logo

Orr hajvágó

Az orr hajvágó segít gyorsan és hatékonyan megszabadulni a nemkívánatos hajtól. Úgy néz ki, csúnya, és néha kényelmetlenséget okoz.

Trimmer az orr haj eltávolítására

Mi az

A vágó egy speciális eszköz a vágáshoz (ebben az esetben az orrban). A Cilia az orrüregben természetes, szűrési funkciót végez, nem teszi lehetővé a szennyeződés és a baktériumok bejutását a szervezetbe. Ugyanez vonatkozik a fülekben a hajra: a férfiaknál gyors növekedés esetén nagyon csúnyaak.

Figyeljen! A „vegetáció” az orrban férfiaknál 2-szer gyorsabban nő, mint a nőknél. Ezért célszerű az orrhoz egy epilátort vásárolni az erősebb nemi képviselők számára, akik esztétikai és néha fizikai kényelmetlenséget tapasztalnak. Jó alternatívája a borotválkozásnak és a szőrtelenítésnek is.

A készüléknek kúp alakú fúvóka van forgatható pengével. Elsősorban az akkumulátorból indul. A működéshez be kell kapcsolnia a készüléket, és az orrába vagy a fülébe kell helyezni, eltávolítania a növényzetet, megfordítva. Az alkatrészek rozsdamentes acélból készülnek, így a trimmer használata nem okoz allergiát.

Ez a gép ugyanúgy működik, mint a hajvágó. A trimmer sokkal kisebb, és képes változtatni a fúvókát.

További információ. A férfiak trimmerjei speciális fúvókával rendelkeznek. A pengék általában élesek, mert a személy nem sérült meg. A tompa pengék inkább hajszálnak, mint a borotválkozásuk, ezért érzi magát a kényelmetlenség.

A női trimmerek szinte nem különböznek a férfiaktól.

Jellemzők, előnyök, hátrányok

Többféle típusú trimmer van a haj eltávolítására az orrban és a fülben:

 1. Professzionális trimmer. Szépségszalonokban használják. Számos, különböző kapacitású fúvókával rendelkezik. A professzionális eszközöket hosszú távú munkára tervezték. Ezeknek a gépeknek a költsége meglehetősen magas.
 2. Egy fúvókával vágott trimmerek többnyire hosszú szőrszálakat vágnak.
 3. A fúvókákkal ellátott trimmerek eltávolíthatják a hajat a nehezen elérhető helyeken, kombinálhatnak több funkciót. Az eltávolítandó haj hosszának lehetséges szabályozása.

Az orrvágóknak ez az előnye van:

 • az eljárás egyszerűsége és gyorsasága;
 • nincs fájdalom, mert a szőrszálak nem húzódnak ki, hanem szépen vágnak;
 • a különböző fúvókák lehetővé teszik bármilyen szőr eltávolítását;
 • hajvágás bármilyen kényelmes helyen és időben elvégezhető;
 • a trimmer több éve működik, karbantartása és karbantartása minimális.

Minőségi eszköz, feltéve, hogy azt helyesen használják, szinte nincsenek hibái. Egyes modellek kihagyhatják a szőrszálakat. Ez azonban nem egy rossz minőségű modellből származik, valószínűleg annak köszönhetően, hogy nem tud a trimmerrel dolgozni.

Alternatív eszközök

Sok trimmer van a piacon.

Figyelem! A vevő megfelelhet az ilyen termékneveknek, mint az „orrgép”, „az orr és a fül epilátor”, az „orr depilátor”. Mindez ugyanaz az eszköz.

Különböző típusú epilátorok az orrhoz

gyártók:

 1. A Philips NT5175 5 különböző tartozékkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a haj vágását az orrban és a fülekben. A kényelmes modell figyelmeztet a vágásokra és sérülésekre. A haj gyorsan és kényelmesen eltávolítható. Egy kis AA elemet táplál.
 2. A Zelmer ZHC06070 kényelmes hermetikus rozsdamentes acél házzal rendelkezik. A háttérvilágítás megkönnyíti a szőrszálakat. Tartalmaz egy fúvókát az oldalsó égésekhez és az arc más területeihez.
 3. A Maxwell MW2802 egy olcsóbb modell, amely jól eltávolítja a hajat, különösen nehezen elérhető helyeken. Az orrszőrtelenítő gép nemcsak az orrban vagy a fülben lévő felesleges növényzet leküzdésében, hanem a szakáll, a bajusz vagy az oldalsó égések korrigálásában is segít.
 4. A Panasonic ER-GN30 folyó víz alatt is mosható. A penge kétoldalas, hipoallergén acélból készül. A pengék önmagukat élesíthetik.

A megfelelő gép kiválasztásának kritériumai

Az eszközök fő jellemzői:

 • teljesítmény;
 • tápfeszültség;
 • hossz és szélesség;
 • penge anyag - acél vagy kerámia;
 • a fúvókák száma és hossza;
 • egyéb jellemzők (például vízálló burkolat vagy LED háttérvilágítás).

A trimmer kiválasztásakor ezeket a tippeket meg kell hallgatnia:

 1. A készülék alacsony költsége azt sugallja, hogy hamarosan meghibásodik, mert a pengék tompaak, vagy a forgási mechanizmus romlik.
 2. Kiváló minőségű acélból készült gépek. A jó funkcionalitás kerámialapátú gépekkel rendelkezik. Az ilyen eszközök könnyen kezelhetők és nem igényelnek gondos karbantartást.
 3. A vásárlás előtt meg kell találnia, hogy lehetséges-e megváltoztatni a kiválasztott modell lapátváltásának képességét.
 4. Ha trimmert vásárol egy akkumulátorral, győződjön meg arról, hogy viszonylag hosszú ideig fog működni feltöltés nélkül. A drágább modellek együttes erővel rendelkeznek.
 5. Működés közben a gép nem terjesztheti a műanyag vagy más vegyi anyagok szagát (ezek az anyagok allergiát okozhatnak).
 6. Eszköz vásárlásakor meg kell tartani a kezében: elégedettek kell lenniük a munkával.

A trimmer használata

Figyelem! A kozmetológusok nem javasolják az összes szőr eltávolítását az orrról védelmi funkciót hajtanak végre. Szükséges megszabadulni a növényzet azon részétől, amely valóban zavarja és csúnyanak néz ki.

Használjon fülvédőt

A szőrtelenítés megkezdése előtt válasszon egy jól megvilágított helyet. További előny a kiegészítő megvilágítású trimmer választása. Lehetővé teszi a szőrszálak eltávolítását bármikor és rossz megvilágítású körülmények között.

Menjen a tükörbe, és kissé emelje fel a fejét, válasszon olyan pozíciót, amely lehetővé teszi, hogy jobban figyelje a hajvágást. A trimmert be kell helyezni az orrba, be kell kapcsolni és óvatosan forgatni. Ismételje meg az eljárást, ha az összes szőrzet egyszerre nem fedett.

A trimmert nem lehet túl mélyre tenni. Az eljárás nem alkalmazható rhinitis, orrjáratok esetén.

Pontosan ugyanazok a szabályok, amelyek a hajszálakat a fülekben eltávolítják.

