logo

A huszadik ötödik nap: hajvágás, színezés és hajstílus

Ez a nap jó önmagával és gondolataival együtt egyedül tölteni, figyelni érzéseit és érzéseit. Szeretlek magad, sugárzhatsz pozitív! Végtére is, mindaz, amit ma a világnak adsz, kétszer akkor tér vissza hozzánk!

hajvágás

Jobb, ha megszakítjuk az utazást a fodrászatban, az egészségügyi problémák lehetségesek. A nap nem kedvez a hajvágásnak, mert a hajjal együtt elvesztheti a vitalitást és az energiát.

szín

Nem ajánlatos a hajszínt megváltoztatni és színezéket használni, hátrányosan befolyásolhatja a másokkal való kapcsolatokat.

frizura

Korlátozza a haj érintkezését a világgal, próbáljon valamiféle frizurát viselni, mivel a kozmosz energiái ezen a napon negatívak lehetnek.

http://www.life-moon.pp.ru/moon-days/25/hair/

25 holdnap - hajvágás, frizura, színezés

A hajvágás nem kívánatos: a fizikai és mentális egészséget fenyegeti. Ma, a csökkenő hold - a csökkenő holdon, hajvágást kaphat azok számára, akik hosszabb ideig akarják tartani a hajukat, mivel a haj lassabb lesz.

A haj színezése - színezés nemkívánatos: konfliktusok lehetnek másokkal.

Mi a teendő a hajjal - próbálja meg az egész napot frizurába tölteni, hogy a külső negatív hatást megszüntesse. A gondolkodás és a gondolkodás napja. Nem kell sietnie bárhol, semmit sem szabad megcsinálni. Napjainkban maximális szeretetet, tapintást és megértést kell mutatnod magadhoz. Érezd magadért magadért, a legjobbat kívánod magadnak. Pihenjen, hagyja abba az állításokat magadnak, felejtsd el a címed súlyosságát. Az én szeretetnek feltétel nélkülinek kell lennie. Érezd, és képzeljétek el magad, mint egy sugárzó készüléket. A haja elkezdi terjeszteni az űrbe, és ezáltal elküldi neked a béke, az egészség és a boldogság energiáját.

http://www.astromeridian.ru/goroskop/25_lunnyiy_den_strijka_volos_pricheska_okraska.html

Kedvező nap a hajvágásokra 2019 márciusában

Úgy tervezték, hogy megváltoztassa a képet, de nem tudom, hol kezdjem? Kérdezzük meg a csillagokat! Nem azok, amelyek a TV-ben és Instagramban vannak, hanem azok, amelyek meghatározzák jólétünket, hangulatunkat és tevékenységünket. Mielőtt döntést hozna a hajvágásról és a hajfestésről, nézze meg a holdnaptárat, amely 2019 márciusában mutatja be a fodrászok legsikeresebb napjait.

Új frizura, friss hajvágás, hajápolás - kedvenc női gondozása. A frizura megváltoztatásáról nem olyan könnyű dönteni, ezért mind a férfiak, mind a nők előre terveznek látogatást a szépségszalonban: stílusos magazinokat néznek, érdeklődnek a jelenlegi trendek iránt. És persze, a leginkább kompetens, ne felejtsd el nézni a hajvágás holdnaptárát, mert az égi test pozíciója azt tervezi, hogy mennyire lesz sikeres a hajvágás és hogyan befolyásolja a hajod állapotát. Ha utazást tervez a stylistra, hasznos lesz, ha tudni fogja, hogy mikor van jobb a hajvágás, az arcod elkészítése, a kép megváltoztatása a holdfázis táblázata alapján. A Hold naptárban való elhelyezkedésétől függően 2019 márciusában a hajvágásnak előnyös és kedvezőtlen hatása lehet a sorsra.

Hajvágás - a fő tippek a fodrászat előtt

nem bízhatsz a hajában senkivel. Emlékeztetni kell arra, hogy az a személy, aki elvágja, megváltoztatja a biofieldet. Ezért, amikor a fodrászhoz jön, válasszon egy energikus és vidám mestert, majd a hajvágás utáni életed jobbra változik. Minél idősebb a fodrász, annál erősebb az élete. Ha önálló személy vagy, akkor szokott megoldani a saját problémáit, és nem tetszik, ha valami megakadályozza, hogy elvégezhesse, válasszon egy korosztályt vagy fiatalabbat. Ha krónikusan szerencsétlen vagy valami furcsa okból, akkor érdemes egy nagyon régi és híres varázslót választani, még akkor is, ha az általa készített frizura drága lesz. De miután meglátogatott egy fodrászot, az életed drámaian megváltozik. És ha még mindig megfelelően kiszámítja a látogatás idejét, nemcsak változik, hanem javul.

második:

A legjobb, ha nem vágod le a hajat. Még ha jól ismeri a fodrászatot, nem szabad elfelejtenie ezt a jelet. Ennek a „babona” gyökerei nagyon fontos problémát jelentenek: egy személynek nagyon nehéz önmagát gyógyítani. Bárki tudja a legerősebb pszichiát. Nem számít, mennyire erős és erős akaratú ember lehet, nagyon nehéz neki saját biofieldjének deformációit kijavítani, hiszen az ilyen deformált energiával átformálja őket.

Úgy ítéljük meg, hogy jobb, ha egy azonos nemű személyt vág meg. Az a tény, hogy sok szeretet varázslat receptje kapcsolódik a hajhoz, de a probléma nem csak a boszorkányságban van.

A hajvágás során megváltoztatod az éteres, asztrális és mentális biofieldeket, és ennek következtében könnyen átéljük valaki más befolyását. Ezért, ha úgy tetszik, mint egy másik nemhez tartozó mester, akkor a személyes életében problémákat okozhat. Nem csoda, hogy Samson bibliai történeteit egy nő tönkretette, aki levágta a haját. Ugyanez a jelzés igaz a nőkre, csak férfi fodrászokról beszélünk.

a haj vágása után a víz nem dobja. Óvatosan nézze meg ezt a fodrászban, majd öregkorig tartsa a haját buja és egészséges.

ha azt szeretné, hogy a haja gyorsabban növekedjen a nyírás után, akkor a hajat a telihold alatt kell tennie. Ha azt szeretné, hogy a haja kicsit megváltoztassa a tulajdonságait - például nem elégedettek azzal, hogy zavarosak, engedetlenek - akkor a fodrászra csökken a hold. De ne feledje, hogy egy ilyen hajvágás után a haj nagyon hosszú ideig nő vissza. Csökkenő holdon is jó, ha van egy hajvágás, ha meg akarja erősíteni a hajgyökereket és késleltetni a gyors elvesztését.

a haj nem vágható az úgynevezett sátáni napokon (9, 15, 23 és 29 nap a holdnaptár szerint), valamint a nap- és holdfogyatkozás napjaiban. Az ilyen eljárások után megbetegedhet, vagy - ahogy azt a régi időkben mondták - levágta a memóriát és az elmét.

A hajvágás veszélyes napjai - a hét napjainak jellemzői

Hogyan változik az életed a fodrász után, megmutatja a hét napját, amikor meglátogatta a fodrászot.

Hétfő jó nap egy fodrászra. Ekkor megszabadulhat a negatív érzelmek és az életben felhalmozott megoldatlan problémák nagy számától. A nap kedvező a haj színezésére.

Kedden, jobb fizetni a fodrászhoz, ha hiányzik a fizikai erő vagy az akarat arra, hogy valamilyen fontos problémát megoldjon, ha hiányzik a tevékenysége vagy kínozza az élet monotonitását.

Szerdán jó dolog, hogy valami új vagy érdekes tanulni, új barátokkal találkozni, vagy öregeket vonzani, növelni az utazások, mozgások és kommunikáció számát az életben.

A csütörtök elősegíti a másokkal való kapcsolatok változását, hozzájárul egy személy népszerűségéhez, növeli a szerencsét és a jólétet.

Péntek a szépség napja. Amikor a héten ezen a napon látogat egy fodrászot, nemcsak a frizurát változtatja meg, hanem a megjelenését is megváltoztatja. Ezért, ha elégedett vagy azzal, hogyan nézel ki a hét ezen napján, jobb, ha nem vágja le a hajat. Ha kedvesebbé válik, látogasson el a fodrászba pénteken, amikor a Nap megy Bakra (december 24. - január 22.) vagy Taurus (április 22. - május 21.).

Szombat jó nap egy fodrászra. A haj ezen a napon gyógyul, és ugyanakkor eltávolodik a karmikus adósságoktól és bűneitől.

Vasárnap jobb, ha nem vágja a hajat - megölheti a saját sorsát vagy szerencséjét. Ez a nap jó csak a krónikus vesztesek számára - talán a sors irgalmas lesz, és egy ilyen eljárás után jobb lesz. De senki sem adhat garanciát.

Holdnaptár hajvágás

Március 1, péntek, a 24. holdnap (5:08-ig, később a 25. holdnap), a Hold a Bakban.

Ma nem jó nap egy fodrászra, de nagyon kedvező minden orvosi eljáráshoz, a fej masszírozásához és kenyérrel vagy tojássárgájával való mosáshoz, zöldség- és gyümölcspüré alapú tápláló maszkokhoz. A másodlagos és az elsődleges színezés is sikeres lesz, azonban nem használhatunk természetellenes árnyalatokat és túlzottan intenzív festékeket.

Március 2, szombat, a 25. holdnap (5: 54-ig, később a 26. holdnapon), a Hold a Vízöntőben.

Ez a nap nem alkalmas a vágásra, de színezést végezhet, eljárást végezhet a gyökerek megerősítésére, fej és masszázs masszírozására, fehér agyag alapú regeneráló maszk alkalmazására, és a hajat hegyi gyógynövényekkel való öblítéssel.

Március 3-án, vasárnap, a 26. holdnapon (6:31-ig, később a 27. holdnapon), a Hold a Vízöntőben.

A 26. holdnapon, amely március 2-án esik, nem ajánlott hajvágás 22: 05-ig; a festés jó lesz, az optimális hatást tápláló, erősítő és helyreállító maszkok adják. 22:05 után, szombaton és vasárnap, 6:31 előtt nincs szükség semmilyen kezelési eljárásra - nincs értelme tőlük, de a vágás és a festés nem tilos.

Március 4, hétfő, a 27. holdnap (6:59-ig, később a 28. holdnapon), a Hold a Vízöntőben.

A hajvágás és a színezés kedvező napja, a formával és a színnel kísérletezhet, frizurát készíthet, ami, ahogy gondolod, nagyon pontosan tükrözi a belső világot és a pszichológiai állapotát. A szalonban kipróbálhat néhány innovatív eljárást, de az otthoni maszkok, a csomagolások és az öblítő előnyök nem fognak megjelenni.

Március 5, kedd, a 28. holdnap (7: 22-ig, később a 29. holdnapon tájékozódjon), a Hold a Halakban.

Ma egy remek nap a hajvágás számára - ez inspirációt ad, megkönnyíti Önt minden tapasztalatból, segít új szemekkel, hogy megnézze a helyzetet, ami zavarja Önt, és kiutat. A színezés nem tilos, de jobb, ha nem használnak ismeretlen festékeket - az allergiás reakció valószínű. Az otthoni és szalon eljárások teljesen haszontalanok lesznek.

Március 6-án, szerdán, a 29. holdnapon, 07:41-ig, a 30. holdnapig (19:04-ig, később az 1. holdnapon tájékozódjon), New Moon, Hold a Halakban.

