logo

Hogyan igyekezzünk: mit kell tudni az újonnan érkezőknek?

A vitamin-összetevő neve Aevit ékesszólóan a fő hatóanyagairól beszél: retinolról és alfa-tokoferil-acetátról (az A és E vitaminok). Könnyen kitalálható a kábítószer használatának területeiről: bizonyos betegségek megelőzése és a szervezet vitaminhiányának pótlása.

Aevit: használati utasítás

Vitaminizált összetétel Az Aevit a testre immunstimuláló és antioxidáns hatások biztosítására szolgál. A gyógyszer összetevői (A és E vitaminok) hozzájárulnak a szövetek helyreállításához, és serkentik a növekedést, növelik a test reproduktív funkcióját, pozitívan hatnak a látás szerveire, javítják a vérkeringést. Kapszulákban vagy ampullákban kapható (VM használatra).

Alkalmazási terület: néhány bőrelváltozás, szöveti trófiai patológiák, érrendszeri atherosclerosis, szemészeti jellegű betegségek, egyéb rendellenességek.

Az eszközt olyan betegek számára írják elő, akiknek hosszú ideig tartó és folyamatos adagolására van szükség nagy dózisú vitaminok, valamint azok számára, akik profilaktikus célból a szervezetben lévő hiányosságokat szeretnék kitölteni.

A gyógyszer hatása általában nem okoz súlyos mellékhatásokat, de ennek ellenére vannak olyan emberek csoportjai, akik nem biztonságosak az Aevit használatára:

 • személyek, akik fokozott érzékenységgel rendelkeznek a gyógyszer összetevőivel szemben
 • krónikus glomerulonefritiszben szenvedő betegeknél
 • tirotoxicosisban szenved
 • szívbetegségben szenvedő betegeknél
 • terhes nők

Óvatosan a gyógyszert olyan betegek számára írják elő, akiknél nagyobb a kockázata a patológiák megjelenésének, mint például a vese akut gyulladása, szívroham, thromboembolia.

Ha nagy mennyiségű vitaminösszetételt szed, amely meghaladja a megengedett értéket, allergiás reakciókat tapasztalhat. Súlyos fejfájás, zavartság és a tudat zavara lehet, görcsök, látászavarok, hányás, hasmenés, dehidratáció. A gyógyszer intoleranciája esetén allergiák vagy más rendellenességek jelentkezhetnek.

Annak ellenére, hogy Aevit vitaminokat tartalmazó koncentrátum, annak ellenőrizetlen használata (különösen nagy dózisokban) kellemetlen következményekkel járhat. Nem csoda, hogy a gyógyszer használatára vonatkozó utasítások figyelmeztetnek: használat előtt mindig konzultáljon orvosával.

Ismerje meg az Aevit vitaminok tulajdonságait a javasolt videóból.

Aevit: hogyan kell használni

Az Aevit-t inni, mondja el az összefoglalót a gyógyszer vagy a kezelőorvos számára. Standard adag: 1 kapszula (orálisan) naponta 2-3 alkalommal, lehetőleg étkezés után. A kapszulákat egészben lenyelik, sima ivóvízzel le kell mosni. A indikációktól függően a gyógyszer napi adagjának mennyisége növekedhet vagy csökkenhet. Függetlenül növeli az adagot nem lehet. Az ilyen kezelés eredménye sajnálatos.

Intramuszkulárisan (injekció) Aevit 1 ml-ben 24 órán belül adható. Az előgyógyszert enyhén melegíteni kell. Az ilyen terápiát kizárólag az orvos írja fel, és az orvosi személyzet felügyelete alatt végzi. A kurzus időtartama 20 nap, endarteritis és trófiai kórképek - 40 nap. Az ismételt kezelést legkorábban 4 hónapon keresztül végezzük.

A tanfolyam általában 20-40 napig tart. Időtartama a diagnózistól függ, és azt a kezelőorvos határozza meg. A gyógyszer szedése közötti szünet legalább 3 hónap, egyes esetekben hat hónapig tart.

Megengedett külső használat Aevita. A gyógyszert az arc és a kezek bőrére alkalmazzák, mint független tápanyagot, a krémhez adva. Javasoljuk az eljárást lefekvéskor. A kapszula első tíz napját naponta alkalmazzuk, majd elegendő és heti 1 felhasználást.

A kezelés megkezdése előtt meg kell próbálnia a gyógyszert egy kis bőrfelületen, mert a megerősített készítmény ilyen használata sok problémát okozhat, ha egy szervezet az allergiák által kifejezett összetevőinek intoleráns.

A felhasználás módjától függetlenül nem ajánlott önálló kezelést végezni az Aevit-szel. Ez egy olyan gyógyszer, amely helytelenül használhatja a legjobb esetben allergiát, és a legrosszabb esetben súlyosabb mérgezést és mérgezést okozhat a szervezetben.

Hogyan kell enni?

Általában naponta 2-3 kapszulát kapnak. A profilaktikus alkalmazáshoz és a szervezetben a vitaminok hiányának kompenzálásához 24 órán belül 1 tablettára csökken. Mielőtt elkezdené használni az Aevita-t, ne feledje, hogy a benne lévő vitamin-összetevők száma meglehetősen nagy.

Az ajánlott adagok túllépése fájdalmas és kellemetlen következményekkel jár. A készítményt ritkán használják profilaktikus célokra, gyakrabban használják teljes gyógyszerként.

Nem javasolt terhesség alatt használni. És nem ajánlott olyan nőknél, akik az Aevit-et a fogamzásgátlás megkezdése után hat hónappal később tervezték.

Az étrend-rajongóknak is óvatosnak kell lenniük a gyógyszer szedésével. Az étrend, amelyet az élelmiszerek és a biológiai adalékanyagok magas aminosavtartalmú (kéntartalmú) és szelén felhasználása jellemez, csökkenti a szervezet E-vitamin szükségletét. Az AEVIT alkalmazása ebben az esetben nemkívánatos következményekkel járhat.

Azok a nők, akik fogamzásgátló szerként hormon tablettákat használnak, emlékezniük kell arra, hogy ezek a fogamzásgátlók növelik az A-vitamin koncentrációját a vérben. A kalciumtartalmú vegyületeket szedő betegeknél fennáll a hypercalcemia kialakulásának veszélye (Aevit rontja hatékonyságukat).

A gyógyszerek kölcsönhatása egyidejű alkalmazásuk során gyengítheti néhányuk terápiás hatását, vagy teljesen megszünteti. Ezért a gyógyszerekkel kapcsolatos megjegyzések gondos tanulmányozása és az orvosával való konzultáció a terápia hatékony és biztonságos elvégzésének módja.

Aevit: vélemények

Az Aevita-ról szóló számos vélemény, amely a hatásait tapasztalt emberek között megtalálható, a drogról beszél, alapvetően csodálatos kozmetikai termékként. Ez érthető. Csak egy szakember tudja megítélni a gyógyszert és annak előnyös (vagy nem) hatásait az emberi testre. A betegségből való kilábaláshoz csak vitaminok bevétele lehetetlen. Ezért az Aevit-et gyakrabban használják a sokoldalú komplex kezelés egyik összetevőjeként.

A kozmetikában ugyanaz a komplex a táplálás, az arc bőrszínének simítása, a ráncok simítása, a pattanások enyhítése. Az Aevit a kezek, a körmök, az ajkak és a haj gondozására szolgál. Elegendő a kapszula áttörése, és a gyógyító készítmény használatra kész.

Sok nő gyönyörködik a köröm elképzelhetetlen hosszában, amit a vitamin-ellátásnak köszönhetően értek el.

Mások örülnek az arc bőrének kiváló állapotában, a pattanások és a pattanások eltűnésében, és mások elfelejtették a szemkörüli ráncokat. A kompozíció következtében fellépő haj, szemhéj és szemöldöke szintén úgy néz ki, mint még soha.

De függetlenül attól, hogy hálásan használják ezt a vitaminkomplexumot, vannak olyanok, akik szó szerint „megégették” magukat. A test összetételének vagy intoleranciájának összetevői túlzottan súlyos következményekkel járhatnak.

Nagyon rossznak tűnhet: az arcra és a test többi részére vörös héj, a kéreg borítja, ami nagyon kellemetlen képet teremt. És ha a beteg túladagol, a vitaminokat belsőleg bevéve, az eredmény akár egészségre is veszélyes lehet.

Ne vegyen részt a kozmetikai eljárásokban az életet biztosító kapszulák használatával. Javasoljuk, hogy fokozatosan hozzászokja a bőrt. Az olajösszetételt hozzáadhatja kedvenc kréméhez. Az első párokban az anyag kis mennyisége megmutatja, hogy a szervezet hogyan reagál az ilyen kezelésre.

Aevit az arcra: kozmetikusok véleménye

Sok szakértő megjegyzi az A és E vitaminok nélkülözhetetlen használatát az arc bőrápolására. Segítenek mind a serdülők fejlődésében, mind az érettebb korban.

A fiatalos problémák megnyilvánulásának csökkentése érdekében tanácsos a vitaminokat szájon át bevenni 1 kapszula 1 vagy 2 alkalommal naponta. A szükségtelen problémák elkerülése érdekében Önnek nem szabad kezelnie. Az orvossal folytatott konzultáció segít meghatározni a vitamin-komplex optimális adagolását, vagy más kezelést választ.

Érettebb korban a bőrápolás során a kozmetikusok azt javasolják, hogy használják az Aevit-et, mind belső használatra (kapszulák inni), mind külsőleg.

 • normalizálja az anyagcserét
 • visszaállítja az epitheliális funkciókat
 • javítja a nyálkahártyák állapotát
 • stimulálja a kapilláris keringést
 • csökkentse az edény törékenységét
 • javítja az oxigén felszívódását a test és a bőrsejtek által
 • normalizálja a lipid anyagcserét
 • növeli a szövetek rugalmasságát

Helyi (külső) használatra elegendő a készítményt tartalmazó kapszulát kinyitni, és az anyagot hozzáadni a krémhez az arc, a kéz, a szemhéj bőrére. Azok, akik további bőrápolási termékeket, maszkokat, bozótokat, tonikokat, peelingeket használnak, biztonságosan gazdagíthatnak vitaminokkal és ezek kozmetikáival.

A kapszula tartalmát hígítatlanul használhatjuk, de ez az opció csak azok számára alkalmas, akik biztosak abban, hogy a vitaminok koncentrátuma nem okoz allergiát.

Akne és pattanások kezelésében a készítményt a bőr problémás területeire és gyulladásos elváltozásokra alkalmazzák.

Nem számít, mennyire csodálatos a hatás, a kapszulákat nem kell óvatosan alkalmazni. Mind a kozmetikusok, mind az Aevita hatását tapasztalt emberek a vitaminok túlkínálatából eredő nemkívánatos következményekkel beszélnek.

A hajért

Sokan kapszulákat használnak a sejtstruktúra helyreállításához, a táplálkozáshoz, a hajnövekedés erősítéséhez és gyorsításához. Ez nem meglepő, hogy a gyógyító anyagokkal dúsított „talaj” egyszerűen „gyümölcsöket” ad.

A gyengülés, a növekvő törékenység és a hajhullás fő oka az E-vitamin hiánya a testben, Aevit segít a hiány hiányának kompenzálásában és a fejbőr szerkezetének helyreállításában.

Ahogy a bőrápolási eljárásokhoz, a hajápoláshoz a vitaminok koncentrátuma önmagában vagy más kozmetikumokkal kombinálva használható.

A kapszula tartalmát samponhoz, hajbalzsamhoz, gondoskodó maszkhoz adják. Sokan azt tanácsolják, hogy a kompozíciót közvetlenül a fejbőrbe dörzsöljék. Ezt az eljárást óvatosan kell végrehajtani, mert a koncentrátum allergiát okozhat.

Aevit nemcsak a hajat javítja. A szemöldök és a szempillák szintén a gyógyszer gyógyító hatásai alá tartoznak. A vitaminok erősítik és felgyorsítják ezeknek a szőrszálaknak a növekedését, így szépen kialakítják az arcot. A kezelési eljárás egyszerű: néhány csepp készítményt adnak a krémhez a szemhéjak számára. Ez a keverék nemcsak a ráncokat enyhíti, hanem a bőr rugalmasságát is biztosítja, de erősíti a ráncokat.

A krémet nem csak a szemhéjakra alkalmazzák, hanem szemöldökét és szemöldökét is. Az eljárás segít megerősíteni a szőrszálak növekedését és sűrűbbé teszi őket. A fő dolog nem az, hogy túlzásba hozzuk a kezelést. Az arc pontosan az a testrész, amelyet az ellátás különös gondossággal igényel.

