logo

101 sampon - a kozmetikumok értékelésében

Márka: további 302 márka a listában.

"101 sampon" áttekintés minden kozmetikai márkáról

3 értékelés

a kozmetikumokról Kínai kozmetikumok 2012. március 24.

Hello lányok! Meg akarom osztani ismerősemet a különböző vállalatok kínai kozmetikáival.

Nos, kezdjük. Mivel Ázsiában élek, maga Isten és a családom, a férjem és a fiam (jól, én leszek egy „szép”) a kínai kozmetikumok kipróbálására. Mi inspirált és meglepett engem:

A kopaszságból a "101" gyógyító sampont inspirálta (az ár kb. 400 rubel. 400 ml - logikai, rubel / ml). Nem gondolod, hogy kopasz vagyok, csak egy ponton észrevettem, hogy valahogy szomorúnak éreztem magam, mert a hajam kezdett leesni, mint az őszi levelek. Kiabáltam "HELP MI" -et, és ezt a sampont tanácsoltam. Azok a lányok, akiknek ilyen problémájuk van, vegye el, nem fogod megbánni. Ginseng, hagymával, fokhagymával, stb. A haj puha, selymes, hosszú marad a tiszta, és ami a legfontosabb, kevésbé mászik. A samponoknak azonban különleges szagai vannak, a fokhagyma fokhagymával, hagymával, stb. Van információ az internetről. Most, hogy meglepődtem - nem emlékszem a maszkfilm pontos nevére, mint például a Hi Fi Shi, nos, nem ismerek egy kínai (bézs-rózsaszín) csövet, ami egy bárány-placentán alapul. Ez az „ón”, valaki itt panaszkodott, hogy az Avon maszk „Sake és valami mást” elszakad, próbáld ki ezt, meg fogja érezni Jim Carrey-t a „Mask” filmből. Amikor letépte az érzését, hogy a film után elszakad a bőrt, de a bőre után, mint egy „kisbaba”, sajnálom a kifejezést, de ez tény: minden pórus „meghúzódik”, a bőr sima és rózsaszín, nos, csak egy barack. Először ostobaságban egy kicsit elmentem a szemöldökre, és nem töröltem le, úgyhogy volt egy szemöldök szőrtelenítés. Légy óvatos. Első alkalommal elég, legközelebb más eszközökről írok.

http://sponzhik.ru/?tag=101+%F8%E0%EC%EF%F3%ED%FC

Kínai sampon "101" a veszteség ellen: érdemes egzotikusra fordulni?

Kínai sampon az erős hajhullásból a "101" szokásos numerikus név alatt már népszerűvé vált néhány honfitársunk között. Kezdetben ez a kínai eszköz a kopaszság gyógyítására szolgál. Tényleg hatékony?

Mi a figyelemre méltó "101" sampon?

A kínai sampon használata hajhullás esetén nem mindenki számára elfogadható. Annak ellenére, hogy a gyártó csak a természetes összetevőket jelezte a termékben, ez nem igaz. Egyes lányok, akik már tesztelték ezt a tisztítószert, gyorsan megváltoztatták kezdeti örömüket a keserű csalódásnak.

És bár először segített nekik a haj gyors növekedésében, idővel minden megváltozott. Talán az a tény, hogy a sampont egyszerűen meg kell változtatni, és nem helyes, ha ugyanezt a gondozó ügynököt alkalmazzuk? Nézzük meg együtt.

A kínai hajhullás elleni védekezés hatékonysága annak a ténynek köszönhető, hogy ennek az országnak a lakosai a természetes szöveteket preferálják testük szövetén. Főleg gyógynövényeket használnak, hogy ne csak a gyönyörű fürtöket tartsák, hanem belülről is kezeljék őket. A kínai állítás szerint az ember és a természet szoros kapcsolatban áll, ezért nincs okunk arra, hogy a kémiahoz forduljunk a terápiához és a gyógyuláshoz - a föld mindent megadott nekünk, ami ehhez a célra szükséges.

A "101" sampont kínai orvos Zhao Chzhanguana fejlesztette ki. Találmánya 1991-ben megnyerte a nemzetközi kozmetikai kiállítást, és még mindig nem veszíti el vezető pozícióját. A gyártó szerint a termék csak természetes összetevőket tartalmaz, beleértve azokat a nagyon ritka növényi kivonatokat, amelyek közvetlenül Kínában nőnek.

Zhao Chzhanguan elmélete szerint a hajhullás, annak ellenére, hogy az oka van, mindig a következő provokáló tényezőkre jellemző:

 • Az izzók és a fejbőr elégtelen vérellátása;
 • A tüszők kimerülése és deformációja a keratin keményedésének hátterében;
 • Az általános és helyi immunitás megszüntetése;
 • A vér és a nyirok áramlása az izzók körül;
 • A dermis szövetében a legfontosabb metabolikus és biokémiai folyamatok rendellenessége;
 • A létfontosságú energia és a táplálkozás hiánya.

A "101" kopaszodás sampont alkotó összetevők megoldják ezeket a problémákat a komplexben, pontosan befolyásolva a probléma forrását.

A kompozíció, amely gyógynövény-összetevőkkel ízletesen ízesíti, óvatosan ápolja a fejbőrt és stimulálja a tüszőket, miközben nem irritálja a faggyúmirigyeket. Ezért nem aggódhat, hogy a vérkeringés aktiválásával és munkájuk aktiválásával. Éppen ellenkezőleg, azok, akik ezt a kínai sampont használják kopaszságra, kijelentették, hogy jól szárad, ami segít megbirkózni egy ilyen kellemetlen jelenséggel, mint az olajos seborrhea.

Az eszköz összetétele

A gyártó szerint a sampont alkotó összetevők teljesen természetesek és környezetbarátak, vagyis bizonyos körülmények között termesztettek, adalékanyagok, vegyszerek, peszticidek és rákkeltő anyagok használata nélkül.

Az esésgátló tisztítószer olyan növényi kivonatokat tartalmaz, mint:

 1. Ginseng (a kínai kozmetikai termékek hagyományos összetevője, amelyet a Közel-Királyság lakói az élet „gyökerének” tekintettek);
 2. sáfrány;
 3. Notopteripiya;
 4. Gastrodiya;
 5. Kínai Pavilica.

Segítségként csak a desztillált vizet és alkoholt adnak a samponhoz.

A gyártó ígéri

Minden márka, amely egy bizonyos terméket akar eladni, sok szép ígéretet ad a potenciális fogyasztóknak, és a kínai gyártók itt sem kivétel. Igaz, ezek az ígéretek gyakran a legtisztább csalás, és gyorsan elbűvölnek.