Erősen kedvezőtlen nap a vágáshoz, festéshez, otthoni és szalon eljárásokhoz. Az egyetlen dolog, amit meg kell tenni az, hogy öblítsük le a hajat csalánkiütéssel, orbáncfűvel, vérfűvel vagy ezüstnel infundált vízzel.

Március 7, csütörtök, az első holdnap (7:58-ig, később a második holdnap), a Hold Kosban.

Ez a nap nem alkalmas bármilyen hajkezelésre. És csak akkor, ha nagyon hegyes tippek vannak, akkor érdemes őket egy megvásárolt terápiás és regeneráló szerre helyezni.

Március 8, péntek, 2. holdnap (8: 13-ig, később a 3. holdnapon), a Hold a Kosban.

És ismét, a hajvágás, a festés, a szalon és az otthoni eljárások kedvezőtlen napja, érdemes tartózkodni a forró stílus és a merev rögzítési stílusú termékek használatától. De a fodrász magazinokat nézheti, vagy a tematikus oldalakon böngészhet, és eldöntheti, hogy mit szeretne látni a fején, keressen egy kényelmes időt, hogy meglátogassa a szalont, amely alkalmas a holdnaptárra, hívjon és találkozzon a mesterrel.

Március 9., szombat, a 3. holdnap (8:28-ig, később a 4. holdnapon), a Hold Kosban.

Manapság jobb, ha a hajszárító, a styler, az alkohol alapú formázó termékek, az éles hajvászonok és a szűk dekoratív fejpántok használatával tartózkodik a vágás, festés, szalon és otthoni eljárások.

Március 10, vasárnap, a 4. holdnap (8:44-ig, később az 5. holdnapon), a Hold Taurusban.

Ez a nap nem alkalmas meleg formázásra és más fodrászati ​​manipulációkra, és különösen a "nagymama receptjeinek" a hajápolásra tervezett kompozícióinak használatára.

Március második évtizede

Március 11-én, hétfőn, az 5. holdnapon (9: 01-ig, később a 6. holdnapon vezetve), a Hold Taurusban.

Kiváló nap egy klasszikus fodrászra - nemcsak nagyszerű lesz, hanem a metafizikai szinten is további pénzáramlásokat vonz be Önhöz, megerősíti Önt néhány elve és meggyőződése között, segíti a rokonokkal való kapcsolatok javítását. A színezés nem tilos, de jobb, ha tartózkodik a szokásos színek hirtelen megváltoztatásától. Minden otthoni kezelés nagyon hatékony lesz.

Március 12-én, kedden, hatodik holdnapon (9:23-ig, később a 7. holdnapon), a Hold a Gemini-ben.

És ismét, egy szép nap, hogy meglátogassa a szalont. A hajvágás néhány gondolatot nyújt Önnek arról, hogy milyen gyorsan és kockázatok nélkül javíthatja pénzügyi helyzetét, és segít megoldani néhány nehéz pénzügyi vagy kereskedelmi problémát. A színezés nem tiltott, könnyű megvilágításra kerülhet, de érdemes tartózkodni a természetellenes árnyalatok használatától. Minden otthoni kezelés kiváló eredményeket ad.

Március 13, szerda, a 7. holdnap (9:49-ig, később a nyolcadik holdnapon), a Hold a Gemini-ben.

A 7. holdnapon, amely március 12-én, 18:47 órakor esik, klasszikus fodrász, természetes színekkel festhető, hajszálak kezelése vagy maszk alkalmazása a gyökerek megerősítésére. Kedden 18:47-kor és szerdán 9:49-ig a vágás és a színezés nem tiltott, bár tartózkodnia kell a kreatív kísérletektől - könnyen túlzásba veheted, és nem fogod vonzónak lenni, de viccesnek lenni; az otthoni eljárások nem hoznak hasznot.

Március 14-én, csütörtökön, a 8. holdnapon (10:25-ig, később a 9. holdnapon tájékozódjon), 1. negyedévben, a Hold a Gemini-ben.

A 8. holdnapon készült hajvágás, amely március 13-án esik, nemcsak szépít, hanem megújítja az energiádat, segít megszabadulni a felhalmozott negatívtól, optimizmussal terheli, és hosszú időre felemeli a hangulatot; A színezés is sikeres lesz, színnel játszhat, fényes, nem természetes színekkel színezheti a színt, de az otthoni eljárások teljesen haszontalanok lesznek. Közvetlenül a 14. napon, egész nap, érdemes tartózkodni minden fodrászati ​​manipulációtól.

Március 15-én, pénteken, a 9. holdnapon (11: 11-ig, később a 10. holdnapon), a Hold a rákban.

Erősen kedvezőtlen nap a hajvágás számára - az emberektől és a körülményektől való egészségtelen függőség, a gyakori dekadens hangulatok, a képességeik és képességeik bizalmának hiánya. Szintén ajánlott, hogy tartózkodjanak a festéstől és az otthoni eljárásoktól.

Március 16., szombat, a 10. holdnap (12: 12-ig, később a 11. holdnapon), a Hold a Rákban.

Ma csak akkor érdemes frizurát kapni, ha hosszú haját viselte hosszú ideig, és most úgy döntött, hogy egy ultrahang „sündisznó”; By the way, ez a folyamat megnyit néhány rejtett képességet benned, aktiválja az intellektus és a szervezet rejtett tartalékait. A színezés tilos, de jobb, ha szelíd festékeket használunk. A hazai eljárásokból a leghatékonyabb az algákon alapuló maszkok gyógyítása, megerősítése és helyreállítása.

Március 17-én, vasárnap, a 11. holdnapon (13:26-ig, később a 12. holdnapon), a Hold a Leóban.

A 11. holdnapon, amely március 16-án és a 17–3: 56-as napon esik, egy hajvágást kaphat, mint az előző nap, csak akkor, ha megszabadulsz a hosszú hajról és nagyon rövid frizurát csinálsz; a festés nem tilos, de ha problémái vannak a fejbőrrel, jobb, ha egy másik időpontra halasztja; Otthoni használatra ajánlott egy kék agyag erősítő maszk. Közvetlenül a 17-én, 3:56 és 13:26 között a hajvágás csak nagyszerű lesz, és a metafizikai szinten erőteljes inspirációt és imádást vonz a körülöttünk lévő emberek körében, ismételten emelje önértékelését, néhány merész fellépés felé tolja el; Kreatív frizurát és fantasy színezést készíthet; Az otthoni eljárások közül a vitamin maszk lesz a legelőnyösebb.

Március 18, hétfő, a 12. holdnap (14:50-ig, később a 13. holdnapon), a Hold a Leóban.

Egy nagyszerű alkalom egy fodrász számára - ez minden bizonnyal díszíti Önt, és a metafizikai szinten ez pénzt fog vonzani neked, és kedvezően befolyásolja a személyes életedet, például ha szabad vagy, akkor segít megismerni a lelki társát. Az elsődleges festéshez célszerű arany, vöröses, búza árnyalatokat vagy harmonikus kombinációját használni a sombre technikával. A faragás jó lesz. Egy mézes maszkot ajánlunk otthon.

Március 19-én, kedden, a 13. holdnapon (16:18-ig, később a 14. holdnapon), a Hold a Szűzben.

A 13. holdnapon, amely március 18-án és 19-40-én esik le, egy fényűző retro fodrászot készíthet, melyet vöröses-arany színű színezékkel festünk, mézzel kiegészítve a citruslé maszkját. Közvetlenül kedden (4:40 után) nem szabad kísérletezni, festést ajánlani a nyugtató természetes színekben, a hajvágás klasszikus, vagy az, amit nagyon hosszú ideig visel; Minden otthoni eljárás nagyon sikeres lesz és kiváló eredményeket ad.

Március 20, szerda, a 14. holdnap (17:49-ig, később a 15. holdnapon), a Hold a Szűzben.

Egy csodálatos nap a hajvágás számára - kedvezően befolyásolja a hajod egészségét, további anyagi előnyöket vonz, neked erősíti meg a hatóságodat néhány fontos közösségben. A színezés is sikeres lesz. Minden otthoni eljárás rendkívül hatékony lesz.

Március harmadik évtizede

Március 21-én, csütörtökön, a 15. holdnapon (19:18-ig, később a 16. holdnap), Full Moon, Hold a Libra-ban.

Erősen kedvezőtlen nap a vágáshoz, festéshez, otthoni és szalon eljárásokhoz.

Március 22-én, pénteken, a 16. holdnapon (20:46-ig, később a 17. holdnapon), a Hold a Mérlegben.

A hatodik holdnapon, amely március 21-én esik, érdemes minden fodrászati ​​eljárást megtartani. Közvetlenül a 22. napon a fodrász nagyon sikeres lesz, belső harmóniát és érzelmi egyensúlyt biztosít, segít abban, hogy ne aggódjon, és kétségei vannak; azonban ajánlott az aszimmetriától való tartózkodás; a színezés során kívánatos elkerülni a többszínű színezést és az éles kontrasztokat; az otthoni eljárások nem hoznak előnyöket.

Március 23-án, szombaton, a 17. holdnapon (22:11-ig, később a 18. holdnapon), a Hold a Skorpióban.

A 17. holdnapon, amely március 22-én esik, a hajvágás és a színezés sikeres lesz, és élénk érzelmeket, új benyomásokat és néhány örömöt hoz az életedbe. Közvetlenül a 23. napon érdemes tartózkodni minden fodrászati ​​manipulációtól, különösen, ha mindig nagyon érzékeny a negatív eredményekre.

Március 24-én, vasárnap, a 18. holdnapon (23:34-ig, később a 19. holdnapon), a Hold a Skorpióban.

Ma csak akkor kell menni a fodrászhoz, ha nincsenek gondjai az idegrendszerrel, különben rosszabbodnak és sok bajt okoznak. A hazai eljárások teljesen haszontalanok lesznek.

Március 25, hétfő, a 19. holdnap, a Hold a Nyilasban.

Rendkívül kedvezőtlen nap mindenféle manipulációhoz hajjal. Hagyja őket egyedül, ha lehetséges, ne jelenjen meg nagy koncentrációjú idegenek fejfedő nélkül, ne engedje, hogy bárki megérintse a haját.

Március 26-án, kedden, a 19. holdnap folytatódik (0:51-ig, később a 20. holdnapon), a Hold a Nyilasban.

A 19. holdnaptól számított 51. napon jobb, ha nem csinál semmit a hajjal, még a fésülés sem ajánlott.

Március 27, szerda, a 20. holdnap (2: 02-ig, később a 21. holdnapon), a Hold a Bakban.

Egy nagyszerű alkalom a hajvágás számára - optimizmussal és lelkesedéssel fog számolni, jótékony hatással lesz a szellemi képességeire, ötleteket fog készíteni a jövőbeni utazásokra vonatkozóan. Biztosíthatod az ösztöneit, kísérletezzetek az alakra és a színre. A tápláló maszk a zsíros komponenseken alapul.

Március 28-án, csütörtökön, 21. holdnapon (3:03-ig, később a 22. holdnapon), negyedik negyedévben, Hold a Bakban.

A 21. holdnapon, amely március 27-én, 17:07 órakor esik, merész kreatív vagy sportos hajvágást, divatos színezést, cerverizálást, laminálást vagy hajvédelmet készíthet, otthon, egy tej alapú maszk jó hatással lesz. 17:07 után, 27-én nem ajánlott fodrász, de a színezés sikeres lesz és nagyon hatékony: tápláló, gyógyító, regeneráló és feszesítő maszk, akupunktúrás fejmasszázs, meleg zabpehely. Közvetlenül március 28-án, egész nap jobban tartózkodni kell a fodrászati ​​eljárásoktól.