A hatékonyabb hatás érdekében a problémát átfogóan ki kell küszöbölni, nem csak kívülről, hanem belülről is kezelni. Ajánlatos a vitaminokat óvatosan inni, anélkül, hogy meghaladná a megengedett adagot: naponta 1-2 kapszula több mint elég.

A felesleges problémák előfordulásának megelőzése érdekében gondosan tanulmányozza a vitamin-komplex használatára vonatkozó utasításokat, mielőtt megkezdené a megelőző kurzust. Vannak ellenjavallatok a készítmény felhasználására, valamint a hatásaiból származó mellékhatásokra. A gyógyszer kölcsönhatása más gyógyszerekkel is kiszámíthatatlan következményekkel járhat. A kockázat csökkentése érdekében koordinálnia kell az Aevita recepciót az orvosával.

http://vekzhivu.com/article/2314-kak-pit-aevit-chto-nuzhno-znat-novichkam

Amit a nők vitaminokat szednek Aevit: hogyan kell inni kapszulákat

Az emberi test létfontosságú aktivitása nem lehet kielégítő mennyiségű vitamin és ásványi anyag nélkül.

A jótékony anyagok hiánya előfeltételeket teremt a korai öregedésre és a betegségek kialakulására. A vitaminok hiánya világosan tükröződik a bőrben és a hajban - azokban a szerkezetekben, amelyeket a nők leginkább érdekelnek.

Az Aevit vitamin, olcsó, rendkívül hatékony készítmény a test fiatalítására, segít megőrizni a test egészségét és szépségét.

Aevit vitaminok összetétele és felszabadulási formája

A kombinált Aevit termékben a készítmény csak két összetevőből áll:

 1. A-vitamin (retinol). Szükséges a csontok növekedéséhez, a vizuális és reproduktív rendszerek normális működéséhez. Az anyag részt vesz a biokémiai folyamatokban, szabályozza a bőrsejtek megoszlását és megújítja őket. A terhesség alatt a retinol biztosítja az embrió teljes fejlődését.
 2. E-vitamin (alfa-tokoferol). Az antioxidáns funkciója a sejtmembránokra káros peroxidok kialakulásának megakadályozása, az idegrendszeri és izomrendszer működésének javítása, valamint a telítetlen zsírsavak oxidálása. Az alfa-tokoferol javítja a szövetek oxigénellátását és a vérkeringést, növeli a kapilláris permeabilitást.

Az Aevit két formában készül - orális alkalmazásra szánt kapszula és ampullák injekciós oldattal. Használja a gyógyszert a hypovitaminosis elleni küzdelemhez, amely szárazsághoz és a bőr pelyhözéséhez, pelenka kiütéshez, dermatitishez vezet.

A serdülőknek szükségük van Aevitre, hogy erősítsék az immunrendszert és megakadályozzák a fizikai fejlődés késedelmét.

Hipovitaminózis - ritka jelenség. Ez a növényi élelmiszerek alacsony fogyasztásával és a tápanyagok gyenge felszívódásával jár. A tokoferol hiánya veszélyes vérszegénység, a bőr idő előtti öregedése és az immunrendszer romlása.

Jelzések az Aevita alkalmazására

Tudva, hogy milyen képességekkel rendelkezik Aevit, meg kell találnunk, hogy mit fogadnak el a nők.

Először is, a megerősített gyógyszerek magas gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek. Támogatja a testet gyakori feszültségekkel és megfázásokkal, kiegészíti a retinol és az alfa-tokoferol mennyiségét. Külsőleg az Aevit vitaminok előnye egészséges bőr, köröm, haj.

A nőgyógyászok multivitamin komplexet írnak fel a terhesség alatt és a szülés utáni időszakban. Az első esetben a gyógyszer segíti a szervezetet, hogy megbirkózzon a további terheléssel, de a jövő anyák számára nem lehetséges az Aevit szedése az orvos ismerete nélkül. Végül is mind a hiány, mind a felesleges vitaminok magzati rendellenességeket okozhatnak.

A szülés után Aevit-et a nőknek adják fel, hogy helyreállítsák a méhnyalábot. Szintén a gyógyszert meddőségre, fájdalmas időszakokra és a vérveszteség csökkentésére írják elő.

Orvosi felhasználás Aevit masztopátiaval talál. A vitamin komplex a komplex terápia része. Feladata az ösztrogén és progeszteron egyensúlyának helyreállítása és az emlőmirigyek állapotának javítása.

Egyéb használati utasítások Aevita:

 • Cholecystitis.
 • atherosclerosis
 • A máj cirrhosisa.
 • Alacsony immunitás.
 • Éles súlyvesztés.
 • Az epehólyag pattanása.
 • Trópusi sprue.
 • Fertőző betegségek.
 • Hosszú tartózkodás stresszben.
 • Perifériás neuropathia.
 • A bőr és a gyomor-bél traktus betegségei.
 • Nekrotizáló myopathia.
 • Alkohol-függőség, drogfüggőség, dohányzás.

Az orvosok felírhatják az Aevit-et a neomicin, a kolesztipol és a Kolestiramine szedése során, valamint a többszörösen telítetlen zsírsavak fokozott fogyasztásán alapuló étrendet.

Hogyan kell szedni az Aevit-et?

Az Aevit kapszulák beviteléről és az injekciók beadásáról részletesen leírja az utasításokat (a csomaghoz mellékelve).

Ha az orvos kapszulákat írt, akkor azokat teljes egészében rágás nélkül kell lenyelni. A profilaktikus adagolás 1 naponta 1 kapszula fogyasztását jelenti. Vegyünk egy vitamint étkezés előtt vagy után. Terápiás célokra Aevit-et dupla dózisban alkalmazzák, azaz naponta kétszer. A vitamin-kezelés időtartama 10 - 14 nap.

Az A és E vitaminokkal történő injekciót intramuszkulárisan helyezzük el, elkerülve az oldat bejutását a bőr alatti zsírrétegbe.

Az Aevita injekcióhoz való adagolása 1 ampulla / nap (1 ml). A multivitamin komplex használatának időtartama ebben az esetben 3 hét és 1,5 hónap között változik.

A 16 év alatti gyermekek nem írják elő az Aevit-et. A kivétel csak egy diagnózis - follikuláris keratosis. Az orvos megmondja, hogyan kell inni az Aevita kapszuláját ilyen dermatológiai betegséggel. Általában a kezelés magában foglalja az egyéni kezelési rend betartását a vitaminok és a szünetek felvételével.

A 16 évnél idősebb betegeket felnőtteknek tekintik, és az Aevit különböző esetekben történő alkalmazásának módját is elmondják a kezelőorvosnak. Az Aevita egyik sajátossága, hogy a retinolt tartalmazó egyéb termékek használatának elutasítása abban az időszakban történt. A vitaminizáció felnőttek ismétlődő fixációs folyamata hat hónapon keresztül megy át.

A nikotin-függőség és az alkoholizmus, a kérdés, hogy mennyit kell venni az Aevit-et, a szakértők azt mondják, hogy a vitamin standard adagja 40 napon belül fogyasztható. Előrehaladott esetekben egy személyre szabott kezelési rendet alakítanak ki, amely segíti a rossz szokásoktól függő személyt, hogy töltse ki a hasznos anyagok hiányát és javítsa a test állapotát.

Túladagolás Az Aevita hányinger és hányás, álmosság, szédülés. Súlyos esetekben a szervezet reagál a vitaminokra, zavartsággal, mérgezéssel, thrombophlebitisgel, belső vérzéssel, allergiával és pajzsmirigy-diszfunkcióval. Rendellenes tünetek esetén a kezelést meg kell szakítani és azonnal orvoshoz kell fordulni.

Mellékhatások és ellenjavallatok az Aevit vitaminok használatára

A retinol és az alfa-tokoferol fokozott érzékenysége miatt Aevit mellékhatásokat okozhat. A kapszulák alkalmazása a bőrrészben allergiás reakciókat okoz, a gyomor-bélrendszer részén a bélmozgások, hányinger, hányás, fájdalom az epigasztriás régióban sérül.

Az A és E vitaminokkal végzett injekciók mellékhatásai lehetnek az infiltráció és a fájdalom az injekció beadásának helyén, a lágy szövetek kalcifikációja. Az Aevita nagy dózisainak hosszantartó alkalmazása esetén a krónikus pancreatitis és a cholelithiasis súlyosbodása következik be.

Az Aevita alkalmazásának ellenjavallatai szerint az utasítások szerint a kapszulák és ampullák használata bizonyos esetekben elfogadhatatlan:

 1. 16 éves korig.
 2. A retinol és az alfa-tokoferol feleslege.
 3. Túlérzékenység a vizsgált vitaminokhoz.
 4. Krónikus szívelégtelenség.
 5. Hyperthyreosis.
 6. Krónikus glomerulonefritisz.

A terhesség alatt a nők óvatosan írják be az Aevit-vitaminokat, így hogyan kell a gyógyszert „érdekes helyzetben” venni, meg kell találniuk a nőgyógyász.

A retinol és a tokoferol feleslege az első trimeszterben veszélyes, mivel a fogamzás időpontjától a 13. terhességi hétig a jövőbeli baba testét lefektetik. Az A és E vitaminok feleslege az anyai testben a magzat rendellenes fejlődését okozhatja.

A szoptatás alatt az Aevit-et egy gyermekorvosgal folytatott konzultációt követően is elfogyaszthatja. A lényeg, hogy ne lépje túl az ajánlott adagokat.

Az Aevit komplexum külső használata

A kozmetikusok tudják, hogy az Aevit száraz bőrrel küzd, megszünteti a pattanást, erősíti a körmöket és gyógyítja a hajat.

Külső használatra a szakértők a vitaminok tiszta formában történő felhasználását és más anyagokkal való összekeverését javasolják. A kapszula tartalmát úgy tűzzük ki, hogy a tűt tűt adjuk át.

A folyadék azonnal a test kívánt területére kerül. Ha a vitamin terméket kozmetikumokkal (gél, krém, balzsam) keverjük össze, a tartalmat 5-3 g segédanyagra 1-3 kapszulával hígítjuk.

Fontolja meg, hogy az Aevit-et használják a kozmetológiában:

 • A tiszta formában 2 hétig alkalmazzák a bőrt. A gyógyszer csökkenti a szövetek porozitását, simítja a ráncokat, a bőr feszesebbé és életmentessé válik az életkor és a pattanásoktól. Ehhez az olajoldatot naponta 3–5 csepp mennyiségben alkalmazzuk az arcra.
 • A köröm Avit multivitaminokat a kapszula tartalmának olívaolajjal való keverésével használják. A kapott szerszám dörzsöli a körmöket és a kutikát. Az eljárás segít a körmök hidratálásában, táplálásában és erősítésében. A lemezek nem hámozódnak és gyorsabban nőnek. A körömápoláshoz a gyógyszert tiszta formában is használják, az olajat dörzsölve addig, amíg a kezelt terület teljesen felszívódik.
 • A gyökerek erősítéséhez és egészséges ragyogáshoz meg kell adni az A és E vitaminok és sérült haj vitaminokat. A terápiás eljárás az Aevita haj használatával gondoskodik az éjszakáról, masszírozóolajat dörzsölve a fejbőrben. Ezenkívül a vitamin komplex hozzáadható a szokásos samponokhoz és kondicionálókhoz, ha nem tartalmaznak retinolt és tokoferolt. A keverék megoldja az osztott végek problémáját. Készítsen 3 kapszulából és kozmetikai termékekből, amelyeket eldobható samponként használ.

Az összetétel egyszerűsége és az Aevita egyszerű kezelhetősége ellenére ezt az eszközt nem szabad az orvos beleegyezése nélkül használni. Aevit nem csak vitaminok, hanem maga az igazi gyógyászat, és nem lehet megjósolni, hogyan fog nyilvánulni egy adott személy testében.

