetélés (vágás) hajának napjai kedvező hatást gyakorolnak egy személy további sorsára - pozitív hatást gyakorolnak a hosszú élettartamra, a sikerre, a pénzügyi stabilitásra és a vizuális fellebbezésre, valamint a negatívra, mivel ezeknek a napoknak a vágása károsíthatja a személy vitalitását és bajokat okozhat.

A haj a kozmikus erőnk forrása, ami azt jelenti, hogy mindaz, ami velük történik, megváltoztatja a láthatatlan folyó folyamát, amely saját bioenergia-hullámokkal mosson minket. Ezért a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatás nemcsak a megjelenésünk, hanem az egész életünk irányában is változhat. Ezért azért, hogy ne veszítsük el a kopaszságot idő előtt, és ne veszítsük el a mennyei felét Guardian Angel formájában, a vágás során bizonyos biztonsági intézkedéseket kell követni, tudni kell, hogy mikor és mire segít.

ELSŐ SZABÁLY

 • Nem bízhatsz a hajában senkivel.
 • Emlékeztetni kell arra, hogy az a személy, aki elvágja, megváltoztatja a biofieldet.
 • Ezért, amikor a fodrászhoz jön, válasszon egy energikus és vidám mestert, majd a hajvágás utáni életed jobbra változik.
 • Minél idősebb a fodrász, annál erősebb az élete.
 • Ha önálló személy vagy, akkor szokott megoldani a saját problémáit, és nem tetszik, ha valami megakadályozza, hogy elvégezhesse, válasszon egy korosztályt vagy fiatalabbat.
 • Ha krónikusan szerencsétlen vagy valami furcsa okból, akkor érdemes egy nagyon régi és híres varázslót választani, még akkor is, ha az általa készített frizura drága lesz. De miután meglátogatott egy fodrászot, az életed drámaian megváltozik.

És ha még mindig megfelelően kiszámítja a látogatás idejét, az életed nemcsak megváltozik, hanem drasztikusan javul.

A holdnap nem esik egybe a föld napjával, és egy bizonyos időpontban (óra, perc) érkezik a föld napján.

A naptár azt is jelzi, hogy a Hold egy vagy másik Zodiacal konstellációba lép.

(Moszkva idő)

A város idejének meghatározásához figyelembe kell venni az időzónát.

2019. március

New moon

19.05-kor

Telihold

a 04.44

csökkenő

csökkenő

a héten

New moon

00.05-kor

Telihold

18,55-kor

Válasszon egy hetet a hajvágás vagy a hajápolás számára, amely hasznos lehet az Ön számára.

Hétfő, segít megszabadulni a vágy, a depresszió, a kellemetlen emlékek. Ezen a napon minden negativitás levágásra kerül.

Csütörtök segít megerősíteni hitelességét, növeli az önbecsülést és a saját erejébe vetett hitet.

Péntek nem mennek a fodrászba. Az asztrológusok szerint ezen a napon a test biokémiai folyamatai lassúak, és a pénteki hajvágás után a haj rosszul nő.

A szombati fodrász segít megszabadulni a magánytól, önmagaddal való elégedetlensége, növeli az önbecsülést. Azt is hitték, hogy segít eltávolítani néhány, a mások hibájából eredő problémát.

Vasárnap nem kapsz hajvágást! Ezen a napon a személyes egregorral (őrangyalával) való kapcsolatod a lehető legerősebb. Ha ez a nap valamit megváltoztat a testben, és még ennél is inkább, hogy levágjon valamit, akkor kommunikálhat a kozmoszokkal. Egyébként ezek az ajánlások nemcsak a hajra, hanem a körmökre is érvényesek.

a holdfázis különböző zodiákus jeleiben

Hajvágás a Hold fázisában a Tűz jeleiben:

Hold a Nyilasban: egy hajvágás segíti előrelépni a karrierjét és javítja az üzleti kapcsolatokat.

Hold a Leóban: egy hajvágás segít azoknak az embereknek, akik drámai változásokat akarnak életükben. Abban az esetben, ha nem akar semmit változtatni, ne hajtson végre hajvágást.

Hold a Kosban: kedvező nap a hajvágáshoz. Bár nem befolyásolja a haj állapotát, az immunitás csökkenhet, a megbetegedés valószínűsége nő.

Hajvágás a holdfázis alatt a levegő jeleiben:

Hold a vízöntőben: ezen a napon jobb a hajvágás elhalasztása

A Libra és a Gemini hold a vágáshoz nagyon hosszú, a haj növekedése felgyorsul, és szerkezete nem változik.

Hajvágás a Hold időszakában a víz jeleiben:

Hold a Halakban: a hajvágás ilyen napokon a korpásodáshoz vezethet.

A Hold a Skorpióban: a Hold nagyon veszélyes helyzete, a hajvágás problémákat okozhat a személyes életedben, és ronthatja a kapcsolatokat az ellenkező nemű tagokkal.