Március 29-én, pénteken, a 22. holdnapon (3:53-ig, később a 23. holdnapon), a Hold a Bakban.

A március 28-án eső 22. holdnap kedvezőtlen pillanat a vágás, a festés, az otthoni és a szalon eljárások számára. Közvetlenül a 00:00 és 3:53 óra között, színezhet, kezelheti a haját, vagy feszesítő maszkot alkalmazhat.

Március 30-án, szombaton, a 23. holdnapon (4:33-ig, később, a 24. holdnapon), a Hold a Vízöntőben.

A hajvágás erősen kedvezőtlen napja - súlyos egészségügyi problémákkal, pénzügyi veszteségekkel, üzleti szférában tapasztalható gondokkal teli. A színezés nagymértékben károsítja a hajat, és az otthoni eljárások egyenesen ellentétes eredményt adnak.

Március 31-én, vasárnap, a 24. holdnapon (5:04-ig, később a 25. holdnapon), a Hold a Vízöntőben.

Nagyszerű alkalom egy hajvágás számára - sokféle tehetséget aktivál, megnyugtatja Önt, hogy hozzon létre valami igazán egyedülállóat, tökéletesen tükrözi a szocialitását és a kollektív munkaképességét. A színezés nem tiltott, de nem szabad új festéket próbálni - az allergiás reakció valószínűsége magas; ugyanezen okból tartózkodjon az ismeretlen samponok és balzsamok vizsgálatától. Az otthoni eljárások teljesen haszontalanok lesznek, de az innovatív szalon jó hatással lesz a hajra.

http://scandal-journal.com/blagopriyatnye-dni-dlya-strizhki-volos-v-marte-2019-goda-3.html

Kedvező nap a hajvágásokra 2019 májusában

A Föld titokzatos műholdja mindig riasztó volt, és az emberek csodálták. Fokozatosan észrevették, hogyan változik a természet ennek az égitestnek a hatása alatt: ebbs és flow, állati viselkedés, növénynövekedés. Ez párhuzamosan segítette a saját testének változásait, különösen a haj állapotát. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg 2019 májusi hajvágási naptárával, megtudja, mi a legkedvezőbb nap és rossz időpont a szalonban. Nem minden etnikai csoportnak volt saját ötlete a horoszkópról, de mindenki tisztelegett a mítoszokban az éjszakai fényszóróhoz.

A hold hatással van a Föld minden életére, beleértve a női szépséget

Hajerősség

Az ősi időkben sok nép haj volt a női természet szent része. Rejtették, fedették, elhomályosították a ragyogó díszeket, fonották a különböző jelentéseket. Volt egy vélemény, vagy inkább a meggyőződés, hogy a fürtök magukban tartják a hatalmat, elsősorban a lányokat érintik. Egyes törzsek háborús férfiaknak is tekintettek.

Mi az oka

Ezt az elképzelést gyakran indokolta a nap mítosz mitológiája (a Nap eredetével és befolyásával kapcsolatos hiedelmek). Közvetlen párhuzam volt a sugarak és a haj között, ami jelezte a zsinórok és az emberi szellem tudatossága közötti kapcsolatot. Ez magyarázza a nők mentális befolyását a közösségre: a család, és így a nép érzelmi állapota és erkölcsi fejlődése a világképüktől függ.

A holdnaptár ajánlásai alapján meghatározhatja a hajvágás jó napját

Hogyan törődtek az őseink hajával

A szlávok úgy vélték, hogy a nők zsinórjai és a férfiak szakállai az egészség és a termékenység egyértelmű megnyilvánulása. A házas lány 2 zsinórra kezdett szőni, a leánykori helyett. Ez szimbolizálta a „táplálkozást” a férje energiájával és a gyermek születésének készségével. Még azt is hitték, hogy egy házas asszony, aki ismét fonott egy fonatot, bajt okoz a férjének. Sok nemzet teljesen elvágta a haját, amikor életmódjuk megváltozik. Tehát az ortodox zsidók, amikor feleségül vesznek a mai napig, így a fiúkkal az indián törzsek megkezdése után tettek.

Az ősi időkben a házas nők két fonatot fonottak

A haja vastag és erős volt, a csalán és a hárs főzetével mossuk. A gyökerek táplálására, növényi olajjal vagy csirke tojássárgájával felkent. És ami a legfontosabb, szilárdan hitték, hogy az emberi élet elválaszthatatlan a természet ritmusaitól. Ezért, amikor a végeket levágták (például betegség idején) vagy először a babát vágták (vastagabb hajra), a hold helyzetét az égen figyelték.

Hogyan hat a Hold a hajra és a körmökre

A nők régóta észrevették, hogy érzelmi állapota gyakran nemcsak a személyes cikluson, hanem a Holdon is függ (és gyakran egybeesnek). Nem csoda, hogy a lányok, akik elkezdték az első menstruációt, azt mondták, hogy elmentek a holdra. És meglehetősen szokatlan az a tény, hogy mindkét fenti ciklus 28 napig tart. Ez idő alatt az egész ötlet a mennyben születik meg a halálig.

Sok ókori vallás a holdi rejtélyeket női mágiával társította, mivel az éjszakai csillagot az anyai elv védőszentjének tekintették. A jóslási rituálék általában a teliholdban zajlanak, hisz abban, hogy az éjszaka a legerősebbnek bizonyítja a jövő titkait.

A kínai orvoslás régóta rájött, hogy a növekvő és telihold alatt a faggyúmirigyek aktivitása magasabb. Ezért ezekben az időszakokban a nyírás után a haj azonnal több tápanyagot kap, ami gyors növekedéshez és egészségesebb megjelenéshez vezet. Az Egyesült Államok tudósai statisztikai adatokkal tanulmányozták és megerősítették a Holdnak az emberek mentális állapotára gyakorolt ​​hatását. Adataik megerősítették, hogy a telihold alatt súlyosbodnak a kleptománia, a depresszió, a pszichózis, az agresszió és a piromania.

A szépen ápolt haj egy személy egészségének és érzelmi állapotának mutatója.

Mikor jobb a körmök vágása

Ritkán az emberek azt gondolják, hogy melyik napnál jobb a körmök vágása, olvassa el ezt az elemi higiéniai eljárást. De az emberi egészséget vagy a betegségeket is jelzik. Tehát ellentétes hatásuk van. Ugyanakkor túl fájdalmas és nem biztonságos lenne, ha egy kedvező holdnapot várnánk, hogy megszabaduljon a felnőtt körmöktől, különösen azok számára, akik olyan fizikailag kemény munkákon dolgoznak, amelyek aktív kézi manipulációt igényelnek.

A holdnaptár megmondja, mikor kell vágni a körmét.

A hét napjától függően szabályos manikűrrel állíthatja be az energiaállapotát:

 1. Hétfőn. A nap, amikor abbahagyhatja a kommunikációt a múltbeli sérelmekkel és problémákkal. Ez segíthet a körmök vágásában.
 2. Kedden. Időszak, a férfi militáns energia revitalizációja. Az „ellenség elleni kampány” (a koncepció bemutatása, szerződés megkötése) előtt érdemes a körmöket csökkenteni, továbbá monetáris nyereséget is ígér.
 3. Szerdán. Az ujjak gondozása javíthatja az immunitást, kívánatos egy kézmasszázs meglátogatása.
 4. Csütörtökön. Egy nap a Jupiter égisze alatt, mindazok, akik nem rendelkeznek hasznos kapcsolatokkal vagy csak barátokkal kell megszabadulniuk a körmöktől.
 5. Pénteken. A hét női napja a Vénusz égisze alatt. Bármilyen manipuláció az emberiség gyönyörű felének megjelenésével hasznos, de a férfiak számára jobb, ha ezt nem teszik meg.
 6. Szombaton. Emléknap szellemi és erkölcsi adósság. A hajvágó körmök segíthetnek a közeljövőben, hogy meghatározzák azokat a helyzeteket, amelyekhez vezetett, és búcsút mondanak.
 7. Feltámadás. Nem kívánatos az idő hálája és az energia felhalmozódása, a körmök megszabadulása.

És mikor - haj?

A Föld-műhold hatásairól 2019 májusában többet találhat egy táblázatból, és a Holdnaptár szerint a fürtök gondozására vonatkozó ajánlások listájáról.

http://ladycharm.net/2019/03/blagopriyatnye-dni-dlya-strizhki-volos-v-mae-2019/

Lunar fodrász naptár a 2019. márciusra »

Tavasszal búcsút akarsz tenni a téli hidegnek, így a frizura megváltoztatása releváns lesz. A holdnaptárban a márciusi fodrászok azok a napok, amikor az új fodrász megfelelő lesz, és az az idő, amikor jobb a fürtök gondozása.

Vágja a hajat a legjobban azokban a napokban, amikor a hold helyet ad a kedvező energia. A helyszín szakértői azt ajánlják, hogy vegyék figyelembe a népszerű bölcsességet, hogy a fürtök vágása után a szerencse nem fordul el. Válassza ki a legjobb napokat, amikor a stylistra megy, hogy mindig szépen nézzen ki, és jó hangulatban maradjon.

Március 1, 2: A Hold gyenge helyzetben van a Bak a csillagképben. Ezek a napok sajnálatosak lesznek a hajvágás miatt, mivel a gyengített fürtök elrontása valószínű. Az asztrológusok azt ajánlják, hogy gondoskodjanak a fejbőrről, hogy erősítsék a hajhagymákat és megakadályozzák a hajhullást.

Március 3, 4: Hold a Vízöntőben. Manapság egy új fodrász könnyebbé és rosszabbá teszi a haját. A hajvágást azoknak kell végezniük, akiknek nehéz és vastag fürtök vannak. A hajszálak vágása megvédi őket a szekciótól. A vékony és törékeny göndör frizurák tulajdonosait ezekben a napokban a szalonban gondoskodni kell.

Március 5, 6 és 7: A Hold a Halakban. Az ötödik alkalommal az új hajvágás hosszú ideig tart, mivel a Hold tovább csökken. A New Moon március 6-án egy nagy nap, hogy megváltoztassa a haját. A haj vágása segít felfrissíteni az energiát, és a fodrász látogatását követő fürtök engedelmesek lesznek. A Hold március 7-i emelkedése is alkalmas haj változtatására.

Március 8-án 9: A Kos a Kos egy ideje a haj vágására. A semleges energia éjszakai fény lehetővé teszi a fodrász szolgáltatásainak használatát, de a provokatív hajvágás nem megfelelő. Az ellenségektől agressziót, valamint a család konfliktusait okozhatják.

Március 10-én, 11-én és 12-én: a hold tovább növekszik, és ez a három nap erős pozícióban lesz. A Taurus hatása segít fenntartani a pozitív hozzáállást, és egy hajvágás is alkalmas új kép létrehozására. A női frizurák és enyhén hullámos zárak biztosan vonzzák a férfiak figyelmét, és még alkalom lehetnek egy romantikus kapcsolat megkezdésére is.

Március 13-án 14: a Hold két napot tölt el Gemini-ben. Ezek a napok hajvágásokra alkalmasak, így biztonságosan utalhat egy ismerős mesterre, hogy megújítsa a haját, valamint hogy a hajfestést és a jól ápolt megjelenést a laminálással végezze.

Március 15, 16: A Rák csillagképében emelkedő Hold nagyszerű alkalom egy hajvágás megváltoztatására. A stylist által választott frizura segíteni fog egy radikálisan új kép létrehozásában és a szellemek felemelésében. A hold növekedése során a fürtök gyorsabban nőnek, így ezt a frizurát kell választani.