Hozzátesszük, hogy az Aevita ára függ a csomagban lévő kapszulák számától, például 20 kapszula 70 - 100 rubelért. A 10 kapszula Aevita költsége 40 rubelt ér el, egy 30 kapszula csomag több mint 100 rubelt. A vásárlásra nincs szükség receptre, de nem lehetséges az Aevit beszerzése orvosi használatra.

http://www.blog-o-krasote.ru/vitaminy-aevit-kak-prinimat-zhenschinam.html

Milyen gyakran tudsz inni

Ebben a cikkben elolvashatja az Aevit gyógyszer használatára vonatkozó utasításokat. Bemutatták az oldal látogatóit - a gyógyszer fogyasztóit, valamint a szakemberek orvosainak véleményét az Aevita használatáról. Nagy kérés, hogy aktívabban vegye fel a visszajelzést a gyógyszerről: a gyógyszer segített vagy nem segített a betegség megszabadulásáról, milyen szövődmények és mellékhatások voltak megfigyelhetők, és amelyeket a gyártó nem adott meg a feljegyzésben. Aevita analógjai a rendelkezésre álló szerkezeti analógokkal. Használja a bőr, a haj, a körmök megjelenésének és egészségének javítására, valamint a test általános megerősödésére felnőttek, gyermekek, valamint a terhesség és a szoptatás alatt. Hogyan szedjük (itassuk) a vitaminokat és milyen hatása várható.

Az Aevit olyan kombinált gyógyszer, amelynek hatását az A és E zsírban oldódó vitaminok tulajdonságai határozzák meg.

A retinol (A-vitamin) a retina normális működéséhez szükséges komponens: az opszinnel való összekapcsolás (a retina piros pigmentje) képezi a vizuális bíbor rodopszint, amely a vizuális adaptációhoz szükséges a sötétben. Az A-vitamin szükséges a csontnövekedéshez, a normális reprodukciós funkcióhoz, az embrionális fejlődéshez, az epithelium megoszlásának és differenciálódásának szabályozásához (növeli az epithelialis bőrsejtek szaporodását, fiatalítja a sejtpopulációt, gátolja a keratinizációs folyamatokat). Az A-vitamin a különböző biokémiai folyamatokban kofaktorként működik.

Az alfa-tokoferol (E-vitamin) működése a végére még nem tisztázott. Antioxidánsként gátolja a szabad gyökök reakcióinak kialakulását, megakadályozza a sejtek és szubcelluláris membránokat károsító peroxidok képződését, ami fontos a test fejlődéséhez, az idegrendszer és az izmok rendes működéséhez. A szelénnel együtt gátolja a telítetlen zsírsavak oxidációját (a mikroszomális elektron-transzportrendszer egyik összetevője), megakadályozza a vörösvérsejtek hemolízisét. Egyes enzimrendszerek kofaktorja. A kapilláris vérkeringést helyreállítja, normalizálja a kapilláris és a szöveti permeabilitást, növeli a szövetek rezisztenciáját a hipoxiára.

struktúra

1 kapszula retinol palmitátot tartalmaz 100 000 NE és alfa-tokoferol-acetát 0,1 g; 25 darab üvegedénybe, vagy 10 db buborékcsomagolásba.

1 ampulla 1 ml injekciós oldattal 0,035 g retinol-acetátot és 0,1 g alfa-tokoferol-acetátot tartalmaz; kartondobozban 10 db.

bizonyság

Hypovitaminózis és A-vitamin-hiány és E (ezek a vitaminok hiánya a szervezetben), valamint az A- és E-vitamin vitaminok megnövekedett igénye és / vagy bevitelük csökkenése: gastrectomia, hasmenés, steatorrhea, celiakia, Crohn-betegség, malabszorpciós szindróma, krónikus kolesztázis a máj cirrhosisa, az epehólyag atresia, a obstruktív sárgaság, a hasnyálmirigy cisztás fibrózisa, trópusi sprue, fertőző betegségek (beleértve a krónikus és "megfázás"), hemeralopia, xerophthalmia, keratomatáció, hiányos és kiegyensúlyozatlan táplálkozás (beleértve a parenterális táplálkozást), gyors fogyás, nikotin-függőség, kábítószer-függőség, alkoholizmus, hosszantartó stressz, a Kolestiramine, kolesztipol, ásványi olajok, neomicin, vastartalmú termékek bevétele, magas polin-telítetlen zsírsav-tartalmú étrend felírásakor, terhesség (beleértve a többszörös terhességet), szoptatás.

Perifériás neuropátia, nekrotizáló myopathia, abetalipoproteinemia.

A hatékonyság nem bizonyított - az erek ateroszklerotikus változásai, a szöveti trófizmus megsértése, az endarteritisz felszámolása.

A kiadás formái

Kapszulák palackokban, dobozokban vagy buborékfóliában.

Az oldat intramuszkuláris olajat 1 ml-es ampullákban (a gyógyszer injekciós formája).

Használati és adagolási utasítások

Az étkezéstől függetlenül napi 1 kapszula; intramuszkulárisan - 1 ml naponta. A kezelés időtartama 20-40 nap, 3-6 hónapos időközönként. Lehetséges a tanfolyamok ismétlése.

Azt is jelzi, hogy a körömlemezek kenésére külső készítményként vitamin készítményt használnak, hogy erősítsék és megakadályozzák a törékeny körmöket.

Mellékhatások

 • allergiás reakciók (beleértve a bőrkiütést);
 • epigasztrikus fájdalom;
 • dyspeptikus rendellenességek (hányinger, hányás, hasmenés);
 • a cholelithiasis és a krónikus hasnyálmirigy-gyulladás súlyosbodása (hosszú ideig tartó kezelés nagy dózisokkal);
 • intramuszkuláris injekcióval, fájdalommal, beszivárgással, lágyszövet-kalcifikációval.

Ellenjavallatok

 • túlérzékenység;
 • A és E hipervitaminózis;
 • gyermekek kora (legfeljebb 14 év).

Használat terhesség és szoptatás alatt

Vigyázni kell a terhesség alatt (különösen 1 trimeszterben) a szoptatás ideje alatt.

Különleges utasítások

Az A és E hipervitaminózis kialakulásának elkerülése érdekében ne lépje túl az ajánlott adagokat.

A gyógyszer használata során figyelembe kell venni az A-vitamin magas tartalmát (100 ezer NE), és azt is, hogy gyógyító és nem profilaktikus gyógyszer.

Kábítószer-kölcsönhatások

A retinol gyengíti a kalcium-gyógyszerek hatását, növeli a hypercalcemia kockázatát.

A Kolestiramin, a Kolestipol, az ásványi olajok, a neomicin csökkenti az A és E vitaminok felszívódását (szükség lehet az adag növelésére).

Az orális fogamzásgátlók növelik a plazma retinol koncentrációját.

Az izotretinoin növeli a retinol mérgezés kockázatát.

A tetraciklin és a retinol egyidejű alkalmazása nagy dózisokban (50 ezer egység vagy annál nagyobb) növeli az intrakraniális hypertonia kialakulásának kockázatát.

A tokoferol (E-vitamin) fokozza a GCS hatását, az NSAID-ek, az antioxidánsok, növeli a hatékonyságot és csökkenti az A, D vitaminok, szívglikozidok toxicitását. Az E-vitamin nagy dózisainak felírása A-vitamin-hiányt okozhat a szervezetben.

A tokoferol (E-vitamin) növeli az epilepsziás betegek hatékonyságát az epilepsziás betegeknél (akiknek magas a lipid-peroxidációs termékeik).

Az E-vitamin egyidejű alkalmazása napi 400 egységnél nagyobb dózisban antikoagulánsokkal (kumarin és indandion származékok) növeli a hypoprothrombinemia és a vérzés kockázatát.

A nagy dózisú vas-kiegészítők alkalmazása fokozza az oxidatív folyamatokat a szervezetben, ami növeli az E-vitamin szükségességét.

A drog Aevit analógjai

A hatóanyag Aevit vitaminok szerkezeti analógjai nincsenek.

Aevit: használati utasítás

Vitaminizált összetétel Az Aevit a testre immunstimuláló és antioxidáns hatások biztosítására szolgál. A gyógyszer összetevői (A és E vitaminok) hozzájárulnak a szövetek helyreállításához, és serkentik a növekedést, növelik a test reproduktív funkcióját, pozitívan hatnak a látás szerveire, javítják a vérkeringést. Kapszulákban vagy ampullákban kapható (VM használatra).

Alkalmazási terület: néhány bőrelváltozás, szöveti trófiai patológiák, érrendszeri atherosclerosis, szemészeti jellegű betegségek, egyéb rendellenességek.

Az eszközt olyan betegek számára írják elő, akiknek hosszú ideig tartó és folyamatos adagolására van szükség nagy dózisú vitaminok, valamint azok számára, akik profilaktikus célból a szervezetben lévő hiányosságokat szeretnék kitölteni.

A gyógyszer hatása általában nem okoz súlyos mellékhatásokat, de ennek ellenére vannak olyan emberek csoportjai, akik nem biztonságosak az Aevit használatára:

 • személyek, akik fokozott érzékenységgel rendelkeznek a gyógyszer összetevőivel szemben
 • krónikus glomerulonefritiszben szenvedő betegeknél
 • tirotoxicosisban szenved
 • szívbetegségben szenvedő betegeknél
 • terhes nők

Óvatosan a gyógyszert olyan betegek számára írják elő, akiknél nagyobb a kockázata a patológiák megjelenésének, mint például a vese akut gyulladása, szívroham, thromboembolia.

Ha nagy mennyiségű vitaminösszetételt szed, amely meghaladja a megengedett értéket, allergiás reakciókat tapasztalhat. Súlyos fejfájás, zavartság és a tudat zavara lehet, görcsök, látászavarok, hányás, hasmenés, dehidratáció. A gyógyszer intoleranciája esetén allergiák vagy más rendellenességek jelentkezhetnek.

Annak ellenére, hogy Aevit vitaminokat tartalmazó koncentrátum, annak ellenőrizetlen használata (különösen nagy dózisokban) kellemetlen következményekkel járhat. Nem csoda, hogy a gyógyszer használatára vonatkozó utasítások figyelmeztetnek: használat előtt mindig konzultáljon orvosával.

Ismerje meg az Aevit vitaminok tulajdonságait a javasolt videóból.

Aevit: hogyan kell használni

Az Aevit-t inni, mondja el az összefoglalót a gyógyszer vagy a kezelőorvos számára. Standard adag: 1 kapszula (orálisan) naponta 2-3 alkalommal, lehetőleg étkezés után. A kapszulákat egészben lenyelik, sima ivóvízzel le kell mosni. A indikációktól függően a gyógyszer napi adagjának mennyisége növekedhet vagy csökkenhet. Függetlenül növeli az adagot nem lehet. Az ilyen kezelés eredménye sajnálatos.

Intramuszkulárisan (injekció) Aevit 1 ml-ben 24 órán belül adható. Az előgyógyszert enyhén melegíteni kell. Az ilyen terápiát kizárólag az orvos írja fel, és az orvosi személyzet felügyelete alatt végzi. A kurzus időtartama 20 nap, endarteritis és trófiai kórképek - 40 nap. Az ismételt kezelést legkorábban 4 hónapon keresztül végezzük.

A tanfolyam általában 20-40 napig tart. Időtartama a diagnózistól függ, és azt a kezelőorvos határozza meg. A gyógyszer szedése közötti szünet legalább 3 hónap, egyes esetekben hat hónapig tart.

Megengedett külső használat Aevita. A gyógyszert az arc és a kezek bőrére alkalmazzák, mint független tápanyagot, a krémhez adva. Javasoljuk az eljárást lefekvéskor. A kapszula első tíz napját naponta alkalmazzuk, majd elegendő és heti 1 felhasználást.

A kezelés megkezdése előtt meg kell próbálnia a gyógyszert egy kis bőrfelületen, mert a megerősített készítmény ilyen használata sok problémát okozhat, ha egy szervezet az allergiák által kifejezett összetevőinek intoleráns.

A felhasználás módjától függetlenül nem ajánlott önálló kezelést végezni az Aevit-szel. Ez egy olyan gyógyszer, amely helytelenül használhatja a legjobb esetben allergiát, és a legrosszabb esetben súlyosabb mérgezést és mérgezést okozhat a szervezetben.

Hogyan kell enni?

Általában naponta 2-3 kapszulát kapnak. A profilaktikus alkalmazáshoz és a szervezetben a vitaminok hiányának kompenzálásához 24 órán belül 1 tablettára csökken. Mielőtt elkezdené használni az Aevita-t, ne feledje, hogy a benne lévő vitamin-összetevők száma meglehetősen nagy.

Az ajánlott adagok túllépése fájdalmas és kellemetlen következményekkel jár. A készítményt ritkán használják profilaktikus célokra, gyakrabban használják teljes gyógyszerként.

Nem javasolt terhesség alatt használni. És nem ajánlott olyan nőknél, akik az Aevit-et a fogamzásgátlás megkezdése után hat hónappal később tervezték.