Tehát a "101" sampon ígér:

 • A fürtök felgyorsult növekedésének rekordja (kb. 2-3-szor gyorsabb a szokásosnál);
 • A nyugalmi tüszők felébresztésével létrehozott aljszőrzet növekedése és a tápanyaghiányok miatt kimerült izzók helyreállítása;
 • Az inaktív, lassú, élettelen szálak megerősítése;
 • Hajszálhosszabbítás a fej teljes felületén;
 • A hajkeret, a kéreg és a kutikula helyreállítása a teljes hosszon;
 • A megnövekedett vizuális "szerkezeti" szálak - a haj nemcsak kiterjedtebb, hanem morcosabb, jól fekvő, engedelmes;
 • A fürtök sima, selymes és fényes;
 • Életerő ébredése és izzók telítettsége energiával;
 • A haj gyökereinek jelentős erősödése, a hajhullás és a kopaszság elleni védelem.

Természetesen, ha mindezeket a tényezőket úgy gondolod, az ilyen sampon megszerzése elég csábító ötlet lesz. De a valóságban minden rózsás, vagy ezek a hirdetők következő meséi?

A sampon használata a gyakorlatban

Amikor a lányok most kezdik használni ezt az eszközt, egy „öröm-járvány” küzd szinte mindenkivel - azt mondják, hogy a haj valóban nő, mint a gomba eső után. Azonban több hónapos állandó használat után az elsődleges öröm a keserű csalódásnak ad lehetőséget. Talán a helyzet a székrekedés a gyártó részéről - a kifinomult nők azt állítják, hogy a szilikonok általában ilyen módon működnek.

Ez azt jelenti, hogy először adják a hírhedt „Hamupipőke-hatást”, amikor a fürtök szokatlanul sűrűek, rugalmasak és fényesek, majd ártatlanul elpusztítják őket, gyenge, vékony, törékeny, száraz és élettelen. Más nők, általában bizalmasabbak és kényesebbek, azt mondják, hogy ez az ázsiai és az európaiak hajszerkezetének jelentős különbségéből származik. Szigorúan véve a vékony zárak nem illeszkednek egy ilyen eszközhöz.

De az eredmény egy gyakorlatilag mindent használ - a haj idővel elszárad, és kiszámíthatatlanná válik. Ezért, ha úgy dönt, hogy ilyen jogorvoslatot alkalmaz, akkor jobb, ha nem hosszabb, mint egy hónapig, amíg aktívan kezelik a diffúz alopeciát.

Mivel következtetéseinkben a lehető legpontosabban próbálunk lenni, azt sugallja, hogy az ilyen kínai eszközök megfelelő alternatívát találnak a hagyományos európai eszközöktől. Különös figyelmet kell fordítani a professzionális termékekre - például az ampullákban lévő tejsavó készítményekre és más hatásos szerekre. Nem feltétlenül károsítják a hajat, mert többször tesztelték őket egy európai számára, és minőségük régóta legendává vált a hétköznapi fogyasztók körében.

Indokolt-e a kockázat?

Ha hajlandó kockázatot vállalni - vegye fel a kockázatot. Ne feledje azonban, hogy az ilyen kockázatok következményei teljesen elfogadhatatlanok lehetnek. Különösen a lányok, akik ezt a sampont használták, azt mondják, hogy az idő múlásával a haj nemcsak szárazabb lesz, hanem kevesebb is. Nagyjából elmondható, hogy a szokásosnál hosszabb időn belül elkezdenek kiesni.

Bár megint nem lehet figyelembe venni azt a tényt, hogy bármelyik, még a legértékesebb, hasznos és hatékony eszköz visszaélése is katasztrofális következményekkel járhat. A fürtök gondozása ebben a tekintetben különösen „szeszélyes” - nem titok, hogy bárki számára nem lehet egy tisztítószeren lakni, függetlenül attól, hogy mennyire hatékony. Nem lehet folyamatosan mosni a haját ugyanazzal a samponnal, ugyanolyan kondicionálóval kezelni, ugyanolyan szérumot dörzsölni a gyökereikbe, ugyanazt a permetet permetezni a hosszon. Ellenkező esetben visszafordulhat, ha nem katasztrófa, akkor a kezdeti hatás jelentős elnyomása.

És ha hozzászokik ahhoz a tényhez, hogy ez a hatás jól fejeződött ki, annak elnyomása váratlan romlás lesz az Ön számára. És ez a pillanat még a természetes jogorvoslatokra is vonatkozik, amelyekben a természetes eredet 100% -ban biztos. Például, ha ugyanazt a maszkot használja folyamatosan, előbb-utóbb leáll, és a haj állapota romlik. Hasonló samponnal.

Akár a kínai eszköz használata, akár nem, rajtad múlik. Mindenesetre, ha megtalálta és megvásárolta ezt a terméket, próbáld meg, hogy ne legyél túlságosan szerette. Szükség szerint, és jobb, kövesse az adagolási rendet és a kezelési rendet.

Ne feledje, hogy minden gyógyszer bizonyos felhasználási szabályokat igényel, és még a biztonságos, korpásodás elleni samponok nem használhatók minden samponnal. Légy ellenállhatatlan!

http://haircaretips.ru/problemy/vypadenie/kitajskij-shampun-101

Oumile 101 sampon a kopaszsághoz chilivel, 400 ml.

Aktívan táplálja a hajat és erősíti a hajgyökeret, segít megelőzni a kopaszságot. Aktiválja a hajnövekedést és szabályozza a szubkután zsír felszabadulását. Aktiválja a hajnövekedési sejteket, serkenti a vérkeringést, számos új hajzsákot ébreszt.

Összetevők: chili paprika kivonat, multiflorum hegymászó, tian chi, fekete szezám és számos kínai gyógynövény kivonat.

Használat: vegye be a szükséges mennyiségű sampont, óvatosan, óvatosan, legalább 3 percig vigye fel a nedves hajra, hogy a hatóanyagok a hajhagymákra hatjanak és vízzel öblítsék. Az alkalmazás 7 napos alkalmazás után a legjobb eredményt nyújtja.

http://www.izkis.ru/catalog.php?id=709

Vélemények

Termékáttekintés: A 101-es sorozatú sampon a kopaszodáshoz ginsenggel

Megjegyezzük, hogy a kínai gyógyszerek és gyógyszerek használatának eredményei az egyén sajátosságaitól függenek, és különböző módon hathatnak az egyes szervezetekre. Az ügyfeleink számos visszajelzése azonban azt mutatja, hogy a gyógyszerek többsége pozitív eredményt ad az alkalmazásuk javasolt időzítésével.

Mindig igyekszünk párbeszédet folytatni minden ügyféllel, aki információt kap a termékhasználat eredményeiről, az adminisztráció munkájáról, a webhelyről. Cégünk mindig érdekli a visszajelzést. Köszönjük őket. Ha észrevételeit, javaslatait, vagy csak valamit kell írni, kérjük, hagyja itt a visszajelzést. Megpróbálunk minden kérdésre válaszolni.

http://www.vovo.ru/reviews.php?section=223

Visszajelzés az "a.ch" -ról az Oumile 101 hajhullás samponján a kopaszodás ginsenghez

a haj még erősebbé válik, a kompozíció nincs pontosan feltüntetve, a készítmény nem teljes, a haj szárad

Valószínűleg mindenki már hallott a "csodálatos" kínai kozmetikumokról, és több mint egyszer meglátogatta az ötletet, hogy próbálja ki. És most ez az óra jött (vagy inkább a fodrász adta nekem az ötletet, mondván, hogy vannak olyan kínai hajtermékek, amelyek jóak, én magam használom, tetszik). Nos, habozás nélkül döntöttem. Vettem ezt a sampont (én is vettem egy kínai gyömbéres maszkot a hajhullásért).