18: 18: Két nap a Hold Leóban marad, és a pozíciója gyenge lesz. Ebben a tekintetben az új hajvágás hátrányosan befolyásolhatja a haj és a fejbőrt. Javasoljuk, hogy az utazást a fő otthoni ápolásra cserélje hagyományos receptekkel.

Március 19, 20: A Hold a Szűzben semleges helyzetben lesz. Kedden és szerdán levághatja a haját, nemcsak a szalonban, hanem kérje meg szeretteit is, hogy vágja le a regrown tippeket vagy frufru. A hajvágás után a haj állapota nem változik.

Március 21-én 22: A 21-es telihold és az azt követő Hold csökkenése a mérlegben semleges idő a hajvágáshoz. Ezekben a napokban meglátogathatod a szépségszalonodat, hogy frissítsd a hajodat, és vágd le a hajod végét. Az ilyen gondozás enyhíti a fürtöket a keresztmetszetből, és ragyog.

Március 23, 24: Hold a Skorpióban. Az éjszakai fények gyenge pozíciója nem a legjobb idő a vágáshoz. A haj manipulálása után a korpásodás megjelenhet, és a fürtök élettelennek tűnnek. A házi tápláló maszkok és vitaminokban gazdag ételek segítenek tartani a hajat tökéletes állapotban.

Március 25-én, 26-án és 27-én: Három nappal a Hold a Nyilasban marad, de a legjobb, ha a haját március 25-én és 26-án vágja le. 27.-én a bolygók erős energiája hangulati ingadozást okozhat, és egy új frizurát valószínűleg nem adnak optimizmusnak.

29. március 29.: az éjszakai fény a Bakban. A csökkenő hold gyenge helyzete nem a legjobb alkalom a frizurák megváltoztatására. A hajvágás csalódást okozhat, és ezekben a napokban az asztrológusok azt javasolják, hogy speciális kozmetikumok segítségével helyreállítsák a hajszerkezetet.

Március 30, 31: A Hold utolsó napja a Vízöntőben fog tölteni. Ezeknek a napoknak az energiája semleges, és egy hajvágás biztonságosan megtervezhető az egyik hétvégére. A fürtök ragyogásához erősítheti őket a gyógynövények kekszével.

http://mir46.ru/imeretin/-24657-lunnyj-kalendar-strizhki-volos-na-mart-2019-goda-2/

Hogyan hat a hold a hajvágásra és a hajra: 25 holdnap

Frizura és hajvágás 25 napos napon: ajánlások és tippek

A hold fontos tanácsokat ad a megfelelő frizurához.

Mindenféle hajhullás 25 holdnapon szigorúan tilos, ideális esetben a fejet zsebkendővel lefedve vagy a haj elrejtése bizonyos módon, hogy elkerüljék a negatív energia elnyelését.

Bármilyen beavatkozás tele van az energiaegyensúly megsértésével, ami ezt követően rossz hangulatot és jólétet okoz.

A hajvágás csökkenő holdral lassítja a haj növekedését. A haj festése az életetekben veszekedéseket és bűncselekményeket vonz.

 • Csak egyféleképpen védheti meg magát a negatívtól - a hajat egy kendővel, sapkával vagy bármilyen más eszközzel elrejtve.

A Holdnap arra ösztönzi Önt, hogy merüljön el a saját belső világában, hogy belsejéből szemlélje magát, csodálja magát, egészséges egoizmust.

Ez a minőség biztosan hasznos ezen a napon. A korlátlan szeretet önmagával szemben egy erőteljes, pozitív energikus töltést fog segíteni az Univerzumba, amely hosszú időn belül visszatér majd százszor.

http://lunanews.net/25-lunnyj-den-strizhka/

25 Holdnap (a huszadik ötödik holdnap leírása)

A 25. holdnap nyugodt és nagyon passzív. A hold vonakodva osztja meg energiáját. Az élet nem éri el a kulcsot, pihenni és pihenni akarok. Ezen a napon ne essen be az apátia és a depresszió. A fizikai aktivitást korlátozhatja, de szellemi fejlődésben és szellemi tevékenységben részt vehet.

A huszonöt holdnap leírása

A 25. holdnap jellemzője a fizikai aktivitás visszahúzódása a tervek elérése után, pihenés, az energia és a szellemi erő egyensúlyának helyreállítása. Ez a mély tudás napja, bölcsességet szerezve, a belső énre összpontosítva. Azok, akik a lelki gyakorlatokat használják, részt vehetnek a prófécia kinyilatkoztatásában vagy ajándékában. Ma a test szellemi képességei felébrednek és fokozódnak. Ez a nap kedvező a kereskedés, a peres eljárások, az utazás és az utazás szempontjából. Egy jó idő a sietetlen munkához az ország kertjében. És mégis, ez a szemlélődés, az önfelügyelet és a meditáció napja. Ez a nap magányos. Szinte minden asztrológiai iskola azt tanácsolja, hogy szentelje ezt a napot a belső problémáihoz, közelebbről nézze meg a hiányosságait, és folytassa a karmát.

A 25. holdnap jellemzői és tulajdonságai

A hiúság ellenjavallt erre a napszakra. Ne légy sietve a döntéseidben, ne rohanjon kifejezni véleményét. Nem csoda, hogy a mai nap egyik szimbóluma a teknős. Ezen a napon, egyébként, egy népszerű mondás lesz „hétszer múlva, egyszer vágva”. Talizmánok, szimbolizmus:

 • a mai szimbólumok a héj, a teknős, az urna;
 • A talizmán köveknek tulajdonítható a vörös jáspis, a tigris szeme, a zöld macska szeme, a kék sólyom szeme, a földpát;
 • elem - fém;
 • fő színek - malachit, smaragdzöld, zöld árnyalatai.

A Hold ciklus huszonötödik napja az az idő, amikor meg kell hallgatni az intuíciónkat, hogy meggyőződjünk a szíved impulzusairól. Jobb, ha ma nem támaszkodunk a logikai gondolkodásra és a realizmusra. Az ok rossz döntést hozhat, és rossz irányba fordul. Bízz a belső hangodban.

Mit kell tenni ma a sikerhez

Ma nem szabad új üzletet kezdeni. Önnek kénytelen lesz elhagyni őket, mert a kukorica nem lesz elég erő és energia. Jobb, ha a korábban kezdeményezett esetek befejezése után dolgozunk. Az ezekben a napokban az energiának nem kell aktív cselekedetnek lennie. Légy óvatos és óvatos. Vegyünk egy kalapot a teknősből. Lassan cselekszik, de alaposan. Figyeljen a világra, ma a hold segítséget küldhet nyomokban. Ezek lehetnek jelek, szükséges információk vagy valamilyen esemény. Hogy megértsd őket, nézd meg az intuíciót.

Hold-kapcsolat a 25. napon

A huszonöt holdnap nem a legjobb időszak a kommunikációhoz. Mindenki apátia és letargia érzi magát. Nincs hosszadalmas beszélgetés, nincs értelme az érvek megadására. A csapatmunka nem hoz kézzelfogható sikert. Senki nem akar proaktív, vagy viharos tevékenységet szabadítani. Az innovatív és kreatív ötletekkel a hatóságok jobban nem közelíthetnek meg. A legjobb esetben a séf a legrosszabb esetben elhagyja az ajtót. Ez nem a legjobb nap a szerelmesek vagy a házastársak közötti kapcsolat tisztázására. Ne pazarolja az erőt, még mindig nem fogja megérteni. Mindannyian a belső világuk megfontolására összpontosítanak, és nincsenek fontos dolgokról beszélni.

Kapcsolat és szex

A 25. holdnap nem alkalmas család létrehozására. Jobb az előkészítő tevékenységek és a jövőbeli élettervezés. Nézze át a meghívott vendégek listáját, nézze meg az ünnepi ebéd vagy vacsora menüt, keressen egy családi fészket. Egyes misztikus iskolák figyelmeztetnek arra, hogy a ma kötött házasság csak a családban való viszályt, a kapcsolatok romlását és a pénzügyi válságot eredményezi. Meg kell jegyezni, hogy ez a nap alkalmasabb a válásra. Az egész folyamat zökkenőmentesen fog menni, botrányok, eljárások és gyűlölet nélkül. A házastársak jó kapcsolatokban maradnak, és közösen gondoskodnak gyermekeikről. Természetesen már nem fognak együtt élni, de további sorsuk biztonságosan fejlődik. A szex ezen a napon nyugodtan kell mérni. A sietés nem fog elégedettséget hozni, és az üresség érzését a lélekben hagyja. Üdvözöljük a romantikus környezetet, a virágokat, a gyertyákat és a vörösboros pezsgőt.

Gyermek fogása

A 25. holdnap jó a fogantatásra, mert a ma született gyermek lesz rugalmatlan akarat és lelki kitartás. Ő képes lesz legyőzni az életútja minden akadályát, hogy megtiszteltetést és dicsőséget érjen el. Ez alatt az időszak alatt az emberek, gyakran születéskor, extraszenzív képességeket kapnak, amelyek szinte a bölcsőtől nyilvánulnak meg. A hold nagyon fejlett intuíciót és előrejelzést ad nekik. Teljesen bízni kell a belső hangban - ez segít elkerülni az életben sok nem nagyon kellemes pillanatot.

Dolgozzon ezen a holdnapon

A 25. holdnap - nagyszerű kereskedés. Nem számít, hogy vásárolni fogsz. Ez lehet egy gyár, egy új jacht vagy egy új irodai számítógép. Az ingatlan értékesítésével kapcsolatos minden tranzakció is sikeres lesz. Mind az eladó, mind a vevő elégedett lesz. A mai napon felmerülő összes probléma megoldja a belső üzleti értelemben vett megoldásokat, nem pedig logikai láncok építésével és komplex rendszerek kiépítésével. Ez különösen igaz a pénzügyi tranzakciókra, mivel a pénz a víz eleméhez kapcsolódik, és a nap egyik szimbóluma egy vízzel ellátott hajó. Ma a nap nem alkalmas fontos és aktív munkára. Sikeres lesz a figyelmet, koncentrációt és kitartást igénylő foglalkozásra. Csak rake a "törmeléket" az asztalon, vegyen részt a hirdetési kiadványok küldésében, vagy csökkentse a terhelést a pénzügyi ügyekben. A Hold ma a művészekre, művészekre, zenészekre és költőkre gyakorolt ​​pozitív hatását terjeszti. Sok kreatív ember mozog a kreatív emberek körében, és egy egyedülálló ötletet dob ​​a másik után. Ezen a napon gyakran nagyszerű felfedezések jönnek létre, vagy valódi mesterművek jönnek létre.

Meg kell változtatnom a régi munkámat egy újra?

Az elbocsátás vagy a munkahelyváltás esetében a holdnaptár huszonötödik napja kategorikusan nem megfelelő. Sok problémát okozhat magának, károsíthatja karrierjét, kövesse a terveket, elveszítheti a pénzügyi stabilitást. Nem lehet új munkát kapni azzal a ténnyel, hogy ez az időszak nem alkalmas a vállalkozásokra és a kardinális változásokra. Nagy a valószínűsége annak, hogy teljes csalódást tapasztal az új helyen, és újra meg kell kilépnie.