Az étrend-rajongóknak is óvatosnak kell lenniük a gyógyszer szedésével. Az étrend, amelyet az élelmiszerek és a biológiai adalékanyagok magas aminosavtartalmú (kéntartalmú) és szelén felhasználása jellemez, csökkenti a szervezet E-vitamin szükségletét. Az AEVIT alkalmazása ebben az esetben nemkívánatos következményekkel járhat.

Azok a nők, akik fogamzásgátló szerként hormon tablettákat használnak, emlékezniük kell arra, hogy ezek a fogamzásgátlók növelik az A-vitamin koncentrációját a vérben. A kalciumtartalmú vegyületeket szedő betegeknél fennáll a hypercalcemia kialakulásának veszélye (Aevit rontja hatékonyságukat).

A gyógyszerek kölcsönhatása egyidejű alkalmazásuk során gyengítheti néhányuk terápiás hatását, vagy teljesen megszünteti. Ezért a gyógyszerekkel kapcsolatos megjegyzések gondos tanulmányozása és az orvosával való konzultáció a terápia hatékony és biztonságos elvégzésének módja.

Aevit: vélemények

Az Aevita-ról szóló számos vélemény, amely a hatásait tapasztalt emberek között megtalálható, a drogról beszél, alapvetően csodálatos kozmetikai termékként. Ez érthető. Csak egy szakember tudja megítélni a gyógyszert és annak előnyös (vagy nem) hatásait az emberi testre. A betegségből való kilábaláshoz csak vitaminok bevétele lehetetlen. Ezért az Aevit-et gyakrabban használják a sokoldalú komplex kezelés egyik összetevőjeként.

A kozmetikában ugyanaz a komplex a táplálás, az arc bőrszínének simítása, a ráncok simítása, a pattanások enyhítése. Az Aevit a kezek, a körmök, az ajkak és a haj gondozására szolgál. Elegendő a kapszula áttörése, és a gyógyító készítmény használatra kész.

Sok nő gyönyörködik a köröm elképzelhetetlen hosszában, amit a vitamin-ellátásnak köszönhetően értek el.

Mások örülnek az arc bőrének kiváló állapotában, a pattanások és a pattanások eltűnésében, és mások elfelejtették a szemkörüli ráncokat. A kompozíció következtében fellépő haj, szemhéj és szemöldöke szintén úgy néz ki, mint még soha.

De függetlenül attól, hogy hálásan használják ezt a vitaminkomplexumot, vannak olyanok, akik szó szerint „megégették” magukat. A test összetételének vagy intoleranciájának összetevői túlzottan súlyos következményekkel járhatnak.

Nagyon rossznak tűnhet: az arcra és a test többi részére vörös héj, a kéreg borítja, ami nagyon kellemetlen képet teremt. És ha a beteg túladagol, a vitaminokat belsőleg bevéve, az eredmény akár egészségre is veszélyes lehet.

Ne vegyen részt a kozmetikai eljárásokban az életet biztosító kapszulák használatával. Javasoljuk, hogy fokozatosan hozzászokja a bőrt. Az olajösszetételt hozzáadhatja kedvenc kréméhez. Az első párokban az anyag kis mennyisége megmutatja, hogy a szervezet hogyan reagál az ilyen kezelésre.

Aevit az arcra: kozmetikusok véleménye

Sok szakértő megjegyzi az A és E vitaminok nélkülözhetetlen használatát az arc bőrápolására. Segítenek mind a serdülők fejlődésében, mind az érettebb korban.

A fiatalos problémák megnyilvánulásának csökkentése érdekében tanácsos a vitaminokat szájon át bevenni 1 kapszula 1 vagy 2 alkalommal naponta. A szükségtelen problémák elkerülése érdekében Önnek nem szabad kezelnie. Az orvossal folytatott konzultáció segít meghatározni a vitamin-komplex optimális adagolását, vagy más kezelést választ.

Érettebb korban a bőrápolás során a kozmetikusok azt javasolják, hogy használják az Aevit-et, mind belső használatra (kapszulák inni), mind külsőleg.

 • normalizálja az anyagcserét
 • visszaállítja az epitheliális funkciókat
 • javítja a nyálkahártyák állapotát
 • stimulálja a kapilláris keringést
 • csökkentse az edény törékenységét
 • javítja az oxigén felszívódását a test és a bőrsejtek által
 • normalizálja a lipid anyagcserét
 • növeli a szövetek rugalmasságát

Helyi (külső) használatra elegendő a készítményt tartalmazó kapszulát kinyitni, és az anyagot hozzáadni a krémhez az arc, a kéz, a szemhéj bőrére. Azok, akik további bőrápolási termékeket, maszkokat, bozótokat, tonikokat, peelingeket használnak, biztonságosan gazdagíthatnak vitaminokkal és ezek kozmetikáival.

A kapszula tartalmát hígítatlanul használhatjuk, de ez az opció csak azok számára alkalmas, akik biztosak abban, hogy a vitaminok koncentrátuma nem okoz allergiát.

Akne és pattanások kezelésében a készítményt a bőr problémás területeire és gyulladásos elváltozásokra alkalmazzák.

Nem számít, mennyire csodálatos a hatás, a kapszulákat nem kell óvatosan alkalmazni. Mind a kozmetikusok, mind az Aevita hatását tapasztalt emberek a vitaminok túlkínálatából eredő nemkívánatos következményekkel beszélnek.

Összetétel Aevit

Mint minden ragyogó, a vitamin-összetétel összetétele egyszerű. Két erős tápanyag kombinációja teszi az Aevit-et az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező hatékony immunstimuláló szer. Az A és E vitaminokat olyan arányban választják ki, amely javítja a vérkeringést, normalizálja a reprodukciós funkciót. Miért érdemes még Aevitet? Segít javítani a látást, a bőrt, a hajat és a körmöket - mindez gyors eredményt ad.

A-vitamin

A retinol néven ismert vitamin előnyös tulajdonságai elengedhetetlenek a csontnövekedést, az epiteliális sejtek szaporodását befolyásoló biokémiai folyamatokhoz. Ha az A-vitamin hiánya van a férfiaknál és a nőknél, akkor az A-vitamin részt vesz a vizuális pigment szintézisében.

E-vitamin

Szükséges, ha erőteljes antioxidánsra van szükség, mert a tokoferol a fiatalok és a szépség forrása. Az öregedés megakadályozása érdekében ez az Aevita komponens, mint az E-vitamin kapszulákban, jó eszköz a rák megelőzésére, az immunrendszer erősítésére és a reproduktív rendszer működésének fenntartására.

Milyen hasznos vitaminok Aevit

Két vitamin kombinációja biztosítja a komplex kiváló gyógyító tulajdonságait. Gyakori megfázás, stressz, test a test erőssége, és ha megfelelően bevont Aevit, segít gyorsan kezelni az egyensúlytalanságot. Olaj kapszulákat használnak a haj, a körmök és a bőr ellátásában.

A nőgyógyászatban

A multivitamin komplexet további eszközként nevezik ki, különösen a szülés utáni időszakban. A retinol, amely a gyógyszer része, felgyorsítja a méh nyálkahártyájának kinyerését. A nőgyógyászatban Aevit, amely E-vitamint tartalmaz, a menstruáció során a fájdalom csökkentésére, a vérveszteség csökkentésére és a meddőség kezelésére kerül felírásra.

Terhesség alatt

A gyermeknek egy nőre való szállítása idejére nagy a terhelés a belső szervek munkájára. Az egyensúly fenntartása érdekében vitaminokat kell szedni, de még a jótékony hatású anyagok túladagolása is okozhatja a magzat patológiáját. Mielőtt az Aevita-t, valamint a Vitrum Prenatal Forte komplexumot szedné, a terhes nőnek meg kell vizsgálnia az absztraktot, és nem kombinálnia kell az A-vitamint tartalmazó egyéb készítményekkel.

A mastopátia

A fibrocisztikus betegség kezelése számos intézkedést tartalmaz, ahol a helyreállító terápia helyét adja. Miért vegye be az Aevit-et mastopathiával? A multivitamin komplex összetétele pozitív hatással van az ösztrogén és a progeszteron arányára, és gyorsabban gyógyítja a mastopathiát, javítva az emlőmirigy állapotát.

Használati jelzések Aevit

Mérgezés, ateroszklerózis, bizonyos szívbetegségek, kolecisztitisz, bőrgyógyászati ​​problémák - ez csak a főbb betegségek listája, amikor hasznos a multivitaminkészítmény alkalmazása. De az adag meghatározásához, különösen a patológia jelenlétében, például a máj cirrhosisában, csak egy speciális orvos lehet. Miért érdemes még Aevitet? Gyors fogyás, csökkent immunitás, alkoholfüggőség jelzi, hogy elkezdi a gyógyszert.

Kapszulákban

A multivitamin-készítmény ilyen formája a fő összetevők nagy koncentrációja. Ennek alapján az Aevit kapszulát gyógyszernek tekintik, amelynek ellenőrizetlen vétele káros lehet az egészségre. Ha a szervezet akut A- vagy E-vitaminhiányt tapasztal, akkor a gyógyszer bevétele indokolt lesz, mint az antibiotikumok, az epehólyag-betegségek vagy a gyomor-bél traktus kezelésében.

Ampullákban

Intramuszkuláris injekciókhoz, míg az olajos oldat steril ampullában van. A kapszulákhoz hasonlóan a gyógyszer felszabadulásának ilyen formája segédanyagokat tartalmaz, de a fő különbség az A, E vitaminok magas koncentrációja, ami a multivitamin komplexum már nem megelőző, hanem gyógyszer.

Hogyan vehetjük meg a dolgot

A gyógyszer megfelelő használatát illetően a belső használatra vonatkozó általános ajánlások a következők:

 • A kapszulák. Ebben a formában a hatóanyagot a teljes membrán törése nélkül veszik fel. A profilaxis céljára a rendszer egy naponta 1 kapszulát vesz igénybe étkezés előtt vagy után 30 napig, terápiás kezeléssel, a gyógyszer dózisa megduplázódik. Az Aevit-et naponta kétszer kell bevenni, és a kurzus időtartama körülbelül két hét.
 • Injekció (lövés). Injektálva intramuszkulárisan, figyelve annak biztosítására, hogy az olajos oldat ne kerüljön a bőr alatti zsírrétegbe. Bármely betegség kezelési rendje előírja, hogy az Aevita (injekció) adagja 1 ampulla vagy 1 ml / nap, és a használat időtartama 20 nap és 40 óra között változhat.

Felnőtteknek

A 16 évnél idősebb emberek multivitaminkészítményének mennyi idejét a kezelőorvos határozza meg. Az Aevita profilaktikus vagy terápiás célú elfogadása teljesen megszünteti az egyéb A-vitamin tartalmú tabletták használatát, így a felnőttek hat hónap után megismétlik a kurzust.

Gyermekeknek

A 16 éves kor alatti gyermeknek nem ajánlott az Aevit szedése. A kivételek a bőr bizonyos bőrgyógyászati ​​problémái, például a diagnózis megerősítése esetén: „follikuláris keratosis”. Ilyen orvosi esetekben az Aevita-t egy gyermek veszi figyelembe, de szigorúan a megszakítások szerinti egyéni rendszer szerint.

Használati utasítás Aevit külsőleg

Az Aevita kozmetikai hatása a száraz bőr eltávolításában, a kiváló fiatalító hatásban, a pattanások megszüntetésében és a haj ragyogásában nyilvánul meg. Külsőleg a hatóanyagot más eszközökkel vagy tiszta formában keverjük össze. Ehhez a kapszulát át kell átszúrni, kiszorítani a tartalmat, és közvetlenül a bőrre kell felhordani. Ha keverjük az Aevit-t tejszínnel, gélnel, balzsammal, akkor 5-10 g bázist kell bevenni 1-3 gyógyszer kapszulába.

Az arc

A zselatin kapszulák jól mutatják a bőrápoló tulajdonságaikat, valamint az E-vitamint. Két hét múlva, Aevit alkalmazása ráncokra, ugyanakkor lehetséges lesz pórusok zsugorodása, a bőr feszesebbé tétele, akne eltávolítása, ha 3-5 csepp olajat alkalmaz a naponta. Az Aevit segít a fehérítésben, a bőr védelmében és a pigmentáció megszüntetésében.

Hajra

A sérült, unalmas haj különleges gondosságot igényel. Az Aevita tiszta formájának külső alkalmazása segít erősíteni a hajgyökereket, ha közvetlenül a fejbőrre alkalmazzuk, masszázsmozgásokkal dörzsöljük, az éjszakát éjszakán át hagyjuk. Az egyéb kozmetikai hajápolási termékek (samponok, maszkok, balzsamok) dúsítása is segít megoldani a hajszétválasztás problémáját, és három kapszula elegendő a használt termék egyszeri mennyiségéhez.