Az elején (2. hét) sampon elégedett. A haj hosszú ideig tiszta maradt, friss, terjedelmes. Nem esett ki kevésbé, de azt hiszem, hamarosan teljesen megszűnik. Nem volt ott! A használat során elkezdtem észrevenni, hogy a mosás közben és amikor a haj már megszáradt, elvesztettem a hajam olyan nagy sebességgel. Az egész fürdő a hajában volt, amikor mosott a haja! Olyannyira, hogy még nem esnek le! Természetesen nem tudom, hogy szükség van rá, talán még néhány mosási idő és a haj leáll. De ez nem természetes! Sokat próbáltam mind a lezuhanásból, mind a hasznosításból, ez soha nem történt meg! Még a haja is unalmas, száraz volt, és már a mosás után sem nézett ki frissnek.

By the way, vettem ezt a sampont az anyámnak. Ő is tovább kezdett elveszíteni a haját.

Talán valaki jött fel ezzel a samponnal, nagyon örülök nekik! De ha valaki még nem próbálta meg, azt tanácsolom - ne nézz rá!

http://nsotz.com/review_245820

101 sampon-értékelés

+7 701 520 71 14

+7 707 501 65 82

+7 701 554 52 41

A kosárban lévő elemek: 0

Samponok 101.

Aktívan táplálja a hajat és erősíti a gyökereket. Aktiválja a cellákat. Serkenti a vérkeringést. Gyorsítsa fel a hajzsákok munkáját. A legnagyobb hatásuk komplex alkalmazásban van: 101 sampon, 101 balzsam, hajnövekedés aktivátor 101.

A termék tartalma: Ginger, Ginseng, Multicolor Highlander, fokhagyma, Tianchi, Black Sesame és számos kínai gyógynövény kivonat.

Használat: A szükséges mennyiségű sampont nedves hajra kell felhordani és 3 percig masszírozni, öblítse le és ismételje meg az eljárást a nagyobb hatás eléréséhez.

Terápiás sampon a kínai kordycepsz kivonattal a hajhullásból

http://www.beauty-china.kz/product-full/182

A 101-es sampon a kopaszság értékeléséhez

Kozmetikai hajhullás

A haj helyreállításához olvasóink sikeresen használják a Minoxidilt. Az eszköz népszerűségét látva úgy döntöttünk, hogy felhívjuk a figyelmet.
További információ itt...

A hajhullásápoló krém meglehetősen kollektív kategória, amely sok éven át megmenti az emberiséget, hogy elveszítse a haját. Különböző balzsamok, testápoló szerek, szérumok, permetezőolajok és habok a kopaszság elleni védekezésnek minősülnek. De hogyan lehet a helyes választást tenni e sokféleség között? Hogyan vásárolhatunk meg egy működő gyógyszert, amely semmit sem árt? Mit kell keresni és milyen márkát szeretne? Megpróbálunk Önnek a leginkább informatív választ adni ezekre és sok más kérdésre.

Tudjuk, vagy hogyan lehet elkerülni a hajhullást?

Gyakran az alkoholtartalmú termékek, amelyek szerves komponenseket, vitaminokat és nyomelemeket tartalmaznak, és a különböző fitokomplexek a „kopaszságápoló krémek” kategóriába tartoznak. Mindez azonban egyetlen célt jelent - a fej epidermiszének táplálása és a hajhagymákba történő véráramlás növelése. Felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a hajhullás oka tisztán egyéni, ezért ideális esetben a trichológussal vagy a bőrgyógyászral folytatott konzultációt követően kell elvégezni a betegség orvoslásának választását.

Az áru- és szolgáltatáspiac az ilyen alapok rendkívül változatos végrehajtását kínálja. Gyakrabban, mint másoknál, a következő „vultúrák” alatt kapnak kábítószereket:

 • A krém a bőrápolásra szánt kozmetikai termék. Közvetlenül alkalmazza a hajgyökereket.
 • Balzsam - különböző gyógynövények spirál tinktúrája. Ez a termék tartalmazhatja a gyógyfák gyantáját is. A kényelmesebb használat érdekében azt javasoljuk, hogy "szemmel" tegye a krémet.
 • Szérum - átlátszó vagy áttetsző erősített folyadék, erősítő hatással.
 • Az olaj olajos anyag, amelyet a hajgyökerekre hosszú ideig, gyakran egy éjszakán át alkalmazunk.

Tehát, bármi, amit a hajhullás kezelésére önmagára választott, javasoljuk, hogy hallgasson általános tanácsokat az ilyen típusú gyógyszerek használatára vonatkozóan. Ez gyorsabb kedvező eredmény elérését teszi lehetővé:

 • Ha kész eszközt vásárolt, akkor szigorúan kövesse az utasításokat. Ha úgy dönt, hogy virág- és gyógynövény-dekórt gyárt, akkor először konzultáljon egy szakemberrel.
 • A krémet közvetlenül a hajgyökerekre kell felhordani. A balzsamot a gyökerekre és a zsinór teljes felületére is lehet tervezni.
 • Balzsamot / lotionot kell alkalmazni a gyártó által biztosított pipettával vagy applikátorokkal. Ez lehetővé teszi a szerszám gazdaságosabb használatát, elkerülve a kézbőrrel való további érintkezést, és egységes alkalmazást tesz lehetővé.
 • Ha az esőcsillapító pánik alkohol alapú, további tápláló maszkokat használjon a túlzott szárazság és a törékeny haj megelőzése érdekében.
 • Óvatosan olvassa el a készítményt, elkerülve az allergéneket és erős irritáló anyagokat.

Most a javasolt sokféleség közvetlen kiválasztásához fordulunk.

Milyen krém vagy balzsam vásárolható?

Már rájöttünk, hogy rengeteg olyan termék létezik, amelyek készen állnak arra, hogy egyszer és mindenkorra mentse el a hajhullást. Szakembereink a következő gyógyszerek használatát javasolják az irritáló betegség ellen:

 • Takarmánybalzsam. Ez a szerszám gyengéden segít visszanyerni a haj sűrűségét.
 • Neoptid. Egy csodálatos spray, amely erősíti a haj gyökereit. Van azonban egy mínusz - az eljárás eredményének eléréséhez egy naptári hónapon belül meg kell ismételni.
 • Sabrina Perfect. Tisztítószer, amely nem igényel öblítést. Jó vagy rossz? Mondjuk csak egy amatőr. Ne feledje azonban, hogy a szerszám alkalmazása után a haj nem válik nehézsé, és nincs „zsíros” érzés.
 • 101 Chzhanguan. Kínai krém, amely a hajhullás problémájával küzd. A készítmény víz, etil-alkohol, zsálya, highlander gyökér, cipészek, Sophora, gentian, ginseng, saflor virág és krizantém.
  Alkalmazás: a hajgyökerekre vonatkozik, és ne öblítse le. Használható naponta 5 ml-re három hónapig.
 • Kapous Professional krém.
 • Lotion Anticaduta.
 • Az ALIXIR természetes alapanyagokból készült termék. Alkalmazza a mosott nedves hajra, dörzsölje be a fejbőrbe. Öblítés nem szükséges.