Hold a rákban: a haj nem fog alakot tartani, engedetlen lesz, nehéz lesz a stílus. A hajvágás nem ajánlott. Nem ajánlott a haját is mosni.

Hajvágás a Föld időszakában a Föld jeleiben:

Bak, Szűz és Bika: ez a legkedvezőbb idő a hajvágáshoz. A haj gyorsabban növekszik, és kevésbé oszlik meg.

Miután kiválasztotta a legkedveltebb napot a hajvágás számára, megmenti a pozitív erőket, és megszabadul az összes negatív dologtól, harmóniát fog találni magával és a külvilággal.

A hajkezelést, a színezést és a perm-et szintén kedvező napokon kell elvégezni.

Megpróbálta hirdetett samponokat, balzsamokat, maszkokat és kondicionálókat és semmit

Tehát figyelmet kell fordítania a gyógynövényekre a népszerű receptek szerint, és kedvező napokon a haj kezelésével kapcsolatos egészségügyi eljárások elvégzésére.

A haj festésére a növekvő hold jobban illeszkedik, majd a festék hosszabb ideig tart a hajon.

A táplálkozási hajmaszkok szintén jobbak a növekvő hold során.

A hullám esetében a hold állapota - növekvő vagy csökkenő - nem igazán számít. Ideális idő, amikor a Hold a Szűzben van.

Az a időszak, amikor a Hold Leo-ban van, jó a kemény hajra hajlításhoz, ami nehezen hajlítható, és a vékony és puha haj esetében a hajsütés eredményei nem kérhetik.

Arómemulziók >>

Ajánlott termékek:

Hajbalzsam - nagyon hatékony gyógyszer. A balzsam egy olyan vegyület, amely a keratin hajmérlegekbe behatolva kitölti a mosás vagy más eljárások után kialakult üregeket. Ennek eredményeként a haj struktúrája normalizálódik, igazodik, ragyog. Ez növeli a tápanyagok áramlását a szőrtüszőbe, növeli a vér áramlását a papillához, serkenti a haj növekedését. Emellett a balzsam a bőrre hat, javítja az anyagcsere folyamatokat, serkenti a sejtek növekedését.

213 dörzsölje.

A szépség természetes (szépségápoló) AD gyógyszer (ED Med.) Képletét úgy alakították ki, hogy megőrizze az egészséges természetet, amely minden természetben rejlik. Az egészséges megjelenés a belső szervek és rendszerek jól összehangolt munkájától függ. A sejtek normális működésének biztosítása érdekében szükséges a tápanyagok, az oxigén időben történő szállítása és az anyagcsere-termékek eltávolítása és az anyagcsere, a véredények állapotától és a mikrocirkulációtól függően. A bőrsejtek megújulása és felújítása az anyagcserefolyamatok folyamatától függ. A kötőszövet, a kollagén és az elasztin szálak állapota a bőr tónusát és rugalmasságát, a kötőanyag erősségét és rugalmasságát okozza, amelyen a járás, a műanyag, a rugalmasság, a csodálatos testtartás kecsessége függ. Ugyanilyen fontos a kiürítő szervek hatékony munkája, amely biztosítja a toxinok és anyagcsere termékek eltávolítását. A bél hatékony működése lehetővé teszi a pigment foltok kialakulásának elkerülését, a bőr turgorának növelését. És a máj munkája a szemek tisztaságától és ragyogásától függ. Este primrose olaj és avokádó, yohimbe kivonat, nyomelem jód különböző szinteken szabályozzák az anyagcserét, serkenti az új fiatal bőrsejtek kialakulását, ami szó szerint hozzájárul a bőr fiatalításához.

3600 dörzsölje.

A haj mosására, a növekedés rögzítésére és helyreállítására.

431 dörzsölje.

a haj mosására • csökkenti a bőr gyulladását, szabályozza a verejték és a faggyúmirigyek munkáját; • táplálja a szőrtüszőt, erősíti a magot, fokozza a haj növekedését; • megakadályozza a haj törékenységét és szétválasztását; • védi a hajat a káros külső hatásoktól; • vékony haj fluffitást biztosít; • a haj jól ápolt és engedelmes

431 dörzsölje.

A gyors helyreállítás és a hajnövekedés. A hajat, különösen homályos és sérült, élénk fényt és térfogatot ad, megszünteti a korpásodást, a bőr viszketését és hámlását.

400 dörzsölje.

a haj helyreállításához, erősítéséhez és növekedéséhez. A maszk antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, gyógyító hatása van a hajra és a fejbőrre. A maszk rendszeres használatával javítja a haj szerkezetét, eltávolítja a száraz fejbőr érzését. A maszk hatékony a sérült hajra, kopaszságra és korpásodásra. Megakadályozza a haj törékenységét és megosztott végét, megvédi a hajat a káros külső hatásoktól.

400 dörzsölje.