Egészség a holdnapon

A huszonöt holdnap egy stabil nap, amely semmilyen módon nem jelenik meg az egészség és a jólét szempontjából. Ha a mai napig beteg volt, akkor minden változatlan marad. Nem kell ma elkényeztetni magunkat, és mindent komor hangokban látni. Vegyünk alternatív gyógyszert - a népi jogorvoslatok használatához ez a nap nagyon alkalmas. Ez a nap kedvező a vízi eljárásokhoz és úszáshoz. Ha van ilyen lehetőség - úszni a természetes vizekben. Életet nyújtó energiájuk képes lesz arra, hogy egészségével töltse ki a testét, és a lelke pozitív hozzáállással. Napjainkban jó egészség, ha gyógyító és illatos gyógynövényekkel fürdik. Ez segít a szervezetnek abban, hogy a lehető legnagyobb mértékben pihenjen. A fizikai aktivitást azonban minimálisra kell csökkenteni, mert a kampány tornaterem jobb, ha elhalasztja. A 25. holdnapon próbáljon meg túl sok gyógyszert szedni. Nem adhat további stresszt a vesékre és a májra. Ebben az időszakban a hallás és a térd szervei a legkiszolgáltatottabbak. Lehetetlen az esztétikát esztétikai célokra áttörni, bár ezek a manipulációk nem okoznak túlzott globális következményeket az egészségre.

Új frizura vagy hajvágás kiválasztása holdnapokon

25. holdnap minden hajvágás problémát okozhat az egészségre. És az asztrológusok és a misztikusok egy hangon mondják: a haj vágása rendkívül nem kívánatos. A vágott szálakkal együtt csökkenti az energiaellátást, és mentse magát mentális védelem nélkül. Ma a hajvágás és a festés kedvezőtlen Holdnapja. Még a haj színeinek finom változása is negatív következményekkel járhat, és a családban diszkontálhat. Folytatás - Lunar fodrász naptár 2018. október

A 25. holdnapon született emberek jellemzői

A 25. holdnapon születettek lassúak és nyugodtak. A korai gyermekkorból feltűnnek a bölcsességük és a körülöttük lévő világ minden valóságának megértése. Ha a születésnap egybeesik a holdnaptár huszonötödik napjával, biztos lehet benne, hogy fantasztikus intuíciót fog kapni. Az, aki ezen a holdnapon született, könnyen felismeri a sors jeleit és megérti, mit jelentenek. Egy ilyen személy kapcsolatba léphet az általános információs mezővel, és felhívja az információt. Gyakran a ma született embereknek esélyük van nagy gyógyítókra vagy prófétákra.

Gyerekek teknősök

A 25. holdnapon született gyerekek általában magukra záródnak. Ezek kevés gondolkodók és szemlélők, akiknek nincsenek barátai. A kívülállók számára úgy tűnik, hogy nincsenek ebből a világból, és a társadalom elkerüli őket. Nagyon gyakran azonban a sors árulatai. A „huszonötödik gyermek” korai életkorban a lelki fejlődés iránti vágy és az élet értelmének keresése. A szülőknek óvatosan kell irányítaniuk gyermekeiket a kreatív vagy más képességek fejlesztésére, majd a gyermek érdekes és élénk életet él. Ellenkező esetben megkaphatja az örök vándorlót az univerzum rejtélyeinek keresésére, vagy lusta, aki folyamatosan fekszik a kanapén, tükrözve az univerzum törvényeit.

Mit jelentenek az álmok a 25. holdnapon

A 25. holdnapon az álmok mély tudatot rejtenek a tudatalattiban. Ez magyarázza azt a tényt, hogy szinte minden asztrológiai iskola egyetért abban, hogy ma egy prófétai vagy prófétai álom látható. Annak érdekében, hogy megértsük a 25. nap álmait, nem kell álomkönyvet venni, vagy segítséget kérni pszichiátról. Az egész pont a felszínen fekszik, mindent nagyon jól mutat. Ha minden, amit ma láttál, érthetetlen és kísérteties - nézd meg az intuícióját. Ne próbálja meg a mai álmokat a „csontokra” tenni. Nem fontos az álom és a valódi képek, hanem az általános hangulat és az érzelmek. Ha idegesnek érezte magát, megpróbált elmenekülni, vagy elrejteni valahol, úgy viselkedik, mint egy strucc, a veszélyt közelben eltemetve a homokba a fejét. Nyugodtan szembesülhet a meglévő problémákkal, még mindig foglalkozni kell. Ha egy álomban egy példátlan erőfeszítést érez, a természetben, a tenger partján vagy egy kényelmes és boldog környezetben látja magát - minden gyakorlati cselekvés a helyes irányba irányul, és a siker hamarosan eljön.

A 25. holdnap rítusai

A mai rituálék a legjobban a szexualitás és az ellenkező nemű vonzerejének növelésére irányulnak, a szerelmesek közötti érzéki kapcsolatok erősítésére. A tibeti asztrológusok úgy vélik, hogy ezen a napon a női energia (Shakti) eléri a csúcsát. Ma a szépséggel, a szeretettel és a termékenységgel kapcsolatos összes rituálék is jól fognak tartani.

http://luna-segodnya.ru/25-lunnyj-den/

Vedmochka.net

A huszadik ötödik nap a bölcsesség, a prófécia és a szemlélődés ideje. Ma nem tudsz megdöbbenteni, és ostobaságba lépni - minden nagy dolog a huszonöt holdnapon (jól, és más napokon is) történik.

 • A nap eleme. Ez kapcsolódik arany, ezüst és fegyverek, de a 25. nap Metal segít nekünk, hogy nyugalmat. Az anyagi jólét nyereséges vállalkozás, de nehezebb kezelni a belső világot - elkezdjük tiszteletben tartani az elemeket, és szerencsénk leszünk.
 • Szimbólum 25 nap - teknős. A teknős mindent alapul, és héja megvéd minket a szerencsétlenségektől, sőt, ősi időkben úgy vélték, hogy béke van a teknősön, és ez nem véletlen. A héj a nap jelképe is - az élet kezdetét személyre szabja. Egy másik szimbólum Urn - egy szent tárgy, a konténer képe, az újjászületés személyesítése és a másik világba való utazás.
 • Green, Malachite és Emerald joggal nevezik a nap boldog színeknek. A zöld szín megújítással azonosítható, harmóniát és lelki szépséget biztosít, a misztikus malakit szín bölcsességet ad, és a lédús smaragd árnyalatok szimbolizálják a jólétet és a stabilitást.
 • Hét alkalommal mérünk, és szerencsénk leszünk - a hét hét sikeres napnak számít. A Seven alakja a Szaturnusz égisze alatt van, de ez a bolygó nem hordoz veszélyt. Emlékezzünk a hét mágikus tulajdonságaira, és nyugodt leszünk - ilyen védővel nem fogunk elpusztítani.
 • A Spat bolygó földalatti tulajdonosa ma a fő talizmán. Egy kavics segít elbúcsúzni a depressziótól, és a tulajdonos optimizmusát adja, ráadásul Spar számos betegségből gyógyul. Ne felejtsük el a Tiger, Hawkeye és a Cat Eye szemét. Ezek a talizmánok megmentik az energia vámpírokat és jó hangulatot adnak. De nem kell minden szemedhez ragaszkodnod - válasszon egy kavicsot, amely megfelel a horoszkópnak.
 • Menjünk az észak-nyugat felé, és a 25. nap sikeres lesz. Ha délre vagy keleti irányba küldenénk, nem hagytuk fel a hajunkat, a betonfal ellen nem verte a fejünket, de az irodai áruházba mentünk. A 25. napon a zöld színű golyóstoll az észak-nyugati talizmán lesz. Rajzoljunk hét zöld füzetet egy papírlapra, és félretesszük a gonosz szellemeket.
 • A Blue Angel Alfar betekintést és inspirációt ad nekünk. Emellett az angyal felelős a gazdagodással és a jólétgel kapcsolatos ügyekért.

25 napos nap

Gyakran emlékezünk a teknős napjának jelképére, és éppúgy, mint mi, nem vagyunk sietve. De ma nem fogunk elrejteni a héjban - minden helyzet visszajátszható, mert a fő dolog az élethez való hozzáállásunk.

A huszonötödik nap minden balesetét egy bizonyos jelnek kell tekinteni felülről - a Hold és az Univerzum megpróbál segíteni nekünk, és csak azért dobja fel az újjászületéseket, mert nem tudnak közvetlenül mondani. De ma, az intuíció úgy működik, ahogy kellene - a belső hang segítségével a titkok felfedezésére, titokzatos jelek megfejtésére és a problémákra, mint a diókra.

A mágia segíthet azoknak, akik nem tudják elérni a lelki egyensúlyt. Sokan megnyitják a tisztázó tehetségét, és mi könnyen beilleszthetjük magunkat a szóbeszédekbe. De itt célszerű óvatosnak és óvatosnak lenni, mert a sors nem kedveli a charlatánokat. A nevetés és a viccek szintén nem megfelelőek, ezért csavarjuk a csészealjot, és minden súlyossággal szétszórjuk a kártyákat.

A Hold 25. napján a fő cél az, hogy segítsen nekünk az önmegvalósításban és a tehetségek feltárásában, de ez nem jelenti azt, hogy el kell felejtenünk hiányosságainkat, állni egy tükör előtt, és egész nap zuhanyzunk. Ezt mások is meg fogják tenni, és megpróbáljuk megkeresni a körülöttük lévő emberek bizalmát és tiszteletét.

Ha egyedül akarsz lenni, akkor a hold nem akadályoz, de nem kívánatos az egész napot otthon tölteni - huszonöt nap ideális a barátokkal és rokonokkal való kapcsolatok javítására. De ne haladjunk előre a motor előtt, remélve, hogy találkozunk egy boldog sorssal - ha valaki nem szeretne kapcsolatba lépni velünk, jobb, ha egyedül hagyjuk ezt a személyt.

A 25. holdnapban hasznos utazni, sétálni az erdőben, és nézni a körülöttünk lévő világot. A jelek mindenütt megtalálhatók, ezért széles szemekkel nézzük ezt a világot, és elnyelik a holdenergiát.

Nem kívánatos, hogy vitatkozzunk, bajba kerüljünk és rendezzük a dolgokat ma, és jobb megtagadni a gyors döntések meghozatalát. De ha a helyzet nem engedi, hogy megnyugodjon, a Hold kivétel lesz - minden attól függ, hogy milyen hangulatot fogunk megoldani.

Pozitív hozzáállás megmenti az energia vámpírokat is - mit tegyek, és a huszonöt holdnapon nem lehet elrejteni tőlük. De a kellemetlen srácok ma már letargikusak és valamilyen gyengeek - a dunem, a következő, és a vámpír azonnal elrepül a sarkokba.

Elemezzük a múlt életét, és nem vagyunk sietve, hogy megijesszük magunkat - ezek a mi hibáink, és később meg fogják ítélni, de kívánatos következtetéseket levonni, hogy ne véletlenül vonzzuk a sok évvel ezelőtt elindított bumerángot.

Nagyszerű, ha a huszonötödik nap a meleg szezonban megy - megyünk a vidéki házba, és csendes kerti munkát végezhetünk. De a tél és az ősz is nagyon jó srácok - a huszonötödik téli napot a hegyekben lehet eltölteni, és az őszi nap emlékezetes lesz, ha sétálunk a parkban.

A hold ma tiltja a szemetet, és nemcsak a lakás és az utcai tisztaságot kell követnünk, hanem a saját fejünkben lévő rendet sem zavarja, ezért a lehető leghamarabb kiürítjük a szomorú gondolatokat. Lunar szemetet teherautó van az úton, és gyorsan megment minket a felesleges dolgokat.

De a kapcsolatok kialakításánál ez a módszer nem működik - óvatosnak kell lennie a kellemetlen emberekkel való elválással, mert talán egy fáradt rajongó holnap a világ legjobb emberének tűnik, és nagyon, nagyon nehéz lesz visszaszerezni álláspontját.