Nem akarok kémiai anyagokat használni, vagy a természetből

Saját okokból minden nő a hagyományos orvosláshoz megy. De ha a hajhullás kissé eltér a normától, vagy csak úgy döntött, hogy erősíti a fürtöket, akkor a virág és a gyógyteák alapján vegye figyelembe a különleges vizet. Ezek természetes szövetségesek a hajhullás ellen. Ezenkívül természetes balzsam is készíthető önállóan otthon.

Először foglalkozzunk virágos vizekkel. Ezek a hipoallergén gyógyszerek hűek a fejbőrhöz, nem okoznak vörösséget és elfogadhatók a napi használatra. Minden virágzatnak saját jellegzetes hatása van:

 • Orange. Tónusos és regeneráló hatású, vitaminokkal komplexált.
 • Búzavirág. Az ödéma ellen harcol és enyhíti az irritációt.
 • Jasmine. Normálizálja az olajos hajokat, javítja az anyagcserét.
 • Lavender. Lágyítja és ragyog ", mint a reklámban."
 • Saffron. Megkönnyíti az irritációt, amellyel erősíti a fürtöket.

Az otthon elkészített balzsam bizalmat ad az Ön számára a legnagyobb természetességben. Használhatja nyírfa, hagyma lé, takaróolaj. A legfontosabb dolog - döntsön a krém kinevezéséről.

Tehát gyakorlati ajánlásainkat követve megoldhatja a választott nehéz problémát. A balzsamok, testápoló szerek, szérumok és szóróolajok bonyolult labirintusai könnyedén navigálhatnak. Ezenkívül a hajhullás gyógyítására is alkalmas.

Vichy ampullák a hajnövekedéshez - a felhasználás szabályai és az alkalmazásuk hatékonysága

Nagyon nehéz olyan minőségi terméket találni, amely megoldja a lassú hajnövekedés vagy a hajhullás problémáját. De szerencsére van egy innovatív gyógyszer, amely forradalmat ért el a kozmetológia világában. Ezek a Vichy (Vichy) ampullák a hajnövekedéshez. Aktiválják a szőrtüszőkben található őssejteket. Ezek bármilyen korú férfiaknál használhatók.

A működés elve

A Vichy gyártójától származó hajnövekedési kapszulák mindössze 90 napon belül enyhítik az alopecia-szenvedő embereket a problémától. Ez alatt az idő alatt, ahogy a gyártók tanúskodnak, 1700 új szőrszál nő.

Ezeket az adatokat a 18–55 éves férfiakkal végzett vizsgálatok alapján szerezték be. Meghívtak 101 embert, akiket a kopaszság utolsó gyógyíthatatlan stádiumában diagnosztizáltak. A résztvevők kaptak kapszulákat a hajnövekedéshez, amelyet egy hónapig kellett használniuk. Ennek eredményeként kiderült, hogy 4 hét múlva:

 • a szálveszteség 79% -kal lassult;
 • a hajhagymák 88% -kal nőttek;
 • 84% -kal javított hajszerkezet;
 • a fürtök 78% -kal lágyabbak lettek;
 • 71% -kal növelte a haj mennyiségét.

A résztvevők 93% -a elégedett volt az ampullák használatával. A jogorvoslat fennmaradó 7% -a nem segített, mert a szervezetükben hormonális hiba történt.

Fontos! Ha az endokrin rendszerben zavar van, a Vichy ampullák használata nem értelme.

Összetétel és előnyök

A hatóanyag összetételében szereplő komponensek miatt hármas hatást gyakorol a szőrtüszőkre:

 • aminexil molekulák. Ezek hatással vannak az őssejtekre (ehhez optimális feltételeket hoznak létre), hozzájárulnak a rugalmasság növeléséhez, a rugalmasság meggörbüléséhez, megakadályozzák a kollagén megszilárdulását a fejbőrön;
 • SP94. Mélyen behatol a szálak gyökereibe, energiát biztosít számukra a hatékony növekedés érdekében;
 • arginin, amely a fejbőrben a vérkeringést aktiválja, melynek köszönhetően a szőrtüszők minden szükséges tápanyagot kapnak. A haj vastagabbá, szebbé, selymesebbé válik, ragyog;
 • a B és PP csoportba tartozó vitaminok, amelyek ugyanolyan jótékony hatással vannak a hajra, mint az arginin;
 • ásványvízből származó termálvíz;
 • ízesítőszerek.

A Vichy ampullák nem tartalmaznak parabéneket, amelyek allergiás reakciót okoznak.

A fejbőrön történő kiütés elkerülése érdekében fontos, hogy a gyógyszert a megfelelő adagolószerrel, a gyógyszer részét képező speciális applikátor alkalmazásával alkalmazzuk. Az applikátor fehér bronzból készül, ezért hűtő hatása van. Fej masszázst is végez, egyenletesen osztja el a folyékony kapszulákat a haj teljes hosszában.

Milyen esetekben használják

A kábítószert ajánlott használni, ha ilyen problémák merülnek fel:

 • ha a haj vékony, gyengült;
 • jelentősen csökkentette a szálak sűrűségét;
 • ha a szálak erősen elkezdenek esni;
 • a haj sérült az elektromos készülékek ellenük;
 • ha a fej faggyúmirigyei sok zsírt bocsátanak ki, rontják a szálak szépségét és egészségét.

A haj okozta problémák fő okai:

 • mono-étrend, melynek következtében az emberi szervezetben a vashiány jelentkezik;
 • fagy vagy hő hatásának kitettsége a haj fején (nem lehet kalapot nélkül, vagy nyáron vagy télen járni);
 • hormonális hiba;
 • antidepresszánsok, fogamzásgátlók;
 • súlyos stressz;
 • csökkent immunitás;
 • fertőzések a fejbőrön;
 • a hajhagymák gyenge vérellátása.

Költsége

A Vichy ampullák ára körülbelül 5000 rubel. A szakosodott online áruházak weboldalain vásárolhatja meg őket.

Az egyik csomag 28 ampullát tartalmaz, ami elegendő 3 hónapos használatra.

Ellenjavallatok

A hajnövekedés eszközeit nem használhatják 18 év alatti személyek.

Tanács. Bárki, aki elérte ezt a korhatárt, rendszeresen ajánlott ampullákat használni, hogy a haj vastag és szép legyen. Ez különösen igaz azokra, akik a kopasz foltok vagy a szálak növekedési vonalai eltolódtak.

Alkalmazási szabályok

Javasoljuk, hogy az eszközt a következő módon használja:

 • ha a haj kiesik, de mérsékelten, csak 3 ampullát használhat hetente fél évre;
 • ha a haj erősen esik ki, akkor 6 hétig naponta kapszulát kell használni.