Kövesse ezt az utasítást:

 • a trimmer minden használata előtt fertőtleníteni kell;
 • a szőrtelenítés előtt tisztítsa meg az orrüreget és a fülcsatornákat;
 • csak az egyéni eszközt kell használnia, és nem adhatja meg senkinek;
 • az eljárást a tükör előtt kell elvégezni, különben nagy a sérülésveszély.

Használat után a készüléket újra kell fertőtleníteni, az eltávolított haj felhalmozódása után meg kell tisztítani. A folyóvíz alatt csak azokat a modelleket öblítse le, amelyeknek tartós vízálló tokja van. A pengéket gépi olajjal kell kenni. Ehhez csekély mennyiségű olajat csepegtetnek a lapátokra, majd a trimmert néhány másodpercig bekapcsolják. A pengék súlyos szennyeződése esetén technikai permetezéssel (kesztyű használatával) kell mosni. Meg kell változtatni az akkumulátort időben, vagy töltse fel az akkumulátort.

Trimmer a haj eltávolításához az orrban és a fülekben könnyen, biztonságosan és gyorsan eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat. A helyes használata megszünteti a sérüléseket és kiváló kozmetikai hatást biztosít.

http://ameno.ru/uxod-za-licom-i-telom/trimmer-udaleniya-volos-nosu.html

Az orrvágó segít biztonságosan és biztonságosan megszabadulni az orr hajától

Sokféle módon lehet megszabadulni az orr nemkívánatos „növényzetétől”, ami csúnya és kényelmetlenséget okoz. Részletesen elemezzük az összes legismertebb lehetőséget és összehasonlítjuk az ilyen eljárások lehetséges következményeit.

Tartalom:

Annak ellenére, hogy az orrban lévő hajat a természet alakítja ki a szűrési funkció megvalósítása érdekében (nem teszik lehetővé a por és a szennyeződések apró részecskéit a testünkben), jelentős számú ember harcol velük. És nem mindig csak esztétikában van, mert gyakran az orrból kilépő haj elég kézzelfogható fizikai kellemetlenséget okozhat. Ugyanakkor azt is megjegyezték, hogy az erősebb nemek képviselői az orrban kétszer olyan gyorsan nőnek, mint az emberiség gyönyörű felének képviselői, és ezáltal gyakrabban vezetik be az orrvágójukat. Az a tény, hogy a nőkben a szervezetben az ösztrogén hormon aktív termelése áll fenn, ami lehetővé teszi számukra, hogy szembesüljenek a hajnövekedés problémájával az orrban sokkal kisebb és kisebb mennyiségben, mint a férfiaknál.

Az orrszőr eltávolításához vagy eltávolításához?

Általánosságban elmondható, hogy a tudósok és az orvostudomány képviselői nem javasolják, hogy az orrból eltávolítsák a csipkéket (ez az, ahogyan az orrlyukak belső felszínén nőnek a hajok), vagy egyetértenek abban, hogy teljesen célszerű eltávolítani a haj azon részét, amely valóban zavarja a növényzet tulajdonosát (ami kényelmetlenséget okoz). kozmetikai hiba.

A mai napig többféle módon lehet megszabadulni az orrban a nem kívánt növényzetről.

Orrszőrtelenítés ollóval

Ez a módszer a leginkább megfizethető, egyszerű és viszonylag biztonságos (különösen, ha speciális köröm ollóval rendelkezik, lekerekített végekkel). Ha azonban az ollóval eltávolítja a haját, akkor óvatosnak kell lennie, mivel könnyen megrongálhatja az orrnyálkahártyát. Ehhez nem szabad nagyon rövidre vágni a hajat. Ne legyél különösen buzgó az orrban mélyen növekvő hasára. Még mindig nem láthatók. Nyálkahártya-károsodás esetén gondos kezelés szükséges hidrogén-peroxiddal.

A biztonság kulcsa ebben az eljárásban a jó világítás és a tükör jelenléte is.

Kis hátránya, hogy ezt az eljárást gyakran (hetente egyszer) kell elvégezni.

Orrszőrtelenítés csipesszel

Ez elég hatékony, de nagyon veszélyes módja a haj eltávolításának az orrról.

Hatékony, mert utána hosszú ideig (legfeljebb három hétig) el lehet felejteni az orrszőrzet létezését. Még az orrvágó sem enyhíti a növényzetet ilyen hosszú ideig.

Az egyidejűleg várt veszélyek a következő lehetséges problémákra korlátozódnak.

 1. Elég fájdalmas eljárás (különösen a nem szokásos férfiak esetében);
 2. Gyulladásos folyamatok gyakran előfordulnak egy ilyen eljárás után. Ez azért van, mert ha egy hajat kihúzunk, egy kis nyitott seb keletkezik, amelybe bármely fertőzés könnyen leeshet;
 3. A véredények károsodásának kockázata (a következmények nagyon súlyosak lehetnek, hosszú távú kezelésre lehet szükség).

Használjon orr- és fülnyírót


Az orrvágó egy speciális eszköz a hajvágásokra, így az orrszőr eltávolítása során biztosított a kényelem és a biztonság. Ez nagyon kompakt és viszonylag olcsó készülékekkel működik, gyakran több fúvókával.

Az orr és a füle trimmerének alapelve az, hogy amikor az orrlyukba illeszkedik és tovább forog, akkor a nemkívánatos hasadékokat leborítja. Ez a módszer teljesen biztonságos.

Trimmer Panasonic ER 407 K520

Panasonic ER-GN25 trimmer

Philips trimmer NT3160

Trimmer használata esetén kívánatos, hogy tükör és jó világítás legyen. Egyébként az ilyen készülékek néhány modellje további világítással van ellátva, az opcióval rendelkező orrvágó további kényelmet biztosít.

Távolítsa el az orr haját viaszgal

Jelenleg egy speciális viasz keletkezik erre a célra (a készletben csíkok és applikátor is található). A viaszot a csíkra kell felhordani, amely az orr aljára tapad, és miután egy ideig várakozott, éles mozdulattal elszakad. Ezzel az eljárással az orrlyukak kiszorulnak az orrlyukakból.

Forró viasz használata esetén óvatosnak kell lennie a hőmérséklet kiválasztásakor, hogy ne égesse el az érzékeny orrnyálkahártyát.

Az orrszőrzetet epilációs krémmel távolíthatja el.

Rendkívül ellentmondásos módszer a biztonság és a fájdalom szempontjából. A krém összetétele kedvezőtlenül befolyásolhatja az orrnyálkahártya állapotát, ezért nem ajánljuk ezt a módszert használni. Ezen túlmenően a jó szőrtelenítő krém költsége ugyanolyan lehet, mint egy orrnyíró (kezdeti szint), és ugyanakkor a szerszám korlátozott eltarthatósági idővel rendelkezik.

A módszer a vékony krémrétegnek a kívánt területre történő felvitelére és 7–10 perc elteltével egy speciális spatulával történő eltávolításra kerül. Ezután le kell öblíteni az orrát, és be kell kenni belsejét egy lágyító krémmel.

Ezen eljárás során nem tud lélegezni az orron keresztül (csak a szájon keresztül lélegezünk).