A körmök számára

A multivitamin készítmény jó, mert segít megbirkózni a szűkösséggel, mélyen táplálja és hidratálja a körömlemezt. A leghatékonyabb kombináció az Aevita kapszula és az olívaolaj, bár bármilyen kézkrém alkalmas. A kutikula gondozása vagy a körmök állapotának javítása érdekében az olajat tiszta formában lehet felhordani, egyszerűen a termék teljes dörzsöléséig dörzsölve.

Mellékhatások

Az Aevitre gyakorolt ​​gyakori reakciók között az egyéni intolerancia figyelhető meg. Ha egy multivitamin komplexet belsőleg szed, akkor a túladagolás a következő mellékhatásokat okozhatja:

Ellenjavallatok

Sok oka van az Aevit használatának, de ne felejtsük el a korlátokat. A komplex ellenjavallt a magzati fejlődés korai szakaszában, a szoptató anyákban, a 16 év alatti gyermekeknél és a gyógyszer komponensekkel szembeni túlérzékenységre hajlamos embereknél. Gyógyszerként a beteget óvatosan kell alkalmazni a diagnózisoknál: a máj cirrhosisában, a veseelégtelenségben, a vírusos hepatitisben, a thrombophlebitisben.

Videó arról, hogyan kell alkalmazni az Aevit-ot a szem körüli bőrre

Vélemények

Marina, 36 éves: Télen az ajkak segítenek jobban, mint bármely balzsam vagy kenőcs. A kapszulát zúzva, hígítás nélkül tegyük az olajat egy éjszakára. Reggel a bőr mindig sima volt, repedések nélkül. Az arcra alkalmazom, krémmel keveredve, a hatás elégedett, és amikor szünetet veszek, az E-vitamint tiszta formában alkalmazom az arcra, mint analóg drága maszkokra.

Anna, 28 éves: levette a kiterjesztett körmét, a saját törékeny lett és szörnyűnek tűnt. Azt tanácsolták, hogy vásároljanak Aevit-et, valahogy csodálatosan segítettek, bár a készítményben nem volt kalcium. Szüksége van minden nap kenetre, a köröm kapszulájára, és legalább egy hónapra - ez az én titkom az erős hosszú körmökre. Azt is szeretném kipróbálni az Aevit-et, hogy a szempillákat és a hajat felgyorsítsa.

Sasha, 42 éves: Elolvastam, hogy Aevit a pattanásokból is segít, de az orvos ezt a komplexumot a szememre írta nekem. Valami fényérzékenységgel, naponta kapszulát kellett venni egy kapszulán, egész hónapig vettem. Néhány hét múlva a javulás észrevehető volt, de hányinger volt. A hatás megszilárdítása érdekében meg kell ismételni a tanfolyamot hat hónapon belül.

Miért érdemes és milyen esetekben?

Hello kedves olvasók!

Ma meghívlak benneteket, hogy beszéljenek vitaminokról. Általánosságban elmondható, hogy ez a témakör nagyon változatos és kiterjedt, nem fog dolgozni, hogy mindezt egy cikkben vizsgálja meg.

Ezért először egy ilyen népszerű kábítószerrel fogjuk megérteni, hogy miért, és miért történik.

Ode vitaminokhoz

Csak a vitaminok listája terjedhet szinte az egész ábécére. Mindegyik ilyen anyag az anyagcsere nélkülözhetetlen összetevői, ezek nélkül a sejtek és a test egésze nem működhet rendesen.

És magunkat nem tudjuk szintetizálni, ételből kell származniuk. Mindegyik vitamin szerepet játszik, de ma a főszereplőink az A és E vitaminok, mert az "Aevit" gyógyszer részét képezik.

Az A-vitamin (retinol) kedvező hatást gyakorol a külső egészére - a bőrre és a nyálkahártyákra, javítja azok regenerálódását. Szintén nagyon fontos a látás szempontjából, mivel részt vesz a vizuális pigmentek kialakulásában és a megvilágítás különböző szintjeihez való alkalmazkodás szabályozásában.

Az E-vitamin (tokoferol) erős antioxidáns, így lassítja a test öregedési folyamatát. A tokoferol szintén fontos az idegrendszer normális működéséhez, a véredények falainak rugalmasságához.

Pozitív hatást gyakorol a reprodukciós funkcióra, szabályozza a hormonokat általában, és különösen a nemi hormonok egyensúlyát.

Mindkét vitamin jó immunitás. Ezenkívül, ha egyszerre alkalmazzák, megerősítik egymást.

Amint látjuk, az aevit csak egy jó raktár. De mindez nem világos. Az a tény, hogy egy terápiás gyógyszer, amelynek hatóanyag-tartalma meglehetősen magas. Vegyük "csak így" ne legyen. Dózisok és kurzusok, amelyeket orvosnak neveznek, és minden esetben meghaladják őket.

Ne feledje, hogy a felnőtteknek szánt gyógyszerek, a 14 év alatti gyermekek egyáltalán nem vehetik fel.

Egy felnőttnek sem kell elszállnia, mert a túlzott mértékű zsírban oldódó vitaminok nem válnak ki a szervezetből, hanem túladagoláshoz vezet.

A drog aevitről

Az Aevit orális beadásra szolgáló zselatin kapszulák formájában kapható. Vegyük 1, legalább 2 kapszula naponta 1 vagy 2-3 alkalommal, szigorúan az orvos által előírt módon. A kapszulát nem rágják, az étkezéstől függetlenül.

A tanfolyam 30-40 nap, akkor 3-6 hónap alatt szünetet kell igénybe venni. Az ampullákban oldódási forma van olajos oldat formájában intramuszkuláris beadásra. Ne feledje, hogy az olajos oldat injekciója fájdalmas. Az ampulla bevezetése előtt a kézben melegíteni kell.

Jelzések az aevita bevételére

Aevit rendszerint a bonyolult kezelés rendszerébe lép. Gyakran szájon át felírt kapszulák. Az injekciós hatóanyagot ritkábban használják, és csak súlyos betegségek esetén.

Számos bőrbetegségre írják elő - pszoriázis, ekcéma és akne. A szemészetben a retina betegségeit, a látóideg atrófiáját kezelik. Alkalmazza a gyógyszert a szaruhártya és a kötőhártya szárazságára.

Aevit nagyon népszerű a nőgyógyászatban. A hormonszintek változásaihoz kapcsolódó betegségek kezelésére használják, beleértve a menstruációs rendellenességeket, a meddőséget.

Gyakran előírt mastopátia esetén. Ugyanakkor a terhes nők általában nem kaphatják meg ezt a gyógyszert, legalábbis a korai szakaszban.

A férfiak a kábítószert az urológus vagy az andrológus által a szexuális funkció megsértése miatt írják elő, beleértve a hormonális zavarokat is.

Az Aevit hasznos az idegrendszer hosszú és nehéz terhelésére stressz alatt.

A kábítószer-, alkohol- vagy nikotin-függőség kezelésében az A és E vitaminok maximális dózisát és kurzusait ajánljuk.

Vitamin komplex szükséges az elhúzódó és krónikus fertőző betegségekhez, különösen a nyálkahártyák vereségével.

A gyomor-bél traktus néhány betegségében a vitaminok is nagyon szükségesek, de az adagolást egyedileg kell kiválasztani, figyelembe véve az érintett nyálkahártyán belüli anyagok felszívódásának megsértését.

Aevit - vitamin a szépségért

Az aevita külső használata biztonságosabb és gyakorlatilag nincs ellenjavallata. A tanfolyamok legfeljebb 1 hónapig tarthatnak. Általában használja a kapszulák tartalmát. Amikor az akne képes és alkalmazandó a bőr problémás területeire.

Ha az arcodat nem érinti a pattanások, otthon is elkészítheted a krémet - adjunk hozzá néhány kapszula tartalmát a termékéhez, jobban, mint az éjszaka. Hasonlóképpen, a "szem" körüli bőr krémjét "erősítheti".

Meg lehet kenni és ajkak, lágyítja őket. Ahhoz, hogy a haj fényes és selymes legyen, maszkokat készíthet, csak az ampullákból készült oldat használata lesz kényelmesebb.

Vigye fel a fejet polietilénnel, mossa le egy óra múlva. Manikűrben az olajoldat jó a kutikula lágyítására.

Figyelem túladagolás!

Ha az aevitis-kezelés alatt hipervitaminózis tünetei vannak, hagyja abba a gyógyszer szedését. A túladagolás jellemző jeleit az alábbiakban adjuk meg.

 1. Az emésztőrendszer zavarai - hányinger, hányás, hasmenés, fájdalom lehet az epigasztriás régióban.
 2. Az idegrendszerből - szédülés, fejfájás, ingerlékenység, eszméletvesztés, álmosság és néha rohamok.
 3. Fájdalom az ízületekben.
 4. Száraz bőr, repedések a lábakban, tenyerek, néha kopaszság.
 5. Hosszú használat esetén a vese- vagy májelégtelenség, a pancreatitis és a thrombophlebitis alakulhat ki.
 6. Allergiás reakció bőrkiütés formájában.

Ellenjavallatok

 1. A trombózis kockázatából adódó krónikus szívelégtelenség. A szívizominfarktus, a szívkoszorúér-betegség esetében az angina pectoris-ot enyhén alkalmazzák.
 2. Krónikus glomerulonefritisz - a veseelégtelenség kockázata miatt.
 3. Kolecisztitisz esetén - az epe megvastagodása miatt.
 4. Amikor a tirotoxikózis - a hormonok stimuláló hatása miatt.
 5. A terhesség első trimesztere a magzati rendellenességek kockázata.

A második és harmadik félévben, és a szoptatás ideje alatt korlátozott, és csak recept alapján. (Általában jobb, ha nem.)

Vegyük a vitaminokat jobbra és maradj egészséges!

Ez mind a mai napig, kedves barátaim. Most már biztosan tudjuk, hogy miért veszünk részt, és mikor nem érdemes.

Ha tetszett a cikk, javasoljuk, hogy barátainak, szociális hálózatokban.

Találkozunk hamarosan!

Melyek a nők?

Születési dátum: ismeretlen

Hasznos válaszok: 28

Helló, Anfisa! Valójában a komplexben fellépő tünetek lehetővé teszik az A és E vitaminok hiányának megítélését. Ezek a száraz bőr és haj, akne, a szürkületi látás csökkenése, a menstruációs zavar. Mindezek a betegségek más betegségek tünetei lehetnek. De ehhez az orvos, aki megvizsgálta, és további vizsgálatokra irányított. A száraz bőr a vérszegénység jele lehet (de klinikai vérvizsgálatában noma van). Szintén a nemi hormonok és a pajzsmirigy hormonok normális szintje. Ezért egyetértek orvosának kinevezésével. Vitaminok Aevitum - Indikációk: ateroszklerotikus érelváltozások, romlik a szövet tropizmusa, olvashatatlanná endarteritis, pszoriázis, lupus erythematosus, szemideg atrófia, retinitis pigmentosa, a szív- és érrendszeri betegségek (magas vérnyomás tüneteivel bal kamrai túlterhelés, stabil angina I és ІІ funkcionális osztály), peptikus fekély, cukorbetegség, az A-vitamin bevezetését igénylő állapotok (látáskárosodás, bőrbetegségek - dermatitis, ekcéma, akne boe) Tartósság, hosszú távú gyógyító sebek, égési sérülések és E-vitamin (bőrgyulladás, pikkelysömör, menstruációs rendellenességek, veszélyeztetett vetélés, izom-csontrendszer degeneratív-dystrofikus rendellenességei, férfi szexuális funkciós rendellenességek, sérülések utáni helyreállítási időszak, súlyos betegség, túlzott fizikai terhelés) A és D hipervitaminózis, antioxidáns terápiát igénylő patológia. Az Aevit kapszulák nagyon magas - a maximálisan megengedett A-vitamin dózist (100 000 MO) tartalmazzák, így a felnőtteknek naponta 1 kapszulát kell bevenniük (nem több, mert az A-vitamin túladagolás lehet) étkezés közben vagy közvetlenül utána, ivóvízzel. Mindkét vitamin zsírban oldódik. Ezért csak olyan élelmiszerekkel kell bevenni, amelyekben zsír van (nem tiszta zöldségekkel vagy gyümölcsökkel). A kezelés 30-40 nap. A tanfolyamot 3-6 hónap után ismételheti meg. Ne feledje, hogy a terhesség alatt a korai stádiumban nem alkalmazható, mivel a felesleges A-vitamin teratogén hatást fejt ki a magzatra. Az A-vitamin felezési ideje 30 nap. Ezért a terhesség tervezése az aevita kurzus után nem ajánlott legkorábban 1 hónap után.