Hogyan alkalmazzuk a terméket szálakon:

 1. Nyissa ki a mono-ampulla fedelét.
 2. Helyezze a bronz hegyet az applikátorra.
 3. Nyomja össze a kapszulát a nedves szálakba.
 4. Az applikátorral masszázsmozgásokkal masszírozza a kapszula tartalmát a hajba, majd ne mossa meg a fejét.

Képek előtt és után

A használat hatása

A Vichy ampullák minden pozitív aspektusával a felhasználók kétértelműen értékelik hatékonyságukat. Néhányan hízelgő véleményeket írnak, kezdve egy ilyen eszközt alkalmazni. Az emberek azt írják, hogy nincsenek festékek az ampullákban, a tartalom jó illatú, jól habzik.

3 hét elteltével az első pozitív eredmény már észrevehető:

 • a haj leesik;
 • a szőrzet jelentősen nő;
 • a szálak vastagok, bolyhosak;
 • Minden stílus egyszerű és egyszerű.

A lányok azt is írják, hogy az ampullák használatának megszűnése után a haj problémái ismét megjelennek, mert a tápanyagok már nem áramoltak a hajhagymákba. Emiatt a fejbőr vérkeringése romlott, és a haj nem nőtt. Ez azonban nem a gyógyszer minősége, hanem az azt használó emberi test hormonális rendellenességei miatt következik be.

Figyelem! Mielőtt megvenné, vegye fel a kapcsolatot a trichológussal, az endokrinológusnak alapos vizsgálatnak kell alávetnie, hogy megtudja, milyen állapotban van a hormonális egészsége.

Erősségek és gyengeségek

A fentiekből következik, hogy a Vichy-gyógyszer a következő fő előnyökkel rendelkezik:

 • serkenti a véráramlást, a tápanyagellátást a szőrtüszőkre;
 • javítja a fürtök szerkezetét;
 • a szálak leállnak;
 • aktiválódik a fürtök növekedése;
 • felébreszti az alvó szőrtüszőket;
 • hozzájárul a szálak növekedéséhez a kopasz területek kialakulásakor;
 • helyreállítja a fejbőr rugalmasságát;
 • sűríti a haját;
 • erőt ad a hajnak, selymes, természetes fénynek, egészséges megjelenésnek;
 • engedelmeskedik a szálaknak;
 • a fürtöket életképessé teszi;
 • gondoskodik a hosszú hajról;
 • az első eredmények 3 hét után észrevehetők.

Ennek az eszköznek a fő hátránya a magas költség, és sok esetben nem elegendő az egyik kezelés. Ez azonban megfelel az igénybe vevő személy elvárásainak.

A Vichy kapszulák használatára vonatkozó utasítások követésével pozitív eredményt érhet el körülbelül egy hónap alatt.

A gyógyszert magukra próbált lányok véleménye szerint a hajuk mindössze 30 nap alatt 8–10 cm-rel nőtt, azonban javasoljuk, hogy legalább 6 hónapig kapszulákat használjunk, majd csak a gyógyszer hatékonyságát értékeljük. Végtére is, sok múlik a belső szervek egészségétől, örökletes hajlamtól, valamint egy személy egyedi jellemzőitől.

Hasznos videók

A hajhullás elleni küzdelem.

Olcsó vitaminok a haj növekedéséhez és helyreállításához.

http://oroste-volos.ru/oblysenie/shampun-101-ot-oblyseniya-otzyvy/

ZBM csoport

Sampon a hajnövekedéshez 101 Chzhanguan

Kínai sampon teljesen növényi összetevőkből. Megállítja a hajhullást, és felgyorsítja az újak növekedését.

200 ml-es csomagolás.

Kínai hajnövekedési sampon 101 ZhangGuang (Zhangguang) - a személyes szépség receptje

Legutóbb, újra és újra a memóriát hozta vissza azokra az évekre, amikor a vállán átfolyó vastag, selymes haj volt a fő erénye.

Bárhol is megjelenik, biztosan odafigyel. A férfiaknál a szemek világítanak, és a nők irigy pillantásokat vetettek a partira.

És most kétségbeesetten vagytok. Speciális maszkok, balzsamok, sampon a hajhullásért - amit csak próbáltál! De minden samponozás és az azt követő fésülés még mindig elveszíti az elvesztett haj mennyiségét.

Ha azonban bizonyos eszközök hatástalanok, akkor ez nem jelenti azt, hogy nincs kiút a pozíciójából, és semmi sem segíthet. Talán csak nem tudod, hogy létezik a 101 ZhangGuang (Zhanguan) Hair Shedding Proof Shampoo márkanév.

Kínában létrehozta Dr. Chzhanguan - egy országban, ahol ezer éves tapasztalattal rendelkezik a gyógynövények használatában. Ezért csak természetes természetes komponensekből áll, amelyeket speciális óvatos technológiát alkalmazó növényekből nyernek ki.

Barna szuszpenzió, nincs erős szaga. Nem tartalmaz kémiai festékeket, ízeket és irritáló anyagokat, amelyek károsíthatják a haj szerkezetét.

Kínai sampon hajnövekedéshez 101 ZhangGuang, összetétel:

A bőrpórusokat megtisztítják a zsíros dugókról, amelyek megakadályozzák a haj szőrtüszőiből történő csírázását - így a sampon a hajnövekedés aktivátoraként működik.

Hajunk folyamatosan tapasztalja a külső káros hatásokat. Ez és a rossz minőségű víz, a napfény és a természetes sugárzás. Ehhez még mindig hozzáadjuk a hajszárító forró levegőjét és a habok, olcsó samponok és lakkok vegyi anyagát.

Nyilvánvaló, hogy még az egészséges és szép haj is előbb-utóbb nem fog ellenállni az ilyen agresszív hatásnak. Egy 101 kínai sampon mindent figyelmeztethet. Ezért nem csak a problémára, hanem az egészséges hajra is szükség van. A legjobb hatás elérése érdekében ajánlatos az alkalmazás után 5-10 percig lemosni a sampont.

Ha rendszeresen használ sampont hajhullásért 101 Changuan, akkor:

Még akkor is, ha olyan ember vagy, aki már régóta megérkezett a kopasz foltjaival, semmi nem akadályozza meg, hogy a kínai sampont cselekedjék. Képzeld el, hogy a körülötted lévő emberek meglepődjenek, ha drámai változásokat látnak a fejedben!

Nos, ha nő vagy - még inkább. Mindössze annyit kell tennie, hogy rendszeresen használja a 101 sampont a szokásos helyett, és egy idő után képes lesz:

Felhasználhatósági időtartam 3 év.

És gyakran el kell menned a fodrászodba - mert a haj növekedését célzó sampon jóhiszeműen működik. Ezért a haj sokkal gyorsabban fog növekedni, mint korábban. De nem az, amit álmodsz? És a samponnal 101 Chzhanguan ilyen álmok valóra válnak!