Lézerrel eltávolíthatja az orrszőrzetet

Ezt az eljárást speciális klinikákban végzik el, miután a megfelelő konzultációt folytattak egy orvossal.

Több szekció után a kívánt hatás következik be. Ezzel a módszerrel örökre megszabadulhat a nemkívánatos hajtól.

Ennek a módszernek az a hátránya, hogy nagyon magas költsége van.

Amint a fenti példákból látható, rengeteg lehetőség van a haj eltávolítására az orrban, hogy mindenki kiválaszthassa a legmegfelelőbbet magukra, azokra a megfontolásokra alapozva, amelyeket az élen áll. Az egyetlen dolog, amit meg kell emlékezni, mindig a saját biztonságáról szól.

Hol lehet megvásárolni egy orrvágót?

Minden opció alapján a legpraktikusabb, fájdalommentes, biztonságos és viszonylag olcsó megoldás az orrvágó. Most minden hipermarketben az elektronika bemutatja az eszközök széles választékát minden ízléshez és pénztárca méretéhez. Javasoljuk, hogy jól ismert online áruházakban egy jól ismert márka orrához egy trimmert vásároljon, így biztos lehet benne, hogy a termék minősége és a gyártó és az eladó minden kötelezettsége megfelel. Az orrra vágó trimmer árát a 07/07/16 szám alatt 850-től 1600 rubelig tartják. Például egy jó választás és elfogadható árak vannak itt és itt.

http://www.care-of-a-skin.ru/kosmeticheskie-pribory/trimmer-dlya-nosa.html

A trimmer kiválasztása és alkalmazása az orrszőrszálak eltávolításához

Az orrszőr minden emberben nő, életkorától és nemétől függetlenül. Számos funkciót végeznek: védik az orrmembránt, megakadályozzák a por és a szennyeződés bejutását, megtartják a nedvességet, ami megakadályozza a membrán száradását az orrban. Azonban, ha a haja hosszú, és a nyilvános megtekintés tárgyává válik, akkor harcolniuk kell. Ez a probléma a legsúlyosabb a férfiaknál, bár a nők gyakran szembesülnek a haj eltávolításával az orrban és a fülekben. Ezekben az esetekben a modern vállalatok bevezették a piacra egy trimmernek nevezett eszközt.

A megjelenés és a berendezés berendezés

A trimmer külsőleg hajvágónak néz ki, csak kisebb méretű. Lehet, hogy egy független eszköz, és a fúvóka egy borotvához.

Egy független eszköz egy kényelmes kúp alakú fúvókával van ellátva, amely illeszkedik az eszköz aljára, és egy sík felületre helyezhető. Ha maga a trimmer fúvóka, akkor a borotvára kerül.

A saját készítésű gép nagyon tömören összecsukódik, és könnyen illeszkedik a női kozmetikai táskába, ami lehetővé teszi, hogy mindig rendelkezzen a készülékkel. A trimmert akkumulátor vagy akkumulátor táplálja. A közúti trimmereknek gyakran van egy működési módja és egy fúvóka, amelyet a haj eltávolítására használnak az orrban és a fülekben.

Vannak trimmerek, amelyek több fúvókával vannak felszerelve, ami a műszerek sokoldalúbbá tételét teszi lehetővé. Az ilyen gépek több kapcsolási móddal is rendelkezhetnek. Ez nagyon fontos az orr legérzékenyebb héjához.

Még több multifunkcionális az elektromos trimmer. Ezenkívül számos tartozékkal is rendelkezik, amelyek nemcsak az orrban és a fülben hajszálakat vágnak, hanem a szakáll borotválkozását is, így gyönyörű alakot, bikini-területet, hónaljokat, szemöldökalakítást állítanak elő. Minden fúvóka lehetővé teszi, hogy bizonyos hosszúságra vágja a hajat.

Enyhén drágább, de sokkal praktikusabb is egy ívelt pengével ellátott trimmer, amely lehetővé teszi, hogy az orr leginkább hozzáférhetetlen sarkaiban szaporodjon a hajra.

Női és férfi trimmer: mi a különbség?

Ha azt tervezi, hogy a trimmert csak az orrban és a fülben a haj vágásához használja, akkor nincs különbség, mivel nincs különbség a férfi és a női orr vagy a fül szerkezetében. Az ilyen készülékek csak színesek lehetnek: fekete férfiak és rózsaszín - nők esetében. De ha megvásárol egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a finom haj vágását alig elérhető helyeken, akkor minél több funkciót tud végrehajtani, annál jobb. Ez az, ahol léteznek különbségek a női és férfi kiegészítők között.

Először is ez annak köszönhető, hogy a férfiak és a nők különböző zónákra koncentrálnak, amelyeken a korrekció történik.

1. Az a tény, hogy a készüléknek el kell érnie az orr mély sarkait, nagyszerű lenne, ha a fülekkel és a fülek mögött is megbirkózhatna a hajjal, az álla nyálkájában, a bajuszokban. A fő feladat, amelyet a férfiak a multifunkcionális trimmer előtt helyeztek el, a bajusz és a szakáll gondozása. A férfi fél nem minden tagja inkább az arcszőrzetet borítja. Napjainkban egy szép szakáll divatban vagy „háromnapos tarlóban” van, amit sok nő szeret. Ezért fontos, hogy a trimmer ne csak vágja le a hajat, hanem azt is lehetővé teszi, hogy elvékonyodjon és formázza azt, nyomon követve a hosszúságot. A trimmer tartozéka lehetővé teszi, hogy a haj hosszát egytől 12 mm-ig vezérelje.

2. A női trimmer úgy van kialakítva, hogy gondosan gondoskodjon a finom női bőrről. Igen, és mások által az előtte meghatározott feladatokat. A női eszköz is független lehet, vagy egy epilátorral is összekapcsolható. Ha a férfi trimmer feladatai az arcra összpontosítanak, akkor a nők használják a készüléket a bikini területén, a hónaljban, a szemöldökkorrekcióban. A női trimmer nemcsak a funkcionális jellemzőkben, hanem a kisebb méretben is eltér a hímtől.

Trimmer szabályok

Az orrnyálkahártya sérülésének és fertőzésének elkerülése, valamint az eljárás fájdalommentesítése érdekében az orrszőr vágásához megfelelő trimmert kell használni:

 • A szőrtelenítés előtt meg kell tisztítani a nyálkahártyát a szennyeződéstől.
 • Nem ajánlott, hogy hideg állapotban eltávolítsa a hajat az orrról. Tartózkodjon attól, hogy használja azt még akkor is, ha hajlamos a orrvérzésre.
 • Az eljárást jó tükör jelenlétében kell elvégezni a tükör előtt annak érdekében, hogy meg lehessen nézni és ellenőrizni kell a haj vágását és eltávolítását az orrról.
 • Távolítsa el azokat a hajokat, amelyek elkapják a szemet, rontva az esztétikai megjelenést.
 • Válasszon olyan modellt, amely nem túl szoros, de nem túl laza helyzetben van az orrlyukban.
 • Használat után a gépet le kell öblíteni a mikrobák és baktériumok kialakulásának elkerülése érdekében.
 • Vágja le a haját az orrban, ahogy azok nőnek. Ha ezt nagyon gyakran csinálod, vagy túl rövidre vágod, leállítják a funkciók végrehajtását. Ezenkívül károsíthatja a membránt, valamint gyulladást vagy allergiát okozhat.