Mik azok a nők, akik az összes szövetet trofizmussá teszik, javítják a bőr és származékai (körmök, haj) állapotát, normalizálják az anyagcsere folyamatokat, erősítik az érrendszeri és kapilláris falakat, elégségesen ellátják az oxigénnel ellátott szöveteket, normalizálják az atherosclerosis anyagcseréjét, t cukorbetegség, a szexuális funkció megsértésével, a menstruációs ciklus megsértésével és más betegségekkel szemben, amelyek ezt a gyógyszert kinevezik.

Vitaminok Aevit: használati utasítás

Az Aevit egy gyógyszer, amely felújítja a szervezet A-vitamin (retinol) és E (tokoferol) kínálatát. A vitaminok koncentrációja a komplexben szignifikánsan meghaladja a profilaktikus dózist, ezért a gyógyszert gyakran a hatóanyagok hiányával kapcsolatos specifikus problémákra írják elő. Az Aevit aktiválja az anyagcsere folyamatokat a szervezetben, hozzájárul a sejtek telítettségéhez oxigénnel. Emiatt az Aevit vitamin alkalmazása hasznos az arc bőrének állapotának javítására, a körmök erősítésére és a hajnövekedésre. Az A-vitamin hatékonyan védi a látóideget, az emberek számára, akik gyenge megvilágításban dolgoznak, és gyorsan veszítenek szem elől. Mivel a retinol aktív felszívódása a szervezetben csak E-vitamint vehet igénybe, ezek kombinációja a legstabilabb és láthatóbb eredményt ad. A vitaminok Aevit komplexe hasznos a poszt-traumás és posztoperatív időszakban, kifejezetten regeneráló hatása van az epidermiszre, és biztosítja a csontszövet növekedését és az izom-ligamentus készülék támogatását. Az E-vitamin erős antioxidánsként ismert, amely gátolja a szervezetben lévő egyéb anyagok oxidatív folyamatát. Biztosítja az elasztin-kollagén keretrendszer kialakulását és a kötőszöveti szövet kialakulását, ami kedvező hatással van az emésztési és vérkeringési folyamatokra, erősíti a vérerek falát.

Aktív hatóanyagok és hatásuk a testre

Az Aevit komplex A és E vitaminokból és néhány segédanyagból áll. A készítmény olajos textúra, és kapszulák formájában és injekciós oldat formájában kapható.

Az Aevit komplex összetétele két vitamin kombinációját tartalmazza, mivel a szokásos felszívódásuk nem lehetséges külön. Jobb, ha inni a komplexet, megfigyelve egy bizonyos étrendet, beleértve az állati és növényi zsírokat is, mivel a benne lévő vitaminok zsíroldékonyak.

Jelzések, ellenjavallatok és lehetséges mellékhatások

Az Aevit vitamin bevitelére vonatkozó indikációk:

 • A keringési zavarok, a vér mikrocirkulációja és a szöveti trofizmus;
 • Krónikus májbetegségek, különösen hepatitis és cirrózis;
 • Pszoriázis, atópiás dermatitis, ekcéma és más bőrbetegségek;
 • Akne és pattanások a serdülőkorban, a hormonális rendellenességek által okozott bőrváltozások;
 • atherosclerosis;
 • Alkohol és kábítószer-használat, nikotin-függőség;
 • Az alacsony szénhidráttartalmú étrendeken alapuló étrend;
 • Kimerültség, parenterális táplálkozás;
 • Égés, fagyás és sérülés;
 • Retinol és tokoferolhiány, hipovitaminózis;
 • Pajzsmirigy betegség és hormonális rendellenességek;
 • A látóideg atrófiája, látászavar, szemészeti betegségek;
 • epepangás;
 • Tartós székletproblémák (hasmenés)
 • Fertőző betegségek (akut és krónikus);
 • Hosszantartó stressz, idegrendszeri betegségek;
 • pajzsmirigy-túlműködés;
 • A recepciót a kezelőorvos felügyelete és felügyelete mellett kell elvégezni anélkül, hogy meghaladná az adagot. Nem szabad Aevit-t inni, a fenti betegségek okainak és etiológiájának megállapítása nélkül.

Ellenjavallatok (relatív és abszolút):

 • Az A- vagy E-vitamin feleslege a testben;
 • Az Aevit komplexet alkotó összetevők egyéni intoleranciája;
 • Az ösztrogén gyógyszerek egyidejű bevitele;
 • Krónikus szívelégtelenség, súlyos keringési zavarok;
 • Myocardialis infarktus, tromboembólia kialakulásának hajlama;
 • Súlyos krónikus és akut vesebetegségek, azok diszfunkciója;
 • A terhesség és a szoptatás ideje alatt kapszulát inni kell, orvos nélkül.

Az Aevit-vitamin szedésének lehetséges mellékhatásai:

 • A gyomor-bélrendszeri rendellenességek: hányinger, hányás, székek rendellenességei, gastralgia;
 • Allergiás reakciók;
 • A gyomor és az epehólyag betegségeinek súlyosbodása;
 • Retinol hipervitaminózis jellegzetes kísérő tünetekkel.

Hogyan kell alkalmazni egy vitamin-komplexet?

A komplex használatára vonatkozó utasítások gyakran szabványosak. Felnőttek esetében az Aevit kapszulák orális adagolását naponta egyszer kell előírni. Meg kell inni egy kapszulát rágás nélkül, nagy mennyiségű vízzel leöblítve. A felvételi kurzus átlagosan 30-40 nap. Figyelembe véve a test jellemzőit, a betegség lefolyását és jellegét, a kezelőorvos egyénileg adhatja meg a használati utasítást. Az arcbőr kezelésére az orális adagolás általában 15-20 nap. A komplex használatát a terhesség alatt szigorúan az orvos felügyelete mellett kell elvégezni, miután mérlegelte az anya előnyeit és a magzatra gyakorolt ​​lehetséges kockázatokat. A szoptatás alatt a gyógyszert orvosa felügyelete alatt is szedik. Ha a terápia nem volt elég hatékony, és meg kell ismételni, az Aevit-et a kurzust követő 3-6 hónapos időintervallum után lehet megengedni.

Az Aevit vitaminok használata a bőr állapotának javítására

A retinol elősegíti a bőr gyulladásának gyógyulását és a faggyúmirigyek normalizálódását. Vitaminhiány esetén erős száraz bőr, akne, kiütések és hámlás történik. Az Aevit segít az ajkak hidratálásában, különösen hasznos a téli szezonban és a szeles időben a kábítószerrel kenni.

Az Ane-vitamin a pattanásokra nemcsak orálisan, hanem kívül is használható. A hatóanyag belsejében, az arc bőrének állapotának javítása érdekében két héten belül kerül sor. Igyon egy kapszulát naponta. Általában, hogy megszabaduljon a pattanásoktól, a fekete foltoktól, a pattanásoktól, a kiütésektől és más bőrhibáktól, a vitaminokat kívülről használják. Az utasítás:

 1. Tedd át a kapszulát egy vékony tűvel;
 2. Öntsük a tartalmát az arc krémjébe;
 3. Alkalmazza a megtisztított bőrre, kb. 2-3 órával lefekvés előtt.

Óvintézkedések és különleges utasítások

Italok vitaminok Problémás bőrrel ellátott Aevit gondoskodik arról, hogy a testben nincs túlzott mennyiségű retinol. Nem szabad kombinálni a kábítószert más multivitamin komplexekkel. Ellenkező esetben a hipervitaminózis kialakulása lehetséges. A vitaminok külső fogadása nem lehet több, mint egy hónapon belül. Hosszú ideig használt retinol addiktív lehet, majd az epidermisz megszűnik a természetes funkcióinak rendes végrehajtásáról, további pótlás nélkül.

A vitamin bevétele túladagolást okozhat. A fejfájás, az alvászavarok, a központi idegrendszer rendellenességei kísérik. Hányinger és hányás, bőr allergiás reakciók, szédülés jellemzi. A kardiovaszkuláris rendszer lehetséges görcsök és rendellenességei.

A gyógyszer túladagolásának és a hipervitaminózis kialakulásának elkerülése érdekében a vitaminokat külön rendszerként kell kezelni, nem haladhatja meg a dózist és az adagolás gyakoriságát.

Hogyan kell bevenni a kapszulákat?

Az Aevit egy erős antioxidáns és immunstimuláló hatású kombinált vitamin-komplex, képes helyreállítani a vér mikrocirkulációját és normalizálja a szöveti permeabilitást, növelve a hipoxiával szembeni rezisztenciát. Az Aevit támogatja a reproduktív és vizuális funkciót, normalizálja a hormonális egyensúlyt, javítja a bőr és a haj állapotát, segít az ideges túlterhelésben és a stresszes helyzetekben.

A gyógyszer hatása a zsírban oldódó A-vitamin (retinol-palmitát) és az E (tokoferol-acetát) kombinációjának köszönhető, amelyek fokozzák egymás hatását, saját testfunkciójukat ellátva.

Az A-vitamin, amely segít az immunrendszer erősítésében, elengedhetetlen a különböző fertőzések leküzdésében, normalizálja a fehérje- és szénhidrát-anyagcserét, helyreállítja a bőr és a nyálkahártyák epitheliális szövetét, serkenti a kollagén termelést és javítja a képződött szövetek minőségét.

E-vitamin - erős antioxidáns, támogatja az idegrendszer normális aktivitását, erősíti az ereket, szklerotikus hatással rendelkezik, normalizálja a lipid anyagcserét. Megakadályozza a test korai öregedését, javítja a szövetek regenerálódását, segít megőrizni a reprodukciós funkciót, csökkenti a testfáradtságot.

Alkalmazás Aevita

Az Aevit-et az orvosnak bizonyos jelzések szerint kell felírnia, önálló felhasználása káros lehet az egészségre. A kapszulákban lévő vitaminok adagjai terápiás jellegűek, és ha kontrollálatlanul beveszik, krónikus mérgezést okozhatnak.

Aevit az ateroszklerotikus érrendszeri változások, a mikrocirkuláció és a szöveti trófia, a xeroptalmia és a látóideg atrófiája, a pikkelysömör, a lupus erythematosus, az ekcéma bizonyos típusai és a pattanások serdülők és felnőttek esetében.

Az Aevit az A és E hipovitaminózisban, a nem megfelelő vagy parenterális táplálkozás, az enzimek hiánya, a gyomor-bélrendszer zavartalan működése, gyors fogyás, a hasnyálmirigy cisztás fibrózisa, a mastopátia, a szigorú alacsony kalóriatartalmú étrend.

Komplex terápia részeként Aevit-et akut és krónikus fertőzésekre, alkohol- és kábítószer-függőségre, erős gyógyszerek szedésére és tartós neuropszichikus terhelésekre írják elő.

Hogyan vegye be a kapszulákat?

A gyógyszer dózisát és időtartamát egyeztetni kell orvosával. Attól függően, hogy mely betegségek kezelésére alkalmazzák az Aevit-t, az alábbi módszerek szerint történik: 1-2 kapszula naponta kétszer vagy háromszor 10-14 napig, vagy egy kapszula naponta 30-40 napig. A tanúvallomások szerint 3-6 hónapon belül egy második kurzus írható elő.

A kapszulákat lenyelik, függetlenül attól, hogy az ételt használják-e, egészben lenyelik és elegendő mennyiségben összenyomják a vizet.

Az Aevit nem alkalmazható az A és E vitaminokat tartalmazó gyógyszerekkel együtt.

A vitaminok összetétele és tulajdonságai

Az Aevit egy vitamin-komplex, melynek neve alapján az épülett alkotóelemek alapján egyértelművé válik az A és E vitaminok. Ezek az anyagok a zsírban oldódó csoportba tartoznak, és hasznos tulajdonságaik teljes listájával rendelkeznek:

 • A retinol vagy az A-vitamin fontos szerepet játszik a máj, a központi idegrendszer, az izom és a kötőelemek normális működéséhez szükséges enzimek előállításában. A komponens fontos a dezoxiribonukleinsav (DNS), a szexuális spektrum hormonjainak, valamint a bőrszövetek és származékaik, nevezetesen a haj és a köröm megújításához. A vitamin fontos a retina normális működéséhez, valamint az embrió méhben való megfelelő fejlődéséhez;
 • Az E-vitamin funkciói ma nem teljesen ismertek. Tehát ismert, hogy a komponens gátolja a szabad gyökök reakcióját, megakadályozza a sejtmembránokat elpusztító anyagok képződését, normalizálja az idegrendszer és az izomelemek működését. Az összetevő pozitív hatással van a regenerációs folyamatok sebességére is.