Ha tetszett a cikknek, ossza meg barátaival:

http://zbm-group.com/sredstva-dlya-rosta-volos/kitayskiy-shampun-dlya-rosta-volos-101-ZhangGuang.html

Sampon 101 orvosi és egészségügyi, 400 ml.

Készpénzben vagy banki átutalással előre fizetett

Szállítás egész Oroszországban Novoszibirszk. Szállítás a városban - futárral. Egységes szállítási költség az összes ügyfélnek 800 - 1500 800 - 249 order rendelési összeggel

A samponnak kifejezett terápiás hatása van a hajra és a fejbőrre.

intézkedés:

 • aktívan vitaminizálja és táplálja a hajat;
 • erősíti és felébreszti a haj gyökérzacskóinak aktivitását a vér mikrocirkulációjának javításával;
 • megállítja a veszteséget (akár intenzív), új egészséges haj növekedését aktiválja.
Minden haj típushoz alkalmas.

Összetevők: magas hegyvidéki tibeti forrásokból származó víz, TEA lauret-szulfát, kokamidopropil-betain, nátrium-citrát, dimetikon, sztearát, EDTA-sók, citromsav, hidroxi-propil-trimetil-ammónium, festékkivonat, spirulina kivonat, Schizandra kivonat, Cordyceps gyökérkivonat, gyömbérlé, kivonat hegymászó sok virágos, kínai angyalgyökér kivonat, fokhagyma kivonat.

Alkalmazás: kis mennyiségű sampont vigyünk fel a fejbőrre és a nedves hajra, habra, 2-3 percig masszírozzuk a fejbőrt és a hajat, majd alaposan öblítsük le tiszta vízzel. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást.

Ajánlott a balzsam 101 TM Oumile használata

Gyártás dátuma és illeszkedése: lásd a csomagoláson.

A sampon frissített tervezésében nincs papírdoboz.

Származási ország: Kína

A sampon tetszett. Jól mosja a haját, könnyebb és ragyogóbb. Az egész családot használjuk. A haj nagyon kellemes tapintású és természetes tisztaságú. Nagyon elégedett ez a megszerzés. Köszönöm!

A sampon csak egy mese, igazán helyreállítja a hajat, elszíneződött. A sampon és a balzsam használatának néhány eljárása után a hajam életben volt.

Mondja meg, hogy alkalmas-e festett hajra. Vannak samponok, amelyek leöblítik a festéket.

Hello, Anna! Ez a sampon bármilyen hajra alkalmas, beleértve a festett anyagot is. A samponnak kifejezett terápiás hatása van a hajra és a fejbőrre. A sampon hatásának fokozása érdekében ajánlott a balzsam használata, http://www.lizmary.ru/catalog/688

Olvastam a véleményeket és vettem ezt a sampont. Valami rettegés volt, a hajam csak rettenetesen összekeverte a hajam, mintha egy gém engem fészkelne :))))) Nos, persze nem is olyan szörnyű, de nem tudtam fésülni néhány szőrzetet (jól vettem egy speciális fésűt) ebben a boltban - csak ő mentette meg magát). Meg kell mondanom a hajam, és hajlamosak arra, hogy összekeveredjenek. de a sampon erős katalizátorkává vált. De nagyon tetszett a fokhagymás sampon és a balzsam, még a stílusom is megtörtént, és megtartották (bár a hajam makacs. Hosszú ideig nem csomagolhatod őket - örökre a fürtök fél nap alatt eltérnek))))))))))))))))))

Hello, Anna! A Shampoo 101 egy gyógyító sampon, amely nem segíti a hajformázást, gyógyítja a haját, helyreállítja a szerkezetét. Ezért javasoljuk, hogy ezt a sampont a 101. balzsammal együtt használja. A balzsam fokozza a sampon gyógyító hatását, és megvédi a hajat a tanglingtól. Ezért van ilyen hatása. Anna, a helyes dolgot választotta, hogy a sampont és a balzsamot fokhagymás kivonattal válassza ki. Ezek a gyógyszerek profilaktikusak és gyakori alkalmazásra alkalmasak.

Szia mindenkinek Csak tegnap kaptam sampont és természetesen teszteltem. Nem fogom elmondani a terápiás hatásról, de miután megmossuk a fejem, törölközővel felemeltem, és reggel elaludtam, amikor reggel nem fésültem. De nem szépen fésült, és a haj jól ápolt és morzsolt.

Hello Christina! Köszönjük visszajelzését! Javasoljuk, hogy balzsam 101-es sampont használjon a hatás megerősítése és javítása érdekében. Link http://www.lizmary.ru/catalog/688

Írja be a sampon pontos összetételét.

Helló, remélem! A 101 hajsampon speciális technológiával készül, és a következő gyógynövények kivonatait tartalmazza: sárga Sophora (kínai dereza); asztrogális gyökér; bors; erdei gyökér pórsáfrányolaj festék; gyökér hamufa gasztrodia magas; dugóhuzal; őszibarack magolaj. A balzsam összetételében a spirulina, a Schisandra, a kínai, a Cordyceps gyökér, a gyömbér, a hegymászó, a sok virágos, a kínai, a fokhagymás és a kínai gyógynövény egyéb növények kivonatait is tartalmazza.

Kérjük, írja be a sampon pontos összetételét.

Helló, Olga! A sampon összetételében a spirulina, a kínai, a Cordyceps gyökér, a gyömbér, a multiflorum mothfish, a kínai angyalgyökér, a fokhagyma és más kínai gyógynövény kivonatai tartalmazzák.

Ez a sampon a leghatékonyabb, ellentétben a hirdetővel! Először attól tartott, hogy használja a sampon utasításainak szaga és helyesírási hibái miatt! DE! Alkalmazása után a haj esni sokkal kevesebb! És a hajam 6 hónaponként nőtt egy cm 10-nél (de mindenkinek más a haj növekedése!) Mindig használok! Egy héten belül 3 alkalommal! Szóval megálltam ebben a samponban! És nem fogok változtatni)

Tetszett a sampon, a haj, miután levegő lett, jól illeszkedik. Igaz, csak egy hetet használok, amíg elégedett vagyok. Ami legközelebb történik, megmondja. Köszönöm a sampont.

Helló mindenkinek, aki olvasott egy áttekintést erről a samponról. A sampon célja nagyon hatékony. Néhány nap múlva elkezdtek kiesni kevesebbet, egy héttel két hajat fésülve. A váll alatti haj, a fejbőr zsíros, a sampon pedig egy kicsit nehezebb, valójában gyorsabban szennyezett. Ráadásul rengeteg korpásodás jelent meg. A fejbőr nagyon érzékeny volt. A fodrász azt mondja, erősebbek lettek az acélban és a sündisznóban a fejemben. ez már 2 hónappal a tanfolyam után.

Sampont használok 2 hónapig, örülök. A haj jól néz ki! De a szín is csodálatos lett! Vékony hajom van, szürke haja kezdett megjelenni, a szürke haja alkalmazása után sötét lett. A barátaim rendeltek engem! Mindenki meglepte a színt!