Ezért szünetet tartunk, és várjuk, amíg a hold arra utal, hogy ideje folytatni a kapcsolatot.

Általában a 25. napon szerzett szerelmi tapasztalatokat iróniával kell kezelni - a fő dolog a belső világ, és csak akkor a szenvedély, és más szép dolgok (de ez csak ma, ezért nem szükséges a kolostorba menni).

Általánosságban elmondható, hogy a nap nem rossz - bölcsek leszünk, és a Hold minden bizonnyal hozzon nekünk néhány szép ajándékot.

Lásd még: Holdnaptár

Hajvágás a 25. holdnapon

Nem vágja le a hajat, vigyázzon az idegekre - ez a Luna mottója lógott az égen, és a huszonötödik napon a fodrász, a kétségbeesés és a stagnálás. A mesterek mossák egymást, és megpróbálják vágni a technikákat és az őröket. És az ügyfelek gondosan megnézik az ablakokat, és megpróbálják megérteni: minden tényleg olyan ijesztő, vagy esélyt szerezhetsz?

A mai kockázatot egyáltalán nem idézi, mert a nap jelképe, a teknős nem szereti a hirtelen mozgásokat. De ha a bordák a szemébe lépnek, és a lábak szétzúzódnak a laza hajra - elfelejtjük a hold és a csillag tippeket, és megyünk, és hajtsunk végre egy hajvágást.

De mint mondják, fanatizmus nélkül - egy pár centiméteres levágás nem teszi az időjárást, és a kozmosz nem veszi észre a változást, és nem büntet bennünket.

A hajfestéssel ugyanaz a történet - még ma is ártalmatlan henna van, és sajnos a mesterekre néz. A többi szín szintén nem a tárgyban van - általában kívánatos, hogy örüljünk a természet által nekünk adott színnek vagy a múlt színének.

Azonban, ha Anglia királynője meghívott minket teára, és a megnövekedett gyökerek észrevehetően különböznek a haj többi részétől, akkor vissza kell lépnie a szabályoktól, és bízni kell a fodrász kezében.

A 25. holdnapon történő kiemelés nem okoz kárt, de a francia szelíd utat fogjuk használni - enyhe elszíneződést, és a haj ragyog és ragyog.

A huszonötödik holdnapon az ár klasszikus, ugyanez vonatkozik a zsinórra, a farokra és a gerendákra. Ha a fonat, akkor a három szál, ha a farok, akkor elegáns és szép, ha a gerenda, akkor szigorú.

Nagyon óvatosan ki kell választania a hajcsavarokat és a gumiszalagokat - a mai napig nem szabad extravagáns ékszereket elhelyezni, különben a Hold úgy dönt, hogy megpróbáljuk kitakarítani a szépségét. Egy puha sárga íj alkalmas a pigtailek díszítésére, a farkát világos kék gumiszalaggal kötjük össze, és a csomóba apró kavicsos ezüst szegecsek lesznek.

Az elmúlt évszázadok során nem építünk nagyszerűséget a fejünkre, és a napokon hagyjuk a tornyokat és a mesés terveket.

De a 25. holdnapon eljuthatunk a frizurákba, és itt nem lehet kikapcsolni a fantáziát. A hideg évszakban egy eredeti fülvédő sapkát választunk, amely megvédi a hajat a fagytól, és kitűnő dekoráció lesz a bájos fejünknek. Nos, tavasszal, ősszel vagy nyáron a butikokban és üzletekben, ez a fellendülés. Panamák, sapkák, kendők, sapkák - minden ízlés, kor és gazdagság érdekében.

A szőkék ma sárga kendőt fognak viselni, vagy halvány rózsaszínű, virágos panama nők, de a barnák zöld kalapokkal kísérletezhetnek. A vörös hajú hölgyek általában nyitva tartják az ajtókat, és szokatlan lila motorháztetőt helyezhet a hajára, vagy egy furcsa bordó turbánt.

Néhány ember parókára megy - jól, de mi, ez egy kitűnő út a helyzetből, ahol lehetetlen vágni és festeni, és a frizura kiválasztásának problémája megoldódik, mert parókában és kalap nélkül meleg. Természetesen jobb, ha a parókát természetes hajból választjuk - igen, az Univerzum azonnal elkesered, és gondoskodik arról, hogy találkozzunk új rajongókkal.

Nem borotváltak, nem festettek, nem fésültek, és este a haj úgy nézett ki, mintha a fejünkön állnánk, vagy egy szénakazalban zuhannánk - sürgősen a holdi varázslathoz fordulunk segítségért.

Az olívaolajat melegítjük, hozzáadjuk a tojássárgáját és a citromlevet, az A-vitamint (bármelyik gyógyszertárban értékesíthetjük) cseppenthetjük. A keveréket a fejbőrre dörzsöljük, és azt mondjuk: „Mivel mindenki szereti a holdat, így senki sem fog állni a fényűző hajom fénye előtt. A haj gyönyörű, selymes és erős lesz. Fél óra múlva sétálunk, majd átmehetünk a vízfolyásokra, holnap meghívjuk a versenyt: Luna Krasa, bájos zsinór.

Szépség a 25. holdnapon

A mai szépség nem igényel nekünk áldozatokat, de ez nem jelenti azt, hogy ki kellene ugranunk az ágyból, és azonnal folytatnunk kell üzletünket. Gondoskodunk magunkról, és csak akkor fogjuk megmutatni bájunkat a világnak.

Kezdjük a homlokunkkal. Tegye ujjait a szemöldök közelébe, és próbálja meg ráncolni a homlokát - ez az egyszerű edzés segít csökkenteni a homlok ráncait. A kifolyónk mindig jól néz ki, de az ajkán dolgozunk. Az énekes magánhangzó hangja - a kötet ma nem fontos, a legfontosabb, hogy a száját a fülekhez nyújtsuk (ugyanakkor pozitívan fogunk tölteni magunkat, mert mesterséges mosoly előnyös).

A huszonötödik napon a nyaknak volt egy különleges gyakorlása. Megnyitjuk a nyakot, és megpróbálunk harapni egy képzeletbeli almát, amely egy ágon lóg - hét falat, és nyakunk egy hattyúhoz hasonlítható. Hacsak természetesen nem korlátozzuk magunkat a mai foglalkozásra, és minden holdnapon dolgozunk a szépséggel.

A 25. napon megerősítjük a mellkasi izmokat a szokásos push-up segítségével, de a lábak meghúzásához leülünk - legalább huszonöt alkalommal.

Majdnem elfelejtettem a szemét. Mi villogunk és mossuk a tea sörfőzését (ami a legfontosabb, hogy a maradékot sajttal vágjuk, hogy a felesleges tealevél ne kerüljön a szemébe).

A mai smink láthatatlan és természetes lesz. Ezért először dörzsöljük az arc és a nyak bőrét egy darab jéggel, és alkalmazzuk a megszokott napkrémeket. A huszonöt holdnapon az árnyékokat óvatosan választják ki, és nem lehetnek ragyogó színek. Bézs, világoskék, szürke és halvány lila árnyékok lesznek a szőke és vörös lányok legjobb barátai. De a barnák a huszonöt holdnapon barna és arany árnyékot használhatnak.

A rúzs fényes és unalmas lehet, amíg az arc nem fagyott bohócmaszk. De a legsikeresebb ajak a korall vagy a könnyű cseresznye színe lesz.

Átmegyünk a rajongók felett, és sietünk egy manikűrre. Nem fogjuk festeni az amerikai zászlót a körmökön, vagy festeni a SpongeBob fiziómiáját - a Hold nem fogja értékelni az ilyen kreativitást. De egy világos sárga manikűr lila cseppekkel, vagy egy divatos manikűr „kötött” mintákkal lesz a téma: a körmök ragyognak, a kozmikus energia pedig a friss lakkhoz ragad.

A geometriai alakzatok mindig trendben vannak, de ma már nem ajánlott a körmöket számokkal és törött vonalakkal túlterhelni - néhány kört, egy négyzetnyi négyzetet, és néhány háromszög a szalonban a mesterhez, és minden barátunkhoz. De a trapéz és a sokszögek jobban nem ábrázolják.

Örüljünk a nap jelképén, és festjük meg a teknősöket a körmökön - aranyos, stílusos és szokatlan. Rajzolhatsz és héjozhatsz, ha csak ez nem rendezte a csúnya csiga.

A mai lábak egy kicsit futnak, így az eredeti pedikűrrel szívesen láthatja őket. De a rhinestones és kavicsokat a hercegnők és hercegnők hagyjuk, míg a sötét lakkhoz ezüst vagy arany csíkokkal korlátozzuk magunkat. Gyöngylakkot alkalmazhatunk, mint ahogy azt mondják, az ízlés kérdése, a legfontosabb, hogy a körmök összhangban vannak a cipőkkel, és megfelelnek a helyzetnek.

A 25. napon végzett szőrtelenítéssel kapcsolatban a vélemények megosztottak: a Hold sima lábakkal szeretne látni minket, de az Univerzum a harisnyanadrágokat ajánlja, és általában a felső polcon dobja a borotvát.

A legvonzóbb - esti mágikus fürdő marad. A körömvirág, a hárs, a koszorú és a kakukkfű, a kamilla, a fenyőbimbó és a zsálya egyenlő arányban történik. Hét csodálatos összetevőt helyeznek egy vászonzsákba, és lógják a daruval. Bekapcsoljuk a vizet, és azt mondjuk: „A hold mágikus erőt adott neked. Csodálatos füves nedves, vízenergia-takarmány. Úszni fogok a csodálatos vízben, fiatal leszek és bájos leszek. Távolítsa el a zsákot és dobja a fürdőbe, ne felejtse el illatos habot adni. Nem akarok kijutni a vízből, de meg kell, hogy - a rajongók zsúfolták a fürdőszobát, hogy bennünket pezsgővel és friss eperekkel kezeljünk.

Esküvő a 25. holdnapon

A regisztrátor fátyolba szorította magát, és elrejti arcát az ifjútól, a pincérként öltözött toastmester, és minden lehetséges módon megpróbálja kikerülni a feladatait, mert minden vicc eltűnt a fejéből. A vendégek általában szomorú, sovány arcokkal ülnek, és hamarosan meghúzza a dalokat Saratov lámpákról és egy házas fiúról. Mit kell mondani a menyasszonyról és a vőlegényről - a fiatalok készen állnak arra, hogy feltaláljanak egy időgépet, hogy visszatérjen a bejelentés napján.

Itt van egy esküvő a huszonötödik napon, és mégis a sors jelei már ott voltak, csak egy szerelmes pár nem akarta észrevenni őket. Igen, és a családi élet, amely a huszonötödik napon kezdődött, messze nem lesz ideális. A férj a szomszédokra pillant, és a felesége zárva lesz a fürdőszobában, és napokig beszélget a barátaival, és panaszkodik a figyelmen kívül hagyó házastárssal.

Mi van, ha a házaspár nem olvasta a hold tanácsokat, és ünnepséget adott ki erre a napra?

A Hold-angyalok természetesen betartják a földi szabályokat, és úgy vélik, hogy a tudatlanság nem mentség. Vannak azonban olyan módszerek, amelyek megmentik a családot a kártól, és erősítik és harmonizálják az uniót. A menyasszony és a vőlegény nem szabad alkoholt fogyasztani, és általában kívánatos, hogy az esküvő közepén menjen el az esküvőtől. De a menekülésnek láthatatlannak kell lennie, és a fiatalok nem mehetnek nászútra, de egy távoli faluban - a friss levegő és a természet hozzájárul a kapcsolatok kialakításához.