Megállapítást nyert, hogy ezek a két vitamin komponens a legjobban együttesen működnek, így ez a komplex nagyon népszerű és hatékony. Egy ilyen komplex elfogadása lehetővé teszi az anyagcsere-folyamatok normalizálását, a stresszes helyzetekkel szembeni ellenállás javítását, az enzimek termelésének normalizálását, a szövetek és szervek oxigénhiányos rezisztenciájának növelését, és általában javítja a test állapotát. A hatóanyag összetételében ezeken a két vitamin komponensen kívül csak olyan segédanyagok és komponensek, amelyekből a zselatin kapszula készül.

Kábítószer-felszabadítási forma

A gyógyszerek kapszulák formájában és injekciós terápiás folyadék formájában kaphatók. Általában az egyik kapszulában a gyógyszer 100 ezer NE A-vitamint és 0,1 gramm E-vitamint tartalmaz. Az injekcióhoz való készítmény (melyet külső használatra is használunk) 1 ml-ben 0,035 gramm A-vitamin és 0,1 g-os E-vitamin áll. szabványos, függetlenül attól, hogy Aevit Meligen vagy egy másik gyártó terméke van. A kapszulákat különböző csomagolásban vagy buborékfóliában vagy üvegben kapják meg, és az injekciós készítmény 10 darab üveg ampullában van, kartondobozban.

Melyek a nők számára előnyös vitaminok?

A vitamin komponensek nemcsak általános, hanem célzott előnyöket is hozhatnak. Szóval, a tekintett komplex hasznos lesz több olyan helyzetben, amely csak a tisztességes nemre vonatkozik.

A terhesség és a tervezés során

Az ilyen komplex előnyei a jövő anyjának testéhez függenek a bevitt termék dózisától, mert nagy mennyiségben a készítményből származó vitaminok felhalmozódnak a szövetekben, ami növeli a fejlődő baba toxikus hatásának valószínűségét. Azonban néhány nő, az orvos azt tanácsolja, hogy használja a szerszámot, különösen a terhesség tervezése során. Általában azt írják elő, hogy ösztönözzék az anyagcsere-folyamatokat és az általános testmegerősítést, mivel a terhesség idején fel kell készülni a megnövekedett terhelésre (de itt egy fontos árnyalat, hogy a gyógyszert valamikor még a tervezett fogamzás előtt ittasznak, de nem az alatt). Maga a terhesség alatt az Aevit-et gyakran használják a keringési rendszer munkájának javítására annak érdekében, hogy biztosítsák a teljes véráramlást a magzatba. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a lehetséges mellékhatások figyelembevételével csak az orvos dönthet az ilyen terápiáról, és meghatározza a komplex meghatározott dózisát.

Mastopátia kezelésére

A főbb terápia gyógyszerein kívül gyakran felírt vitamin-komplex fő előnye a mastopátia esetén a hormonális háttér normalizálása, mivel a betegség elsődleges forrása gyakran abban áll, hogy a betegség megsértése. Nagyon fontos a készítmény összetevőinek képessége, hogy megakadályozzák a sejtek, különösen a mirigyszövet toxikus károsodását. Segédanyagként a vitamin-komplex pozitív hatással van az emlőmirigy állapotára, felgyorsítja a gyógyulást és megakadályozza a veszélyes szövődmények kialakulását.

Az Aevita használatának előnyei férfiak számára

A férfiak által a vitaminkomplexum először is a reproduktív funkció javítása. Ha a nőknél a terhességi tervek során egy komplexet nem lehet állandóan venni, akkor a második felében nincsenek ilyen korlátozások. Az elegendő mennyiségű A és E vitamin beérkezése a jövendő apja szervezetébe garantálja a teljes értékű termékenységét. Ezek a komponensek közvetlenül részt vesznek a hím gameták fejlődésében, pozitív hatással vannak a spermiumok mozgékonyságára és membránjaikat tónusban tartalmazzák.

Mit fogyasztanak vitaminokat: használati utasítások

A figyelembe vett vitaminok, amelyek a fő gyógyszer, számos szervezeten belüli folyamatban vesznek részt, így a használatukra vonatkozó indikációk listája meglehetősen kiterjedt. Így az Aevit-et az emésztőrendszerben korlátozott táplálékkal vagy vitaminok felszívódásával, különösen az alábbi feltételek mellett írják elő:

 • hasmenés;
 • az emésztőrendszerben a zsírok feldolgozásával kapcsolatos problémák és fokozott eltávolítása a széklet - steatorrhea;
 • Crohn-betegség;
 • celiakia;
 • a máj cirrhosisa;
 • az epehólyag-elváltozás problémái;
 • a szervezet akut és krónikus fertőző betegségek utáni helyreállítása;
 • nem megfelelő és kiegyensúlyozatlan étrend, elegendő mennyiségű vitaminelemtel telítetlen;
 • tartós stresszhatás;
 • pajzsmirigy-túlműködés;
 • nikotin, alkohol és kábítószer-függőség;
 • terhesség és szoptatás ideje alatt.

A vitamin-komplexet a kozmetikában is használják, mivel az A és E vitaminokat tekintik a szépség eszközeinek.

Használati utasítás kapszulákban és ampullákban

Ennek a komplexnek, és pontosabban annak a személynek való használatának előnyei és károsodása kiderül, hogy a használat helyességétől függ. Tehát semmilyen esetben nem lépheti túl az ajánlott adagot, mivel ez jelentős kárt okozhat a szervezetnek. A komplex kialakításakor fontos figyelembe venni a jelzések rendelkezésre állását, valamint a fogyasztott élelmiszerek ezen összetevőinek tartalmát.

Hogyan kell szedni az Aevit-et?

A gyógyszert szájon át, rágás és feloldás nélkül, de egyszerűen lenyelik. Fontos, hogy a terméket elegendő vízzel leöblítsük és étkezés után vegyük le. A tanfolyam időtartama a probléma jellegétől függ, és egyedileg van beállítva. A vitamin komplex adagolása egy felnőttnek egyszerre egy kapszula. Az átlagos tanfolyam időtartama egy hónap.

Hogyan fogyasszon komplexet a gyermekek számára

A vitaminkomplexum összetételének tanulmányozása során az önkéntelenül felmerül a kérdés: hogyan fogyasszunk gyermekeket, amikor a vitaminok tartalma többszöröri a növekvő szervezet szükségletét? A dózis lehetetlenné teszi a gyógyszer használatát a gyermekek számára, de 14 év elteltével biztonságosan használható, ha a felnőttek számára ajánlások szerint egy-egy kapszula naponta. Bizonyos esetekben az orvos előírhatja a komplexet a gyermeknek, de ezek külön helyzetek (néha a komplexum akkor szükséges, ha van olyan betegség, amely növeli a vitaminelemek szükségességét).

Mellékhatások

A legtöbb esetben a gyógyszer jól tolerálható a betegeknél, különösen, ha a vitaminelemek befogadásának egyensúlya a szervezetben. A tabletták csak bizonyos helyzetekben okozhatnak mellékhatásokat, és nyilvánvalóan megsértik a széket, hányást, hasi fájdalmat és allergiás reakciókat. Ha a dózis nem figyelhető meg, a hypervitaminosis állapota hosszú ideig alakul ki, ami fejfájást, alvászavarokat, fokozott ingerlékenységet, apátiát eredményez. A következmények a sarok, a tenyér és a fejbőr bőrére lesznek - a borítások megszáradnak, repednek, a haj kialszik.

Ellenjavallatok a gyógyszerek használatára

A vizsgált vitamin-komplex használatának ellenjavallata elsősorban összetételének összetevői iránti túlérzékenység. Továbbá nem használhatja a szerszámot a tirotoxikózisban szenvedő betegeknél, krónikus keringési zavaroknál. Különleges óvatosság a befogadáshoz szükség van szívinfarktusra és a vérrögök fokozott kockázatára.

Hogyan kell alkalmazni az Aevit-et külsőleg az arcra, a hajra és a körömre

Az A és E vitaminok tulajdonságai lehetővé teszik számunkra, hogy a szépség elengedhetetlen összetevőit tekintjük. Így a retinol biztosítja a folyamatok normális áthaladását a sejtek szintjén, megtartja a bőr nedvességét, javítja a sejtek immunitását, javítja az epidermisz védő tulajdonságait, és javítja a kis véredények vérkeringését. Az E-vitamin viszont biztosítja a sejtek megfelelő létfontosságú aktivitását, javítja a bőr minőségét, eltávolítja a pigment foltokat és serkenti a szövetek regenerálódási folyamatait. Nem meglepő, hogy ezeket az anyagokat gyakran használják helyi alkalmazásra a bőr, a haj és a körmök javítása érdekében.

Tehát egy vitamin-komplexet használjon az alábbiak szerint:

 • a szemek körüli ráncokból, egy teáskanál mézes maszkból, 5 ml olívaolajból és egy vitamin-ampullából készül. A kompozíciót a problémás területre egy órán keresztül alkalmazzák;
 • akne és egyéb bőrkiütések esetén a készítmény tiszta formában alkalmazható, naponta egyszer, két-két hétig pontozva;
 • A vitaminokat gyakran adják hozzá a krémhez, hogy gazdagítsák összetételét, és egyszerűen felhasználják a rendeltetésszerű célra. Egy adag elegendő lesz pár csepp gyógyszert;
 • otthon, kakaóvaj, kókusz, shea, egy pár Aevita injekciós üveg és teafaolaj keverésével készíthet ajakgélt.
 • a haj esetében a gyógyszert gyakran használják tiszta formában is, több ampulla tartalmát a fejbőrön és a problémás területeken, például az osztott végeken. Az ilyen maszkot több órán át ellenállni, de a legjobb, ha elhagyja az éjszakát, majd mossa le samponnal;
 • Készíthet egy maszkot a hajnövekedés fokozására - keverjük össze a vitaminokat az izzó léjével (egy ampulla tányérkanálnyi friss termék). Vigye fel a maszkot a fejbőrre egy órával hetente egyszer;
 • Ahhoz, hogy az Aevit a körömhöz hasonlítson, kézkrémmel keverjük össze, és naponta egyszer dörzsöljük a készítményt a körömlemezre. Tiszta formában az eljárás nem ajánlott.

Vélemények

Marina: Látta ezt a gyógyszert az orvos által a terhességi tervezés részeként előírtak szerint, de három hónappal a kísérletek előtt abbahagyta. A férj sikeres eredményhez jutott.

Zoya: Egy jó és egyszerű komplex, annak megelőzésére, természetesen nem fogsz inni, de ha észreveszed ezeknek az összetevőknek a hiányát az étrendben, akkor Aevit visszaállítja az állapotot.

Sveta: Hallottam erről a gyógyszerről, de soha nem vette el. Úgy gondolom, hogy a legveszélyesebb döntést hozni a vitaminok fogyasztásáról, csak orvosra van szüksége, hogy írjon, különben csak rosszabbodhat és új problémákat okozhat.

Helló, Anfisa! Valójában a komplexben fellépő tünetek lehetővé teszik az A és E vitaminok hiányának megítélését. Ezek a száraz bőr és haj, akne, a szürkületi látás csökkenése, a menstruációs zavar. Mindezek a betegségek más betegségek tünetei lehetnek. De ehhez az orvos, aki megvizsgálta, és további vizsgálatokra irányított. A száraz bőr a vérszegénység jele lehet (de klinikai vérvizsgálatában noma van). Szintén a nemi hormonok és a pajzsmirigy hormonok normális szintje. Ezért egyetértek orvosának kinevezésével.
Vitaminok Aevitum - Indikációk: ateroszklerotikus érelváltozások, romlik a szövet tropizmusa, olvashatatlanná endarteritis, pszoriázis, lupus erythematosus, szemideg atrófia, retinitis pigmentosa, a szív- és érrendszeri betegségek (magas vérnyomás tüneteivel bal kamrai túlterhelés, stabil angina I és ІІ funkcionális osztály), peptikus fekély, cukorbetegség, az A-vitamin bevezetését igénylő állapotok (látáskárosodás, bőrbetegségek - dermatitis, ekcéma, akne boe) Tartósság, hosszú távú gyógyító sebek, égési sérülések és E-vitamin (bőrgyulladás, pikkelysömör, menstruációs rendellenességek, veszélyeztetett vetélés, izom-csontrendszer degeneratív-dystrofikus rendellenességei, férfi szexuális funkciós rendellenességek, sérülések utáni helyreállítási időszak, súlyos betegség, túlzott fizikai terhelés) A és D hipervitaminózis, antioxidáns terápiát igénylő patológia.
Az Aevit kapszulák nagyon magas - a maximálisan megengedett A-vitamin dózist (100 000 MO) tartalmazzák, így a felnőtteknek naponta 1 kapszulát kell bevenniük (nem több, mert az A-vitamin túladagolás lehet) étkezés közben vagy közvetlenül utána, ivóvízzel. Mindkét vitamin zsírban oldódik. Ezért csak olyan élelmiszerekkel kell bevenni, amelyekben zsír van (nem tiszta zöldségekkel vagy gyümölcsökkel). A kezelés 30-40 nap. A tanfolyamot 3-6 hónap után ismételheti meg.
Ne feledje, hogy a terhesség alatt a korai stádiumban nem alkalmazható, mivel a felesleges A-vitamin teratogén hatást fejt ki a magzatra. Az A-vitamin felezési ideje 30 nap. Ezért a terhesség tervezése az aevita kurzus után nem ajánlott legkorábban 1 hónap után.