Szeretném tudni a pontos összetételt

Helló, Olga! Tartalmazza a kompozíciók kivonatát spirulina, kínai, cordyceps gyökér, gyömbér, mnogotsvetkovogo hegymászó, angelica kínai, fokhagyma és más növények a kínai orvoslás.

Sampon csak szuper! Hat hónapig a hajam olyan gyorsan nőtt, és ápoltabb lett.

A sampon csoda. A balzsam nélkül is lenyűgöző hatású, a haj „élve” válik, könnyen fésülhető, ragyog, a térfogat hatása és egészséges. Köszönöm Lizmri!

Ez a sampon és a balzsam csak vacsora! A születés után a hajam nagy mennyiségben esett ki! Azt akarom mondani, hogy már 1,5 éve használom! És sokat segít nekem, a hajam vastagabb és hosszabb lett.

Köszönjük a visszajelzést! megrendelni kell!

Költsége 900 rubel, miért van ilyen nagy különbség az árban.

Közvetlen szállítások vannak a gyárból, optimalizált szállítás Kínából és minimális kiskereskedelmi felár.

A sampon működik, általában a haj mosásakor sok kiesik, de ezt követően a sampon után szó szerint 3 szőr, térfogati haj, ragyogó, a 101 maszkkal használom, ez csak egy áldás számomra!

Mossuk ma először!) Csak szuper, nem teszi nehezebbé, a haj bolyhos, tökéletesen szárad! Jó illata van. Lássuk, hogyan lépnek tovább a dolgok a csapadék növekedésével és megszűnésével.

A sampon csak egy osztály. Ritka hajom van, és az eredmény az első használatból látható volt, a haj bolyhos és általában könnyen fésülhető, mielőtt ezt a sampont elárasztottam volna, és a hajam olyan volt, mint egy mosogatórongy. Miután megvásároltam sm. sampon volt, és rémálom volt a hajon, és annak érdekében, hogy megszabaduljon a rémálomtól a hajamban, 4 hét sampont vásároltam egy hét alatt, és nem csináltam semmit, csak töltöttem a pénzt, és találtam 101 sampont, és hála neki visszaállítottam a hajomat, és most mindenkinek ajánlom ezt a sampont.

Mind a sampont, mind a balzsamot... nem igazán szagol, de a haj kedvéért tarthatsz ki. A haja engedelmes lett és kicsit piszkos lett.

Nagyon tetszett a sampon az első alkalmazás óta. Természetesen nem voltam sokkal kevésbé hajom, de a megjelenésem gyönyörű. Mosás után szinte nincs szükség a stílusra, a hajra engedelmes és terjedelmesre. Különösen ajánlom azokat, akik száraz és bolyhos hajúak.

Nagy sampon! A "101 terápiás és egészségügyi" balzsammal együtt vettem, tényleg működik - tökéletesen erősíti a hajat, továbbá olyan lágynak és engedelmesnek tűnik! Köszönjük a sminket! Azt hiszem, nem fogom változtatni egy másikra!

Hűvös sampon, de néhány barátom nem illik.

Ebben a samponban a természetes kozmetikumok előállításának első feltétele a természetes növényi esszenciák nagy mennyisége. De igazad van, hogy ugyanezen okból fennáll annak a veszélye, hogy a sampon alkotórészeinek egyéni intoleranciája miatt természetesen nem lesz megfelelő a természetes orvoslás. De ha nincs ilyen intolerancia, akkor a hatás csodálatos! Ez a természetes kozmetikumok minden eszközére vonatkozik.

Nagy sampon. Ezt megerősítette barátnőm (akit én is elrendeltem neki), hogy szinte azonnal dolgozik. Hosszú kínzás és kísérletezés után a hajam (3-szor mostam a színt, majd kétszer festettem), a hajam abbahagyta a hajsütést (természeténél fogva hullámosodott), és nagyon vékonyvá vált, és rettenetesnek tűnt. Még mindig erőteljesen öntött a szülés után. Most már bőségesen elkezdtem elfojtani a hajat, a hajam erősebbé vált, vastagabb, elkezdett fürtölni, amit nem tudott szakítani a fésűvel)) és növekedni fog, ami nagyon fontos.
A csodálatos üzletednek köszönhetően.

Nagyon jó sampon. nincs szó csak érzelem!

Csak egy kezdet, még nem értették

Kiváló, csodálatos, nagyon jó, a haj leesett, egyre vastagabb, hosszabb, hosszabb, ragyogó, fényes és nagyon gyorsan növekvő, bár korábban már csak arról álmodtam, hogy nem tudom a hajam nélkül ezt a gyors növekedést (3 hónap 10 centiméterrel)! ) és a kötet mindig erőteljesen esett, és gyorsan elszennyeződött.

Sampon és igazán csodálatos. A haj leesett. Jobb, ha a sampont használjuk hajbalzsammal 101. Különböző töltőanyagokkal rendelkeznek. Néhányan például a ginzeng gyökérrel, nem szagtalan szaggal, de a hatás szuper.

Nagyon jó sampon. Utána még a hajat sem kell stílusosítani :) Super, mindenkinek ajánlom!

Biztosan mondhatom: ez a sampon lauril-szulfát nélkül van. A sampon konzisztenciája azonnal nyilvánvaló!

Nem lenne rossz, ha a sampon leírásában szoptatják. majd hirtelen van nátrium-lauril-szulfát.

Emberek! Ez egy igazán működő sampon! Körülbelül egy hónapig használom, a fejemet 2 napig használom. Az alvó hajhagymák felébredtek, és növekedésük látható volt, és a haj maga is vastagabb lett. A 101. balzsammal együtt használom. Ha problémád van, próbáld meg, nem fogod megbánni.

Itt 2012-ben azt írta, hogy a lauril-szulfát nem szerepel a samponban.
De most olvastam a kompozíciót, és látom, hogy a TEA szulfátot bocsát ki benne. Ez ugyanaz.
Kiderül, hogy 2012-hez képest a gyártó megváltoztatta az összetételét?

Jó napot Valóban, a TEA laureth-szulfát jelen van a sampon összetételében. Ez a felületaktív anyag óvatosan tisztítja, nem károsítja és nem károsítja a hajat és a testet. A TEA lauret-szulfát 50% -ot használhat kozmetikai termékekben. Terápiás és egészségjavító 101 sampont szerezzünk ugyanarról a gyártótól, a gyártónak joga van megváltoztatni a sampon összetételét (például az illat megváltoztatására), ugyanakkor megőrzi a terápiás és egészségügyi tulajdonságokat.
A legjobbak számodra!

Kérem, mondja meg, mikor lesz elérhető ez a sampon?

Jó napot, Oksana! A sampon ezen a héten értékesítésre kerül. Várjuk a rendelését.

Jó napot
Miért viszket a fej a sampon után, és a haja erősebbé válik? Hosszú hajom van, állandóan kezelem őket. Ezt a sampont 3-szor mossuk balzsammal és elkezdett kiesni, mielőtt ez nem volt.