De a 25. holdnapon a házasság felbontására irányuló eljárás zökkenőmentesen fut, és még egy zaklató feleség és egy pszicho férj is nyugodtan aláírja az aláírásait, és békésen átállnak a különböző apartmanokba.

De a csillagok nem voltak előrejelzések szomorú helyzetekre, így a házasság felbontásának témája nem releváns. A huszonötödik holdban kereshet egy lakást, ahol együtt élhet, akkor választhatja ki az esküvői ruhákat, és még megismerkedhet a jövőbeni rokonokkal is. De a randi eljárás nem lehet párt, jobb, ha korlátozzák a csendes "családi" vacsorát.

Kívánatos tartózkodni az esküvői szertartásról 25 napig, de a Hold nem ad egyértelmű ajánlásokat. Egy szerető pár jön az egyházba, hogy ne tisztelje a divatot - a döntés általában szándékos, a fiatalok tiszteletben tartják egymást, és a szeretet és a megértés biztosan él egy ilyen unióban. A gólyák a huszonötödik napon állnak, de néha a háztetőkre pillantanak, mintha választanának - méltóak egy pár utódnak, vagy várnunk kell egy kicsit?

Születésnap a 25. holdnapon

"Huszonötödik" született filozófusok, és ezzel az állítással nem vitatkozhatsz, mert a gyengülő holdon született babák különböznek a többi gyerektől. Nem szeszélyesek, nem húznak, és nem próbálnak magukra vonzani a figyelmet. "Huszonötödik gyerek" körültekintően néz ki, és megpróbálja emlékezni a környezet adataira. Egyébként kiváló memória van - még néhány évvel a születés után, a gyerekek emlékeznek a szülésznők nevére és a főorvos nevére.

A szülők nem ismerik a „huszonötödik gyermek” problémáit, de a gyerekek gyakran megrémítik az apát és az anyát távoli nézeteikkel. Lehet fagyasztani egy tányérra, de ezekben a pillanatokban jobb, ha nem közelítjük meg a huszonötöt - talán az élet értelmét tükrözik, vagy feltalálnak egy rakétát, amely elviszi őket a Holdra.

„Huszonötöde” mindig ébren van, talán kevés közeli barátjuk van, bár a furcsa srácok önellátóak, és nem kell kritikát és jóváhagyást adniuk a körülöttük lévő embereknek. Annak ellenére, hogy a „huszonötödik teremtmény” szeret a felhőkben szárnyalni, a sport és a testmozgás vágyai vannak. A fő dolog az, hogy a srácok nem repülnek az asztrálba abban a pillanatban, amikor egy pólussal ugrik, vagy hosszú távon futnak.

„Huszonötöde” bölcs az évek után, de zavarodhatnak, ha hétköznapi problémákkal találkoznak. A törött daru elkeseredetté teszi őket, míg egy pók, amely békésen szövi a hálót a mennyezeten, pánikrohamot okoz. De a „huszonötödik” képes globális problémák megoldására, köztük sok politikus és tudós.

"Huszonötödik" nem idegen és kreatív tevékenység - ha egy képet festenek, elfelejthetik az ételt és az alvást, és ha ezek a teremtmények elkezdenek írni egy történetet, nem kétséges, hogy holnap könyvek az első oldalakon jelennek meg.

A Fortune szereti a szokatlan embereket, és határozottan támogatja a „huszonötödiköt”. Építőként, rakodóként vagy tanítóként dolgozhatnak, ugyanakkor úgy néz ki, mintha oligarchák családjában születnének. Elvileg a „huszonötödik” pénz nélkül is tehet, mert mások véleménye közömbös velük szemben, és nem is gondolkodnak saját kényelmükről. De állandóan aggódj rokonai miatt.

A „huszonötödik” készen áll arra, hogy éjjel-nappal dolgozzon, csak azért, hogy biztosítsa a háztartásuk tisztességes életét. És nem csoda, hogy amikor ezek a szokatlan holdemberek szerelmesek, a kiválasztottak maguk is a legboldogabb embereknek tekinthetik magukat. "Huszonötödik" helyezte a szeretteit egy talapzaton, és elalszik virágokkal és bókokkal.

De a „huszonötödik” nem bocsát meg az árulást, ha kiderül, hogy a fele még gondolatait is megváltoztatta gondolataiban, akkor minden elveszik - a válás folyamata ugyanazon a napon kezdődik, és hamarosan a „huszonötöde” a kolostorba megy. A "huszonötödikből" valami elrejtése haszontalan - mindannyian hipnotizálók és tisztázók, és könnyen kitalálják a körülöttük lévő vágyakat.

De vágyukkal a „huszonötödik” szoros - mindent tudnak erről a világról, és úgy tűnik, él és örül. De hogy bölcsek legyenek, nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, és a „huszonötödik” nagy mértékben szenved a tudásuktól, és folyamatosan keresik az adrenalint és kockázatos kalandokba kerülnek.

Bár a „huszonötödik” könnyedén eljuthat minden csaló szívéhez, mindig körülmé- nyíthetetlen személyiségek veszik körül a szemüket. Itt nagyon óvatosnak kell lenned, mert ha a „huszonötödik” ajándékát használják a gonoszságra, akkor életük nagyon nehéz lesz (a cinikusok ellenállhatnak a lelkiismeretnek, és ez a szó „huszonötödik hold ember” határozottan nem megfelelő).

Az aktív életmód jó egészségi állapotot jelent - ezzel a huszonötödik teljes sorrendben van, de a gyorsaság ellenjavallt. És ha a "huszonötöde" egy teknős lépés lesz a cél felé, akkor furcsán megkerülik az összes versenytársat.

Álmok a 25. holdnapon

A holdon keresztül a tükörben ma minden fejjel lefelé van. Ez a furcsa ragyogás, a titokzatos tükröződés, majd általában fényes villog, majd bezárja a szememet, és gyorsan elalszik. Ijesztő beszélni a szeszesitalokról és a mesebeli karakterekről - a jó angyalok kézben járnak a vámpírokkal, és Ole Lukoye szórakoztató sárga virágokat vonz a fekete napernyőkön.

Tehát ki tud bízni, hogy a huszonötödik holdnapban a tudatalatti teljesen rossz. Először is, nyugodj meg és dolgozzon az álomfogóval.

Vegyünk hét madár tollat, ideális esetben többszínű papagáj tollakra van szükség (ez az álmainkat prófétikusvá teszi). De ha a beszélő madár nem volt hajlandó lemondani a ruháinak egy részéről, akkor a szomszédhoz futunk a tyúkházba, és beszélgetünk a kakas házigazdájával.

A mai varázslatok kövei szintén hasznosak lesznek számunkra, de nem szükséges, hogy a fogót minden talizmánnal díszítsük, elegendő a macska szemét venni, és amulettünk közepére helyezni.

A fogót az ablakon fogjuk lógni, és megpróbáljuk elrendezni úgy, hogy amikor elalszik, a hold balról ragyog: „Van egy jó álmod, fogásod, bai, bai, bai, bye. A boldogság és a jó halászat, egy angyal éjjel jön hozzám.

Aztán nyugodtan esik a puha tollágyra, becsukjuk a szemünket, és az intuíciónk sorrendjét adjuk - a 25. éjszaka álmai kapcsolódnak a belső világhoz, és még mindig szükségünk van az ösztöneinkre.

Ha a gonosz démonok meglátogattak, és nem tudunk kijutni a ragadós rémálomból, akkor nem szabad szidni a holdat, és felébredni, hogy megtörje az álomfogót - valószínűleg ez a Drema chudit, és nincs semmi baj, és nincs semmi baj a telekkal, fújjon a tenyérre, és mondja: "Rémálom elmenni, és ne látogasson meg engem."

De a fehér szárnyú angyalok megérkeznek azokhoz, akik megérdemlik a boldogságot - holnap képesek leszünk megfejteni az élet rejtvényeit, és bölcsekké válni.

Nagyszerű lesz, ha egy kis teknős bejárja a huszonötödik álmodat, és elmondja múltunkról és jövőnkről. A lényeg az, hogy ne kapjunk ostoba kérdésekkel egy teknőt, és ne kérjünk azonnali válaszokat. Lehet, hogy a teknős egy hihetetlen hangulatot fog hozni a héjáért - lehet, hogy érthetetlen karakterek vagy számok szerepelnek - emlékezünk rá, vagy egy holdos álmos notebookba írjuk.

By the way, a számok és a számok. Tíz-tíz álom a pénzügyek változásairól - húzzunk egy kis lábujjot és gazdagodjunk. De a kétszámjegyű és a háromjegyű számok ezután arra utalnak, hogy ilyen korban csodálatos eseményekre várunk, és nem kell elfelejtenünk a jobb fordulatot, amire a boldogságra és az új szerelemre, valamint a kellemes ismerősökre várunk.

Ha a huszonötödik éjszaka találkoztunk rokonokkal, akik már régóta elhunytak, ne félj - lelkük valami fontosat akar mondani nekünk. De az információ torzulhat - nem arra törekszünk, hogy azonnal megértsük a kijelentések jelentését, hanem várjunk a következő reggelre, ami, mint tudjuk, bölcsebb, mint az esti és éjszakai.

A mai éjszakai képek színe és alakja is számít. A sárga és kék kerek képek figyelmeztetnek - valódi életben, valaki álmodik a hírnevünk megsértéséről, és már a szövedéket szövi, és összegyűjti a pletykákat. Vörös és fehér négyzet képei az emberek álmodnak szokatlan, de az álom tippek: el kell menekülni az élet rutinjától, és új tapasztalatokat kell találnia.

Ha egy 25 holdos álomban áthaladunk a mesés erdőkön, átugrik a varázslatos bozótokon, és mesés állatokkal beszélgetünk, ez azt jelenti, hogy a valóságban nincs csoda. A hold egy álmos labirintuson keresztül vezetett minket, hogy megmutassuk - itt van, valóságos élet, és képesek vagyunk arra, hogy bármely valóságot gyönyörű meseké alakítsunk.

Vérszomjas vámpírok a huszonötödik álomban véletlenül jönnek - a srácok rémálmot láttak, és úgy döntöttek, hogy más emberek jó karikatúráira néznek. Nem fogjuk megtisztítani a tisztátalan szellemeket, velük szórakoztató.

Üzleti 25 holdnap: üzlet, munka, pénzügy

Mindenhol vannak kiabálások: „Vásárolj egy piteet hússal, tedd be az ajtót és egy új küszöböt ingyen”, „Egy pólót vásárolhatsz, ez egy kalapot bónusz”, és az ilyen dolgok - huszonöt holdnapok ideálisak bármilyen kereskedelemhez. Az ajánlatok ma is nagyon sikeresek, a legfontosabb, hogy ne fordítsunk figyelmet a kis bajokra.

Minden, amit ma lemondunk vagy elveszünk, hamarosan vissza fog térni, és sokkal nagyobb mennyiségben. De itt fontos a filozófiai hangulat, és még ha egy oligarcha is csődbe ment, nem szabad üldöznie a versenytársakat vagy összeütköznie a háztartással - egy üres törzsön kell ülnie a pénzért, és köszönöm az égnek, hogy megszabadította őt a felesleges terhektől..

Jobb, ha elhalasztjuk a 25. napra tervezett tárgyalásokat - kétségtelenül hasznos a kollektív munka, de ma sokkal jobb az egyéni tevékenységekben való részvétel. Tehát az IP-k most csokoládéban vannak, és még az adó is megkerüli magát, és a higiéniai szolgáltatások srácai a fák mögé bújnak, és féltékenyen nézi az irodát távcsővel.