Csipesz vagy olló használata az orr növényzetének megszabadítására nem ajánlott. Először is, nagyon fájdalmas, és másrészt károsíthatja az orrnyálkahártyát, ami hegek és fertőzések kialakulásához vezet.

Hogyan válasszunk egy trimmert?

A haj eltávolítására és vágására szolgáló trimmert választva nemcsak a kényelemről, hanem a használat biztonságáról is gondoskodnia kell. Tehát ne csábítsa meg a kétes minőség és a gyártók modelljeit, hanem előnyben részesítse a bevált márkákat. Végtére is, nem csak a megjelenése közvetlenül függ attól, hanem az egészségétől is. A boltba látogatva meg kell ismernie azon eszköz paramétereit, amelyekre figyelni kell:

 • Hogyan működik az eszköz. Az akkumulátorral ellátott trimmer állandó cserét vagy töltést igényel. Míg a trimmer, amelyet a hálózat táplál, csatlakozik a fali aljzathoz. Emellett vannak olyan trimmerek is, amelyek például egy autós cigarettagyújtóból működhetnek. Ha választott egy elektromos eszköz javára, győződjön meg róla, hogy alkalmazkodik a különböző feszültségekhez.
 • Az akkumulátor töltésjelzővel felszerelt eszközök lehetővé teszik a fogyasztás szabályozását, és ennek megfelelően kiszámítja az eljárás idejét.
 • A módok száma. Minél több üzemmód vált át a készülékben, annál jobban működik és a test egyes részeihez igazodik.
 • Ne fizesse túl az olyan funkciókat és tartozékokat, amelyeket nem fog használni. Ha azt tervezi, hogy a gépet csak az orrban a haj vágásához használja, akkor a szakálla kialakításához nem szükséges.
 • A vásárlás előtt tartsa a készüléket a kezében. Mind a súly, mind a gombok elrendezésének kényelmesnek kell lennie.
 • Győződjön meg róla, hogy a javasolt modell mindig cserélőlapokat vásárolhat.

A trimmer nagyon hasznos dolog, ami egyre inkább népszerűvé válik mind a férfiak, mind a nők körében. És ha a mai napon a szervezeten belüli növényzetről nem szabad megbirkózni, és a módszerek és módszerek választéka változatos, akkor az orr belsejében egy speciális megközelítésre van szükség. A megfelelően kiválasztott és helyesen használt trimmer nélkülözhetetlen eszköz lesz a probléma megoldásához.

http://adepilation.ru/sredstva/trimmer-dlya-volos-v-nosu.html

Orr hajvágó

Számos eszköz van az arcszőr eltávolítására. Ma a trimmerek nagy a kereslet. Ezek nagyon kényelmes eszközök, amellyel eltávolíthatja a hajat az orrában, a fülében és így tovább.

Mi az a trimmer

Ez egy kis elektromos gép, amely egy kis fúvókával van felszerelve, amellyel a haj könnyen elérhető helyeken borotválható. A készülék egy speciális fúvókával van ellátva, amely kúpos alakú, és a lapátok gyorsan mozognak.

A vágógépet az orrszőr eltávolítására használják akkumulátor vagy akkumulátor használatával, amelyet rendszeresen fel kell tölteni. A rendeltetési helytől függően a trimmerek a fúvókákban különböznek. A haj eltávolításához az orrban vagy a fülekben kis kör alakú fúvókát kell használni a templomok összehangolásához, szükség lesz egy lineáris fúvókára. A borotvafejet úgy tervezték, hogy szép frizurákat hajtson végre, a kerek fej segíti a szakáll és a bajusz megfelelő gondozását.

A jegyzet. A készülék fő és fő eleme a penge. A munka folyamatosan forog. Ezt biztosítja az a tény, hogy az elektromos töltés miatt a motor tengelye forog. A fejre továbbítódik, amely viszont a penge meghajtását teszi lehetővé.

Ha a készüléknek több üzemmódja van, akkor az összetételben beépített chip lesz.

A működési elv szerint többféle eszköz létezik:

 1. Rotary írógép. A készülékek a mozgó rész mozgó dinamikájával működnek. Ezek a legerősebb eszközök, amelyek képesek megbirkózni a sűrű sűrű növényzettel.
 2. Rezgő eszközök. A frizura az elektromágneses impulzusok hatására történik. Az ilyen eszközöket ajánlatos használni az érzékeny, nehezen hozzáférhető testrészek szelíd gyengéd ápolásához.
 3. Az ingajárat elvén alapuló eszközök. Ez a géptípus ipari csoport, és ritkán használják otthon.

A trimmerek előnyei és hátrányai

A jegyzet. A modern orr- és fülszőrtelenítő gépek kiváló megoldást jelentenek az emberek problémáinak gyors eltávolítására.

A modern elektromos trimmerek fő előnye a következő pontok:

 • Gyors munka;
 • Gyakorlatilag fájdalommentes eltávolítás;
 • Az eszközök univerzálissága és a multifunkcionalitás;
 • A legtöbb trimmer akkumulátorral vagy olyan akkumulátorral működik, amely nem köti össze a gépet egy elektromos aljzathoz;
 • A tömörség és a kis méretek lehetővé teszik, hogy a készülék mindig magával vegye;
 • Stílusos design és a modellek széles választéka.

Figyeljen! Az ilyen eszközök hátrányai nem túl sokak. Az első a költség. Sokkal magasabb, mint a szokásos csipeszek és ollók ára.

Analógok és trimmer típusok

Ma sokféle módja van a haj eltávolításának az orrban és a fülekben. Az orr számára a legegyszerűbb és leginkább hozzáférhető epilátor egyszerű olló, amellyel levághatja a nem kívánt növényzetet.

A jegyzet. Különleges ollóval, lekerekített élekkel kell megvásárolni. Egy egyszerű manikűr eszköz nagyon könnyen károsíthatja a nyálkahártyát.

A cukorkafűző szőrszálak csipesszel eltávolíthatók az orrból. Ez a legegyszerűbb depilátor, amely a lehető legmélyebben eltávolítja a hajat. Ez hosszú ideig nem teszi lehetővé a növényzet felidézését.

Orrvágó

Az emberek egyre inkább speciális szőrtelenítő gépeket választanak ilyen célokra. A trimmerek számos modellben és típusban találhatók. Néhány eszköz többfunkciós, nagyszámú fúvókának köszönhetően. Vannak speciális felszerelések, amelyek eltávolíthatják a hajat az orrban vagy a fülekben, mások a templomok tervezésére, a szakállra vannak tervezve.

A jegyzet. Korábban a férfiak számára gyakrabban használt eszközök értékesítésében, de ma sok gyártó miniatűr kompakt eszközöket készít a nők számára.