Jó napot, Elvira! A sampon összetétele több mint 10 növényi kivonatot tartalmaz nagy koncentrációban. Az általad leírt tünetek a legvalószínűbbek a sampon összetevőinek az egyéni intoleranciájával kapcsolatban. A terápiás szerek esetében ez sajnos megtörténik. Javasoljuk, hogy hagyja abba a sampon használatát, és válasszon másik eszközt a hajgyökerek megerősítésére.

Üdvözlünk! Kérlek, kérlek, használhatsz fényes szőkeet ezzel a samponnal, és tovább folytathatod a világítást? Attól tartok, hogy a gyógynövények bősége miatt a haj nem változtatja meg árnyékát.

Jó nap, Milena! A sampon nem változtatja meg a haj árnyékát, félelem nélkül használható.

Helló Mikor lesz elérhető sampon?

Jó nap, Elena! A közeljövőben várjuk az átvételt. A hírlevélben további tájékoztatást kapunk az átvételi elismervényről.

Sampon ébred fel a hajhagymákat?

Helló, Nastya! A samponnak kifejezett terápiás hatása van a hajra és a fejbőrre. Aktívan vitaminokat táplál és táplálja a hajat, erősíti a gyökereket a vér mikrocirkulációjának javításával. Megállítja a veszteséget (még intenzívebb), aktiválja a szőrtüszők kialakulását és új egészséges haj növekedését!

Hello, és csak egy sampon jelenlétében, amely a képen látható? Végül is, 101 típusú sampon. Szeretne hagymával rendelni.

Jó napot, Elena! A mi választékunkban csak egy típusú sampon 101 van, hiszen ez a típus a természetes összetevők, köztük a hagymát is tartalmazó óriási komplexum. Ha sampont szeretne vásárolni, csak hagymával, javasoljuk a Hair Shampoo TaiYan hagymát, http://www.lizmary.ru/catalog/1359

Helló, az adminisztráció. Hogyan rendelhetek tőled 101 sampont?

Jó napot, Valentin! A megrendelés részletes leírása itt található: http://www.lizmary.ru/info/zakaz/

Lesz-e hajhullás krém?

Hello, Tatiana! Meg fogjuk vizsgálni a kérését. A krém helyett javasoljuk a Balsam 101 Medical és Wellness használatát, http://www.lizmary.ru/catalog/688

Csatlakozom a Tatjana 2014. június 30-i felülvizsgálatához, hogy a sampon megváltoztatta a szagot. Mit csinál? Végtére is, azonnal vannak hamis gondolatok. A sampon jó, hatékony és szagú, mint gyógynövények (szinte komposzt), de ez a szag a gyógynövények jelenlétéről szólt a kompozícióban. És most a szokásos szag, mint sok sampon. Ezen túlmenően a palack címkéje kevésbé tiszta (az előzővel összehasonlítva), és színe könnyebb. Riasztó is. Még nem próbált újra megszerzett, mert az előző nem teljesen használt.

Hello Larissa! A sampon 101. kérdésére válaszolunk. A kínai kozmetikumok előállításának sajátossága az, hogy a gyártó soha nem fogja jelezni a pénzeszközök pontos összetételét, ez egy üzleti titok a hamisítás elkerülése érdekében. A gyártó csak azokat a komponenseket jelöli, amelyek ezt a szerszámot bizonyos hatással bírják, például az olajbogyó kivonata a táplálkozás, a ginzeng - helyreállítás stb. Vagy természetes összetevők, amelyek allergiát okozhatnak. A biztonságos alkatrészek titokban maradnak. A gyártónak joga van megváltoztatni a kompozíciót, de megőrizni az eszköz összes tulajdonságát. A sampon 101-hez hasonlóan ez a sampon sajátos illatú volt, de erős gyógyító hatása volt. Most, a gyártó javította az összetételét aromás illatok hozzáadásával, BET, miközben megtartotta az összes gyógyító tulajdonságot! Ezt a sampont ugyanabban a gyárban vásároljuk meg, minden szükséges dokumentummal. Nem változtattuk meg a gyártót, nem hamis. Csak a gyártó kezdeményezésére változtatta meg a sampon szagát, a sampon tulajdonságait.

Ez a sampon megmenti az osztott végeket?

Hello, Anna! Igen, persze. A samponnak kifejezett terápiás hatása van a hajra és a fejbőrre. Aktívan vitaminizálja és táplálja a hajat, hatékonyan küzd a hasított végekkel szemben. Haj sampon TaiYan Sweet Pepper is segíthet. A sampon helyreállítja a törékeny, festett és sérült haj szerkezetét száraz tippekkel. A hatás fokozása és megszilárdítása érdekében javasoljuk, hogy sampont használjon balzsammal. http://www.lizmary.ru/catalog/1363

Üdvözlünk! Miért illata a sampont? Ezt megelőzően megfogták - élesen szagolta a gyógynövényeket, de tetszett nekem... most valamilyen oknál fogva illata van a parfümnek. Mi az oka?

Hello, Tatiana! Terápiás és egészségjavító 101 sampont szerezzünk ugyanarról a gyártótól, a gyártónak joga van megváltoztatni a sampon összetételét (például az illat megváltoztatására), ugyanakkor megőrzi a terápiás és egészségügyi tulajdonságokat.

Helló, már használtam egy üveg sampont, a hajam, mint korábban. Ez a sampon nem csak engem illett? Végtére is, nincs ilyen felülvizsgálat. Szeretem a sampont, de nem oldotta meg a hajhullás problémáját, sajnálom. Balzsammal együtt használva.

Hello, Marina! A sampon valóban nagyon hatékony a hajhullás kezelésében. Ha növeli a sampon használata a hajhulláson, ez azért van, mert a sampon hatóanyagai helyreállítják a beteg izzókat, és a halott izzók kimosódnak. Próbáld meg folytatni a kezelést, talán hosszabb ideig a hajhullás megszűnik.

Kérem, és ezt a sampont több hónapig folyamatosan vagy csak orvosi célokra használhatja?

http://lizmari.ru/catalog/lechebnyy-ukhod-za-volosami169/shampun-101-lechebno-ozdorovitelnyy-400-ml687/

Sampon Oumile 101 a ginseng kopaszságához, 400 ml.

Ennek a sorozatnak az eszköze a kopaszság megelőzése és leküzdése. A 101 samponok hatékonyan erősítik a hajhagymákat és táplálják a hajat a teljes hosszában. A sampon alkalmazása során a fejbőr vérkeringése és a haj megújítása aktiválódik, a kiürített zsír szintje szabályozott.

Összetevők: Ginseng, Multicolor Highlander, Tian Chi, Fekete Szezám és számos kínai gyógynövény kivonat.

Alkalmazási módszer: A kívánt mennyiségű terméket nedves hajra kell felhordani. Körkörös mozdulatokkal 3-5 percig könnyű masszázst készítenek, hogy a hatóanyagok behatoljanak a gyökerekbe. Ezután alaposan öblítse le vízzel. Az alkalmazás hatása látható egy hétig tartó rendszeres használat után.

http://svost.ru/products/oumile-101-zhenshen/