Mik azok a nők, akik az összes szövetet trofizmussá teszik, javítják a bőr és származékai (körmök, haj) állapotát, normalizálják az anyagcsere folyamatokat, erősítik az érrendszeri és kapilláris falakat, elégségesen ellátják az oxigénnel ellátott szöveteket, normalizálják az atherosclerosis anyagcseréjét, t cukorbetegség, a szexuális funkció megsértésével, a menstruációs ciklus megsértésével és más betegségekkel szemben, amelyek ezt a gyógyszert kinevezik.

Aevit vitaminok összetétele és felszabadulási formája

A kombinált Aevit termékben a készítmény csak két összetevőből áll:

 1. A-vitamin (retinol). Szükséges a csontok növekedéséhez, a vizuális és reproduktív rendszerek normális működéséhez. Az anyag részt vesz a biokémiai folyamatokban, szabályozza a bőrsejtek megoszlását és megújítja őket. A terhesség alatt a retinol biztosítja az embrió teljes fejlődését.
 2. E-vitamin (alfa-tokoferol). Az antioxidáns funkciója a sejtmembránokra káros peroxidok kialakulásának megakadályozása, az idegrendszeri és izomrendszer működésének javítása, valamint a telítetlen zsírsavak oxidálása. Az alfa-tokoferol javítja a szövetek oxigénellátását és a vérkeringést, növeli a kapilláris permeabilitást.

Az Aevit két formában készül - orális alkalmazásra szánt kapszula és ampullák injekciós oldattal. Használja a gyógyszert a hypovitaminosis elleni küzdelemhez, amely szárazsághoz és a bőr pelyhözéséhez, pelenka kiütéshez, dermatitishez vezet.

A serdülőknek szükségük van Aevitre, hogy erősítsék az immunrendszert és megakadályozzák a fizikai fejlődés késedelmét.

Hipovitaminózis - ritka jelenség. Ez a növényi élelmiszerek alacsony fogyasztásával és a tápanyagok gyenge felszívódásával jár. A tokoferol hiánya veszélyes vérszegénység, a bőr idő előtti öregedése és az immunrendszer romlása.

Jelzések az Aevita alkalmazására

Tudva, hogy milyen képességekkel rendelkezik Aevit, meg kell találnunk, hogy mit fogadnak el a nők.

Először is, a megerősített gyógyszerek magas gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek. Támogatja a testet gyakori feszültségekkel és megfázásokkal, kiegészíti a retinol és az alfa-tokoferol mennyiségét. Külsőleg az Aevit vitaminok előnye egészséges bőr, köröm, haj.

A nőgyógyászok multivitamin komplexet írnak fel a terhesség alatt és a szülés utáni időszakban. Az első esetben a gyógyszer segíti a szervezetet, hogy megbirkózzon a további terheléssel, de a jövő anyák számára nem lehetséges az Aevit szedése az orvos ismerete nélkül. Végül is mind a hiány, mind a felesleges vitaminok magzati rendellenességeket okozhatnak.

A szülés után Aevit-et a nőknek adják fel, hogy helyreállítsák a méhnyalábot. Szintén a gyógyszert meddőségre, fájdalmas időszakokra és a vérveszteség csökkentésére írják elő.

Orvosi felhasználás Aevit masztopátiaval talál. A vitamin komplex a komplex terápia része. Feladata az ösztrogén és progeszteron egyensúlyának helyreállítása és az emlőmirigyek állapotának javítása.

Egyéb használati utasítások Aevita:

 • Cholecystitis.
 • atherosclerosis
 • A máj cirrhosisa.
 • Alacsony immunitás.
 • Éles súlyvesztés.
 • Az epehólyag pattanása.
 • Trópusi sprue.
 • Fertőző betegségek.
 • Hosszú tartózkodás stresszben.
 • Perifériás neuropathia.
 • A bőr és a gyomor-bél traktus betegségei.
 • Nekrotizáló myopathia.
 • Alkohol-függőség, drogfüggőség, dohányzás.

Az orvosok felírhatják az Aevit-et a neomicin, a kolesztipol és a Kolestiramine szedése során, valamint a többszörösen telítetlen zsírsavak fokozott fogyasztásán alapuló étrendet.

Hogyan kell szedni az Aevit-et?

Az Aevit kapszulák beviteléről és az injekciók beadásáról részletesen leírja az utasításokat (a csomaghoz mellékelve).

Ha az orvos kapszulákat írt, akkor azokat teljes egészében rágás nélkül kell lenyelni. A profilaktikus adagolás 1 naponta 1 kapszula fogyasztását jelenti. Vegyünk egy vitamint étkezés előtt vagy után. Terápiás célokra Aevit-et dupla dózisban alkalmazzák, azaz naponta kétszer. A vitamin-kezelés időtartama 10 - 14 nap.

Az A és E vitaminokkal történő injekciót intramuszkulárisan helyezzük el, elkerülve az oldat bejutását a bőr alatti zsírrétegbe.

Az Aevita injekcióhoz való adagolása 1 ampulla / nap (1 ml). A multivitamin komplex használatának időtartama ebben az esetben 3 hét és 1,5 hónap között változik.

A 16 év alatti gyermekek nem írják elő az Aevit-et. A kivétel csak egy diagnózis - follikuláris keratosis. Az orvos megmondja, hogyan kell inni az Aevita kapszuláját ilyen dermatológiai betegséggel. Általában a kezelés magában foglalja az egyéni kezelési rend betartását a vitaminok és a szünetek felvételével.

A 16 évnél idősebb betegeket felnőtteknek tekintik, és az Aevit különböző esetekben történő alkalmazásának módját is elmondják a kezelőorvosnak. Az Aevita egyik sajátossága, hogy a retinolt tartalmazó egyéb termékek használatának elutasítása abban az időszakban történt. A vitaminizáció felnőttek ismétlődő fixációs folyamata hat hónapon keresztül megy át.

A nikotin-függőség és az alkoholizmus, a kérdés, hogy mennyit kell venni az Aevit-et, a szakértők azt mondják, hogy a vitamin standard adagja 40 napon belül fogyasztható. Előrehaladott esetekben egy személyre szabott kezelési rendet alakítanak ki, amely segíti a rossz szokásoktól függő személyt, hogy töltse ki a hasznos anyagok hiányát és javítsa a test állapotát.

Túladagolás Az Aevita hányinger és hányás, álmosság, szédülés. Súlyos esetekben a szervezet reagál a vitaminokra, zavartsággal, mérgezéssel, thrombophlebitisgel, belső vérzéssel, allergiával és pajzsmirigy-diszfunkcióval. Rendellenes tünetek esetén a kezelést meg kell szakítani és azonnal orvoshoz kell fordulni.

Mellékhatások és ellenjavallatok az Aevit vitaminok használatára

A retinol és az alfa-tokoferol fokozott érzékenysége miatt Aevit mellékhatásokat okozhat. A kapszulák alkalmazása a bőrrészben allergiás reakciókat okoz, a gyomor-bélrendszer részén a bélmozgások, hányinger, hányás, fájdalom az epigasztriás régióban sérül.

Az A és E vitaminokkal végzett injekciók mellékhatásai lehetnek az infiltráció és a fájdalom az injekció beadásának helyén, a lágy szövetek kalcifikációja. Az Aevita nagy dózisainak hosszantartó alkalmazása esetén a krónikus pancreatitis és a cholelithiasis súlyosbodása következik be.

Az Aevita alkalmazásának ellenjavallatai szerint az utasítások szerint a kapszulák és ampullák használata bizonyos esetekben elfogadhatatlan:

 1. 16 éves korig.
 2. A retinol és az alfa-tokoferol feleslege.
 3. Túlérzékenység a vizsgált vitaminokhoz.
 4. Krónikus szívelégtelenség.
 5. Hyperthyreosis.
 6. Krónikus glomerulonefritisz.

A terhesség alatt a nők óvatosan írják be az Aevit-vitaminokat, így hogyan kell a gyógyszert „érdekes helyzetben” venni, meg kell találniuk a nőgyógyász.

A retinol és a tokoferol feleslege az első trimeszterben veszélyes, mivel a fogamzás időpontjától a 13. terhességi hétig a jövőbeli baba testét lefektetik. Az A és E vitaminok feleslege az anyai testben a magzat rendellenes fejlődését okozhatja.

A szoptatás alatt az Aevit-et egy gyermekorvosgal folytatott konzultációt követően is elfogyaszthatja. A lényeg, hogy ne lépje túl az ajánlott adagokat.

Az Aevit komplexum külső használata

A kozmetikusok tudják, hogy az Aevit száraz bőrrel küzd, megszünteti a pattanást, erősíti a körmöket és gyógyítja a hajat.

Külső használatra a szakértők a vitaminok tiszta formában történő felhasználását és más anyagokkal való összekeverését javasolják. A kapszula tartalmát úgy tűzzük ki, hogy a tűt tűt adjuk át.

A folyadék azonnal a test kívánt területére kerül. Ha a vitamin terméket kozmetikumokkal (gél, krém, balzsam) keverjük össze, a tartalmat 5-3 g segédanyagra 1-3 kapszulával hígítjuk.

Fontolja meg, hogy az Aevit-et használják a kozmetológiában:

 • A tiszta formában 2 hétig alkalmazzák a bőrt. A gyógyszer csökkenti a szövetek porozitását, simítja a ráncokat, a bőr feszesebbé és életmentessé válik az életkor és a pattanásoktól. Ehhez az olajoldatot naponta 3–5 csepp mennyiségben alkalmazzuk az arcra.
 • A köröm Avit multivitaminokat a kapszula tartalmának olívaolajjal való keverésével használják. A kapott szerszám dörzsöli a körmöket és a kutikát. Az eljárás segít a körmök hidratálásában, táplálásában és erősítésében. A lemezek nem hámozódnak és gyorsabban nőnek. A körömápoláshoz a gyógyszert tiszta formában is használják, az olajat dörzsölve addig, amíg a kezelt terület teljesen felszívódik.
 • A gyökerek erősítéséhez és egészséges ragyogáshoz meg kell adni az A és E vitaminok és sérült haj vitaminokat. A terápiás eljárás az Aevita haj használatával gondoskodik az éjszakáról, masszírozóolajat dörzsölve a fejbőrben. Ezenkívül a vitamin komplex hozzáadható a szokásos samponokhoz és kondicionálókhoz, ha nem tartalmaznak retinolt és tokoferolt. A keverék megoldja az osztott végek problémáját. Készítsen 3 kapszulából és kozmetikai termékekből, amelyeket eldobható samponként használ.

Az összetétel egyszerűsége és az Aevita egyszerű kezelhetősége ellenére ezt az eszközt nem szabad az orvos beleegyezése nélkül használni. Aevit nem csak vitaminok, hanem maga az igazi gyógyászat, és nem lehet megjósolni, hogyan fog nyilvánulni egy adott személy testében.

Hozzátesszük, hogy az Aevita ára függ a csomagban lévő kapszulák számától, például 20 kapszula 70 - 100 rubelért. A 10 kapszula Aevita költsége 40 rubelt ér el, egy 30 kapszula csomag több mint 100 rubelt. A vásárlásra nincs szükség receptre, de nem lehetséges az Aevit beszerzése orvosi használatra.

http://lico5.ru/uhod/sovety/kak-chasto-mozhno-pit-aevit.html