Kiválasztási kritériumok

Amellett, hogy a háztartási készülékek megvásárlásánál mindig a prioritás és a feladat fontossága van, van néhány dolog, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni az orr és a fülek elektromos epilátorának megvásárlásakor:

 1. A munka önállósága. A legkényelmesebb megoldás olyan eszköz, amely működés közben nem igényel csatlakozást az elektromos hálózathoz. Napjainkban rengeteg modell működik, amelyek újratölthető elemekkel vagy egyszerű akkumulátorokkal működnek. Napjainkban számos olyan modell van, amely a cigarettagyújtóból tölthető. Ezek az eszközök nagyon kényelmesek az utazóknak vagy az utazáshoz kapcsolódó embereknek.
 2. Vízálló tok. Ez egy nagyon kényelmes kis attribútum. A vízálló burkolattal rendelkező trimmerek félelem nélkül használhatók a haj eltávolítására a fürdőszobában, ahol a páratartalom magas, és nagy a valószínűsége, hogy a víz a készülékre kerülhet.
 3. A trimmer beszerzésénél fontos, hogy vegye figyelembe az anyagot, amelyből a lapátok készülnek. Minőségi acélnak vagy titánnak kell lennie. Az ilyen készülékek hosszabb ideig működnek további élesítés vagy csere nélkül.

A jegyzet. Vásárláskor érdemes megkérdezni az eladóval a cserélhető pengék jelenlétét, mivel egyszerű költségvetési modelleknél célszerűbb őket újra cserélni, mint az őrölni.

 1. A készülék jó kiegészítője egy tasak vagy tárolózsák. Gyakran a speciális rekeszek és zsebek jelenlétére utalnak, amelyekben később eltávolítható fúvókákat, törlőkendőket tárolhat a penge tisztításához és egyéb szennyeződésekhez, amelyek a szőrtelenítéshez szükségesek.
 2. Kívánatos, hogy a trimmer töltésjelzője legyen. Ez segít időben meghatározni az eszköz elérhetőségét.
 3. A legjobb az egészben, ha a készüléknek több üzemmódja van, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan eltávolítsa a nem kívánt szőrszálakat a maximális üzemmódban, és minimálisan könnyen elvégezhető a korrekció.
 4. Ha minden családtag egy elektromos szőrtelenítőt kíván használni az orrra, akkor előnyösebb a többfunkciós eszközök cserélhető csatolókkal történő megvásárlása. A higiéniai kérdés ebben az esetben könnyen megoldható, mivel mindenkinek megvan a maga személyes kapcsolata.

A trimmer használatának elve

Az orvosok szerint nincs szükség az orr haj eltávolítására

Az orvosok azt mondják, hogy nincs szükség a haj eltávolítására az orrban. Védelmi funkciót hajtanak végre. Ezért csak akkor távolítsa el a haj látható részét, és kényelmetlenséget okoz.

A jegyzet. A szőrtelenítéshez használatos trimmer nem okoz problémát még egy tapasztalatlan személy számára is, aki éppen vásárolt egy eszközt.

Az eljárás sikeres végrehajtásához a következő műveletsorokat kell végrehajtania:

 1. A szőrtelenítéshez válasszon egy jól megvilágított helyet tükörrel.
 2. Az eljárás előtt az orrnyálkahártyát alaposan megtisztítják.
 3. A trimmerlapátokat fertőtlenítik. Az eljárás a munka befejezése után megismétlődik.
 4. A fej emelkedik, a trimmer az orrba kerül és forog.
 5. Az eljárást addig ismételjük, amíg az összes szükségtelen növényzetet eltávolítják az orrból.

A készüléknek nincsenek ellenjavallatai a használat gyakoriságára, így a szőrtelenítés bármikor megtörténhet, ha vágy vagy szükség van rá.

Fontos! A hajat a trimmerrel vagy más eszközzel történő szőrtelenítés nem ajánlott hideg időszakban és hideg állapotban. Veszélyes a fúvóka mélyen behelyezése az orrba.

Trimmer használata a haj eltávolításához az orrban és a fülekben mindenki számára lehetővé teszi, hogy könnyen megszabaduljon a nemkívánatos növényzetektől. Ebben az esetben egy kisméretű mobileszköz mindig kéznél van.

http://calenda.ru/uxod-za-soboj/trimmer-dla-udalenia-volos-v-nosu.html

Melyik jobb egy trimmert vásárolni, hogy eltávolítsa a hajat az orrban és a fülekben?

A házi hajszárítás legismertebb háztartási készülékei a férfiak borotva és az epilátor a nők számára. Népszerűségük a használat kényelmében és sebességében, valamint viszonylag alacsony költségben rejlik. De vannak olyan területek az emberi testen, ahol a haj megszabadulása valódi problémát okoz. Ezek érzékeny vagy nehezen elérhető területek, amelyekhez nem érhetők el a szabványos borotválkozási eszközök, és más módszerek alkalmazása a haj megsemmisítésére korlátozott.

Először is olyan helyről beszélünk, mint az orr és a fül. Az erősebb nemek többségének képviselői, a szóban forgó zónák növényzete szó szerint „fülfülek”, ami kíméletlen megjelenést biztosít a tulajdonosoknak. A tisztán esztétikai funkció mellett a haj eltávolítása az orrban és a fülekben szintén higiénikus célt szolgál.

Természetesen az ilyen növényzet borotválása nehéz. És mivel ezek a területek az érzékekhez tartoznak, sérülékeny nyálkahártya van felületes hajókkal, valamint túl alacsony fájdalomküszöb, nem ajánlott olyan módszereket használni, mint a kopasztás, a haj kihúzása. Tilos a kémiai szőrtelenítés, valamint a modern epilációs hardver a nyálkahártyák és az érzékszervek területén.

Furcsa lenne, ha az ilyen speciális zónák feldolgozásának szükségességét figyelembe véve a gyártók nem törődnének ügyfeleikkel és speciális eszközöket hoznának létre. A kényelmes hajvágás érdekében speciális eszközöket neveznek "trimmer" -nek. A szőrtelenítő trimmerek segítenek a férfiaknak a bajusz, a szakáll és a szemöldök kezelésében, és a nők számára, hogy finoman távolítsák el a hajat nagyon érzékeny területeken, és „hozzon létre” intim frizurákat.

Jellemzők a szőrtelenítéshez

A trimmer és a szőrtelenítés egyéb eszközei között a legfontosabb különbség az, hogy speciális helyeken történő munkavégzésre tervezve a trimmer fúvókákkal van ellátva, amelyek védik a bőr és a nyálkahártya területét a feldolgozás során bekövetkező károsodásoktól.

A trimmer nem húzza ki a hajat, mint egy epilátor, és nem feltétlenül borotválja azt a gyökéren (bár tudja, hogyan kell csinálni), de vágja le, és hagyja, hogy elhagyja a kívánt hosszúságú hajat. A bőr sérüléseinek és vágásainak kizárása érdekében a trimmerlapátok védőháló alá vannak rejtve, vagy „beágyazva” egy speciális fésűbe, amely védi a bőr felületét a vágóelemekkel való érintkezéstől.

Ez egy magas szintű biztonság és könnyű használat, ami a trimmert elengedhetetlen a férfiak számára, akiknek az „erdőt” az orrukban és a fülükben kell kezelniük, ollóval vagy csipesszel, és ugyanolyan barbár módon, mint a vad szemöldökfestés. A trimmer segítségével könnyedén kikészíthetjük a bajuszokat és az oldalsó égést, díszíthetjük a szakállat, vagy a brutális „háromnapos” sörték divatos hatását hozhatjuk létre.