A hab összetevői hidratáló, nyugtató, antiszeptikus, szilárdító és normalizáló hatást fejtenek ki a bőrre. Megakadályozza a fertőzés előfordulását és terjedését, aktiválja az epithelizációs folyamatokat, védje a bőrt a nedvességveszteségtől.

950 dörzsölje.

 • vértisztító szerként: - a szervezet mérgezésével különböző mérgező anyagokkal; - hosszú távú expozíció különböző vegyi anyagok, beleértve a gyógyszereket is; - alkoholos helyettesítők, másnaposság mérgezése;
 • zsír-, szénhidrát- és víz-só anyagcseréjének megsértése;
 • komplex terápiában és a szisztémás betegségek (reuma, köszvény) önálló orvoslásaként;
 • a cukorbetegség komplex terápiájában;
 • az elhízás, ateroszklerózis komplex terápiájában;
 • bőrbetegségekkel (furunculózis, ekcéma, allergiás dermatosis, gennyes sebek, különböző fokú égések);
 • fertőző betegségekkel, lázzal együtt, mint febrifugát;
 • az onkológiai betegségek komplex kezelésében.

1044 dörzsölje.

Számológép BMI és kalória
Mi a legfontosabb az elhízás kezelésében? Igen, igen, ez az elhízás (3-7 kg felesleg, és így dobja), aki az extra 15-45 kg-ot, csak ilyen embereket.
Tanúsítványok a polimedelhez
Az elektret polimer terápiás POLIMEDEL film filmbevonatának (applikátor) megfelelőségi igazolása Ugrás a leíráshoz.
A hajszín hatása a karakterre
„Szőke a belső lényem” - mondja a sötét hajú barátnőm, amikor nem akar túlságosan is.
A születés számának rejtélye
Születési szám - mi a titkos jele, amit mindenkinek adunk a születéskor. Ismerje meg magát és szeretteit, és kapcsolatát másokkal.
A fogyás motivációja.
Azt akarod, hogy lefogy, de nem tudom, hol kezdjem. Útmutató.
A mólok értéke.
A karakter, a szokások, a szexualitás, a sors jelei és a jó szerencse - meghatározható a testen és az arcon található születési jelzésekkel. Nézd meg alaposan.
Um technológia
Eljött az idő a kertészek és kertészek számára. Folyamatosan gondoskodunk róla, hogy növényeink nagy és jó termést kapjanak, egészségesek legyenek.
Lunar hajvágás 2019-re
// Holdnapok és hajvágás Mikor a kedvező idõ a HAIR HAIR? Kelet-asztrológia rajzol.
Innovációk a 3000-es reagensben.
Melyek a 3000-es reagens hatásmechanizmusai? Technológia ZVK "3000 reagens", feltalálója G.M. Jakovlev, egyszerű és összetett.
Mi a 3000-es reagens?
A „Reagens 3000” komplexum története A „Reagens 3000” védő- és helyreállítási komplex (SLC) egy termék.
THREAT háztartási ózongenerátor tanúsítvány

Polimedel alkalmazása traumatológiában és ortopédiában
A Polimedel teszteket V.A. professzor végezte. Drobyshevym, MD, fej. Fizikai Terápia Tanszék Novosibirszk.
Műtrágya előkészítése Baikal EM-1
A Baikal EM-1 műtrágya előkészítése A Baikal EM-1 alapvető tulajdonságai: felgyorsítja a növény növekedését; felgyorsítja az érést.
Videó-túra az Apifarm-hoz
Meghívjuk Önt, hogy a Leptiny Apifarm Kft. Által gyártott gyógyszereket gyártja.
Fiziognómia vagy olvasás az arcon.
Egy videó az arc olvasásáról - élettudomány, az élettudomány az arca egy arcának olvasása az arcán lévő személy jellemzőiről.
Legyen az ARGO forgalmazója
Tetszik az ARGO termékek? Észrevetted már az Argo Fogyasztói Társaság termékeit? Már régóta használja az árut, és szeretné.
Iridológia - az írisz diagnózisa.
Iridológia - a betegségek diagnosztizálása az írisz alakjának, szerkezetének, színének és mobilitásának megváltoztatásával (a görögöktől).
Körömdiagnosztika
Az ókor óta Kínában az elsődleges diagnózis a körmök és a test pontjain történt. Jelenleg ez a módszer teljesen megtörtént.
A szem gyulladásos betegségei
A szem leggyakoribb gyulladásos betegségei: Blefaritis - a szemhéjak széleinek gyulladása. Találkozz elég gyakran. A betegek aggódnak a viszketés miatt.
Szemfáradtság kezelése
Agyhártya, szemfáradás a közelben lévő tárgyak hosszabb idejű megtekintése közben, homályos látás formájában kifejezve (mintha c.

http://argovita.ru/article_info.php/articles_id/192%20%D0% B0% D0% B2% D0% B3% D1% 83% D1% 81% D1% 82