A huszonötödik holdnapon a hallgatói élet olyan, mint egy mese - minél tovább, mint mondják, rosszabb és érdekesebb. A vizsga szó a horrorba zuhan a diákokba, és az összes diák pánikban mászik az íróasztalok alatt, abban a reményben, hogy a tanár nem veszi észre őket. De a hold nem lenne a hold, ha nem lenne megfelelő rituálé minden nap.

Készen áll a diákok összeesküvése a jó osztályokra, a szükséges attribútumok megszerzésére. Elengedhetetlen penny, két golyóstoll, kék és zöld szárral, színes sárga lap - így a diákok kezében már négy mágikus dolog van. Még három talizmán megtalálása van, így a teljes hét hét (a nap szerencsés száma).

Az ötödik amulett lesz a Majesty Record, a hatodik - a szokásos postai boríték. Nos, és a fő talizmán bármilyen színű gyapjúfonal. A borítékra többszínű tollakkal írjuk a szavakat: Freebie és Luck, a pennyt egy sárga lapra tekerjük - a borítékba helyezzük a rekordgal együtt.

Nem szükséges a borítékot lezárni és elküldeni a tanárnak, csak suttogni kell: „Huszonötödik nap a hold, hagyja, hogy a tanulmány ne legyen nehéz. A tudás a fejembe repül, és ne hagyj engem. A nyilvántartás természetesen jobb, ha minden más kis dolog egy borítékban fekszik a következő huszonöt holdnapig.

Manapság kedvező azoknak, akik úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a tevékenység típusát, és eltökélt szándéka, hogy egy másik munkára költözzenek. A fő dolog nem a korábbi kollégákkal való kapcsolatok megszakítása, és a búcsú estének megszervezése a főnök és a kollégák számára. Lehetőség van arra is, hogy velük együtt vonzza őket, ha természetesen egy új munkahelyen minden idézett alkalmazott számára bónuszt kap.

A 25. nap is jó az irodák megtalálásához, a helyiségek javítása is nagy sikert aratott. Személyesen letörölhetjük a bosszantó háttérképeket, tekerhetjük az ősi linóleumot egy csőbe, és dobjuk ki az elavult számítógépeket. A szabad hely az új győzelemhez használható, és a divatos bútorok és készülékek szintén nem zavarják.

Emlékezünk a mai szimbólumokra, és próbálkozunk velük. A teknős fogja értékelni a szabadidőt, a mosogató elégedett lesz olyan minőséggel, mint a kompromisszum megtalálásának képessége, de Urn-nál ki kell találnia. Az Urn szerepét a huszonöt holdnapon bármely hajó, váza, vagy üvegedény tejjel játszhatja le (természetesen tiszta).

Szóval, vegyél egy közönséges hajót, és fordítsd el egy mágikus urnába. Vízbe töltjük a tartályt, és azt mondjuk: „Pénz a pénzre, sok szerencsét a jó szerencsére, és nem lehet más. Az életben boldogságot kérek, nem felejtem el a Hold erejét. Ma boldogabb leszek.

A csodát urnát sötét helyre tesszük, zöld ruhával fedjük le és várjuk. Valaki várni fog a megfelelő időjárástól a tengertől, és valaki bekapcsolja az intuíciót, és meg fogja érteni, hogyan kell tovább cselekedni - a belső hang a 25. napon nem hagyja el, és biztosan rákérdez a helyes döntésre.

Egészség a 25. holdnapon

Lehetetlen megdöbbenteni és idegesnek lenni, így minden fogyó ember megkötheti a következtetést: enni és jobbá válni, mert ha diétára megyünk, akkor a pszichózis biztosított. Ne vegye szó szerint hold tippeket: az étrend és a megfelelő táplálkozás nem károsíthatja, ha orvosa tisztában van a kísérleteinkkel.

De nem kívánatos, hogy támaszkodjon zsíros hússal, a tejföllel töltött palacsinták jobban hagyják a férfiakat, akik nyugtalanul futnak az állomáspiacon, és túró, 1% kefir és zöld gyümölcsök maradnak. A zöldségeket nem kell feketelistára felvenni - ma mind a répával, mind a hagymás burgonyával, valamint a cukkini uborkával büszkén büszkélkedhetünk a pörkölt és frissen.

Fogunk foglalkozni a folyadékkal - természetesen a víz hasznos, de a gyümölcslé jobban készül. És hagyja, hogy az eladók iszik a gyümölcsleveket - valahogy meg kell növelni a forgalmat. Csökkentse a narancsot és a citromot, adjon hozzá sárgarépalé és egy kanál mézet - ez reggeli, valaki ebédre és vacsorára. A 25. napon a zabkása jó, de nem mindegyik - a búzadara és a kukoricaszemek szégyenletesen állnak a konyhai szekrény sarkában, és várják, amíg mindenki kedvenc árpa csatlakozik hozzájuk.

Füst vagy dobás? Ez a kérdés! Kár, hogy nincs válasz, vagy inkább a válasz létezik, de valamilyen oknál fogva nem illik a dohányosokhoz, és a huszonötödik napon a cigarettával rendelkező srácok őrültnek tűntek, és végtelenül futottak a sarkon, hogy húzzák és megijessék Lunát.

Néhány különleges mágikus rituálék a huszonötödik napon, a Hold nem főzött dohányosoknak, de nem kéne kétségbeesni. Csak segítséget kell kérnie a teknős napjának jelképétől, és bölcs hűvösséget kell kapnia belőle. Úgy nézel ki, és a cigaretta mögötti lustaság húzódik, és ott a dohányzás vágyakozik.

A krónikus sebek ma nem zavarnak minket, de meg kell tennünk, hogy erősítsük az immunitást. Néhányan megmentik a szokásos áfonyás gyümölcsitalot, valaki hasznos egzotikus gyümölcsök koktélját, és néhányan a stadionba rohanhatnak, és egészséges életmódot kezdhetnek közvetlenül a futópadon. A legfontosabb dolog nem az, hogy túlterheljenek, és ne menjenek el a stadionból a legközelebbi kórházba - a nap jó a pihenésre, és a botokkal való járás sokkal hatékonyabb lesz, mint a maratoni távolságok.

A 25. holdnapi kerékpáros és görkorcsolya a lusta emberek legjobb barátja lesz - úgy tűnik, nem csinálunk semmit magunkat, de az izmok erősödnek.

Továbbra is foglalkozni kell az orvosokkal, bár a Hold azt tanácsolja, hogy megkerülje a kórházi oldalt, ha a helyzet természetesen nem kritikus.

A terapeuták ma gyengédek és segítőkészek, kardiológusok gyengédek és vidámak, és a fogorvosok általában táncolni kezdnek, ha érezni fogják a fogszuvasodást. De nem lehet minket becsapni - mindaddig, amíg nincs szaga a sültben, jobb otthon ülni, és népi jogorvoslattal kezelni.

Nem megyünk kozmetikusokhoz és plasztikai sebészekhez a huszonötödik napon. Nem rossz, de minden túl titokzatos és zavaró. Néhány orr a vakolatból, és a szilikon ajkai - jól, ezek a szép orvosok, mi magunk is javíthatjuk a megjelenését, szike és mágikus injekciók nélkül.

A gyógynövények minden alkalommal barátok, de itt is szükség van egy intézkedésre, különösen a 25. holdnapon. Öblítheti a torkát a cickafarkkal, és inni egy liter oregánót - hallgassa meg az Aibolitot, és kövesse az összes ajánlást. De van egy univerzális hold tea recept. A szokásos sörfőzdékben hét kamilla virágot tölt be, és töltse ki ezt a dolgot nem meleg, hanem meleg forralt vízzel. A csodálatos teát sötét szekrénybe tesszük, és sétálunk. Egy óra elteltével inni is lehet - a főzet enyhíti a fáradtságot, optimizmussal töltődik, és olyan okos gondolatokat ad nekünk, amiket biztonságosan tudunk egy pszichológussal megbeszélni, hogy meglepődjünk az orvossal a különböző területek ismereteivel.

Általában bízunk az Univerzumban, és egészséges és vidám leszünk a huszonöt és más holdnapokon.

A teknős bárkit elárulhat, a lényeg az, hogy tudjuk a rövid utat - és lassan, de biztosan mozogunk a cél felé, és a huszonöt holdnapja boldoggá tesz bennünket a kiváló eredményekkel.

Nem is tilos felgyorsulni, de fennáll a veszélye, hogy a boldogságot elmozdítja, és nem látja a legérdekesebb dologot - azoknak, akik mindig sietnek és rohannak a harcba, semmi nem fog elkapni, de a megtorlíthatatlan sietésnek lehetősége van a helyzet javítására.

Álljunk le, dobjunk ki minden szomorú gondolatot, felejtsük el a problémákat, és nézzünk az égre - leírhatatlan szépség van a 25. holdnapon.

A belső harmónia megtalálásához a huszonötödik napon nem elegendő a csillag és a hold szabályainak betartása, a saját magatartásának fejlesztése. Tehát, ha bosszantjuk a saját határozatlanságunkat, ma leküzdhetjük a szerénységet és találkozhatunk új és energikus emberekkel. Az aktív srácok után nem fogunk futni, és barátságunkat felajánljuk nekik - csak mosolyogni és nyugodt beszélgetést folytatni.

Ha hirtelen unatkozunk, megpróbálhatjuk olvasni más emberek gondolatait, de nem kell visszaélnünk - hirtelen valaki meg fogja érteni, hogy hallgatunk, és olyan erőteljes blokkot helyezünk rá, hogy nem tűnik elégnek. Jobb lenne, ha kitalálnánk azoknak a vágyait, akik kedvesek számunkra - szívesen várjuk mind a hazai embereket, mind a Holdot a 25. napon, amikor örülünk.

A huszonötödik holdnapon való meditációnak bölcsen kell lennie - az új gyakorlatok később maradnak, és mi dolgozunk azon, ami közel áll és ismerős számunkra. Hasznosabb, ha közelebb van a vízhez - el tudunk menni a szent forrásra, vagy a vízeséshez, ha csak néhány ember volt, mert a varázslatos vízi rituálékkal foglalkozó cégnek nem kell. Jobb, ha este folyik vízkezelés, várni fogjuk, hogy a csillagok felgyulladjanak, és a holdfény ragyogjon.

Vegyünk egy kis vízzel, és suttogva elmondjuk neki a bánatunkat. Ezután a boszorkány Lunához fordulunk: „Köszönöm a fényt, köszönöm az energiát és erőt. Megpróbálom, hogy ne engedjek le, és attól a naptól fogva jó lesz az úton.

A kiabálás nem szükséges, majd a szomszédok és a versenytársak futnak, és elkezdenek csábítani a holdat az oldalukra. Habár 25 nap múlva a Hold készen áll az energiájának megosztására mindenki számára, de azok, akik őszinték, jóindulatúak és őszinteek magunkkal és az Univerzummal, különösen szerencsések.

http://vedmochka.net/%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D1%85 % D0% B0% D1% 80% D0% B0% D0% BA% D1% 82% D0% B5% D1% 80% D0% B8% D1% 81% D1% 82% D0% B8% D0% BA% D0 % B0-% D0% B8-% D0% B2% D0% BB% D0% B8% D1% 8F% D0% BD% D0% B8% D0% B5-% D0% BD% D0% B0-% D1% 87 % D0% B5% D0% BB% D0% BE% D0% B2% D0% B5% D0% BA% D0% B0 / 25-% D0% BB% D1% 83% D0% BD% D0% BD% D1% 8B% D0% B9-% D0% B4% D0% B5% D0% BD% D1% 8C.html