A nők számára a trimmer jó alternatíva lehet a borotva és az epilátor számára, amikor az intim területen és a hónaljban dolgozik. A borotva-vágófej biztonságosan és biztonságosan borotválhatja a területet a tökéletes simasághoz, miközben elhárítja a fertőzés és a bőrirritáció kockázatát, valamint a haj belövését. És a frizurák fúvókái lehetővé teszik bikini-design létrehozását egy intim zónában. A szemöldök modellezéséhez a „groomer” nevű fúvókát használják.

Mint látható, a trimmer különböző funkciókat tud végrehajtani, így sokféle típusuk van: nagyon specializált és univerzális, férfi és női, egyszerű és multifunkcionális.

A trimmer egy különálló eszköz lehet, és egy kiegészítő készletet is tartalmaz egy elektromos borotvához, vágógéphez vagy női epilátorhoz. Tekintsük a hajvágók fő típusait a piacon.

Univerzális férfi trimmer

A férfiak szőrtelenítésére szolgáló trimmer, függetlenül attól, hogy egy borotva vagy egy független eszköz kiegészítő eszköze legyen, sok dolgot kell tennie: szimulálja a bajuszokat és a szakállakat (adja meg a megfelelő alakot, kiegyenlíti, vékonyítsa ki), a hajat nehéz helyeken, például a fülek mögé vágja és a zadnechechnoy üreges, hogy képes legyen alkalmazkodni az arc enyhüléséhez, készítsen tiszta bajuszokat, remegő bozontos szemöldöket.

Ahhoz, hogy mindezek a funkciók végrehajthatók legyenek, a trimmernek állítható fésűvel kell rendelkeznie - egy fúvóka, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos hosszúságú vágásokat hajtson végre. Nos, ha a készüléket úgy állítják be, hogy az 1 - 12 mm-es tartományba vágja a hajat, ebben az esetben a fúvóka 6-12 szintet tartalmaz.

A legfejlettebb férfiak készletekben van egy készlet és tartozék a haj vágásához a fülekben és az orrlyukakban.

Az univerzális férfi személyes ápolási készleteket a Remington, a BaByliss, a GA.MA italy, a Philips, a Panasonic ismert gyártói kínálják, és ezek költsége 700 és 4000 rubel között van.

Bajusz + szakáll

Azok a férfiak, akik folyamatosan bajuszot és szakállat viselnek, rendszeresen kötelesek részt venni velük. Talán nem kell univerzális trimmerre, de nem tehetnek anélkül, hogy kifejezetten az arcszőr ápolására lett volna tervezve.

A haj hosszának több szintje mellett az ilyen trimmernek nedvességálló burkolatot és rozsdamentes pengéket kell tartalmaznia, mivel főként a fürdőszobában használják.

A szakállas vágógépek másik fontos lehetősége a mobilitás. Kívánatos, hogy a készülék nemcsak a hálózatról, hanem az akkumulátorokról vagy az akkumulátorokról is működjön - ez kényelmes és lehetővé teszi, hogy a trimmert ne csak otthon használja.

Annak ellenére, hogy ezek az eszközök nem rendelkeznek azonos számú funkcióval, mint az univerzális készletek, azok költsége majdnem azonos.

Fülek és orr

Az orr és a fülek trimmerje, az úgynevezett higiénikus trimmer, egy speciális eszköz, mert keményen elérhető helyeken és rendkívül korlátozott helyeken is dolgozhat. Ezért leggyakrabban egy ilyen gépet külön vásárolnak meg, és nem más helyekre tervezték, mivel más típusú trimmerekkel eltérő kialakítású.

A szőrszálakban az orrban a haj eltávolításához nincs szükség számos módra és állítható fúvókákra, általában csak egy gombja van. - ki ", és ez elegendő a készülék funkcióinak végrehajtásához. A legfontosabb dolog ebben a trimmer - mellékletben. Meg kell illeszkednie az orrnyílások méretéhez, vagyis nem lehet túl nagy vagy kicsi.

Az ilyen kényes területeken való munkavégzéshez a trimmerfejet áramvonalas és tökéletes állapotban kell tartani, külső hibák (durva ízületek, szabálytalanságok) nélkül, amelyek károsíthatják a finom orrnyálkahártyát.

A szűk orrú fúvókát behelyezik az orrjáratba (nem mélyen, csak az elhullott hajra hatva), vagy a fülébe, és forgatva levágja a felesleges szőrszálakat. Miután eltávolítottuk a megjelenést elpusztító felszíni szőrzetet, érdemes megállni, kapcsolja ki a trimmert és tisztítsa meg a munkafejet.

Az orr- és fülnyírók ára százról indul, és nem haladja meg az ezer rubelt.

Szép hölgyeknek

A női trimmerek önálló eszközként nem olyan gyakoriak, mint a férfiak, és gyakran elektromos epilátorokkal vannak összekapcsolva. A bikini területen és a padló alatt elhelyezett szőrtelenítő eszköznek mindenekelőtt biztonságosnak kell lennie annak érdekében, hogy megszüntesse az ilyen érzékeny területek bőrén a mikrotapadást. A nők körében népszerűek a Remington, a Philips és a Rowenta trimmer cégek, az első pozícióban elsősorban a bikini kialakítása.

A szemöldök korrekciójához a női trimmerekben egy kiegészítő rögzítőelemet használnak - egy groomer. A vőlegényeket önálló eszközként is el lehet adni, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és fájdalommentesen szimulálja a tökéletes szemöldökvonalat, valamint finoman megszabaduljon a felesleges arcszőrzetektől, például a felső ajkak fölötti antennáktól. A legtöbb „eladott” ápolóeszközt a jól ismert Philips és Braun (SilkFinish vonal) gyártja.

Bármely háztartási készülékboltban vagy online boltban ezer rubel alatt egy női trimmert vásárolhatsz.

Hogyan válasszuk ki a szőrtelenítőt?

A fenti funkciók mellett a trimmerek komplexitásukban és konfigurációjukban is eltérőek lehetnek, amelytől függ a végső költségük. Igaz, az áruk megfizethetőek, hogy mindenki megengedheti magának, hogy megvásárolja a legtöbb "divatos" otthoni készüléket.

A szőrtelenítéshez használt trimmer kiválasztása mindenekelőtt a fő alkalmazási területéről kell táncolni, és ennek alapján figyelembe kell venni a kiegészítő funkciókat.

Milyen lehetőségeket kínál a trimmer használata kényelmesebbé és élvezetesebbé, ha még mindig odafigyelek?

Teljesítmény típusa

A legjobb, ha a trimmer két tápellátási módot támogat: hálózati és vezeték nélküli. Ez lehetővé teszi, hogy ne csatlakozzon az elektromos aljzathoz, és ne használja a gépet nyaraláskor, üzleti útra és más helyre. A huzal nem zavarja a nyírást.

Jobb, ha a készülék akkumulátorokkal működik - sokkal előnyösebb lesz a trimmer újratöltése, mint az elemek cseréje. Egy töltésnek elegendőnek kell lennie 30-90 perc munkához, valamint egy töltésjelző jelenlétét az esetre. Ha gyakran utazik autóval, figyeljen a cigarettagyújtó által működtetett modellekre.

A tengerentúli kirándulásokhoz tervezett drótvágók esetében fontos az elektromos hálózatok különböző feszültségtartományaihoz való alkalmazkodás.

Működési módok

Ha sokféle üzemmódot szeretne érdekelni, nézze meg az "intelligens" eszközöket, amelyek nem csak néhány beállítást tartalmaznak a munkapálya forgatásának intenzitására, hanem azt is tudják, hogyan kell elmenteni legfeljebb 6 felhasználói programot.

ergonómia

Mielőtt megvásárolná a készüléket, meg kell tartania a kezében, próbálkozzon a kapcsolási módokkal. A trimmernek kényelmesnek kell lennie a súly és a méret számára, kényelmes a "hazugság" a kezében, és a gombok - "vakon" és erőfeszítés nélkül.

Szintén kívánatos, hogy a trimmer kényelmes állvány legyen, ahol a készüléket és annak minden tartozékát és kiegészítő tartozékát tárolják.

A penge minősége

A bőrnek a trimmerrel történő biztonságossága és fájdalommentes kezelése érdekében a pengéknek kiváló minőségűnek és rendszeresen frissíthetőnek kell lenniük.

Kérdezze meg előre, hogy mennyi helyettesítő pengét fog fizetni a készüléknek és hol lehet megvásárolni. A legkényelmesebb pengék kerámiák, használat után elegendő vízzel öblíteni.

antiszepszis

A készülék használata után nemcsak a haj belsejében felgyülemlett haj "csonkjait" kell tisztítani, hanem a munkafej fején is, de vízzel öblíteni, és lehetőleg fertőtlenítőszerrel törölni kell.

A gyártók gondoskodtak arról, hogy kizárják az utolsó elemet, és ezüst-ionokkal bevont, működőképes trimmerfejekkel rendelkeztek - ez a bevonat baktericid tulajdonságokkal rendelkezik, és nem teszi lehetővé a baktériumoknak a védőhálóval és a trimmer fésűvel való szaporodását.

Nedvességállóság

Ha a szőrtelenítő trimmer nedvességálló, ez a kétségtelen előnye. Ezután mind a "száraz", mind a nedves borotválkozás módban működik.

Ez fontos például a szakáll előformálásakor és a vágáskor. Ezen kívül ez a készülék nem fél a fürdőszobák magas páratartalmától, és folyó víz alatt biztonságosan mosható.

Tisztítsa meg, ha használatban van

A haj vágásakor a legtöbbjük a környező felületekre esik, és tisztítást igényel. Az ügyfeleik életének egyszerűsítése érdekében a gyártók vákuumvágókat készítettek.

Használatukkor a beépített „porszívó” be van kapcsolva a készülék burkolatába, amely szopja a haj belsejét - tisztaság garantált.

Tisztító rendszer

A legegyszerűbb modellekben a tisztítást speciális kefével végezzük. A vákuumberendezések öntisztító rendszerrel felszereltek.

háttérvilágítás

Szükséges a szőrzet eltávolítása a tükör előtt és jól megvilágított helyen - a kezelés minősége ennek függvénye. Emellett beépített LED-es háttérvilágítású modelleket is láthat.

Az ilyen trimmerek lehetővé teszik, hogy minden extra hajat még gyenge fényviszonyok mellett is láthasson.

Nézze meg a videót: Trimmerek és gépek az orr és a fül hajához

Nézze meg a videó felülvizsgálatát: egy olcsó trimmer a szőrtelenítéshez
Nézze meg a videó áttekintést: Philips trimmer haj eltávolítására az orrban és a fülekben

Vélemények

Bármelyik eszközt is választja, biztos lehet benne, hogy biztosan elvégzi a munkáját. Még a legegyszerűbb és legolcsóbb modellek általában nem csalódnak a tulajdonosaiknak, és sikeresen teljesítik az összes bejelentett funkciót. Szinte nincs negatív vélemény ezekről az eszközökről, és lelkes, éppen ellenkezőleg, tele van az egész internetrel. Néhány ilyen ajánlást adunk.

Áttekintés №1

Szerencsém volt: természeténél fogva teljesen szőrtelen vagyok, de itt az egyik probléma - az orrból kilógó szőrszálak, ez szörnyű, természetesen, különösen, ha a rhinitis szívveréses látvány. Régebben húztam ki csipesszel, megfoghatom a szavamat - sokat fáj, nem is próbálkozhat.

Aztán alkalmazta, hogy a haját köröm ollóval vágja - párszor megragadta a bőrét, és hosszú ideig meggyógyult. És így, valahogy vásárolok néhány kis készüléket a boltban, figyeltem a trimmerre. Ez nevetséges pénzért jár, így bűn nem volt vásárolni.

Szóval, azt mondom: teljesen elégedett vagyok. A szőrtelenítő trimmer fedezi az egész orrlyukat belülről, gond nélkül, és szükségtelenné teszi a kikerülést. Az egész folyamat körülbelül 5 percig tart, hetente egyszer. A trimmer hasonlít egy bothoz vagy egy vastag fogantyúhoz, kis helyet foglal el. A felső zár bezárja a fedelet, benne van egy kefe a tisztításhoz. 1 normál akkumulátor használatával vízzel mossuk. Egy ilyen szerény dolog 300 rubelért, és a hatás - mind a 10 ezerre.

Ellenőrizze a 2. számot

Az én MCH az összes fülemre zümmögött, hogy meg kell vásárolnia a trimmert: van egy „spanyol” szakálla, ami nagyon fárasztó, és néha nem zavarja a haját.

Az arcon itt és ott, a nyak hátsó részén és a tartályokban csak azonnal nőnek. Végül megvettem neki egy írógépet a születésnapjára. Az MCH már fél és fél hónapig használja a trimmert, és azt mondja, hogy úgy érzi, mint egy fehér ember, aki olyan kényelmes neki. Reklámozták a gépet apámnak, és meg kell vásárolni. Nos, ez olcsó, különben eltörtem.

http://moivolosy.com/trimmer-dlya-udaleniya-volos/

Orrvágó: a szőrtelenítő gép használatának előnyei és jellemzői

Az orrszőrtelenítés a nők és a férfiak által alkalmazott eljárás. A személyes gondozás számos más pontjának ismerős kiegészítője lett. Ma van egy speciális gép - az orr és a füle trimmerje, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan kivágja a látható szőrszálakat. A készülék kényelmes és könnyen használható, így egyre többen ismerik magukat, hogy mi a probléma a haj ragasztására, rendszeres használathoz szerezze be.

A trimmer hajszálak vágására alkalmas, nehezen elérhető helyeken, mint az orr és a fül. Kényelmes fogantyú formájában készül, melynek végén egy biztonságos hálóban rejtett borotvapengék vannak.

Egy ilyen eszköz kiválasztásához ismerkedjen meg a főbb jellemzőivel, és fontolja meg a modern trimmerek népszerű modelljeit.

A készülék jellemzői és az eszköz használata

Úgy tűnik, hogy az orrszőr eltávolítására szolgáló trimmer hasonlít a szokásos vágógéphez, de gyakran kisebb méretű, és a végén egy lekerekített hegy van. A legtöbb modell többféle üzemmódban és különböző sebességgel működik, és egyes készletek tartalmazzák a haj eltávolítását más bőrfelületeken is. De az orrszőr problémájának megoldásához fontos, hogy egy adott eszköz kényelmes és funkcionális legyen.

A trimmer alapelve - hajvágás, és nem húzza őket a gyökérből. Az orr növényzetében ez fontos érv, mivel védő funkciót hajtanak végre, ami késlelteti a por bejutását a légutakba. Lehetetlen a gyökérrel összenyomni, mert az orr nyálkahártyáinak gyulladásához vezethet. A trimmer óvatosan vágja őket a kívánt hosszúságra, eltávolítja a látható tippeket és lehetővé teszi, hogy magabiztosan érezze magát, miközben megőrzi egészségét.

A szőrtelenítő gépek gyártásához nagy szilárdságú acélokat és éles pengéket használnak a hajvágás pontos és hatékony kialakításához. Ezért érdemes egy megbízható készüléket vásárolni egy jól ismert cégtől, még akkor is, ha egy kicsit túlfizetnie kell. Az olcsó opciók jelentősen befolyásolják a borotválkozási folyamatot, ami irritációt és elégedetlenséget okoz az eredménnyel.

A legtöbb trimmer a hálózaton és az akkumulátorokon is működhet, ami lehetővé teszi, hogy az eljárást bármilyen kényelmes helyen elvégezhessék, és az út mellett is magával vigye. Ezenkívül a csomagolás általában tároló tasakot és trimmer keféket tartalmaz.

Az orrvágók előnyei és hátrányai

Egy olyan gép kiválasztása, amely lehetővé teszi, hogy az orrban és a fülben levágja a haját, érdemes megérteni, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik az ilyen trimmer. Ez lehetőséget ad arra, hogy a vásárlás során figyelmet fordítsunk a fontos jellemzőkre. A fő előnyök közé tartozik:

 • a sebesség és az egyszerűség;
 • fájdalom hiánya;
 • több tartozék is eltávolíthatja a hajat a fülekben, vágja le a szakállot és a bajuszot, és néhány női modell bikini tartozékokkal van felszerelve;
 • az a képesség, hogy hajvágást hajthasson végre bármely megfelelő időben és helyen;
 • A jó trimmer több éven át tart, anélkül, hogy különleges ápolásra és karbantartásra lenne szükség.

Miután megvásárolt egy jó minőségű készüléket, elfelejtheted a haj felesleges problémáját sok éven át, csak hetente 15-20 percet fizetsz erre a folyamatra. Az ilyen előnyök az orrvágók növekvő népszerűségét eredményezik. A hátrányok közé tartozik a magas költségek, mert egy jó eszközért meg kell fizetniük egy meglehetősen nagy összeget. Ezenkívül meg kell értenie, hogy a trimmer 2-3 mm hosszúra vágja a hajat, vagyis néhány nap múlva vissza fog térni, és egy második eljárást igényel. Természetesen ezek a trimmerek hátrányai nem hasonlítanak össze azzal a könnyedséggel és kényelemmel, amely a gépet biztosítja.

Az orrvágók népszerű modelljeinek áttekintése

A berendezések üzleteinek számos javaslatában számos vezető van az orr és a fül magas minőségű és megbízható trimmereinek gyártásában. Miután összehasonlítottuk ezeknek a modelleknek a főbb jellemzőit, mindenki képes lesz megtalálni a legjobb megoldást magának, ami hosszú ideig tart, és nem törik meg egy hét alatt.

Eddig a legjobb trimmerek rangsorában ilyen pozícióknak nevezhetők:

 1. Philips NT 3160 - gép a haj eltávolítására az orrban és a fülekben. A készülék rendelkezik a ProtecTube technológiával, amely megakadályozza a bőr vágását és irritációját. Gyorsan és óvatosan csökkenti a haj, a szemöldök és a kefék fésülését, valamint az esetet és az elemeket a készlet tartalmazza. A legjobb választás azoknak, akik értékelik az egyszerűséget és a megbízhatóságot.
 2. Wahl 5546-216 - trimmer két fúvókával és lámpával, ami nagyban megkönnyíti a vágás folyamatát. Kényelmes test és jó sebesség teszi népszerűvé és igényesvé más modellek között.
 3. A Moser 4900-0050 Senso egy kényelmes és kompakt trimmer fogantyú, amely könnyebben vágja az orr és a fül haját. Acélszerkezet, éles pengék, védelem a vágások ellen - ezek a tényezők egyszerűek és megbízhatóak.
 4. A Philips QG 3335 egy univerzális trimmer, amely 6 különböző tippet tartalmaz az orr, a fül, a szakáll és a bajusz, a szemöldök korrekcióhoz. Az önélező funkcióval ellátott biztonsági lapátok beépülnek a gépbe, és a puha tok lehetővé teszi a készülék kényelmes tárolását.

Melyik trimmer választható - az egyes személyek egyéni választása. De a modern modellek és opciók sokfélesége lehetővé teszi a legjobb megoldást a legigényesebb ügyfelek számára is.

Hogyan válasszunk egy jó trimmert és használjuk azt helyesen

Az orrban és a fülekben a hajvágás trimmereinek alapvető jellemzőinek megértése után meg kell értenie, hogy melyek a legfontosabbak. Valaki csak egy fúvókát és állandó vágási sebességet igényel, más személy számára hasznos lesz a készülék sokoldalúsága. A jövőbeni vásárlás attól függ.

A kiválasztási folyamatban érdemes megjegyezni és figyelembe venni az ilyen pillanatokat:

 1. A trimmernek feltétlenül kell lennie az akkumulátor működésének, mivel a kábel és a csatlakozó aljzat nem mindig kényelmes.
 2. A készülék költségét leggyakrabban a gyártás és az összeszerelés minősége határozza meg, ezért jobb, ha nem mentse el.
 3. A trimmer megvásárlásakor be kell vennie a kezét, hogy megtapasztalja a test és a súly kényelmét, mert gyakran és rendszeresen kell használni. Fontos, hogy a gép kényelmes legyen.
 4. Meg kell győződni arról, hogy az eszköz egyszerű és könnyen tisztítható, hogy megkérdezze, hogyan kell gondoskodni róla. Működésének ideje és a munka minősége a trimmer kompetens és megfelelő karbantartásától függ.

Miután megvásárolt egy jó eszközt, elkezdheti a haj eltávolítását. Eleinte nehéznek és kényelmetlennek tűnhet, de néhány munkamenet tapasztalatot és készséget ad. Minden alkalommal, amikor a hajvágás az orrban gyorsabb és könnyebb lesz, és az eredmény örömmel fogadja a trimmer tulajdonosát.

A nemkívánatos haj eltávolítása egyszerű legyen, majd magabiztos, és ne aggódjon a megjelenő hibák miatt.

http://proydalenievolos.ru/pribory/trimmer-dlya-nosa.html